ledenka
|
punce, sem zvedla, da je ena moja znanka noseca z njenim sta se ene 4 leta trudila, imela je 2 ali 3 IUI, sedaj pa je kar naravno ratalo tako da gre, zmeraj nic posebej ni bilo z njima narobe, vsi testi v mejah normale... pa se to - malce se je zredila, prej je bila noro suha, in glej glej... murkica, zal mi je, da je tako potem vidis, kako hitro mine leto... enkrat enga ni, enkrat si bolan, enkrat je to, pa ono... in je mimo ampak bo, ti si najprej vnetje pozdravi, potem pa maja novim zmagam naproti... paa fajn si odpocijta med prvomajskimi in bo soncek bravo za dvojno dozo! pomisli tako - samo se 10 dni, pa bo jazzz, tud pri nas so se otroci kar zgodili razen pri naju in ko je babica spet neki vrtala na to temo, sem ji direkt povedala, kako je na stvari. no, sedaj se je umirila in me samo stisne k sebi, ko grem k njej, sprasuje pa nic moja druzina ve, njegova pa ne. no, sicer moja mama je precej cvekava in se bojim, da je tud svoji prijateljici povedala... upam, da se je to potem ustavlo. sicer pa - to ni sramota, in ce lahko govorimo o tem, kako so nekomu slepic operirali, lahko tudi o neplodnosti, ki je pac zdravstveni problem