Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 10:12:17
|
|
|
|
Fargi
|
hej babnice, še to temo nam bodo skenslali!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 10:13:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja ma res,......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 10:14:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargi hej babnice, še to temo nam bodo skenslali! ne bojo,ker ne bomo več pisali o "prepovedani" temi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 10:15:02
|
|
|
|
spps
|
ej,fargi-ZELO LEP NASMEŠEK
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 12:32:10
|
|
|
|
sonček33
|
ja, ne bomo o tem več. Tukaj gor smo punce, ki se trudimo zanositi in nekaterih pač ne razumemo. To je naša stvar. Mi se raje spodbujajmo, da nam rata. pa bo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 13:09:53
|
|
|
|
Erin
|
spps - hvala za lepe želje na Avgustovkah beyba - kako se imate? Mala že spi ponoči? Klima naštimana? Porodna zgodba napisana? Ma daj objavi jo nooooo, zakaj se tako name oziraš ...itak da si nismo niti malo enake in je vsak porod drugačen...sem brala grde in lepe zgodbe pa me ni nič ganilo...vem da bo moja čisto razred zase, kar bo pa bo... Tako da..čakamo Ej lih gor si, vidiš..telepatija... Glede une žokice pa še enkrat poudarjam..pa rečte karkoli hočete..če noče več imeti otrok naj si da precviknt zadevce ne pa da se igra z življenji nerojenih pikic ki jih večina od nas (oz. vas) tukaj zaman čaka in bi dala svse za to da bi se jim ta sreča vsaj 1x v življenju nasmehnila...Pika.
< Sporočilo je popravil Erin -- 19.7.2008 13:11:28 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 14:55:21
|
|
|
|
Fargi
|
Erin, jst bi pa eno fotko tvojga trebuška....da nam ne pobegneš prej v rim... spps, dolgo sem se matrala da sem zdaj tak lepa s tem nasmeškom!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 15:38:11
|
|
|
|
Erin
|
Fargi pokukaj v album...se tam skriva zadnja ki smo jo posneli...ko sem še šla v objektiv
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 16:33:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fargi pokukaj v album...se tam skriva zadnja ki smo jo posneli...ko sem še šla v objektiv maš lepega bušija ,jaz v prvo nisem imela pol toliko trebuha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 19:12:42
|
|
|
|
Fargi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fargi pokukaj v album...se tam skriva zadnja ki smo jo posneli...ko sem še šla v objektiv draga moja, a trebušček pri 20. tednih?!!! matr zdej si že pred koncem....hitr slikat! HOČEM SLIKCO!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 20:59:05
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargi IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fargi pokukaj v album...se tam skriva zadnja ki smo jo posneli...ko sem še šla v objektiv draga moja, a trebušček pri 20. tednih?!!! matr zdej si že pred koncem....hitr slikat! HOČEM SLIKCO!!! Hmm hmmm draga moja Fargi...Saj je tudi stran 2. ... sem se slikala vsakih 5 tednov in je zadnja od 35 tedna spps - hvala.....mam velikega ane? Zadnji obseg meri že 114 cm...me bo zdaj zdaj razgnalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.7.2008 22:48:28
|
|
|
|
benika
|
spps - hvala.....mam velikega ane? Zadnji obseg meri že 114 cm...me bo zdaj zdaj razgnalo O marija no, ne bo te ne A ti zaupam moj obseg 2 dni pred PDP? 135 cm!!!!!! Me je že kr na nos vse vleklo Drugače pa tudi pri nas spremljamo kaj se dogaja s tabo in upamo na čimprejšnji ter čimlažji porod
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 10:02:55
|
|
|
|
~Biba~
|
jeeeeeeeeeeee prva sem... hmm pa sem že v dielmi s čim postreči.... malo je velika, ampak vseeno, saj je vikend uživajte ga s polno paro. Erin še samo 12 dni..kaj si ti ja nor, kam čas beži..se še spomnim, kako si pridno urejala sezname, na ne pričakujemo ****. Upam, da si že vlagaš spanec v steklenice; da boš ga mela pri roki, ko boš ga najbolj potrebovala Fargi katerega zobozdravbnika imaš? glede prepovedane teme, pa ...
< Sporočilo je popravil kleja -- 20.7.2008 10:03:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 11:09:25
|
|
|
|
Erin
|
benika - 135?! Resno? O marička pomahej... A da potegne do tolk? Boga, kaj ti je potem delalo s kožo... Sem pa mislila da sem jaz težko kategorijec ko pa spremljam neke moje sonosečke z obsegi 98 cm Samo si zih rekord postavila ane? Pri kom si to mela- Beniju a Jakobu? Lepo da spremljate...brez skrbi ko bo akcija bom koj Špelko klicala Pa hvala za lepe želje kleja - hvala za prečudovito ledeno kavo... He he jaz si za vsak dan delam seznam kaj moram jest še pred PDP- in sicer tisto kar po porodu ne bom smela...fižolova juhca pa pica pa koruza, ...da nafilam svojo lakoto ker potem bomo nekaj časa samo dol vlekli kg. Papa obdobje" jej kar češ in kolikor češ" Šlo je hitro ja... tudi sama ne morem verjeti da je julij že tu...se spomnim ko sem delala januarja razpredelnico zase (ne morem stran od njih a? ) kateri teden bo mali xx velik in kateri mesec bo xx star....je pa že vse to mimo, takrat se mi je pa zdela cela večnost do tja...se mi pa sedaj vleče ko premišljujem o porodu.... dobro da je v prvo in ne vem kaj pričakovat... Spanec je pa odličen zadnja 2 tedna in si ga bom kar privoščila do zadnjega dne kolikor bom le mogla...jezilo bi me le, da bi me zvečer zvilo, ko bi bila vsa zaspana, zmučena in zoprna..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 11:12:35
|
|
|
|
Fargi
|
kleja...veš z mojim zobarjem je pa tkole...sem mela enga (mmm, je dobr zgledal), pa je zbežal na otroško, pol spet en miki...k je zbežal ne vem kam...in zdej mam eno žensko (kar ni po mojem okusu...raj vidim da mi moški po ustih šari )...pa je še nisem vidla...in zato tak nasmeh...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 11:13:26
|
|
|
|
Fargi
|
joj, Erin...hja se vidi da sem blond!!!! vidla trebuščka...LEEEEEPPPPPP!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 14:03:25
|
|
|
|
ledenka
|
kleja, hvala za kavico je bila neznansko dobra, prav pase v tej vrocini erin, se samo malomalomalo pol bos med predihavanjem popadkov se folku sporocala, kje si najboljs, da kar notesnik vzames v porodno zraven mal sale. ampak tvoj obseg se mi ne zdi nic kaj posebej ogromen benika, lepo, da si se oglasila pri nas fargi, si ze zrihtala staro ime nazaj? midva imava pa danes 3. obletnico poroke no, prezivela sva povprecno trajanje zakona v Sloveniji (a ni to zalostno...). seveda so bili ups and downs, ampak ok, to moras vzet v zakup. ni vsak dan popoln. vceraj sva imela zato en velik piknik... in ugotovila, da vecina folka, s katerimi se druziva, ima ze bebike. no, sam poroceni vecinoma niso pa bo ze, sem precej samozavestna v to
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 15:59:21
|
|
|
|
~Biba~
|
hej ajsika.... upam, da si dobla kaki zajtrk ali je bilo prej kaj takega? http://www.mojvideo.com/video-obletnica-poroke/75638fa5bf6d0e88a926 kakšna je bila snubitev? Ko bojo pa njihovi otročki v šolo hodili; pa bojo vama fauš (zavistni), da imasta še tak male bebike boste pa za 4 obletnico za 1 člana več
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 20:01:11
|
|
|
|
ledenka
|
kleja, zajtrka ni bilo ampak nic hudega. snubitve v klasicnem smislu pa tud ne sva se kar nekak zmenla. za 4. obletnico pa bomo definitivno vecclanski - pa ce bodo rojene ali pa se v
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 20:41:16
|
|
|
|
beyba
|
Oila da se vam hitro oglasim... Erin najprej tebi klima dela, mala mi spi , navajamo se na dudo...zato da ne bo mela mami namesto dude, ker pravim da je mami za celo življenje ne sam za en mesec...Ko smo ravno že pri enem mesecu a veš da bo mala v sredo stara že en mesec... matr gre hitr..pa sej veš, sej še mal pa boš bla sama mami...Bom napisala porodno zgodbo kuj ko bom mela ča pa se ne bom nate uzirala.... drugače pa če piše da sem prisotna ni nuno da sem res, ker lahko da je moj za računalnikom in ko prižge mozilo, se avtomatsko prijavi. Drugače pa mislim nate vsakdan in čakam na novice.... Fergi.. kako si kaj.. kako pčutje... Ledenka čestitke ob 3 obletnici...sej veš kako pravijo...Tretje leto je srečno leto...Bobebica podarjena tut vama... klea kako napreduje podstrešje... Jazzi pogrešam te.... sonček kakko si kaj kako počutje...kdaj bomo vidli tvoj striptizzzzzzzzz... Pikica sej če se bo samo sčistlo če ni uredu...pač tako je hvala bogu da ne bo treba na čiščenje...sam toplo vrjamem da bo spet hitro ratalo in bo takrat vse vredu!!! Špelka pogrešam te.... Oktavia pogrešam te.... Luna lepo se imej na dopustu...bomo čakale da prideš domov in da nam pripopaš kako slikico.... spps...te berem in vem da si že čist naša, sam sem mal manj tuki gora..pa se bom potrudla tut tebe 'ornk' spoznat..Lepo da je pestro tuki in da se nam pridružujete Midve z Elo se navajava na ritem, da sva cel dan skoraj do petih same doma in včasih ne morm čist nič, ker ela zahteva vso mojo pozornost, medtem ko včasih mam čas speglat, pospravit, skuhat umiru pojesti kosilo...Je pa res da je mal alergiična na žlico v mamičnih rokah, ko primem pribor, se obvezno zbudi da mami ne more toplega kosila pojest umiru-skoraj nikoli. Ampak sej bo sva obdelali lekcijo, da mamične mlekarne pač delajo na tako gorivo, in da če tega ne bo, ela tut ne bo mela kaj jst...pa se zdej mal popravlja. frajerka je 100 na uro...Se začenja že mal odzivatsledi z učkami, mal je že na zvoke začela sledit, kravce tut že včasih pase... pa obračat se hoče že včasih...pa ji govorim da to tolk stari dojenčki še ne smejo delat...pa se bl mal ozira name...vam pripopam še kako novo slikico, če mi bo pusitla, ko neham pisat... Jutri vam želim lep začetek novega tedna...imejte se lepo vse, tut tiste, ki sem vas pozabla oment( ne zanalašč) pa vsem poljubčka na lička in topel objem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 20:42:29
|
|
|
|
beyba
|
Slikice jutri, sem pozabla da filam baterije tako na mobiju, kot za fotkiča...Tko da jutri babe žabe...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 20:50:13
|
|
|
|
polaris
|
O Ajsi, čestitam za tretjo obletnico Pravkar razmišljam, da sva tud midva že trinajsto leto skupaj... bi že bil počasi čas, da to ovekovečiva na kakšni poročni fotki Čao Beyba, vidim da si gor. A mala pribceska počiva? Kako si kaj, naša mamica? Babežabe, predvsem tiste na dopustu, UŽIVAJTE MAKSIMALNO ostalim pa lep pozdravček in vse lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 20:59:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris O Ajsi, čestitam za tretjo obletnico Pravkar razmišljam, da sva tud midva že trinajsto leto skupaj... bi že bil počasi čas, da to ovekovečiva na kakšni poročni fotki uau, 13 let pa tud ni kuj tak eh, porocit se ne splaca, itak se nic ne spremeni beyba draga ze 1 mesec!!! bos videla, do 1. leta bo tak napredek, da si mislit ne mores. moja necakinja se pri 9h mesecij postavlja pocasi na noge, pa zdi se mi, da je komaj vceraj prisla iz porodnisnice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 21:06:16
|
|
|
|
polaris
|
Hi Ajsi, drži, spremeni se vrjetno res nič, mi je pa všeč obred in vse, kar pač sodi zraven Kaj počneš lepega? A nisi tud ti že na zasluženem dopustu?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.7.2008 21:12:38
|
|
|
|
benika
|
beyba draga ze 1 mesec!!! bos videla, do 1. leta bo tak napredek, da si mislit ne mores. moja necakinja se pri 9h mesecij postavlja pocasi na noge, pa zdi se mi, da je komaj vceraj prisla iz porodnisnice Ja res je tole. Sej se verjetno še spomnite, ko je bil rojen naš Jakob, pa je že pol leta star. Če katero zanima, si ga lahko pogleda v mojem albumu.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?