|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
11.4.2008 8:28:32   
alea01
Bom dala slikce zvečer, ker jih moj ima na svojem prenosniku, ki ga pa skoz s sabo nosi, kot denarnicouser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
11.4.2008 8:34:28   
alea01
evo, prinesla sem si jajca in zdaj grem delat mlince pa domače rezance......Pol bom pa za kosilo naredila puranje zrezke v smetanovi omaki in zraven domače rezance. Njamiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.4.2008 9:29:26   
lonapo
JUTRO,

MOJ ZADNJI DELOVNI DAN LETOS!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  OZ. DO MAJA NASLEDNJE LETO!!!!
ŠE 6 UR IN POL IN GREM DOMOV..
VSI MI GREDO ŽE NA ŽIVCE-GOSTOV MAM VRH GLAVE-DOL MI ŽE V...user posted image

Tud jaz mam probleme nazaj zaspat ko grem enkrat na wc, pa vezi so me tud začele bolet, noge pa še nimam tolk zatečene.

se še javim.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.4.2008 9:38:11   
Anonimen
Dobro jutro. Jaz sem pa spala od 23h do 9h, pa še komaj sem vstala, sem mislila, da mam ful nizek pritisk, pa me je malo presenetilo, ker sem mela kr visokega. SI moram res za kakšen dan naštimat tist pas za okrog srca, da vidim, kolk mi realno naraste pritisk itd. V glavnem jaz delam še 2 tedna, potem pa tudi na dopust.

Sej sploh ne vem, kaj bi morala pokomentirat. Aja, že vem.

lunca - kako si kaj? Je kaj bolje?

Jaz sem včer zaključila z materinsko. Sej je blo kr kul. Mi je všeč, ker pri nas ne kažejo filmčkov s porodi. Babica je rekla, vsaka bo imela možnost sprobat, kako to zgledauser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
11.4.2008 9:44:25   
Anonimen
lonapo čestitke za zadnji delovni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
11.4.2008 9:48:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

lonapo čestitke za zadnji delovni danuser posted image user posted image user posted image

Sm pa res trot.
Se tud jaz pridružujem temu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
11.4.2008 10:10:31   
tweetek
jaz se tud pridružujem čestitkam.... Jaz bom tud kmlau lahko doma - še do praznikov/počitnic hodim na faks pol pa ne večuser posted image

Ja, glede seksi izgleda... Hmmm, jaz se razen v splanici nikol nisem počutila seksi - mogoče luštkano? Ampoak mi je všeč kako zgledam zdaj ko sem user posted image ... Včasih malo zapaniciram zaradi celulitastih nog, ampak so pa zato joškice tudi precej večjeuser posted image ... Alea, ti pa itak ful dobro zgledaš pa še oblekce maš super... Kje pa dobiš tok lepa nosečniška oblačilca? Najbrž maš lahko še kar nenosečniška ko si taka suhica...

Aja, glede oblekc: en dober stranski učinek nosečnosti: da si lahko vsak mesec kupim kako novo majčko ker jih tko hitro "prerastem"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.4.2008 10:17:48   
alea01

Alea, ti pa itak ful dobro zgledaš pa še oblekce maš super... Kje pa dobiš tok lepa nosečniška oblačilca? Najbrž maš lahko še kar nenosečniška ko si taka suhica...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To niso nosečniška oblačila. Jaz še naprej kupujem št.34. Zgoraj mi je itak prav, kikle so pa na gumi in se raztegnejo..... Imam samo ene nosečniške kavbojke, pa še te sem morala v sušilca vržt, da so mi se mal skrčile, da so mi recimo kolko tolko prav

lonapouser posted image user posted image user posted image user posted image  za skorajšen dopust

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.4.2008 10:36:59   
tweetek
user posted image user posted image user posted image user posted image alea se  mi je kar zdelo... Jaz sem šla pa iz 34 - 36 na 38!!!! No ja sicer samo za majčke. Za hlače tko al tko ne vem ker sem morala od 16. tedna nosit nosečniške, ker mi je kar naenkrat izginil pasuser posted image .... 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.4.2008 10:37:44   
tweetek
jaz moram tud kaj dobrega za kosilo skuhat.... Grem brskat za recepti. Danes je petek pa mora bit brez meska....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.4.2008 10:44:11   
rozica984
Živjo punce!
Kako ste? Jaz sem kar zamorjena, ker je tako vreme!user posted image Pa še nekaj se slabo počutim.
Ko se že ravno pogovarjate od kosila: midve bova z babico spekle skutni štrudelj! Mmmmmm, komaj čakam da bo pečen, ker je tkooooo dober!user posted image   Babi še sama zamesi testo, tko da je res super. Zraven bom pa še skuhala malo juhe in češnjev kompot. Tko da boi super kosilo - no vsaj zame.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 436
11.4.2008 10:45:22   
alea01
A veš, jaz se tudi tega držim, da v petek ni meska, ampak zdaj ko sem noseča pa nekak ne greuser posted image user posted image . Enkrat ali dvakrat na teden jem meso in to mora biti obvezno v petek....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.4.2008 10:58:05   
Anonimen
Pri nas bodo danes ribe- komaj čakamuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
11.4.2008 11:11:27   
cv3rklic4
pri nas pa rižev narastek, pa kak kompot bomo odprli ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.4.2008 11:21:58   
lonapo
pri nas pa fižolova juha in solata.

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.4.2008 11:30:31   
l.daisy
vi spet od hrane a??? user posted image
saj še ni čas za kosilo madonca.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.4.2008 11:38:36   
lunca14
lunca - kako si kaj? Je kaj bolje?

Trenutno je v redu,jaz sumim,da se mi je dva dni nazaj obrnil na glavo,ker je cel dan kolovratil,sedaj pa me skoz tišči navzdol,in tudi stil hoje se mi je spremenil,zvijanja za enkrat še ni,mi je pa ful čudno,dan pred tem kot rožca,delala vse brez problemov,sedaj se pa jedva sklonim in premikam se kot račka,saj bo..........moram šibat,nekaj pomagam mojemu,pol pa mickota dat spat,pa mami lepo počivat,ker drugače bom spet boga popoldan.
Mejte se važičkeuser posted image ,vse po vrsti...tiste,ki delate,samo še malouser posted image ,pa tiste ,ki nosite tako male cotice,da se lahko počutite seksiuser posted image ,od tistih,ki ste nabavile kaj novegauser posted image ,in navsezadnje do vseh,ki greste alli že kuhate.....user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.4.2008 13:23:10   
Anonimen
No, ko je pa zadnji delovni dan v letu, je pa eno veliko olajšanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse težave bo tako ali drugače odtehtal user posted image .

Kaj počnete? Jaz sem se najedla regrada.Njami.user posted image  In zdaj malo čekiram po RR.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
11.4.2008 13:26:13   
alea01
Jaz sem tudi končala z čiščenjem, delanjem rezancev in mlincov, pa kuhanjem iz kosilom-že pojedla, pa tri stroje cunj oprala, posušila in polikalauser posted image user posted image user posted image . Ful imam energije. Sploh ne vem kaj bi z njo. Pa še kar je najpomebnejše- depresija me nič več ne loviuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
11.4.2008 13:28:34   
Anonimen
alea01, sem vesela zate. Depresijo je treba stran in se zamotit.user posted image
Ampak z gnezdenjem pa res ni treba pretiravat.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
11.4.2008 13:31:52   
babysolza
Bravo alea, sem ful vesela zate. user posted image  user posted image  user posted image  To zihr bogaboo pa gnezdenje delata. Sam da ne boš zdej celga kupa stvari nabavla. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa iz kosila, pa še desert smo danes meli - ena sodelavka se poslavlja, pa je nardila party. user posted image  user posted image  user posted image

Še dobro urco, pa končam v službi. Danes končamo prej. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.4.2008 16:06:22   
pikica_30
lonapo user posted image  za zadnji delovni dan! jaz tud komaj čakam in že odštevam: še 8 delovnih dni...

mojca user posted image  za obletnico! katera je potem to po vrsti? romantiko pa kar zganjajta čimveč temboljš! user posted image

Drugače vas je pa čist preveč težko brat zame, ker se NON STOP, ampak res non stop, pogovarjate od hrane, user posted image  jaz pa tričetrt stvari ne smem jest! In sem pol mal žalostna...user posted image  ampak se za sladico najem jagod (čeprav brez smetane in čokoladnega preliva) in pol je mal boljš! bomo že!

bravo alea za nakup bogabooja! user posted image  naju pa odločitev o vozičku še čaka. trenutni favoriti Hich treck, PP skate, drugi pa niti ne. ta vikend bom po večini sama (ima user posted image  polhn nekih tekem) in bom mogoče šla KONČNO mal v shopping za user posted image .

V glavnem, uživajte, razvajajte sebe in svoje bušije in lep vikend kljub dežju!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.4.2008 17:50:12   
Rosali
Živjo punce!

Na vas se obračam z eno prošnjo:
ali pozna katera kakšen dober verz za 1. roj. dan? Jutri praznuje moja nečakinja in bi rada nekaj luštnega napisala.

Hvala že vnaprej, pa lep vikend!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.4.2008 20:20:53   
Anonimen
A vse gledate BB?user posted image

(odgovor članu Rosali)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
11.4.2008 20:26:30   
babysolza
A vse gledate BB?

joj, spet se oglaša 'ta čudna'. Tudi tega ne gledam. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?