|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
10.4.2008 8:08:54   
Anonimen
A zdaj bom imela pa samogovore?user posted image user posted image

Čbela,dobro jutro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
10.4.2008 8:10:10   
RMRM

Ma me nekam čudno glava boli, spet.
Ob 6-ih sem ustala z lažnimi popadki.
.

Jutro.

Didlinaa, mislim da boš morala več počivat, ker kot sem prebrala si bla ful pridna prejšnje dni. Jaz vidim po sebi, če sem preveč aktivna "s cunjo po hiši" me moj podnajemnik o tem takoj opozori,  - dobim krče, pa v križu me začne ful bolet, tko da grem jaz takrat takoj vodoravno. Še dva meseca je treba zdržat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.4.2008 8:10:41   
l.daisy
didlinaa, jaz tudi... nikoli mi ni bil problem spat... zdaj pa... user posted image user posted image

ninny, dobro opravi...

aleksandra silvija, dobro jutro... kako?

joj, teli lažni popadki... mene je zadnjič tako zvilo, da sem mislila, evo, to je to... najprej v spodnjem delu trebuha, potem v križu... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.4.2008 8:14:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ma me nekam čudno glava boli, spet.
Ob 6-ih sem ustala z lažnimi popadki.
.

Jutro.

Didlinaa, mislim da boš morala več počivat, ker kot sem prebrala si bla ful pridna prejšnje dni. Jaz vidim po sebi, če sem preveč aktivna "s cunjo po hiši" me moj podnajemnik o tem takoj opozori,  - dobim krče, pa v križu me začne ful bolet, tko da grem jaz takrat takoj vodoravno. Še dva meseca je treba zdržat.user posted image

Res je, preveč sem se forsirala.user posted image
Zaradi tega je 1 mesec nazaj kolegica rodila 1 mesec prezgodaj, hvala bogu je s pupo vse ok.user posted image user posted image

Zdaj se pa res pazim. Samo spanje je res hudiččččččč.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
10.4.2008 8:16:20   
l.daisy
zato moramo zdržat vsaj še en mesec...
pa če smo jih 7 že pregurale, bomo še tega enega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
10.4.2008 8:17:57   
Anonimen
Točno tako.user posted image
Mene skrbi samo še tale selitev, ki se nama obeta v prihodnjih 2 mesecih.user posted image  Ko bi to vsaj bilo čimprej, da bi potem zadnji mesec uživala v user posted image .Sanja svinja kukuruz....user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
10.4.2008 8:19:23   
aleksandra silvija
Seveda bomo še ta dva meseca!user posted image
Nekatere imate manjuser posted image

Naj povem še to, da ima sodelavkina hčerkica, ki se je rodila s 530 g v 25.tuser posted image , nekaj dni pred dopolnjenima 2-ema mesecema že 1300 g!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 332
10.4.2008 8:22:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Naj povem še to, da ima sodelavkina hčerkica, ki se je rodila s 530 g v 25.tuser posted image , nekaj dni pred dopolnjenima 2-ema mesecema že 1300 g!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za malo borko.
Jaz sem tisti čas razmišljala, kako bi bilo, če bi jaz tolk prej rodila.Saj vem, brez veze v to smer razmišljati, ampak, ker sem delala na oddelku, kjer so bili sami nedonošenčki, me je kar srh spreletel. Male štručke, ki so takonemočne in prepuščene na preživeti ali ne preživeti.user posted image

Samo, da napreduje.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
10.4.2008 8:23:27   
l.daisy
didlinaa, midva se bova tudi selila zdaj enkrat okrog prvomajskih... kolikor me skrbi, toliko se tudi veselim, ker bom končno imela svoj mir.....

aleksandra silvija, vaaaaaaaaaaauuuuuu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
10.4.2008 8:23:48   
aleksandra silvija
kjer so bili sami nedonošenčki

Didlinaa-si ti mogoče MS?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
10.4.2008 8:24:16   
aleksandra silvija
Se mi že en čas tako zdi,...

Neposredna povezava do sporočila: 336
10.4.2008 8:25:05   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za selitve. Je pa tole POMEMBNO leto!

Neposredna povezava do sporočila: 337
10.4.2008 8:26:30   
l.daisy
ja, predvsem pa stresno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
10.4.2008 8:27:45   
Anonimen

JP. Na junijkah imamo zdravnico ,sestro, farmacevtko...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
10.4.2008 8:27:52   
l.daisy
a veste, da se prav zamislim, ko pogledam svoj ticker... se mi zdi, kot da je včeraj, ko sem začela brat RR in gledala tickerje uporabnic s 30+ tedni nosečnosti.... pa se mi je zdelo takooooooo daleč to... 

Neposredna povezava do sporočila: 340
10.4.2008 8:28:44   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za selitve. Je pa tole POMEMBNO leto!

Dokaz, da je bilo leto pujsa res plodno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
10.4.2008 8:28:52   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

JP. Na junijkah imamo zdravnico ,sestro, farmacevtko...user posted image user posted image

pa managerko... v pravniških vodah... user posted image
kera je pa zdravnica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.4.2008 8:29:42   
Anonimen
*Mojca* user posted image  

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
10.4.2008 8:30:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

a veste, da se prav zamislim, ko pogledam svoj ticker... se mi zdi, kot da je včeraj, ko sem začela brat RR in gledala tickerje uporabnic s 30+ tedni nosečnosti.... pa se mi je zdelo takooooooo daleč to... 

Zadnjič sem pospravljala omaro v kopalnici in našla test user posted image , pa sem dobila tako lepe spomine na tisti dan.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
10.4.2008 8:32:03   
Anonimen
Se  moram zdej it umit, pa malo pojest. Pridem nazaj, če bo kakšna čveka še tukaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
10.4.2008 8:34:12   
D.anna 76
Saj se vam je čisto zmešalo. Včeraj vas nisem imela časa nič brati. Tako da mi je čtiva ostalo še nekaj iz 2. dela sedaja ste pa že na 14 strani 3. dela.

Grem najprej mal prelistat za nazaj pa pol kaj pokomentirram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.4.2008 8:34:17   
aleksandra silvija
Zadnjič sem pospravljala omaro v kopalnici in našla test , pa sem dobila tako lepe spomine na tisti dan.

Mene pa je ob testu skoraj kap.user posted image
Ampak, če se igraš z ognjem, lahko pričakuješ požar.user posted image  Pa čeprav samo 1-krat.user posted image

Ampak tale požar nam je prav všeč.user posted image user posted image user posted image

Dober tek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.4.2008 8:40:42   
l.daisy
didlinaa, dober tek...

mene pa ni tako šokiral sam user posted image test, me je pa toliko bolj tisto na prvem UZju: gospa, vi boste imeli pa dvojčka....   user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
10.4.2008 8:42:34   
aleksandra silvija
vi boste imeli pa dvojčka....

To ti pa verjamemuser posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.4.2008 8:42:51   
TonjaB
Živio so-nosečke!
Sem se vam želela pridružit že malo prej, pa mi je vsakič zmanjkalo časa. Upam, da ni prepoznouser posted image .
Najprej nekaj o nas: pričakujeva prvega user posted image , tam okoli 17.6. Mislim, da bova izbrala kar Lj porodnišnico, ki nama je najbližje. Z ostalim se bova pa pustila presenetiti (II). Aha, rubrika kilogrami... a je res nujno user posted image . Mislim, da sem v samem vodstvu. Zaradi boljšega splošnega počutja sem se pa pred dvema tednoma nehala tehtat. Bomo o tem julija...zdaj ni kaj za naredit.
Aha, ma katera izkušnje z otroškimi oblekicami iz gardna. Moje so malo starejše, a zelo lepe. Edini problem je, da so trde, se bojim, da bodouser posted image praskale. A se da kaj naredit, da se zmehčajo?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?