Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.7.2008 23:42:37
|
|
|
|
Erin
|
Če bi bilo po moje bi bil Izak...pa žal ne sme biti ker mojemu ni všeč... No ve pa kar pogumno s predlogi na plan ... če imate kakšnega... bom zelo vesela..všeč so nama pa večinoma imena ki niso pogosta... Nočkoooooooooooooooo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 11:38:15
|
|
|
|
miska73
|
Sem hotela še sama pripopat kakšno lepo slikco za čez vikend, pa mi nikakor ne uspe.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 26.7.2008 11:47:45 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 13:54:08
|
|
|
|
ledenka
|
zunaj je noro vroce, sem cist no, vsaj vso perilo se mi bo posusilo pa eno ledeno kavo vam posiljam moram skuhat kavo, sladoled imam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 14:02:49
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, ime... joj, kolk je to tezko ena moja znanka ima Izaka in Eneja, ma tak odstekan okus za imena. meni je recimo ful vsec ime Maks pa recimo se Marcel, Vladimir, Nikolaj, Aleksej Spelci, jaz bi tuuuuud koktejl pa Fargi in Spelci, jaz bi tuuud geslo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 14:07:22
|
|
|
|
Erin
|
Izak odpade...na mojo veliko žalost... Enej je opcija, Maks je od moje prijateljce ati pa ne morem dat tega imena kljub temu da mi je ful všeč, Marcel je nečak, Vladimir neeeeeeee, Nikolaj je pjanček iz naše ulice, Aleksej je v ožjem izboru ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 14:10:33
|
|
|
|
ledenka
|
Aleksej je meni fuuuuul vsec tako da navijam za to kaj se imas v ozjem izboru?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 14:12:54
|
|
|
|
ledenka
|
aja, pa Gabrijel mi je lepo ime
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 14:16:14
|
|
|
|
Erin
|
Joooooj kolk je Lara cort Gabrijel - všeč, bilo na spisku pa sva ga izločila Jon - meni fuuuuuuuul všeč, moj pravi da je to ime za psa... V izboru še: Tobias, Lian, Kris in pa Tilen...zaenkrat vodi slednji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 14:27:17
|
|
|
|
ledenka
|
Tilen mi je vsec. en Kris, ki ga poznam, je noro razvajen, Lianov je dosti, Tobias pa se mi zdi bolj tuje. Sej, ko bosta videla malega, bo najbrz ime kar samo padlo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 14:30:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Joooooj kolk je Lara cort hvala hvala grem zdajle kosilo kuhat...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.7.2008 19:54:14
|
|
|
|
ledenka
|
Fargica moja, lepa dva mustercka imas upam, da bosta kmalu dobila bratranca ali sestricno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 2:25:49
|
|
|
|
trinity22
|
ojla na hiter en lep pozdrav iz San Franciska - to je najina zadnja destinacija, jutri še par ogledov, potem pa domov ... Erin še nisi šla rodit? Kar se pa imena tiče po mojem boš najbolj vedla katero je pravo, ko boš držala svoje dete v rokah, drugače pa je od mojega bratcu ime Enej in je pravi navihanec in moram rečt, da smo tudi tako izbirali imena pa mu tole kar zelo dobro pristoji Drage moje babe žabe imejte se lepo uživajte želim vam lepo noč in sončno jutro ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 9:34:15
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro!!!!! Kako ste pupe???? Najprej hvala vsem za čestitke!!!! Zlate ste..... Zdaj pa še nekaj.... Danes zjutraj mi hudič ni dal mira in sem sla delat CB... In opazila "fantomsko" čtrico! Fantomsko zato, ker je bila bleda, bleda... Ampak, zdaj si končno lahko predstavljam kje mora biti..... Sicer sem bila prehitra, ker je ne pričakujem šele jutri, tako da je torek uradno prvi dan izostanka, ampak firbec me je premagal.... Sem si rekla, ko mam ravno RD se častim ni pokukam kak dan prej.... Pa mam huduča!! Še bolj zbegana kot prej!!! Ampak, tudi če se pokaže jutri sem ful vesela, saj to pomeni, da imamo šanse in da se bo v bližnji prihodnosti zagotovo kaj prijelo!!!! Čakam torek.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 12:50:37
|
|
|
|
aqua77
|
No danes sem pa očitno kar sama tukaj! A se vse stiskate k svojim ?? Žal nekateri delamo tudi ob nedeljah, tako da ni drugega kot na RR-ju viset!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 12:51:52
|
|
|
|
ledenka
|
aqua ti zelim, da si dobila najlepse mozno darilo za tvoj rojstni dan!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 12:54:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua ti zelim, da si dobila najlepse mozno darilo za tvoj rojstni dan!!! o ledenkica tukaj si ti!!! hvala, hvala..... A nisi rekla, da boš te dni enkrat prišla v naše kraje na lepše??? Obala te že nestrpno pričakuje.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 12:59:43
|
|
|
|
ledenka
|
aqua, sem imela kupe drugih zadev za uredit ko imam dopust, sem presneto zaposlena morda mi bo po pocitnicah uspelo - domov prideva 5., potem pa sem se do konca tedna doma. bomo videli, kaj bom imela v planu joj, ampak julij je pa res +++ mesec ti resnicno zelim, da ti cez kak dan ali dva pokaze testek en velik +! moje M se tudi ni, ampak mislim, da sem imela O ene 10 dni po tistem, ko bi naj bila tako da bo M prisla ravno na dopustu. in ker je O zamujala, ni sanse za plusek... ker okoli tistega dneva nismo cisto nic delali. eh...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 13:03:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, sem imela kupe drugih zadev za uredit ko imam dopust, sem presneto zaposlena morda mi bo po pocitnicah uspelo - domov prideva 5., potem pa sem se do konca tedna doma. bomo videli, kaj bom imela v planu joj, ampak julij je pa res +++ mesec ti resnicno zelim, da ti cez kak dan ali dva pokaze testek en velik +! moje M se tudi ni, ampak mislim, da sem imela O ene 10 dni po tistem, ko bi naj bila tako da bo M prisla ravno na dopustu. in ker je O zamujala, ni sanse za plusek... ker okoli tistega dneva nismo cisto nic delali. eh... veš kako pravijo gorenci? nkol ni zihr!!! tako da se pusti presenetit... kaj pa veš.... čudna so pota gospodova.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 13:07:41
|
|
|
|
ledenka
|
ja, ampak ni ga plavalcka, ki bi 10 dni prezivel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 13:09:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ja, ampak ni ga plavalcka, ki bi 10 dni prezivel jap, to bo pa mal težka.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 13:10:46
|
|
|
|
ledenka
|
mah, bolj sem jezna, ker bo M prisla na dopustu tecem v trgovino, se se popoldan kaj javim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 13:12:55
|
|
|
|
aqua77
|
čau, čau.... si pišemo popoldne.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 14:38:41
|
|
|
|
ledenka
|
sem spet tule... namesto, da bi kosilo kuhala danes bodo puranji zrezki, riz in solata mi je zal, da nisem se kakega vina nabavla... sam sem bla v Merkatorju, tam pa je vse ful drazje no, mamo pa se sladoled z borovnicami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 14:39:20
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, vidim te si ze bila s formulo zunaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.7.2008 20:18:34
|
|
|
|
ledenka
|
sam se tule se javim, pol grem pa res dalje pucat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?