Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 15:05:47
|
|
|
|
aqua77
|
No, zdej pa res grem..... Čau....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 15:07:59
|
|
|
|
ledenka
|
Aqua draga, ti zelim en fenomenalno lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 15:08:43
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Do takrat pa bodi pridna dojilja! No bom čakala... Do takrat bom pa le "dojilja in progress" Čawčaw
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 16:00:47
|
|
|
|
spps
|
Stavnica za našo Erin 26.7. - Aqua 30.7 - Murkica 31. 7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka 3.8. - polaris 4.8. - spps 5.8. - Erin
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 16:02:13
|
|
|
|
spps
|
ojla punce!kako ste kaj?jaz sem tako kot vreme nič mi ne paše. slabo mi ni(murkica odgovor zate ),edino mal sem utrujena ste pa bile dopoldan pridne in ste se razpisale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 16:42:21
|
|
|
|
beyba
|
na hitro se pridružujem erin na dan 5.8. za našo erin... na hitro slikica: pa še kako zgleda mali dojenček na veliki posteljji.... Mam slike dol potegnene sam jih morm še zbrat za v album povem ko mi rata...do takrat za tolažbo tole...Aja dans mi mala ni pustla dihat, zdej ko ravno spi so se pa še obiski napovedal tko da šibam pospravljat...Vas komentiram kasneje... lp vsem!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 17:44:17
|
|
|
|
Fargesia
|
joj, kaki mali cukerček.....kdaj jo bomo pa v živo lahko vidle?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 18:16:23
|
|
|
|
beyba
|
Ja kadar koli...se lahko zmenmo kje na kavi ...sam rečte... Zdej mam pa obiske pa grem...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 19:32:13
|
|
|
|
spelka12
|
spps čestitke za srček erin luba duša a res še nebi šla rodit . čakam, pa čakam, pa čakam... beyba sem že ready. Ko bo spet sonce me kar pokliči, se bova mal sprehajali. Pa kako lepa je tvoja pupa. Pravi cuker. ajsika in lunca, ki uživata na morju - matr spet sem vama fouš - uživajta še namesto nas. se* na strani 124 si ene tipčke prilimala. Jest bi telo od druge sobote pa glavo od prvega petka. A se to da? fargi kar ostani takole. Avatar je super, ime pa tud pikica36 jest tud še kar krvavim . Sploh se neče ustavit. Pa trebuh me nonstop boli. Upam, da se tole kmalu neha in da kmalu začneva spet slončkat. BEBIII ni panike. Tukaj ima vsaka pravico povedat svoje mnenje. Sem ji tudi jaz hotla par stvari povedat, ampak se mi ni dal ukvarjat s tako nevedno gospodično. Upam lahko samo, da take doleti kar si zaslužijo. polaris a vidva pa že 13 leto skupaj. Waaaaawwwww . ajsika čestitke za obletnico pa vsaj še 20* tolk (to bo dost ane? ) trinity - američanka naša pogrešam te. murkica upam, da je tvoj dragi že kaj boljšega zdravja. aqua držim pesti, da je uspelo. vsem novim in starim, ki jih nisem omenila pa poln koš lubčkov. sem vidla, da je benika dala nečakca na ogled . A nista srčka? Včasih mi je še ful hudo, se zjokam ampak počasi žalost mineva. Danes je bila benika na obisku z Jakobom in priznam, da so otroci res balzam. Se čist stopim ko ga držim v rokah. Aja pa še kar imam ful mleka . Neče in neče nehat tečt. Trenutno lahko nahranim cel vrtec. Bom zdravnika vprašala kaj naredit, moj ginek. je šel na dopust. Komaj čakam morje da se končno sprostim in zadiham. 14.8. greva v Švico k sorodnikom, čez 14 dni v Zagreb h kolegom...v glavnem moj me razvaja maximalno. Bova ratala prava popotnika. To je zaenkrat vse, se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 19:49:42
|
|
|
|
ledenka
|
Stavnica za našo Erin 26.7. - Aqua 30.7 - Murkica 31. 7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka 3.8. - polaris 4.8. - spps 5.8. - Erin 5.8. - beyba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 19:52:03
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, tale tvoja Ela je tak cuker spelcika, nic se nisem na morju samo dopust sem zacela. tri tedne odklopa od sihta mam v planu upam, da bos kmalu nehala krvavet. glede mleka pa menda obstaja ena injekcija spps, upam, da ti rata prezivet brez slabosti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 19:53:07
|
|
|
|
spelka12
|
Stavnica za našo Erin 26.7. - Aqua 29.7. - Spelka12 30.7 - Murkica 31. 7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka 3.8. - polaris 4.8. - spps 5.8. - Erin 5.8. - beyba Evo jest tud stavim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 19:56:30
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika injekcija? smajlikisigrizenohte . Hm za letos jih mam vrh glave. Evo kocka je padla. Če do novega leta ne zanosim potem decembra ali januarja takoj začnem težit Reškotu. Ma da se me usmili in takoj začne špikat. Hujšanje se že obrestuje, zredila sem se za 1kg . Ko je pa tolk sladoleda okoli mene . ajsika aja, jest sem pa mislila, da se že nekje tajaš. A kr 3 tedne dopusta. Superca. Kar polno jih izkoristita.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 19:59:18
|
|
|
|
ledenka
|
spelci, boljs injekcija ko mlekarna ocitno so tvoji hormoni na polno ponoreli sicer pa je moj plan tak - en teden, da si odpocijem pred dopustom, pol teden na morju, pol pa se 5 dni, da si od dopusta odpocijem mam tako crnogorsko varjanto
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 20:04:25
|
|
|
|
ledenka
|
pa mogoce ne bi bilo napacno, da se javis Reskotu in mu poves, da prides spet januarja da bo imel v mislih tudi tebe.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 20:23:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka beyba, tale tvoja Ela je tak cuker spelcika, nic se nisem na morju samo dopust sem zacela. tri tedne odklopa od sihta mam v planu upam, da bos kmalu nehala krvavet. glede mleka pa menda obstaja ena injekcija spps, upam, da ti rata prezivet brez slabosti mogoče bo pa kot prvič in bom celo nosečnost preživela brez slabosti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 9:04:06
|
|
|
|
ledenka
|
juuuuutrooooo sem prva qurc pa tak dopust, ko se ne morem naspat kavica za vse tole vreme me pa mal zeza. v nedeljo sem oprala nadjogi - ga je namocil dez. sem ga vceraj se enkrat oprala - spet dezuje. mam dost, ga bom pustila zunaj, pa naj se posusi, ko se misli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 10:24:20
|
|
|
|
pikapoka2
|
pozdravljene pupe! Sem že nazaj. Moj je minil. Prehitro Špelka, nočem spet odpirat tvoje boleče teme in te morda ravno takrat, ko ti je vsaj za trenutek laže, spominjat... pa vendar, bi ti rada povedala, da te zelo občudujem in kujem v zvezde!! Tako si pogumna...ob taki bolečini... Res si punca na mestu! Želim ti vse dobro, želim ti, da ti čimprej spet uspe in se lepo konča! LuNa, očitno sem malo prepozna, pa vseeno. Lep ti želim! mašika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 10:39:47
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro, oziroma je že dober dan! Najprej nekaj za dušo! Da bomo lažje vstale! Pozdravček vsem, Ledenka kavica je pasala....... mmmmmmmmmm.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 13:27:28
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika tale kava je bla pa mmmmmmmljaska. pikapoka hvala . Po pravici povedano, nisem tako močna kot sem mislila da bom. Sem probala vse skup izpeljat brez solz in ostalih stvari pa ne gre. Še dobro, da mam tolk finega lubija ki me fuuul razvaja . aqua moja duša se je nafilala s tvojim sončnim vzhodom/zahodom. Res prečudovito. Kakšno pa je vreme kaj tam pri vas? Na gorenjskem je tak lep sonček, pa skoz napovedujejo dež . Sva si v trgovini kupila tisto ledeno kavo brrrrrrrrrrrrrrr. Morte probat, slastna je. Še mal cimeta al rumčka dodaš notr, pa maš ledeno kavo ala........(po želji).
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 13:34:37
|
|
|
|
aqua77
|
Na morju vreme sončno. Slikica pa je sončni vzhod za pozitivno energijo.... Beyba, tvoja Ela je pa tako čudovitaaaaaa...... Nisem se je mogla nagledat..... Sigurno je lepa po mamici!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 14:18:32
|
|
|
|
aqua77
|
Špelka, kolk te je dobro videti tako dobre volje!!! S kerga konca gorenske pa si če ni skrivnost?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 14:19:57
|
|
|
|
aqua77
|
Punce, vam moram povedat, da že ful pogrešam Pikovitka!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 14:20:24
|
|
|
|
aqua77
|
Pa jazzziko!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.7.2008 20:11:52
|
|
|
|
pikica36
|
punce pozdrav!! končno imamo spet internet od sobote nismo imeli linije ker so nekaj popravljali beyba- tvoja ela je prava princeska , me tk ma da bi jo malo požulila in se navohala , v naši žlahti in soseski so že vsi zrasli, sicer so še taki mali štruklji ampak ne dišijo več po dojenčku špelka- jaz še tudi malo krvavim, sicer se vidno umirja ampak še je malo za vzorec- toliko da moram nosit "pinte" za sabo. včeraj sem imela pregled pri G, na UZ se ni videlo nič več, je rekel da se je lepo sčistlo, samo sluznica je še debela okoli 8 mm, in me je vseeno poslal v bolnico , kjer so me spet pregledali in naredili UZ in ugotovili da je bil popolnem splav, da ni potrebno delat abrazije. sreča v nesreči je rekla G čez en mesec oz. takoj po prvi M moram spet na pregled UZ da vidijo če je res vse čisto . no, komaj čakam, da mine prva in začnemo spet delat na , čeprav moj pravi da ne bova več poskušala, da me ne more gledat kako trpim in da noče več še enkrat skozi to, če slučajno spet ne bo ok. ampak jaz vztrajam ....in HOČEM met , ni vrag da ne bo ratalo!! vsem
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?