Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:10:47
|
|
|
|
sonček33
|
aqua - super za frej vikend in za uživanje čestitke že vanprj za rd - želim ti, da bi zagledala + in da neboleče prsi pomenijo prav to
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:13:05
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka casti jo Erin, seveda Kdo? Kaj? Zakaj? Jest bom samo mleko ponujala A lahko sama tudi stavim? Heheeeee No pa da vidim če sem kaj čarovnice... 5.8....uf je to še daleeeeeeeeč
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:13:18
|
|
|
|
aqua77
|
mam po dolgem času spet upanje.... Thnx!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:15:21
|
|
|
|
Erin
|
aqua - držim pesti za +
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:17:47
|
|
|
|
ledenka
|
Stavnica za našo Erin 30.7 - Murkica 31. 7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka 5.8. - Erin
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:18:17
|
|
|
|
sonček33
|
o ne draga Erin, tako dolgo pa ne bomo čakale. jaz že itak vsako jutro letim gor preverjat, če si že potiskaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:19:23
|
|
|
|
ledenka
|
aqua, drzim pesti! kako lepo bi to bilo in super za prost vikend po dolgem casu, upam, da si si fino odpocila!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:30:25
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 o ne draga Erin, tako dolgo pa ne bomo čakale. jaz že itak vsako jutro letim gor preverjat, če si že potiskaš Odvisno s katerega kota gledaš...zame je še september blizu ko se spomnim na porod ... Saj je samo 4 dni čez PDP... pri nas v družini smo vsi zvezdniško zamujali po 1 teden
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:32:21
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, jaz se z dopusta vrnem 4. oz. 5. avgusta. dajva se tko zmenit, da bos takrat ze v 2 kosih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 12:33:34
|
|
|
|
sonček33
|
Vem Erin, da iz tvojega vidika ni tako enostavno kot iz našega. jaz ti želim čim bolj enostaven porod, brez vseh težav in zdravo dete.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 13:14:57
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz stavim za Erin na 26.07! Pa naj bo to lepa izkušnja za tebe draga Erin!!! Sej ni tako hudo, pozabiš takoj ko čmrlčka v roke dobiš!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 13:34:36
|
|
|
|
ledenka
|
Stavnica za našo Erin 26.7. - Aqua 30.7 - Murkica 31. 7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka 5.8. - Erin
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 13:46:53
|
|
|
|
Erin
|
Hvala punce za prijazne besede...en mičken me gloda ja, priznam...hvala bogu po eni strani da ni porod kot zobar - tisti in tisti dan ob tej in tej uri ampak da je nepričakovan, v nasprotnem primeru strah samo še bolj narašča... pa saj vem da bo bolelo in da bo potem vse pozabljeno, samo prvikrat je pa sem en miiiiiiiiiiičkeno živčna... Zaenkrat še nič ne kaže da bi kaj bilo, malce otrdeva trebuh, včasih kakšen krč podoben menstrualnem... je pa že tak dren tukaj notri da se včasih kar ustrašim da bi kaj ven pogledalo nogice mi vedno z vso močjo nasloni na desni bok, z ritko se pa "guzi" v desnega, trebuh pa valovi kot pri potresu na Japonskem Zanimivo, hecno, včasih malce neprijetno ampak nepozabno...bo kar dolgčas potem... Sem premišljevala včeraj hehe (ne ni smešno dejstvo da premišljujem ampak kaj sem premišljevala )...potem ko rodiš si spredaj kar naenkrat lažji za ne vem cc 5 kg? Me bo potem kaj na rit neslo ko ne bo več obtežitve? hmmmm...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 13:49:46
|
|
|
|
aqua77
|
ti si faca Erin!!! Še zmerej te bo naprej vleklo, ker bodo mlekarne spredaj namesto trebuha!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 13:54:46
|
|
|
|
Erin
|
U pišuka saj res...sem čist pozabla da me čaka še ena obdaritev Upam da ne bo prevelika saj že sedaj nosim 80 C (pred zanositvijo 75 B) pa jih res nebi rada po končani "molži" po tleh vlekla in pohojala...edino za šal znajo prav pridt
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 14:03:22
|
|
|
|
ledenka
|
ah Erin, leva bo za sal, desna pa za ledvicni pas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 14:21:55
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah Erin, leva bo za sal, desna pa za ledvicni pas E vidiš... problem rešen
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 14:23:24
|
|
|
|
polaris
|
Čao babežabe, jaz pa menim, da bo Erin Jr. 03.08. prijokcal na svetlo Bodite lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 14:25:06
|
|
|
|
aqua77
|
Upam, da boš šal kje drugje staknila!!! Sej ne bo tako hudo, no!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 14:31:06
|
|
|
|
ledenka
|
Stavnica za našo Erin 26.7. - Aqua 30.7 - Murkica 31. 7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka 3.8. - polaris 5.8. - Erin
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 14:38:06
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Sej ne bo tako hudo, no!!! Mislite ali veste? Vse se bo preživel...če ne bomo pa do Fabianija skočil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 14:46:15
|
|
|
|
aqua77
|
Vemo! Pa ne k Fabjanu! Izberi raje koga drugega!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 15:01:26
|
|
|
|
Erin
|
In koga ti priporočaš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 15:03:41
|
|
|
|
aqua77
|
Pupe moje, jaz odhajam domov in vam pošiljam en vroč morski pozdrav! Si pišemo jutri! Pa, pa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.7.2008 15:05:02
|
|
|
|
aqua77
|
Za te teme pa rabim mal več časa! Ko bo čas za nasvete, ti povem!!! Do takrat pa bodi pridna dojilja! Cmok!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?