Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 8:28:32
|
|
|
|
alea01
|
Bom dala slikce zvečer, ker jih moj ima na svojem prenosniku, ki ga pa skoz s sabo nosi, kot denarnico
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 8:34:28
|
|
|
|
alea01
|
evo, prinesla sem si jajca in zdaj grem delat mlince pa domače rezance......Pol bom pa za kosilo naredila puranje zrezke v smetanovi omaki in zraven domače rezance. Njamiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 9:29:26
|
|
|
|
lonapo
|
JUTRO, MOJ ZADNJI DELOVNI DAN LETOS!!!!!!!! OZ. DO MAJA NASLEDNJE LETO!!!! ŠE 6 UR IN POL IN GREM DOMOV.. VSI MI GREDO ŽE NA ŽIVCE-GOSTOV MAM VRH GLAVE-DOL MI ŽE V... Tud jaz mam probleme nazaj zaspat ko grem enkrat na wc, pa vezi so me tud začele bolet, noge pa še nimam tolk zatečene. se še javim.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 9:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Jaz sem pa spala od 23h do 9h, pa še komaj sem vstala, sem mislila, da mam ful nizek pritisk, pa me je malo presenetilo, ker sem mela kr visokega. SI moram res za kakšen dan naštimat tist pas za okrog srca, da vidim, kolk mi realno naraste pritisk itd. V glavnem jaz delam še 2 tedna, potem pa tudi na dopust. Sej sploh ne vem, kaj bi morala pokomentirat. Aja, že vem. lunca - kako si kaj? Je kaj bolje? Jaz sem včer zaključila z materinsko. Sej je blo kr kul. Mi je všeč, ker pri nas ne kažejo filmčkov s porodi. Babica je rekla, vsaka bo imela možnost sprobat, kako to zgleda
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 9:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo čestitke za zadnji delovni dan
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 9:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny lonapo čestitke za zadnji delovni dan Sm pa res trot. Se tud jaz pridružujem temu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 10:10:31
|
|
|
|
tweetek
|
jaz se tud pridružujem čestitkam.... Jaz bom tud kmlau lahko doma - še do praznikov/počitnic hodim na faks pol pa ne več Ja, glede seksi izgleda... Hmmm, jaz se razen v splanici nikol nisem počutila seksi - mogoče luštkano? Ampoak mi je všeč kako zgledam zdaj ko sem ... Včasih malo zapaniciram zaradi celulitastih nog, ampak so pa zato joškice tudi precej večje ... Alea, ti pa itak ful dobro zgledaš pa še oblekce maš super... Kje pa dobiš tok lepa nosečniška oblačilca? Najbrž maš lahko še kar nenosečniška ko si taka suhica... Aja, glede oblekc: en dober stranski učinek nosečnosti: da si lahko vsak mesec kupim kako novo majčko ker jih tko hitro "prerastem"
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 10:17:48
|
|
|
|
alea01
|
Alea, ti pa itak ful dobro zgledaš pa še oblekce maš super... Kje pa dobiš tok lepa nosečniška oblačilca? Najbrž maš lahko še kar nenosečniška ko si taka suhica... To niso nosečniška oblačila. Jaz še naprej kupujem št.34. Zgoraj mi je itak prav, kikle so pa na gumi in se raztegnejo..... Imam samo ene nosečniške kavbojke, pa še te sem morala v sušilca vržt, da so mi se mal skrčile, da so mi recimo kolko tolko prav lonapo za skorajšen dopust
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 10:36:59
|
|
|
|
tweetek
|
alea se mi je kar zdelo... Jaz sem šla pa iz 34 - 36 na 38!!!! No ja sicer samo za majčke. Za hlače tko al tko ne vem ker sem morala od 16. tedna nosit nosečniške, ker mi je kar naenkrat izginil pas ....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 10:37:44
|
|
|
|
tweetek
|
jaz moram tud kaj dobrega za kosilo skuhat.... Grem brskat za recepti. Danes je petek pa mora bit brez meska....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 10:44:11
|
|
|
|
rozica984
|
Živjo punce! Kako ste? Jaz sem kar zamorjena, ker je tako vreme! Pa še nekaj se slabo počutim. Ko se že ravno pogovarjate od kosila: midve bova z babico spekle skutni štrudelj! Mmmmmm, komaj čakam da bo pečen, ker je tkooooo dober! Babi še sama zamesi testo, tko da je res super. Zraven bom pa še skuhala malo juhe in češnjev kompot. Tko da boi super kosilo - no vsaj zame.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 10:45:22
|
|
|
|
alea01
|
A veš, jaz se tudi tega držim, da v petek ni meska, ampak zdaj ko sem noseča pa nekak ne gre . Enkrat ali dvakrat na teden jem meso in to mora biti obvezno v petek....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 10:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas bodo danes ribe- komaj čakam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 11:11:27
|
|
|
|
cv3rklic4
|
pri nas pa rižev narastek, pa kak kompot bomo odprli ...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 11:21:58
|
|
|
|
lonapo
|
pri nas pa fižolova juha in solata.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 11:30:31
|
|
|
|
l.daisy
|
vi spet od hrane a??? saj še ni čas za kosilo madonca.....
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 11:38:36
|
|
|
|
lunca14
|
lunca - kako si kaj? Je kaj bolje? Trenutno je v redu,jaz sumim,da se mi je dva dni nazaj obrnil na glavo,ker je cel dan kolovratil,sedaj pa me skoz tišči navzdol,in tudi stil hoje se mi je spremenil,zvijanja za enkrat še ni,mi je pa ful čudno,dan pred tem kot rožca,delala vse brez problemov,sedaj se pa jedva sklonim in premikam se kot račka,saj bo..........moram šibat,nekaj pomagam mojemu,pol pa mickota dat spat,pa mami lepo počivat,ker drugače bom spet boga popoldan. Mejte se važičke ,vse po vrsti...tiste,ki delate,samo še malo ,pa tiste ,ki nosite tako male cotice,da se lahko počutite seksi ,od tistih,ki ste nabavile kaj novega ,in navsezadnje do vseh,ki greste alli že kuhate..... .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 13:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ko je pa zadnji delovni dan v letu, je pa eno veliko olajšanje. Vse težave bo tako ali drugače odtehtal . Kaj počnete? Jaz sem se najedla regrada.Njami. In zdaj malo čekiram po RR.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 13:26:13
|
|
|
|
alea01
|
Jaz sem tudi končala z čiščenjem, delanjem rezancev in mlincov, pa kuhanjem iz kosilom-že pojedla, pa tri stroje cunj oprala, posušila in polikala . Ful imam energije. Sploh ne vem kaj bi z njo. Pa še kar je najpomebnejše- depresija me nič več ne lovi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 13:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
alea01, sem vesela zate. Depresijo je treba stran in se zamotit. Ampak z gnezdenjem pa res ni treba pretiravat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 13:31:52
|
|
|
|
babysolza
|
Bravo alea, sem ful vesela zate. To zihr bogaboo pa gnezdenje delata. Sam da ne boš zdej celga kupa stvari nabavla. Jaz sem pa iz kosila, pa še desert smo danes meli - ena sodelavka se poslavlja, pa je nardila party. Še dobro urco, pa končam v službi. Danes končamo prej.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 16:06:22
|
|
|
|
pikica_30
|
lonapo za zadnji delovni dan! jaz tud komaj čakam in že odštevam: še 8 delovnih dni... mojca za obletnico! katera je potem to po vrsti? romantiko pa kar zganjajta čimveč temboljš! Drugače vas je pa čist preveč težko brat zame, ker se NON STOP, ampak res non stop, pogovarjate od hrane, jaz pa tričetrt stvari ne smem jest! In sem pol mal žalostna... ampak se za sladico najem jagod (čeprav brez smetane in čokoladnega preliva) in pol je mal boljš! bomo že! bravo alea za nakup bogabooja! naju pa odločitev o vozičku še čaka. trenutni favoriti Hich treck, PP skate, drugi pa niti ne. ta vikend bom po večini sama (ima polhn nekih tekem) in bom mogoče šla KONČNO mal v shopping za . V glavnem, uživajte, razvajajte sebe in svoje bušije in lep vikend kljub dežju!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 17:50:12
|
|
|
|
Rosali
|
Živjo punce! Na vas se obračam z eno prošnjo: ali pozna katera kakšen dober verz za 1. roj. dan? Jutri praznuje moja nečakinja in bi rada nekaj luštnega napisala. Hvala že vnaprej, pa lep vikend!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 20:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
A vse gledate BB?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 11.4.2008 20:26:30
|
|
|
|
babysolza
|
A vse gledate BB? joj, spet se oglaša 'ta čudna'. Tudi tega ne gledam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?