Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 11:21:15
|
|
|
|
sonček33
|
spelka - si kar predstavljam tvoja starša...itak, da je za njiju to VELE novica...novica, ki naredi življenej v trenutku rožnato, no al pa modro ...Lepo je, ko vidiš, da se s teboj veselijo tudi drugi, kajne? pa že nam si naredila toliko veselja. In ja, babici pa le povej čimprej...zakaj bi bila ona prikrajšana za srečo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 11:23:30
|
|
|
|
spelka12
|
sonček ti si pa res faca. Kdo je rekel, da te nočeva zraven? A veš kolk časa že sprašujem gorenjke katera bi šla na kavo z mano pa nič od vas. No kaj boš pa zdaj rekla . No zagovor hitro. v ponedeljek imam spet pregled na Jesenicah in ko se bom vračala nazaj se bom ustavila v lescah. Je erin rekla, da imate tam super trgovino z nosečniškimi hlačami. Mojih namreč nobenih ne navlečem več nase. Tam pri železniški nekje. Ne vem pa točno kdaj bo to, prejšnjič sem končala šele ob 14.00ih. Če imaš dopoldne čas za kavo si pa več kot lepo vabljena z nama. Velja tudi za ostale, ki boste takrat v bližini Lesc.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 11:25:12
|
|
|
|
spelka12
|
sonček res moram it počivat, vse me že špika. Se javim popoldne da vidim, kako je kaj z našo kavo. Vela.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 11:30:12
|
|
|
|
sonček33
|
spelka ti kar počivaj. ja veš, da bi šla na kavico, ob 11h imam inštrukcije do 12.45. prej in pol sem pa doma, tako da imam do trgovine 3 minutke in ni hudič, da ne bi prišla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 12:36:04
|
|
|
|
jazzz27
|
čau dečve!! Kaj ustvarjate? Moja ustvarjalnost je včer padla v vodo...sem mela full sluzi (ne vem kake, lahko je bla ovulacijska) in je moj dragi neko dieto probaval in nisva mogla!! Men se je kar bliskalo...a je možno, da bi mela včeraj ovulacijo, če je bil moj prvi dan M 7.4. in imam dolge cikle približno 32 dni???!! Se pravi, da je bil včeraj 12-ti dan cikla!!! Čist možno, kaj? Čeprav mi računa za drug teden!! Jaz upam, da so plavalčki preživeli od prejšnje noči!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 19.4.2008 12:37:09 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 13:12:22
|
|
|
|
beyba
|
A ne sonček33 kar sami se menat tale spelka pa erin ostale gorenke smo pa.... Bomo pa me svoj šoping naredile nekje bližje kranja...lesce so tko daleč Špelka morm ti povedat da sem jokala ko dež ko sem brala, kako si povedala staršem.... Sej veš pa še hormoni...Dam, kolk je lepo slišat kako se veselijo z vama! Moje zdravje je skoz bolš...za v Lesce še ravno nisem, kje v qulandiji bi se pa že lahko zmenili , Bebiica je uredu, dela salte, pa prevale, pa boksa, pa brca, pa tišči dele telesa nekam, pa se gužva.... Tko da je full uredu čutit da je z njo vse uredu. Ne morm vrjet da bom čez kakih 8 tednov že mami, pa še nič nimam pripravljeno. Me je moj (beri še ne skalpiran-za to bokmal poskrbela narava )ravnokar vprašal, če bi danes belila, pa steno podarvala na rumeno v otroški sobi... Če ti bo pa kdaj posebno dolgčas pa ti na ZS lahko pošljem telefonsko, pa se zmeniva za kak zlo kratek sprehod, ko ti bodo dovoljeni, in ko jih bom jst zmožna opravljat(upam da kmalu), Drugače nas bo na sprehod hodil kmal 5 v treh ne 5 v dveh Erin kako si kaj ti? Jazzzz vrjemi da so plavalci preživel in upam da za vsk slučaj nista danes zjutraj zabušavala, ampak sta že vnesene okrepila z novo pošiljko-sej veš petelinji zajtrk... Ajsi mislimo nate in stiskamo pestke!!! Ledenka, kapo vam dol za vse prestano in zaslužite si I nagrado- štručko modre ali roza barve težko nekje od 2800-4750g ki se greje na temperaturi okrog 36,5' C devet mesecev...bo uredu a ne? Bumbum pogrešamo te...upam da si le prezaposlena in ne preveč žalostna za klepet z nami... Murkioca, oktavia, pikica,se*....kje ste čveke, vas čsakamo....kaj novic...... Če sem katero pozabla naj ne bo huda name... vas pa vsekakor lepo pozdravljam...pa se kesam, da sem pozabljiva...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 14:06:24
|
|
|
|
ledenka
|
oj, punce kavo imate na tastari borbi... pa se mal slikic za luste beri, kam letos ?NE gremo na pocitnice spelci, sem skor dol padla, ko sem dobla SMS hvala hvala! in ne, ne bom delala testa prej ga tud doma nimam ze vem, zakaj... poleg tega mas ti 2, to gre hormon bistveno hitreje gor beyba, hvala za dvokratno omembo (pod ajsi in ledenka ) in hvala za lepe zelje! Se, upam, da si lahko tvoj PMS s cokolado zatrla sej ves, kmalu jih vec ne bo, vsaj kako leto! Lunca si nas vse ven zbezala jazzzi, plavalcki prezivijo zagotovo 3 dni, morda celo do 5, tako da ni panike soncek, kako gre dvojno spikanje? Erin, cuvaj sebe in Spelko, ko bosta kofetkali Oktavija, ti pa si se mesec do pregleda! jupi! trinity, mislimo nate se katera? posiljam vsem!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 19:57:53
|
|
|
|
spelka12
|
No sonček vela. Ko bom fertik na Jesenicah dobiš sms ali klic. Moja telefonska bo še danes poslana na tvoj z.s. beyba enako velja za tebe, telefonsko pošljem na z.s. pa se zmeniva. Qulandijo imam pa zeeeloooo blizu, grem lahko peš. bumbum še tukaj ti povem, kako mi je žal za tvoj neuspeli IUI . Drži se punca. naša mašika je pa končno dobila pošto in kmalu štarta s postopkom. Go maši, go maši, go maši...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 20:06:37
|
|
|
|
Erin
|
Prišla, prebrala, sedaj pa grem...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 20:13:31
|
|
|
|
jazzz27
|
evo jaz sem malo javljam na raport...me je pa tole mal spomnilo, da se moram z dragim poment glede obiska pri Reškotu...bom danes po ... beyba, kakšen petelinji zajterk, se petelinček ni zbudu, ker se je bal, da se bo pokakal!!! Je mel očiščevalno akcijo z glauberjevo soljo!!! Sicer sete me mal potolažile, ampak sem še vedno jezna, ker še takrat ko mam to sluz pa kaj vmes pride !!! Vem, da preživijo plavalčkipo nekaj dni, toda tile najini so čist brez koordinat Grem mal dragega požgačkat pa, pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 20:53:08
|
|
|
|
Erin
|
jazzz - saj veš da mali super minilubiji preživijo tudi do 4 dni...ne bodi žalostna, seveda je možnost da boš Evo da se je kaj ujelo No da postavim na ogled svoje 25.tedensko bogastvo
< Sporočilo je popravil Erin -- 19.4.2008 20:54:02 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 21:26:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Bravo Erin! Sem ti glih hotla zatežit za slikce, p ame je čakalo prijetno presenečenje Kak leeep buuušiii! Tvoj pikecpokec pa res lepo raste! Uh, sta lepa! Eto pupe - big hug za vse pa poredne bojte! ps: Amm....BEYBA? ŠPELKA? Moram napisat ali vesta vajine naloge?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 19.4.2008 22:27:27
|
|
|
|
jazzz27
|
Erin, ti pa imaš kaj za pokazat!!! res lep trebušček!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 9:48:25
|
|
|
|
spelka12
|
erin v živo je še lepši . Se* domače naloge se popolnoma zavedam. Je že narejena ampak jaz kot totalno netehnični človek ne znam slike na komp skopirat, da ne govorim o limanju v album . Takoj ko me dragi to nauči bom limala, popala ko nora. Obljubim, častna. Pa sem mislila da imam velik buši ampak proti drugim novemberkam je kar majhen. Je pa res, da je blo čisto malo podlage prej . Zdaj me pa moj pelje na kavo (brezkofeinsko seveda) pa na sok v qulandijo, pol pa na sprehod . Jupiiii sveži zrak. Se tipkamo jutri ko pridem iz Jesenic. LP
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 10:14:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Pa sem mislila da imam velik buši ampak proti drugim novemberkam je kar majhen. Je pa res, da je blo čisto malo podlage prej . lep nedeljski pozdrav borkice moje!! špelka, ti pa si hecka...še mal počakaj boš vse našišalaza dvakrat!! Obvezno se nauči slikice gor limat, bomo kaj pogledale kako izgleda sreča v dvoje !! Glej, da ne bo preveč sprehoda, k moraš počivat!! kaj pa ostale, a vse kuhate nedeljsko kosilo? Mi2 sva pa danes povabljena, tako da sva kar rešena mal !! Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 11:31:59
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! grda rdeca teta se je potuhnila (danes je 15. dan po punkciji, se pravi O) ampak testek res pade sele v torek. danes itak ne bom imela casa it v trgovino, mamo piknik ja, cevape bomo dobro prepekli itak mes kupujem skos pri enem mesarju, tam sem kupovala tudi pljucno ves cas in nikoli ni bilo nic ampak krvavim biftekom se bom pac odpovedala na tokso sem bila pred kratkim testirana in sem negativna pri mojem nacinu zivljenja, vsej svinjariji, ki sem jo pojedla tud v zelo cudnih drzavah, je to skor malce cudno Erin, super busi ampak... majcko gor spelci, ti pridem jaz pomagat dat slikce na komp, ce ne bos hitra jazzzi, uzivaj v razvajanju drugih Se, si boljse, punca moja draga? je se kaj milke ostalo v trgovinah lepo se imejte, uzivajte tole prekrasno pomladno nedeljo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 11:42:19
|
|
|
|
bumbum
|
Hej, punce moje! Samo javljam, da je z mano vse ok. Nisem preveč žalostna zaradi neuspelega IUI-ja....ni še prišlo za mano in upam, da tokrat niti ne bo. Me je ta današnji sonček tako napolnil z energijo, da tud čakanje na pikico ni več tako zelo težko. Ajsika, še čist mičkeno pa bo vesela novička tule gor!!! Se že zelooooooo veselim! Erin, jaz bi tud takega bušija!Pobožaj ga v mojem imenu. Spelci, ti pa tudi tvoja dva pikeca. Sonček, špikanje gre? LuNa, kdaj gremo na sprehod? Še tolko delaš? Vsem ostalim pa in veliko, veliko sončka!!!
< Sporočilo je popravil bumbum -- 20.4.2008 11:45:57 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 11:46:43
|
|
|
|
ledenka
|
bumbumcek, sem ti ravno na IUI mal pisala kdaj bo naslednja runda?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 12:01:41
|
|
|
|
bumbum
|
Ajsi, sem ti tudi jaz pisala na IUI-ampak pozabla odgovorit na to vprašanje . Bravo jaz. Zato pa tukaj..........naslednja runda pade verjetno ob naslednji M.....kdaj se bo pa ta spomnila prit, pa se mi ne sanja, se mi nikoli ni. Ne vem še, če se bom takrat odločila za 5.IUI........ker bo v službi takrat največja norišnica.....bom vidla.Pa upam, da takrat začnemo brez vseh teh kolobocij okrog cist-tokrat so mi skoraj vso kri zaradi tega pobrali.....in vsakič ugotovili, da je cista vodna.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 12:07:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Ajsi, sem ti tudi jaz pisala na IUI-ampak pozabla odgovorit na to vprašanje . Bravo jaz. Zato pa tukaj..........naslednja runda pade verjetno ob naslednji M.....kdaj se bo pa ta spomnila prit, pa se mi ne sanja, se mi nikoli ni. Ne vem še, če se bom takrat odločila za 5.IUI........ker bo v službi takrat največja norišnica.....bom vidla.Pa upam, da takrat začnemo brez vseh teh kolobocij okrog cist-tokrat so mi skoraj vso kri zaradi tega pobrali.....in vsakič ugotovili, da je cista vodna. tkole ti bom rekla - ko se je moj postopek odvijal, je bila nora guzva tudi pri nas, ker je tekel en izjemno pomemben projekt ampak to ti pomaga, da ne mislis na postopek, in da ti hitreje minejo dnevi. itak imas UZ zjutraj, tako da v sluzbo minimalno zamudis. no, jaz tudi tega nisem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 12:24:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutrooooo, ajsika - jap, ena Milka je še ostala v trgovini - je bela. Bljek. To sploh ni čokolada! Je pa zanimivo, da mi oblika PMS-a določa tudi v kaki obleki bo hudiček prišel. Eeee... Nadaljevala raje ne bom. Komaj čakam, da je ne dočakam Tiiii....a veš kje je komaj torek? Pa še zvečer bom komaj domov prišla (ga spet turiva v MB...).. Bom pa držala pestke! špelnika - čimprej se nauči! Ker mene ta firbec matra. bumbum - Jaz bi kljub gužvi probala, se strinjam z ajsiko, se boš zamotila in ne bodo postopki tako dologovezni ... Jah, če smo že pri postopkih, se z mojim meniva o tem in ko mu omenim špike, mi reče, ja se bova pač v MB vozila vsak dan ... Končno mu razložim, da se bova doma špikala, pa je tako prebledel, da sem mislila da se bo zgrudil Domnevam, da takrat ko pride dan Š, se bom kar sama, ker drugače ga bom še k sebi spravljala pa po pomoti njega špiknila Eto, grem zdaj ma roštiljček. je zunaj fajn fajn!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 21:11:38
|
|
|
|
spelka12
|
Bom se naučila slikice limat oblubim. Me je moj peljal popoldne še na Zbilje (nikol več ne grem, nenormalna gužva pa še ta fensy atmosfera mi ne paše) pa na tortico . Zdej bom pa res počivala . Je bila pa to najlepša nedelja po doooolgem času. Se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 20.4.2008 22:25:32
|
|
|
|
trinity22
|
kuku .... lep pozdravček vsem naj vam povem, da ves čas mislim na vas, ampak sem v strašnem pomankanju časa ... Lepo se imejte, grem spat ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 9:26:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro... je kakšna dobra novička? Kaj ste počenjale za vikend? ledenkica: kako kaj? Kako kaže s testom, a ga ne bi ti danes naredila in nas malo razveselila?! kar se pa tiče "grde rdeče tetika" pa kar naj ostane potuhnjena!!! Vasj 10 mesecev!! Res komaj čakam rezultaek in držim pesti!! A je piknik uspel? Včeraj je bil res tako lep dan, da so meli skoraj vsi neke piknike...bogi prašički !! Ti je kaj kislega pasalo??? bumbum...lepo, da si močna...to pomeni, da že kar slutiš, da bo rezultat kmalu viden!! Tudi jaz ti priporopčam, da se kar zapodiš na nov poizkus, pa čeprav imaš v službi ogromno dela...kot pravijo punce, ne boš toliko razmišljala in se bo ziher prijelo. Se*, zdaj bo pa kmal konc obdobja za čokolado in se boš mogla pripravljat za nove boje!! Kar se pa tiče špikanja je pa tud moj zajc...sem mu omenila, če ne rata ta mesec bo kmalu na vrsti špikanje...je kar cmok v grlo dobil! aja, pa pazi pri tvojmu, da ga ne špikneš, da ne bo on pol zanosu Spelka, kako kaj? Se dobro počutiš? Pa tvoja srčka, jih kaj razvajaš? No saj sem že gor prebrala, da si ju na tortico pelala! Ti pa čist verjamem, da je to bila lepa nedelja za tebe po dolgem času. Si že kaj svojega dragega pobezala, da te nauči kako slikce limat na comp? Drugače se tudi jaz javim...me firbec matra! Kdaj imaš pregled in UZ? beyba...kako kaj ti? Vidim, da si že kar v velikem pričakovanju! Kar hitro pripravljat stvari, se mi zdi, da ti bo sedaj še lažje kot čez en mesec...pol si pa že itak tam(v Rimu) . Polaris, oktavija...kako pa zdaj to, kje se skrivate?? Mal na raport, da poročate a ste kaj pridne al ne! Po javljanju sodeča ste zeloooooooo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 9:56:00
|
|
|
|
ledenka
|
punce moje, vceraj se mi je pojavil rjavi izcedek... ki je danes mocnejsi. sicer se vedno rjav, ampak mocen. sicer sem si kupla test, ki ga bom naredla takoj, ko me prime lulat ampak upanja je ostalo bolj malo. a ni mogla tale prekl*** rdecka prit prej??? pa tako dober feeling sem imela...
|
Imemetuljčica12ImeNick (
21%)
Aleks (
17%)
Matej (
17%)
Jan (
38%)
Damjan (
7%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!