|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
17.4.2008 11:33:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hoj, punce user posted image  sem bila ze v trgovini... domov sem prinesla solato, sir in datlje user posted image  sla sem seveda po vse kaj drugega user posted image  

user posted image  ajsika ..začenja me skrbet! Kaj pa zdrava, uranvotežena prehrana v smislu Milka, Gorenjka, čips, pivo?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.4.2008 11:41:50   
Serendipity
Aja, a samo meni ide ta happy suhica v tej beli obleki (reklama za neko čudežno kremo) že na jetra? Vedno, ko jo vidim začnem trebuh not vlečt, pa neka slaba vest se me pojavi, ko dam čokoldao v usta user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.4.2008 11:45:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Aja, a samo meni ide ta happy suhica v tej beli obleki (reklama za neko čudežno kremo) že na jetra? Vedno, ko jo vidim začnem trebuh not vlečt, pa neka slaba vest se me pojavi, ko dam čokoldao v usta user posted image

kje je kaka suhica user posted image  ah daj no, kam bos pa ti hujsala? sej sem te vidla, mas cist lepo postavo user posted image  

piva pa itak zdaj ne user posted image  cips mi ze prej ni bil, milka... kaj pa vem user posted image  vsak dan pojem en koscek 70% cokolade user posted image  prej je bilo to no way user posted image  sem si pa kupla caj iz turskih jabolk s cimetom, full mi je boder - si ga kar liter skuham in pocasi pijem cez dan user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 228
17.4.2008 11:46:28   
ledenka
jaaaj, in vedno pozabim!

MASA, BRAVOOOOO user posted image user posted image user posted image  kdaj zacnes, z naslednjo M?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.4.2008 11:48:10   
pikica36
maša-user posted image user posted image user posted image  full ti želim da ti rata!!
ledenka ti pa čimprej testek.....joj.. zakaj se  dnevi pred testi  takoo vlečejouser posted image mi še nismo orng začeliuser posted image pa sem že neučakana

Neposredna povezava do sporočila: 230
17.4.2008 11:57:56   
jazzz27
ledenkica, men se zdi da si ti mal na cimet...sej si že prej skoz ta čajček pila...ti pravim, da se zna ta mesec kaj izcimit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna suhica, kje, je ne vidim!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.4.2008 12:02:40   
ledenka
pikica, hvala user posted image  ce bi vedela, da bo realen rezultat, bi ga ze zdavnaj naredla user posted image  tako pa moram zdrzat user posted image  

jazzz, kako sta se vidva odlocla? kdaj gresta k Reskotu, ze imata datum?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.4.2008 12:14:07   
jazzz27
To je poglavje!!!

Sploh še nisem omenila, bom vidla kaj bo zdaj s službo...bom se danes pomenila z njim! Potem pa pokličem in se naročim! Bom videla...še sama ne vem! Po vsej verjetnosti bom jutri klicala, naj me naroči. Pa saj razumeš! Sem podobna gantar (by the way, kje pa je?). Grem pa definitivno proti cilju, s službo ali brez. Ti maš kake znake?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.4.2008 12:23:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ti maš kake znake?user posted image

za izvoz user posted image  slabo mi je, joski me bolijo, scipa me po trebuhu, utrujena sem skos, skratka, vse po spisku user posted image  kaj je res, kaj so hormoni in kaj psiha, bomo videli pa cez 5 dni. sem ko mali otrok, ko tak odstevam, ko pred morjem user posted image  

tkole ti bom rekla,, ti se kar naroci, potem se lahko prestavis na kasneje user posted image  zdaj menda narocajo na prvo polovico maja, sem zasledila. potem bi lahko konec maja zacela s spikanjem in v zacetku junija juris. sicer pa sem jaz prestavljala... z januarja na februar, potem na april, potem sem pa rekla, da je dost, in sva sla marca user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.4.2008 12:24:10   
LuNa73
sem si pa kupla caj iz turskih jabolk s cimetom, full mi je boder - si ga kar liter skuham in pocasi pijem cez dan user posted image  

a, to je nekaj takega kot ion štunfi????? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.4.2008 12:27:59   
LuNa73

Sem podobna gantar (by the way, kje pa je?). Grem pa definitivno proti cilju, s službo ali brez. Ti maš kake znake?user posted image

Po "štali" in napačnem interperitiranju na januarskem ne pričakujem, se je prestavila sem... zdaj pa ne vem kje je...mogoče še tam klepeta. user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.4.2008 12:33:22   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

sem si pa kupla caj iz turskih jabolk s cimetom, full mi je boder - si ga kar liter skuham in pocasi pijem cez dan user posted image  

a, to je nekaj takega kot ion štunfi????? user posted image

tko je, ce hitreje pisem ko mislim user posted image user posted image user posted image  

kak si mi ti, bejba moja draga? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 237
17.4.2008 12:49:04   
jazzz27

Sem podobna gantar (by the way, kje pa je?). Grem pa definitivno proti cilju, s službo ali brez. Ti maš kake znake?user posted image

Po "štali" in napačnem interperitiranju na januarskem ne pričakujem, se je prestavila sem... zdaj pa ne vem kje je...mogoče še tam klepeta. user posted image  

wtf? Kaj pa je blo, če smem vprašat...bvidim, da je tam tud sončnica...sem pa res velik zamudila...mogoč je pa bolš tako! Lahko tud na zs, če se keri da pisat! A je že nosečka?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.4.2008 12:58:27   
ledenka

wtf? Kaj pa je blo, če smem vprašat...bvidim, da je tam tud sončnica...sem pa res velik zamudila...mogoč je pa bolš tako! Lahko tud na zs, če se keri da pisat! A je že nosečka?

sem sla pogledat po starih postih... nekje do sredine marca je bila gor, potem pa... imela je lani SS in enkrat konec marca PDP, tako da se je malce umaknila.

gantar, ce nas beres, te pogresamo user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.4.2008 13:09:45   
jazzz27
Sej mene bo kap!! Sončnica je nosečka(vidim, da je še zmer tako pridna...kuha, pospravlja,...)!!user posted image user posted image  Ok, ne bom se več čudla k to je pa res višek, kaj vse sem zamudila! Upam, da ne bom več prišla v tako situacijo, da vas ne bom mogla bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.4.2008 13:12:34   
ledenka

Sej mene bo kap!! Sončnica je nosečka(vidim, da je še zmer tako pridna...kuha, pospravlja,...)!!user posted image user posted image  Ok, ne bom se več čudla k to je pa res višek, kaj vse sem zamudila! Upam, da ne bom več prišla v tako situacijo, da vas ne bom mogla bratuser posted image user posted image user posted image

ja, med svoje delovne naloge mors uvrstit tud par minut RR user posted image  kolk je par, pa... vsaka sama odloci user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.4.2008 13:20:56   
LuNa73

ja, med svoje delovne naloge mors uvrstit tud par minut RR user posted image  kolk je par, pa... vsaka sama odloci user posted image  

Jst jih mam zadnje čase na minimumu.... že skor grejo tew kjinute v nulo (minute v nulo) user posted image user posted image user posted image . Jo šibam delat....
pa pa

Ajsi, nate pa itak mislim in stiskam pestike....user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.4.2008 13:52:29   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mam tolk dela, ampak vas pridem mal prebrat.... pol pa skor pod mizo zlezem od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ve ste take faceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 243
17.4.2008 14:25:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mam tolk dela, ampak vas pridem mal prebrat.... pol pa skor pod mizo zlezem od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ve ste take faceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja nekje se je treba smejat, pa magar virtualno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 244
17.4.2008 14:53:59   
jazzz27
mislm babe, kaj je tako smešnega?! Evo jaz sem mal januarke predelvala...pa vidim, da ste mele pestro debato!
Jaz pa bom očitno še kar nekaj minutk posvetila temule RR, ker iz moje službe ne bo nič!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
17.4.2008 14:56:33   
Serendipity

Jaz pa bom očitno še kar nekaj minutk posvetila temule RR, ker iz moje službe ne bo nič!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Žal mi je... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 246
17.4.2008 14:58:30   
ledenka
jazzzi user posted image  ne vem vec, kaj je bilo pri januarkah, vem, da je debata popolnoma usla iz tira. ampak ok, sedaj imajo svojo cvek temo, tako kot me tukaj.

sluzba bo pa prisla, ne skrbi user posted image  ko bos najmanj pricakovala!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.4.2008 15:03:23   
ledenka
a slisite fanfare? user posted image user posted image user posted image  a res ne? user posted image user posted image user posted image  

zaj mam pa 5 zvezdic user posted image user posted image user posted image  matr, sem cveka!

Neposredna povezava do sporočila: 248
17.4.2008 15:16:13   
jazzz27
čestitam!! A zato si bla dans tako aktivna?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
17.4.2008 15:16:37   
jazzz27
zdej si pa ko luksuz hoteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

minecraft
jang

KDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 (odlično) (32%)

4 (prav dobro) (5%)

3 (dobro) (24%)

2 (zadostno) (3%)

1 (nezadostno) (6%)

manj kot 1!!! (30%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!