murkica
|
Trinity- vau Amerika... Jst si tudi že ves čas pravim, da enkrat bi mogla tudi iti tja, pa mi do sedaj še kar ni uspelo, ker moj ni najbolj navdušen nad tem... Pravi, da je brez veze in da je na svetu veliko lepših krajev. No saj ima prav po eni strani, vendar tudi ZDA pridejo enkrat na vrsto... No jaz sem pa cel vikend skrbela za mojega dragega. Revež je namreč na polno zbolel. Tako, da sva mu vsak dan zbijala vročino tako, da sem ga ovijala v hladne rjuhe, ker druga vročina ni hotela pasti. Tudi, ko je vzel tableto za zbijanje vročine, je bilo bolje šele čez nekje 2 uri... Tako, da sva vikend preživela v hiši. Mene je tudi začelo najprej nekaj matrat, ampak sem napadla vse vitaminčke, juhice, čajčke, v glavnem vse zdrave zadeve in sem se očitno zlizala. Sem pa danes na polno utrujena v službi, ker sem bolj malo spala, ker me je ves čas skrbelo, če je dragi ok. Tako, da komaj čakam, da bo ura 2., da grem domov, se stisnem k lubiju in malo zadrnjohava... Benika- sem si pogledala slikice, res imaš čudovita otročička. Erin- Zdej gre pa zares... Še malo pa bomo dobile tetke z RR še nečakca. Ledenkia- Čestitke od 3. obletnici.... Sonček- zdej nas pa že malo hecaš s slikcami(tako od poroke, kot bušija) .... Polaris- ne sekiraj se glede dopusta. Tudi jaz grem šele takrat. Bo pa takrat to boljše, da se bodo hoteli in kampi začeli prazniti in bo več prostora za nas. Kleja- jaz sem si šrivoščila ole ledeno kavo šele danes, z zamudo, ampak je toliko bolj sladka. Fargi - Ja tale tvoj nasmešek je pa res krasen. Se bom zgleda mogla tudi jaz obrnit na tvojega zobarja. beyba- Vesela sem, da se mala tako pridno razvija... Ja dandanes otroci res prehitevajo stvari. OD kolegice punčka, je pri 4 M že hotla stati na nogah. Mislim, svašta... spps- Upam, da ti ni preveč slabo in da uživaš nosečniške radosti. Špelči- tebi pa pošiljam ene tople pozdravčke. Javi se nam kaj. Če sem katero izpustila se opravičujem in definitvno ni bilo namerno. Imejte se fino pa se beremo, jaz pa si šibam po eno kavic.