|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
10.4.2008 13:56:20   
Anonimen
babysolza, počitek pomeni zelo veliko poleg prehrane. In ti imaš premalo počitka se mi zdi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
10.4.2008 14:07:07   
Anonimen
Evo, mene nazaj s pregleda.user posted image
Vodo sem imela slabo, pa ker imam še vedno veliko izcedka mi je vzela bris in imam kontrolo čez 14 dni. Dobila sem še ene svečke.  Od prejšnega meseca sem se zredila 2 kg, naslednji pregled je pa 24.4. UZ mi pa ni delala ampak je rekla, da ga bo na naslednjem pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
10.4.2008 14:27:43   
Anonimen
Super za pregled. Samo, da je vse ostalo ok.user posted image
Pa čimveč pit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
10.4.2008 16:05:37   
pikica_30
Pa da se še jaz 1. javim na 3. delu in oddam poročilo z včerajšnjega pregleda user posted image :

- v vodi ni bilo nič cukra user posted image , ampak se rabim držat diete do konca user posted image  ampak saj bo!!!
- kri je bila kar ok, samo hemoglobin je na meji, zato sem dobila sirup za železo
- shujšala 1,5 kg od prejšnjič, ampak zdravnica pravi, da je vse to ok in normalno - zaradi diete najbrž
- user posted image  je ok in je težek že cca. 2100 g user posted image  tako da njemu zgleda res nič ne manjka!
- posteljica je ok, plodovnice dovolj, maternični vrat 3,5 cm user posted image
- naslednji pregled že čez 14 dni (sem med zgodnejšimi junijčicami) 24.4., ko bom pa že na dopustu user posted image user posted image user posted image

Aja, pa KONČNO sva kupila 1. stvari za user posted image : posteljico, banco s stojalom in 2 bodija (celo res 2)! user posted image

Uživajte čveke!user posted image

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 10.4.2008 16:07:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.4.2008 16:06:48   
pikica_30
Sori, pomota... pa ne znam čist zbrisat posta...a se to sploh da?

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 10.4.2008 16:08:09 >

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.4.2008 16:12:04   
Anonimen
No super tudi zate.user posted image user posted image user posted image

Glede posta se pa ne sekiraj, bo več naćvekanega.user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
10.4.2008 16:34:28   
nInAzWeRiNa
dan, evo jst sem prišla domov, upam da bom svojo pupo kej bolj pogumno prjela kokr sm nečakinjo-kok je micena joj,pa smo mel zadnič predavanje v mš kako se dojenčka prime-pa sm bla dans k en star hlod mater a res ni čist nč materinskega nagona še v menuser posted image ,pol je pa začela jokat-neutolažljivouser posted image ...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
10.4.2008 17:58:03   
anaj22
ojla souser posted image

tale butast vreme vpliva na moj komp, ker me že cev dan user posted image  sploh nemorem čvekat.
Drugač sm pa dons ful lačna in bi skoz kej jedla, no skoz kej jem. Pa user posted image  se dons ker meče po trebuhu. Ker mam zadnje dni prisilni počitek, bi dala vse da bi šla mal delat sam da bi lohk kej počela. Še pomivanje posode mi je ratal zanimivo, kok sem jest čudana. Tele moji smogovori user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.4.2008 18:04:31   
aleksandra silvija
Anaj22-ja, ne moreš verjat, da zna biti celo pomivanje o.k.?user posted image
saj bo bolje, veš, pač pridejo takšni dnevi, ko user posted image  nismo za nikamor. Sploh na prisilnem počitku, pa zraven skrbi, pa,... Ampak bo bolje. Verjemi. Ta čas pa poklepataj z namiuser posted image .

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.4.2008 18:06:26   
polma
Hejhej!
jaz tudi gnezdim, kar je precej nenavadno zame ker sicer nisem nek hgospodinjski fanatik

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.4.2008 18:07:35   
polma
Mislm, kva je blo pa zdej to? Namesto da bi  prilepila smeška, sem kliknila- potrdi-?!?

joooj, ta nosečnost.....

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.4.2008 18:08:36   
cv3rklic4
Pozdravček vsem pa čestitke tistim, ki ste imele preglede. Samo da je vse ok! user posted image user posted image user posted image
Danes sem šla na predavanje pediatrinje na MŠ, pa mi sploh ni bilo všeč. Skoraj sem zaspala, komaj sem čakala, da bo konec. Večino časa je govorila o dojenju - kot da ne bomo imeli celega predavanja namenjenega samo temu. Saj sploh ne vem kaj sem pričakovala, da bo pediatrinja povedala, ampak meni ni bilo všeč. Bila nas je pa res cela predavalnica, čist polno user posted image Kako se je pa vam, ki ste bile danes na predavanju, zdelo?user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 387
10.4.2008 18:09:29   
polma
Aleksandra silvija, si v redu?
Ti že ves čas ležiš, a ne?
Faca si, vse ki takole pridno ležite ste frajerke!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 388
10.4.2008 18:10:29   
polma
Hej, cv3, a je to predavanje v Lj?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.4.2008 18:14:44   
aleksandra silvija
Ti že ves čas ležiš, a ne?

Načeloma sem o.k.. Hvala.
Ampak še vedno občasno krvavim, ampak se zaradi tega ne sekiram več tako.

Ležim?
Hm, no, ja. Sem. Ampak imam 6-letnico in 3-letnika in je to dejansko nemogoče.
Skuham, dam prat, pa po otroka hodim v vrtec in šolo.
Kadar pa imam zdravnika, na hitro skočim v bližnji BC-se mi je pa tudi to že maščevalo-z obilnejšo krvavitvijo.
Ampak drugače bi se mi v 4-ih mesecih user posted image . Saj se mi skoraj jeuser posted image .

Zato pa sem toliko na RRuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.4.2008 18:24:19   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Ja, pardon, nisem napisala, da je to v lj. porodnišnici. Sem kar malo pozabljiva user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.4.2008 18:28:35   
polma
Ja,  AS, pa očitno ste fajn družina in otroka nista ljubosumna na user posted image . Ena moja znanka je celo nosečnost trpela, ker jo je starejši otrok mučil zaradi novega user posted image . No, potem jo je pa še tip št.2 pustil. Zdaj je sama z majhnim otročkom, starejši sin je še vedno užaljen in ljubosumen- Sama z dvema otrokoma katerih očeta se ne zanimata za svoje potomce user posted image . zadnjič sem jo vidla in mi je na brzino tole povedala. Katastrofa.

< Sporočilo je popravil polma -- 10.4.2008 18:29:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 392
10.4.2008 18:33:54   
polma
Ja, vidim zdaj na listku da sem spregledala to predavanje. No, še dobro da nisem šla, če je blo BV. Men je itak najbolj všeč ta babc južnakinja, ki tako hitro govori, totalna faca je. upam, da bo imela še ostala predavanja ona.

IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Ja, pardon, nisem napisala, da je to v lj. porodnišnici. Sem kar malo pozabljiva user posted image user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.4.2008 18:36:16   
aleksandra silvija
otroka nista ljubosumna na .

To bomo pa še videliuser posted image .

Vsekakor pričakujeva z možem vsaj nekaj težav. Prihod novega družinskega člana pač spremeni življenje.
Otroci se pa na to morajo najprej navaditi.
Ampak saj bo!

No, če si pa sam in nimaš opore je pa to čisto druga stvar.
Saj moj je zaradi dela tudi zelo veliko zdoma, ampak ga lahko pokličem kadarkoli in če le more pač pride.
Nam je zaenkrat najtežje, ker so za to polovico leta odpadli vsi izleti, potepanja, še sprehodi.
O.k. Saj gre mož ob nedeljah popoldan na kakšen sladoled, sprehod ali če je možno vmes. Ampak to ni to. Nobenih lutkovnih predstav, prireditev, obiskov.

Včasih se mi zdi, da če sta otroka sprejela vse to, bosta še kaj.user posted image

Čeprav se mi zdi, da vse to še najbolj pogrešam jaz.
Otroka delujeta čisto zadovoljna zunaj na dvorišču, travniku ali če gremo do res bližnjega gozda.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.4.2008 18:46:51   
polma
Jap, user posted image user posted image user posted image za otroka! Že imata dober vzor, aleksandra S!!!

Verjetno bosta že kaj zapiskala zaradi user posted image , ampak če sta to mirno preživela, bosta piskala le zato, ker pač morata težit. vem iz prve roke- smo 4 otroci, jaz pa ta prva. Tko kot so mi šli v puberteti na živce, tko jih zdaj pogrešam, če se ne vidmo zadost. Tko pač mora bit!

Neposredna povezava do sporočila: 395
10.4.2008 18:50:13   
aleksandra silvija
tko jih zdaj pogrešam, če se ne vidmo zadost

user posted image  zate in tvojo družino.

Vidiš, to bi rada jaz za svoje otroke.
Da bi se kot odrasli razumeli, se spoštovali in pomagali po potrebi.

Ampak teh stvari ne moreš zapovedat.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.4.2008 19:11:11   
*Mojca*
Oj čveke!

Na hitro, ker imava danes obletnico pa špilava romantiko user posted image user posted image

Kaj res imate še vedno spravljene teste? Ker moj CB je po kakem mescu začel tako zaudarjat po urinu da sem ga morala vržt stranuser posted image

Danes je moj v HM kupil majčko na kateri piše: I look just like daddy....heheh, pa eno imava my dad is stronger than your dad. Ja ni kaj, ponosen očka user posted image

Didlinaa take it easy pa bo. Vem da je težko, ampak moraš.

Glede MŠ v LJ: meni pa ta babica ki govori ful hitro ni bila najbolj všeč. Najbrž zato ker je skritizirala EA?user posted image

Zdaj pa res šibam, baje dobim jagode in sladoled in smetano....jaaaaa sper hrana user posted image user posted image

čestitke ninny in pikica_30 za preglede user posted image user posted image

Aja dobrodošla TonjaB!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 397
10.4.2008 19:20:38   
cv3rklic4
aleksandra - user posted image user posted image user posted image

*Mojca* - čestitke, pa ful romantike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - no, saj jagode so že začetek ...

polma - res se mi zdi, da nisi preveč zamudila, ker te ni bilo. Meni je pa najbolj všeč tista babica, ki je imela uvodno predavanje, pa ima I. skupino - taka blond skravžlana, no sej je bila tud una k hitr govori kr ok user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.4.2008 19:34:18   
polly80
tolko da vas pozdravim,čeprav nobene čvekice očitno ni trenutno gor...user posted image
čestitke za preglede user posted image

danes sem bila spet v BC in spet zapravla skoraj 50 eur..user posted image sem kupila brisačko,pa ene žabe,pa copatke,pa tetra majčko,pa nogavičke..če je pa tako luštno...zaščita za jogi pa stane tam več kot 16 eur..ena je napisala,da je dala zanjo 12 eur,kje jo imajo?4eur je 4 eur..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.4.2008 19:56:31   
Jerneja_
Ojla nosečkice, vidim, da ste kar super in da trebuščki veselo rastejo in brcajo user posted image .

Zanima me ali je bila kakšna na UZ v 30 tednu, ko merijo težo ploda in če je morala ta uz pregled katera izmed vas plačati? Če ja me zanima koliko, če je bil pa na zavarovalnico pa še toliko boljše user posted image .

LP

Jerneja

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?