|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
10.4.2008 8:43:08   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
10.4.2008 8:44:15   
Anonimen
TonjaB dobrodošlauser posted image

(odgovor članu TonjaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
10.4.2008 8:44:26   
aleksandra silvija
TonjaB-dobrodošla!user posted image
Prepozno? mah kje-do julija ni prozno.user posted image

(odgovor članu TonjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 353
10.4.2008 8:45:48   
Anonimen
Didlinaa ti pa malo bolj počivaj, saj te bo delo počakalo in ti ni treba vse v enem dnevu narediti. Raje malo več čvekaj tukajuser posted image

AS user posted image user posted image user posted image za sodelavkino hčerkico.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
10.4.2008 8:50:34   
Anonimen
Tonja, velkam  user posted image user posted image user posted image

Pridno papam, pa vas berem.user posted image  Mleka je premalo, pa bom kar kekca zmazala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
10.4.2008 8:50:49   
aleksandra silvija
Joj, punce. Včeraj smo imele debato o stroških  z user posted image .
Sem šla malo "napovprek" zračunatuser posted image
Pa mi kot da čakamo 1.user posted image user posted image ???
Mi res ni jasno.

Pa nimamo več ne bajice-oz. ta služi nekim drugim namenom, ne,...samo previjalno, ki še čaka na podstrešju in moramo sploh videti v kakšnem stanju je.

Res pa sem vse oblekce nakupila v BC, kjer je 1 body 7 ali 10 E. In če jih kupiš enih 10 z dolgimi rokavi, pa potem še s kratrkimi, pa poletne pajacke, pa pajacke , pa,....1000 BREZVEZNIH stvari.
Mene pa res dajejo hormoni.user posted image
Pa hočem kengerujčka za novorojenčka, pa rabimo nov baby-phone-stari je šel adijo,....,
V glavnem. za svetovanje drugim znam biti staršno pametna in realna, potem pa,....user posted image user posted image .
Joj, sem smotka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
10.4.2008 8:54:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Joj, punce. Včeraj smo imele debato o stroških  z user posted image .
Sem šla malo "napovprek" zračunatuser posted image
Pa mi kot da čakamo 1.user posted image user posted image ???
Mi res ni jasno.

Pa nimamo več ne bajice-oz. ta služi nekim drugim namenom, ne,...samo previjalno, ki še čaka na podstrešju in moramo sploh videti v kakšnem stanju je.

Res pa sem vse oblekce nakupila v BC, kjer je 1 body 7 ali 10 E. In če jih kupiš enih 10 z dolgimi rokavi, pa potem še s kratrkimi, pa poletne pajacke, pa pajacke , pa,....1000 BREZVEZNIH stvari.
Mene pa res dajejo hormoni.user posted image
Pa hočem kengerujčka za novorojenčka, pa rabimo nov baby-phone-stari je šel adijo,....,
V glavnem. za svetovanje drugim znam biti staršno pametna in realna, potem pa,....user posted image user posted image .
Joj, sem smotka.user posted image

Hja, kar se znuca, je treba zamenjat. Sicer pa ni to tvoj 1 otrok in si v majhni prednosti, ker ne kompliciraš in ne kupuješ odvečne krame.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
10.4.2008 8:55:50   
anaj22
Dobrodošla TonjaBuser posted image

Joj čvekle sploh vas ne dohajam.
No ste mele glih tebado o testu k ste ga nardile. Da vam povem kako je blo pr nama. Sva se odločila da nebova več pazla, na ovulacijo pa tud ne bova gledala kdaj je. In nam je ratal v prvo, sva se mogla oba kr mal dol vsest sva računala da bova ene pol leta telovadla.

Zdej se grem pa umit pa napravt sem še v pižami, ker sem vas eno uro brala. Pridem pol nazaj

(odgovor članu TonjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.4.2008 8:56:20   
Anonimen
Ej bejbe. Ker sem danes brez avteka, moram zdej it.user posted image  Imam prevoz do user posted image

Se tipkamo kasneje, mislim, da bom comp vzela kar sabo. Čveke čvekaste.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
10.4.2008 8:58:00   
Anonimen
Didlinaa uživajuser posted image
Jaz se grem pa tud počasi zrihtat, sicer grem šele čez kakšno uro, samo moram še ta malo zrihtat, da jo dam v varstvo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
10.4.2008 8:59:42   
aleksandra silvija
ker ne kompliciraš in ne kupuješ odvečne krame.
user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat se še nisem vrgla v nakupovanje stekleničk, sterilizatorjev, dud, kozmetike in podobne "krame".user posted image
Ker sem to počela pri 1., potem pa enostavno nimaš kam dat, rabiš pa načeloma tudi ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.4.2008 9:30:46   
anaj22
ojla
jest sm nazaj, ampak dons me tok kop zafrkava da to kr ni res. Sm hotla dat v album slikice od najinga zajčka, da bi lohk pol mal komentirala in pršle hitrej na 4.del pa se mi je rač. sam 4 ugasnu sem ful user posted image
Grem probat še enkart

Neposredna povezava do sporočila: 362
10.4.2008 9:31:21   
lonapo
"sem pa vrala v eni knjigi zdravje je v vaših rokah, naravne metode za neboleč porod po ayur vedi, če katero zanima... potrebujete samo dva glavnika, ki ju stiskate med konicami prstov in dlanjo --> dve min in dve min odmora -----> naj bi rodili neboleče v 20ih do 25ih min "
Mam to knjigo doma - in sem tud sama študirala, če bi mogoče poskusla.

Drugače pa: stroški - zaenkrat še nič, ker imam čisto vse od prvega, kupila bova počivalnik za malega pa flaška nama manjka-pa pena za v posteljico.

Košek za plenice je zakon; vsaj do takrat ko dojenček samo mleko pije-ko začne jest normalno hrano, hitro smrdi iz koša.

Strije-nič user posted image (mažem se pa takrat ko se spomnim)

Neposredna povezava do sporočila: 363
10.4.2008 9:43:12   
anaj22
men ne rata slikc dat v album, mam dost vsega grem kr jest neki sladkega

faj bote

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 364
10.4.2008 10:27:04   
mate0ja
Jutro (malo pozno). Sm se že ob devetih prklopla, ko sem v službo pršla do sedaj sem pa brala za nazaj. Skoraj uro in pol. No vmes so me že trikrat zmotli. Po moje me bodo ti sodelavci motili tudi v porodni sobi. Zdej pa prov zavidam tistim, ki ste na bolniški. Do sedaj vam nisem, ker sem precej hiperaktivna in se mi mora ves čas neki dogajat. Zadnji teden pa mi je začelo to že presedat. No sej ni čudno ob službi še materinska šola pa iskanje stanovanja in kupovanje novega avta ...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 365
10.4.2008 11:09:15   
Anonimen
mate0ja, te razumem. Naredi mejo, da ne boš nervozna po nepotrebnem.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
10.4.2008 11:13:59   
polma
Hejhej! Evo, zdaj bom napisala stroške, ki bi jih midva imela če ne bi dobila večine stvari. se pravi, mate0ja, napisala ti bom kaj mi je všeč in bi si kupla, če ne  bi nič mela. prav?
In pa, dobrodošla, tonjaB!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
10.4.2008 11:38:23   
nInAzWeRiNa
živjo da se jst mal javim v novem deluuser posted image  ste pa tok čvekale da zdele zadnih strani sploh nisem obdelalauser posted image ker je preveeeeč...no sam da povem da sm jst tut prov štorasta ratala in čene druzga se mam vsaj komu režat pa čeprov sebuser posted image user posted image ,mal mi je že tut smotan se vozt mam kr skos tak butast občutek...
aja da še to povem smo šli po formularje na csd in jih je še isti dan naša kuža raztrgala, kt da bi vedla kaj more scufat, je s kavča potegnla mapco in...druge liste je pa pr mer pustlauser posted image packauser posted image ,sej še dobr da so tut na netu te obrazci,sam smola zame k mi je printer odpoveduuser posted image  u glavnem mi gre vse kot po maslu ja...
zdej grem pa mal k nečakinjiuser posted image pa upam da ne bo spet sam spala da jo bom končno lahko mal u roke dublauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 368
10.4.2008 11:44:10   
polma
voziček quinny freestyle v BC...300 e
posteljica Ikea Hermelin.............90 e
jogi  za posteljo ikea..................10 e
nepremočljiva podloga za posteljo................5 e,2 kosa
odeja Ikea...................................8 e
preobleka za posteljo Barnslig, ikea..................10 e ( v kompletu rjuha, preobleka in 2 flanela odejci)
preobleka za posteljo, lahko ista........................10 e
rjuhi dodatni.,Ikea.......................5 e
brisača s kapuco, ikea..................5 e
krpice za brisanje, Ikea................3.5 e
pleničke z vzorcem ikea-za foro....3.5 e
banjica ikea...................................5 e
blazina za dojenje Jane 3v1, BC..........60 e (ima preobleko in jo bom imela kasneje namesto ležalnika za user posted image )
bombažne plenice Bambinomio.......100 e (en komplet plenic in 5 pokrivnih hlačk)
lupinica maxi cosi............................120 e
isofix podstavek..............................100 e
oblačila sem nakupovala v H&M,Zara, Obaibi- vse razprodaje.......100 e
previjalna podloga...navadna, še od prej
Potem imam ogromno tetra plenic, tamale tetra za brisanje-še od prej
kozmetika: krpice za 1kratno uporabo, vata, hladilno mazilo, trdo milo, bepanten, ribje matilo, mandljevo olje-lekarna in pa BC-imajo ogromne police in prodajalke obvladajo

Kolk to do zdaj pride?
Naj povem, da ne bom kupovala flašk, dudic, pumpic in tega-dokler/če mi ne zagusti pri dojenju. Od prvič imam namreč z dojenjem dobre izkušnje, dojila sem leto in pol.

< Sporočilo je popravil polma -- 10.4.2008 11:55:22 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 369
10.4.2008 12:03:02   
polma
na brzino- 1000 eurov je vse tole, kar bi jaz kupila. No, voziček in posteljo midva imava, ostalo sem pa res kupila kot sem  napisala. Oziroma-oblačilc sem kupila za manj kot 100 eurov, ker jih imam še od prej, ampak sem enkrat šla računat in prišla na to cifro. Res pa je, da delam popoldne in sem imela čas hodit po city parku pa gledat razprodane stvari. BTW- v H&M imajo spet veliko stvari za user posted image po smešnih cenah. ne vem, plišasta trenirka 5e, hlače na naramnice 5e, hlače 2e, bodiji 2-5e, pa take  fore. Tudi zara v Lj ima take nizke cene in Okaidi, vse v cityparku, ljubljana.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 370
10.4.2008 12:38:36   
mate0ja
Punce hvala ker delite svoje izkušnje. Tok ste napisale, da morm prov mal zapiskov narest user posted image . Prav v dobro voljo me spravljate za razliko od tisih, ki so okoli mene. Tok glupih ljudi na enem mestu še svet ni videl. Se opravičujem za grdo izražanje, sam to je bla najlepša beseda med grdimi, ki mi gre ta trenutek po glavi. Če bo šlo tko naprej, bo firma v času moje porodniške propadla. Vse jim je težko in nihče ne zna stvari dokončat. Groza.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 371
10.4.2008 13:38:11   
babysolza
Babysolza, tudi meni še najbolj pomaga neslana hrana. To pomeni tudi brez sirov, salam,....

Joj, pa sej nič drugače ne jem kot prejšnje tedne in mesece. A je mogoče še kaj drugega? Ker slano meni ful ne paše in si hrane sploh ne solim (vsaj tiste, kar jaz skuham).
A bi mogla sam kej bl počivat? Ker drugače se super počutim, hodim še v službo, popoldne kak sprehod, pa mal pospravlat in to.
Nč, danes se bom zavlekla na kavč s kako knjigo, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
10.4.2008 13:39:03   
babysolza
aja - pa fajn odpravite na pregledih in poročajte! user posted image  user posted image  

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 373
10.4.2008 13:39:37   
babysolza
jaz pa skozi najdem ure, ko ni nobena za čvek. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
10.4.2008 13:54:56   
Anonimen
Reci srce čvekasto.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.