Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 14:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin..... Držim pesti zate :D Sem našla mnogo naših punc še tukaj tko da se vam bom tudi jaz pridružila Aquica.... ti pa si ažurna pridna punca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 14:26:14
|
|
|
|
sonček33
|
živa od kod pa ti? dobrodošla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 14:27:02
|
|
|
|
aqua77
|
mam občutek, da je danes dan za našo Erin.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 14:27:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Erin..... Držim pesti zate :D Sem našla mnogo naših punc še tukaj tko da se vam bom tudi jaz pridružila Aquica.... ti pa si ažurna pridna punca povsod me je dost.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 14:29:30
|
|
|
|
aqua77
|
kleja, končno smo te dobili mal zase..... Sem te že pošteno pogrešala...... Hvala za čestitke za RD......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 14:36:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Erin..... Držim pesti zate :D Sem našla mnogo naših punc še tukaj tko da se vam bom tudi jaz pridružila Aquica.... ti pa si ažurna pridna punca živa, dobrodošla tudi na tej temi......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 14:54:51
|
|
|
|
jazzz27
|
Evo tud jaz sem tukaj!!! Moja draga tečka je prišla na 18ti dan.....tako da je --------------------------!!!! Pa kaj bi jamral, če smo že navajeni . Sem že prišla k sebi. Me je na morju obiskala....packa! Ah, še herpes sem najbrš dobila zarad vsega tega!!! Ampak sem okej....gremo naprej! Čestitke aquici za RD!!!!!! Upam, da bo pri tebi kaj boljše darilo!!!! Jutri delaš šeenga, a ne? Erin!!!!!! Joj kako je hitro ta dan prišel....srečno!!!!!!!! Držim pesti...in ja nimaš kaj dosti izbire! vsem ostalim....lep dan!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:00:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Evo tud jaz sem tukaj!!! Moja draga tečka je prišla na 18ti dan.....tako da je --------------------------!!!! Pa kaj bi jamral, če smo že navajeni . Sem že prišla k sebi. Me je na morju obiskala....packa! Ah, še herpes sem najbrš dobila zarad vsega tega!!! Ampak sem okej....gremo naprej! Čestitke aquici za RD!!!!!! Upam, da bo pri tebi kaj boljše darilo!!!! Jutri delaš šeenga, a ne? Erin!!!!!! Joj kako je hitro ta dan prišel....srečno!!!!!!!! Držim pesti...in ja nimaš kaj dosti izbire! vsem ostalim....lep dan!!!! jazzzi piz ja......... škoda...... sem bla pa že tako vesela zate....... nemorem verjet.... sem mislila, da je po dolgem času vsaj eni ratal.... ja jutri delam še enga, če me ne obišče prej.... mam občutek da se pripravlja...... hvala za čestitke... dobro je edino to, da si se pobrala in da si pozitivna.... če rabiš koga za čvek al pa za jamrat, sem vedno tuki.....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 28.7.2008 15:01:50 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:20:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Saj veš, da si vedno dobrodošla za čvek Samo ni mi jasno kje se je gospa toliko časa potepala . Ne vem od kje njej pravica da gre za 18 dni na dopust ....mi ni čist nč jasno, ampak zaj je tu! Me pa grozno daje . In komaj čakam da gre mim... . Pa si kar neka but*sta vprašanja postavljam....pa je možno, da sem bila noseča...ipd. tra*arije! Jaz držim zate pestke....bodi pozitivna....kak je fešta ratala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:22:43
|
|
|
|
jazzz27
|
vov....sonček....kak ženin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no pa nevestica je tudi prelepa!!!! Lep par!!! Ste bili pa kar visoko! A v tej cerkvici sta se poročila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:23:29
|
|
|
|
sonček33
|
a ne, kakšen ženin ja v tej cerkvici...visoko..skor v nebesih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
prišla sem iz M ne pričakujemo..... Zdej sem v juliju in avgustu Tudi mene je povsodi dosti, poskusov ne štejem več, sem pa iz meseca v mesec razočarana nad M... Tokrat sva bila med O (menda) bolj pridna ampak po občutku spet nič ustvarvarila... Bomo videli... No lepo pozdravljene še tukaj vse
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst bi tudi slikce gledala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:27:00
|
|
|
|
jazzz27
|
kaj si to angelčka možila? Zgleda res lepo...kateri kraji so to?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:28:21
|
|
|
|
sonček33
|
Jamnik, nad Kropo, gorenjska
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:44:55
|
|
|
|
Serendipity
|
Punce, mi smo doma. Objemček za vse.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:45:35
|
|
|
|
sonček33
|
Jupi se* se je vrnila. kako ste se imeli? kam si sploh šla?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:52:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jupi se* se je vrnila. kako ste se imeli? kam si sploh šla? O sonček hvala za dobrodošlico. Bilo ja lepo, le malo nas je vreme zaj*, šli smo pa v Čatež (sicer slaba izbira za nas, ki nismo mamice, ker te lahko fajn vrže ob vseh teh vozičkih...) Sva pa dobila kot darilo z aporoko in smo se kljub gužvi s temi vozički in fuj fuj vremenu imeli super.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 15:58:09
|
|
|
|
sonček33
|
To je najbolj važno. verjamem ti pa, da te vozički, trebuhi in male pikice žalostijo. Se* tudi zate posije sonček!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 18:25:26
|
|
|
|
Erin
|
Jaz sem doma Oćitno še ni dan D...bo pa kao v roku 1 tedna saj sem 1 prst odprta. Mehur je zaprt tako da voda ne odteka ampak mi dela probleme izcedek... Me je pa pregledala gin pa ne vem ali je bila ona tako groba ali bi pregled v vsakem primeru tako bolel..no sedaj mi pa kri teče...šment... No samo toliko da veste da sem še vedno 2 v 1
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 18:26:57
|
|
|
|
pikica36
|
se** dobrodošla nazaj jazzika zate bi pa skoraj dala roko v ogenj da si srečka kaj češ... drug mesec bo bolje. jaz ta mesec- drug mesec komaj čakam mojo , pol pa spet veselo na delo ojoj, ko se spomnim da bi že čez dva meseca zibali če šlo vse tako kot mora it, mi kar nekako mine vse skupaj. živa 25 tudi zate posije sonček ali pa t tale naš sonček33 spravi v dobro voljo. ona vedno najde kako optimistično in vzpodbudno besedo. Luna bi se pa tud lahko že priguncala z morja uf, na šihtu nimam interneta oz. mamo vse forume blokirane tako da nič ne vem kaj se dogaja , pol pa si morem doma jemat cajt da pogledam kaj delate špiklje špoklje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 18:40:29
|
|
|
|
pikapoka2
|
Erin, lepo da si se še vrnila Zdaj pa uživaj dokler sta še 2 v 1, ker počasi gre pa zares jazzzz, Se*, pozdravček Prehitro mine, a ne? Kaj čemo... Ticker imam, pa slikico tud Pa sama sem naredla, pridna ne?! LuNa ta si je pa privoščila ledenka lep ti želim...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 19:15:28
|
|
|
|
Grethy
|
... danček ... ... a je kdo kej oktavijo vidu se potikat po teh straneh, ker se je nekje izgubila, pa je ne najdem , ... bi jo rada nekaj vprašala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 19:20:00
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jamnik, nad Kropo, gorenjska Jaaaaaaaaaaa, fullllll lepo ... dobra izbira !!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.7.2008 19:23:00
|
|
|
|
sonček33
|
gretka danes se jke že javila in obljubila, da spet pride mal poklepetat, tako da nas mal spremljaj, pa jo zihr uhvatiš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?