LuNa73
|
Tak prišla do konca! Mislim prebrala vse! Ajsi, sam še tri dni???!!! No to bom pa počakala in ne gnjavla za prej kej delat! Sam mi je pa hiter minil. Pišuka poldi, se mi zdi da si ravn včeri napisala da še en teden! Erin, mi je blo zadnjič žal da nisem rekla, špelki, naj mi še tebe da na telefon... pol ko mi je to šinl v glavo, pa se je že alarm dru za delat.... Bom drugič! Bumbum , upam, da je še vedno stanje O.K pri tebi in, da ni prišla na obisk kaka žalost! V kratkem mora padit sprehod z Lunama . Se* ti se ukvarjaš pa z istuim problemom kot jaz - PMS! Sam jst sem sitna ko hudič, pa vsi dedi mi grejo na živce . Bi jih trenutn zapakirala v en potovalni kontejner pa poslala mal na Antarktiko...al pa v Tibet . Kar se pa sladkobe tiče pa.... pol Mullerja sem že pokupla - ta spodn štuk. Sonček, dej mi povej, zakaj si zdej dobila dvojno dozo.... a to pomeni, da se bojo foliklčki dvojno razmnožil al kako... pa da bojo pol čpetverčki al pa peterčki padl . Še enkrat pa povdarjam - mislim nate in držim pestiiiiii - fejst fejst! Pikica, ti pa se sam pridno rekreiraj (hip hop pa te zadeve), pa ima da se drug mesec testu zmeša od debele črte in še ene debele črte . Beyba, sam da je zdaj vse o.k s tabo!!! No, z vama! In da sta še vedno 2 v 1. Špelči, kaj ti si mene res resno vzela??? Lepo! Pridna! Zelo pridna! Ampak iz ene skrajnosti v drugo pa ti ravn ni treba it. Prej si pretiravala v delu, zdej pa pretiravaš v nedelu. No napišeš lahk kej, ker pisanje ni tok utrujajoče. Aja, pa hiter poročaj, kako je potekal prenos lepe novičke doma. Jazzzzz, pr teb bom tud mal zaropotala po mizi. Pismo, hit se poment s tvojim, pa pol na brzinco k Reškotu skočit. tu je pa res pomemben vsak dan! Polaris, hmmmm, budnica za prvega maja! Pozabi! Jaz na morju spiiiiiiimmmm. Doooolgo spiiiim. Oktavija, Murkioca.... ve pa le ne bodte tolk pridne.... ne tolk delat (kdo se oglaša ) Tak babuške hruške in upam, da kmalu vse debeluške..... mejte se lepo in uživajte. Se javim še kaj.
|