Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 10:08:11
|
|
|
|
jazzz27
|
hej, hej dekleta!! no se javljam malo tako...na hitro, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas!! Dopust je bil super, vreme enkratno....ne pa tako kot tu v Sloveniji. Prava SIBIRIJA!!! Nisem brala za nazaj, ker bi sedela za monitorjem celo poletje, če bi hotela nadoknadit . Upam, da ste vse super in se spet in še vedno borite! Naj še svojo novičko primaknem. MENI ZAMUJA ŽE 15 DNI!! In prosim ne mi rečt, da sem nosečka, ker me bo pobralo, da se na koncu izkaže drugače. To je zelo neobičajno stanje, ker imam redne cikle na 31-32 dni! Sploh si ne upam testa delat....prpa sem! Se pravi danes je že 47 dan. Vsem lep pozdrav, in zelo velik .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 10:45:54
|
|
|
|
pikica36
|
jazzz- ja kaj pa misliš, da je tvoja tudi odšla na dopust- brez tebe hitro delaj testek in poročaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 10:48:15
|
|
|
|
miska73
|
jazzzz, ja pa kaj čakaš... hitro v lekarno po test in potem na RR poročat...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 11:51:58
|
|
|
|
murkica
|
jazzzi- Hitro naredi test. NIč ne bo drugače, če boš kar čakala. Želim ti vsekakor, da zagledaš močan +. Po mojem je ne bo še dobro leto.... Čim prej sporoči!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 11:55:04
|
|
|
|
sonček33
|
jazzzi mensezdi, da te lulat tišči
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 12:05:44
|
|
|
|
murkica
|
sonček- men se pa zdi, da si nam ti obljubila slikce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 12:12:12
|
|
|
|
Erin
|
jazzy - dobrodošla nazaj Zej pa LULAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 12:25:06
|
|
|
|
sonček33
|
murkica ne samo da se ti zdi, to je čista resnica. Obljubim, da do konec tedna bodo. Fotoaparat imam pri sestri, ker smo bile zadnjič na dekliščni od prjatlce, pa sem ga pozabila. Obljubim. Sej vem, izgovori, izgovori.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 19:38:53
|
|
|
|
~Biba~
|
jaziiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil kleja -- 23.7.2008 19:39:45 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 19:47:43
|
|
|
|
murkica
|
jazzika tole pa res ni prav, da nas boš sedaj takle v radovednosti pustila. Me bi rade zopet veselo novico na forumu. Sonček- sicer res izgovori, izgovori ampak naj ti bo. Le glej, da vidimo slikice. No jaz sem pa ravno dobro prišla od zdravnice. Kot sme že povedala, sem morala kar nekaj dni skrbeti za svojega dragega, ker je bil čisto bogi. No in mene se včeraj začne nekaj lotevati in sem bila prepričana, da je ista zadeva in sem šla danes k zdravnici. Nakar ona ugotvi, da imam jas virusno obolenje on pa je imel bakterijsko. Tako, da sem jaz staknila nekj čisto drugega. Tako, da so se sedaj vloge obrnile in srček skrbi zame ( no sej bi lagala, če bi rekla, da mi ne paše malo več pozornosti).... Me je pa dragi že začel hecat, da sem sigurno noseča, ker je veliko najinih prijateljic, preden je zagledalo + zbolelo. No pa upam, da se bo vsaj nekaj dobrega izcimilo iz te bolezni. Bodite skrajno lepo, pa kaj napišite... Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 21:49:45
|
|
|
|
Fargesia
|
hi hi murkica, a ti nekaj povem...jsz sem tudi na začetku nosečnosti zbolela...no temperaturo sem mela povišano..nisem pa šla h zdravnici...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 22:17:38
|
|
|
|
polaris
|
Čer Jazzzzziiiii čakamooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kak ste kaj prunce moje? Se* upam, da ti slabo vreme ni pokvarilo dopustniškega razpoloženja imata vsaj več časa za Aqua, tvoje slikce pa so pravi balzam za utrujene očke Ajsi (super kofi, se vid da si spočita) Sonček (fotke!), Fragi , Špelka , Pikica , Kleja (lep podpis ), Beyba (cmokec mali princeski), Erin (še malo), Murkica (čimprej ozdravi), Oktavija (kje se skrivaš), Pikapoka (fotke!), Spps (uživaj) in ostale Lunčiki, Trinity in Se* pa želim prečudovit preostanek dopusta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.7.2008 22:30:42
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, luuuuulaaaaat!!!!! al bos raje 9 mescov pocakala, da bos cisto ziher
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 8:06:37
|
|
|
|
pikapoka2
|
jazzzz, ja super! To bo spet ena lepa novička! Č a k a m o ..........................
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 10:03:10
|
|
|
|
Erin
|
Ja kuga je zej to?!?!?! Jazzy - a te bo treba za lase nazaj pripeljat,...LULAT pa brž! No da vas ne bo skrbelo...sem s pregleda pa še nič ne kaže da bi kam šli...maternica počiva še... Jooooooj me firbec daje kdaj me bo zvil... En veeeeeeeeeeeeeeelik za vse vas.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 11:19:07
|
|
|
|
aqua77
|
Jazzzika!!!!! Tebe sem pa toooolk pogrešala!! Kaj zdaj mencaš s tem testom!!! Laufej na palčko lulat in nam čim prej pridi povedat..... Pa poušter s sabo u kopalnico nesi!!! Ker te bo na hrbet vrglo!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 11:23:05
|
|
|
|
aqua77
|
Zdaj pa še nekaj morskega!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 11:23:54
|
|
|
|
aqua77
|
Ups, nisem vedla, da bo tako velika!!! No je pa vsaj pogled lepši......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 11:46:09
|
|
|
|
aqua77
|
Kaj je zdaj, a bom imela spet monologe!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 12:57:58
|
|
|
|
murkica
|
Ja jazzzika nas je vse mal za nos potegnila... Takole nam napiše, pol pa je kar ni in ni.... Jo bomo mogle res za ušesa zvlečt, da se bo polulala na palčko... Erin- kot si sama rekla, pri vas ste vsi malo zamudili in bo verjetno tudi malček...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 13:19:45
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan!! In...................................................................................................................nimam še novičke za vas. Bom vsaj mal fer do vas in se vam javljam da je ni in ni! Test bom delala v ponedeljek, ko pridem iz morja. Ker nimam tako doberga občutka.....so me začel joški bolet.... ....pa skoz me nekaj spodaj špika!! A ma katera kaj izkušenj????? Pri men je to ponavad samo napovedovalo!!! Ampak po 16-ih dneh izostanka????? Ne vem....pa saj mene tudi firbec!!!!!! Ampak bom počakala, ve pa ta čas držite pesti!!! Tudi jaz sem vas pogrešala!! Aqua...iz kje pa je tale slikca? Kako kaj kaže? Murkica...a pri vas tudi zaostaja? Erin....vi pa že kar v nizkem štartu!! Sem videla, da imate stavnico! Levčki so taki super ljudje! Moj je tud Levček (predvsem po nogah, hrbtu in trebuhu... ...po celem telesu) polaris....hvala za želje...jap 16 dni pa je že kar nekaj. Pustimo se presenetiti. Kaj pa ti, kako si? Greš kaj na dopust? Kje je ajsika, pa oktavija? beyba....tvoja deklica je tako luštkana! Upam, da si že doma in uživaš v miru, brez tašče . Vse ostale moje drage....en big hug!! lep dan...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 13:28:53
|
|
|
|
benika
|
Bom vsaj mal fer do vas in se vam javljam da je ni in ni! Test bom delala v ponedeljek, ko pridem iz morja. Ker nimam tako doberga občutka.....so me začel joški bolet.... ....pa skoz me nekaj spodaj špika!! A ma katera kaj izkušenj????? Pri men je to ponavad samo napovedovalo!!! Ampak po 16-ih dneh izostanka????? Ne vem....pa saj mene tudi firbec!!!!!! Ampak bom počakala, ve pa ta čas držite pesti!!! A se ti mal norca iz nas delaš????? Bejž lulat, drugač te pridemo na dopust ganjat!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 13:38:15
|
|
|
|
aqua77
|
Hočemo jasen odgovor jazzzika!!!! Lahko ti zagotovim, da vse nestrpno pričakujemo tvoj !!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 14:21:28
|
|
|
|
murkica
|
Ne jazzika pri nas še nič ne zaostaja. Jaz pravim, da se v tem času spermiji prebijajo skozi in ni hudič, da ne rata, ker me skos neki špika. No malo optimizma ne škodi... Definitivno pa držim pesti in verjamem, da boš zagledala . LP murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.7.2008 14:54:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Tudi jaz sem vas pogrešala!! Aqua...iz kje pa je tale slikca? Kako kaj kaže? slikca je tako... za občutek poletja.... Kaže pa še nič.... Mam še ene par dni fore do testka.... bomo vidli....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?