|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
17.4.2008 15:16:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Erin user posted image user posted image  ti si pa res dobra!! Lepo, da si še kar med nami in nas mal vedriš tuleuser posted image !! Koliko tednov je že? In koliko še do DAD D (mislim P)?user posted image  Sem zasledila, da boste meli fanta!! Povej kako je mama sprejela novico??!! Sej veš nisem čist na tekočem.

Jazzzzzzzi našauser posted image seveda sem še tukaj, kam pa naj grem?user posted image Mojih sobork ne mislim kar tako zapustituser posted image
Jaz sem trenutno 25 t oz v 6 mesecu, že fajn okrogla in štorastauser posted image Pa enega nagajivega fanta bomo mel ja...me ravno sedaj brca, mislim da te hoče pozdravtuser posted image
Mami je dobr sprejela, sem paniko zaman delala, je pa sedaj prav fletna, ko mi pomaga in vse pa končno imam občutek da se POGOVARJAVA kot bi se morali ...same pozitivne spremembeuser posted image user posted image user posted image
maša - user posted image user posted image user posted image Naj se ti sanje čimprej izpolnijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka - user posted image user posted image user posted image za 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 17.4.2008 15:17:44 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 251
17.4.2008 15:26:24   
jazzz27
No to je pa lepo prebrat, da se je uredilo!! Pol ste zdej vsi na pričakovanjih!! V ŠESTEM ŽE????? Pol bo to pa fejst kmal...boš pa glih v vročino padlauser posted image !! Boš že zdržale te poletne dni!

Aja pozdravi ga nazaj..kukuc..veš se skrivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 252
17.4.2008 17:00:03   
ledenka
Erin user posted image  ok, ti si se javla... manjka nam Spelci user posted image  ampak danes ne bomo zagnali panike user posted image  ZAENKRAT!

zdej si pa ko luksuz hoteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ko Hilton... Paris Hilton user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 253
17.4.2008 17:48:36   
Serendipity
Hja pupe -  jaz sem v fazi PMS -a.. Pravkar pojedla velko Milko v družbi s čipsom in Rogecom? P***** me spet meče.

O... ledenka ... Congratulations! Paris Hilton? Avtogram, prosim user posted image  Le, ne vem kaj bom z njim ... mi ta ženska ne potegne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
17.4.2008 18:32:53   
beyba
Oila pupe...

Da vas spet mal pokomentiram...Berem vas kar naprej, sam pišem bolj slabo user posted image

Najprej čestitke Maši za IUIuser posted image user posted image user posted image user posted image   Vedno težko pričakovano. Bomo fejst stiskal pestke zate, da boš šla kmal za nami a ne Erin, pa špelči....  More bit vsaj množina nosečnic tuki gor, in ker me čez 8t ne bo več v tem klubu nosečk, že zdej pričakujem nasledstvo...čim prej prosim!!!  aja pa mene je za 3 skupi tko da sam ena ne bo dovolj...velja tudi za druge....

Jazzz27  sej bo tut služba...vse ob svojem času...bom držala pesti!!!

SE*( še vedno mam probleme napisat tvoj nick) veš da sem že mal pozabla kaj PMS sploh je...Pa daj se ga že znebi za 10,11 mesecev... to je ena stvar ki se jo takoj navadiš in ne pogrešaš...sploh si ne morem mislit da že celih 7 mesecev, še mal pa se bo vrnila ne teta..ne morš da vrjameš....

Špelka je spet mal lena in se nam ne oglasi sam nič hudega, bo že jutri kaj sedla za računalnik...Venda ja špelka pogrešamo te....

Ledenka zate že zdej navijamo da ni psiha ampak da so pristni znaki ki jih bo test samo še potrdil!

Oktavija veliko vztrajnosti in pozitivnosti pri hujšanju, se ti bomo pridružile čez par mesecev...  Boš takrat dala veliko nasvetov, ko boš že suhica in nas boš strogo nadzirala

...Ne vem če sem katero pozabila nisem nalašč... vam pa vsem poklanjam topeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 255
17.4.2008 19:37:56   
beyba
Kaj zdej čveke, danes pa nikjer nobene?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 256
17.4.2008 19:39:13   
bumbum
Hej, moje pikepoke!

Sporočam, da nisem več trepetalka..........moja M je danes prišla in tudi 4. IUI ni bil uspešen. Sem nenormalno vredu. Sploh ne vem kaj mi je.Upam, da ne pride vse za mano.

Ajsika, zdaj trepetam zate!!!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 257
17.4.2008 19:45:21   
sonček33
Bumbum -žal mi je. Mislila sem nate. Sem pa vesela, da si v dobrem stanju. Le tako naprej. naj ti ne zmanjka poguma.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 258
17.4.2008 19:52:35   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Najprej čestitke Maši za IUIuser posted image user posted image user posted image user posted image   Vedno težko pričakovano. Bomo fejst stiskal pestke zate, da boš šla kmal za nami a ne Erin, pa špelči....  More bit vsaj množina nosečnic tuki gor, in ker me čez 8t ne bo več v tem klubu nosečk, že zdej pričakujem nasledstvo...čim prej prosim!!!  aja pa mene je za 3 skupi tko da sam ena ne bo dovolj...velja tudi za druge....

Beyba, takoj se javim za tvojo naslednico!!!

Punce, ful vam hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image in ostalo...začenm pa z naslednjo M s klomifenom...komaj čakam!!!

bumbum, še tukaj jen velik user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 259
17.4.2008 20:00:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Hej, moje pikepoke!

Sporočam, da nisem več trepetalka..........moja M je danes prišla in tudi 4. IUI ni bil uspešen. Sem nenormalno vredu. Sploh ne vem kaj mi je. Upam, da ne pride vse za mano.

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 260
17.4.2008 20:00:52   
beyba
bumbum  sej bo, žal mi je zate in obenem me veselida teni preveč potrlo, ševelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček tebe sem pa mal pogrešala ...kako si?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 261
17.4.2008 20:08:01   
Erin
bumbum - žal mi jeuser posted image ...drži se puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 262
17.4.2008 20:22:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Hej, moje pikepoke!

Sporočam, da nisem več trepetalka..........moja M je danes prišla in tudi 4. IUI ni bil uspešen. Sem nenormalno vredu. Sploh ne vem kaj mi je.Upam, da ne pride vse za mano.

Ajsika, zdaj trepetam zate!!!

bumbumcek moja,  zal mi je user posted image user posted image user posted image  kaka je pot naprej, kdaj imas posvet?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.4.2008 20:39:10   
bumbum
En ciklus pavze...........pol pa nova runda injekcij in IUI(še dvakrat).

Hvala vam, pupe moje!

Ajsika, ti pa pogumno naprej! Navijam, fullllllll!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
17.4.2008 20:57:08   
beyba
¸držim pestke pa naj te inekcije čim manj bolijo...čeprav vem da si se jih že navadla do zdejuser posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.4.2008 8:51:49   
ledenka
Dobro jutro!

kako smo kaj? se 3 dni user posted image  o znakih ne bi, jih je prevec user posted image  

pa se nekaj za vas, da ne boste rekle, da sam caj kuham user posted image

user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 266
18.4.2008 10:39:08   
jazzz27
Dan!

Ledenkica, hvala za kavico...jaz sem si privoščila kapučino (tisti od Milke) in mi je kar mal slabo!! Tale virtualna kavica velik bolš zgleda, k pa zmazek k sem ga spilauser posted image !

bumbum, si dobro? Kam pa hodiš na IUI? Držim pesti, da rata!!

Beyba, hvala za tolažbouser posted image ...nimam sreče s temi službami, pa bo že. Moj pravi, da bom pa otroke doma pazila...user posted image ...ampak najprej jih je treba metuser posted image user posted image !! Ah ti naši fantje!

Se*...taleuser posted image !!! Upam, da se res zgodi tisto, kar je rekla beyba, da je ne vidiš vsaj deset mescev! Gre tud že men pošteno na živceuser posted image user posted image ...sicer pa kateri ne gre?user posted image user posted image  Jaz mam iste težave z vitamini (sladkimi) v obdobju tega sindroma rdečega!! Ni dovolj da mam že od tečke mozole jih še mal nafotram z raznimi "vitamini"!user posted image

špelkica, kje si? Se striktno drži pravila, da ne migne s prsti??!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.4.2008 10:49:31   
ledenka
jazzzi user posted image  od tehle kavnih zmazkov mi je vsec edino Amaretto, ki ga dobis v taki okrogli skatli. vse ostalo mi je user posted image  ampak... itak mi vsa kava smrdi user posted image  grozno je, ker sem eno specialno kavo kupla za eno darilo in jo mam v predsobi, tako da mi gre na bruh ko stopim noter user posted image  

no, kaj sta se vidva odlocla, kaj bosta z Reskotom? sem teeeecnaaa user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.4.2008 11:02:47   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj me daj pa za ušesa...sploh sem se pozabila zment, je včer mal bol pozno pršov...evo in sem pozabila..pa nisi tečna, če ne bi blo tebe se še danes ne bi spomnila!user posted image user posted image  Si bom kar na listek napisala!!
Včer je bil tak depresiven dan za mene (razen čist pred spanjemuser posted image ) mislim, da bo glih prov, če ga drug teden v ponedeljek pokličem in se naročim...tako al pa tako moram dat pa še kri za prolektin (ma saj veš, nekaj tazga)...pa mislim, da je treba dat v času user posted image . Pa moram še ta izvid tam nest...se spomniš, ko sem te spraševala...sem mela kar dost visokega!! Čeprav mi je Reš rekel, da to ni nič hudega sicer in da sem se mogoče samo mal igle ustrašla in je poskočuuser posted image . Konec koncu pa želim ta mesec kar zanosit, takouser posted image user posted image user posted image !! Se mi zdi da bo kar vredu, če grem tam nekje okol ovulacije v maju se pravi okoli 25-ega, bo mogoče videl, če se sploh kaj dogaja!!

Kar se pa kave tiče...jaz je tud ne pijem, razen kak kapučin ali pa belo kavo...na vsakih dve leti eno!!user posted image user posted image  Tisto kavo k ti pa smrdi (a si nosečka?!!!!!??) pa v omarco za čevlje vržuser posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.4.2008 11:11:35   
ledenka
pol mi bojo cevlji po kavi smrdeli user posted image  moj itak pravi, da ne voha, ampak njemu bi morala kava na glavo past, da bi jo opazu user posted image  sicer pa se ze cel dopoldan lovim z obdarovanko, da ji koncno predam paketic in ga spravim iz bajte user posted image  

no sej, potem maja bos videla, kako in kaj user posted image  pa itak bos ene 10. maja cudno gledala, kaj se ni user posted image  in kaj ti je slabo user posted image  ampak naroci se pa le, za vsak slucaj!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.4.2008 11:50:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

... do petka, ko imam spet UZ in dobim še ene druge. Resno me skrbi, kam si jih bom dajala, ker me trebuh že boli od teh...pa bom najbrž vsaj še 14 dni na igli. Groza. No ja, za dete vse naredim.

sonček - sporoči kaj je novega...Držim pesti za lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka - a nisi rekla da boš laptop v postelji mela...no kje si sedaj lumpa, da nas spet skrbi?user posted image
ledenka - še 3 dniuser posted image user posted image user posted image pa zagledamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ane ane...ti bod kar prepričana v touser posted image user posted image user posted image

Vsem puncam pošiljam miljoooooon objemčkov in pozdravčkovuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.4.2008 11:51:45   
jazzz27
evo že po ure iščem avator zame sem ga dol fliknla, zdej ga pa ne dobim nazaj...ga ne najdem velikosti kot bi si želela in je dovoljeno!!! Če mi lahko katera pomaga bom hvaležna...ledenka mam občutek da si ti stručko v takih stvareh, tako da se priporočamuser posted image user posted image user posted image

Kje pa ste klepetuljice danes, vas ni nič na spregled!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
18.4.2008 12:02:04   
ledenka

evo že po ure iščem avator zame sem ga dol fliknla, zdej ga pa ne dobim nazaj...ga ne najdem velikosti kot bi si želela in je dovoljeno!!! Če mi lahko katera pomaga bom hvaležna...ledenka mam občutek da si ti stručko v takih stvareh, tako da se priporočamuser posted image user posted image user posted image

Kje pa ste klepetuljice danes, vas ni nič na spregled!!

lahko mi avatar posljes na ZS, ti ga bom pomanjsala user posted image  edino tehle migajocih slikic ne znam user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 273
18.4.2008 12:22:18   
oktavija
Dan!!!

Prišla sem vas malo pozdravit in prečekirat če je vse ok!!!!
Vidim da Špelči pridno počiva, za vse ostale pa user posted image user posted image user posted image , Ledenka samo še tri dniuser posted image user posted image user posted image  pol pauser posted image !!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
18.4.2008 12:39:04   
jazzz27
Čao oktavija!!! Kako kaj?

Kok dobr zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

varstvo
Siana

Kam raje daste otroka?

V vrtec (77%)

Varuški (23%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!