|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
10.4.2008 19:59:47   
*Mojca*
cv3: meni je bila ta blond skravžljana fulllll fajn, boljša od une druge ropotulje user posted image

polly80: jaz sem v BC videla podlogo za 16eur ene 2 tedna od tega

JernejaRR: meni ga bo delala zastojn v 32t, mi je pa seveda morala povedat da tega zaravovalnica ne krije, ampak je ona tako oh in sploh fajn da to vseeno dela

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.4.2008 20:02:07   
alea01
ola princeskeuser posted image

cv3rklic4- oprosti, te danes sploh nisem pozdravila. Po končanem predavanju se mi je ful mudilo user posted image user posted image user posted image . In to predavanje pediatra je bilo tudi meni brez vezeuser posted image user posted image

Dobrodošla nova nosečka!
ninny in pikica_30 user posted image user posted image user posted image  za preglede

*Mojca*- oprosti, se mi je mudilo in te nisem klicala za vročo čokolado. Poleg tega pa nočem, da vidiš mojo novo frizurouser posted image user posted image user posted image . Eh, zezam se

No, in imam doma voziček. Moj ga je valda takoj sestavil in zdaj ga fura gor in dol po stanovanjuuser posted image user posted image  pa še slika ga. Ej, ga bom dala v album.....

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.4.2008 20:03:10   
Jerneja_
Aha... jaz ga imam jutri in mi je šele danes užgalo, ko sem gledala na NK, da je ta UZ v 30. tednu samoplačniški in zdej ne vem kok € naj mam sabo, da bo dovolj, če bo treba plačat. Upam, da ne bo trebauser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.4.2008 20:03:56   
alea01
jernejaRR- jaz sem se naročila v LJ porodnišnici za UZ rasti v 32tuser posted image  in bom plačala 60eur

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.4.2008 20:07:59   
Jerneja_
Alea hvala za to inf., da vsaj vem koliko cca pride ta pregled. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 405
10.4.2008 20:10:05   
*Mojca*
alea01 ni panike, itak danes ne bi imela časa.

Bi pa res rada videla tvojo frizurco preden greš h Miču user posted image user posted image user posted image

Kaj potem un košek za plenice smrdi tako ali tako? Ena je napisala da najprej ne smrdi, potem pa ja? user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.4.2008 20:57:33   
aleksandra silvija
Kje pa ste souser posted image ?

Pikica 30user posted image user posted image user posted image  za sladkor in tvojo voljo!

Ninny-user posted image user posted image user posted image  za pregled, pa si spet bliže user posted image .

Mojca--lepo praznujta zadnjo(samsko)user posted image  obletnico.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.4.2008 20:58:43   
aleksandra silvija
Lunca, tebe sem pa že pogrešala......
A kaj počivaš ?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.4.2008 21:34:30   
tweetek
no, če je bilo to predavanje od pediatra tako mi pa ni žal da sem ga spustila... Sem bla že kar zmatraba in zelo vesela da sem bla malo prej doma....

Bravo za preglede ninny pa pikica, pa lepo obletnico Mojci...

Jaz nimam kaj novega za povedat... Grem rajši kar ajat.... user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.4.2008 21:43:11   
Anonimen
Kaj res imate še vedno spravljene teste? Ker moj CB je po kakem mescu začel tako zaudarjat po urinu da sem ga morala vržt stran

jaz imam še oba, eden je že 4 leta star pa nič ne smrdi

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
11.4.2008 1:24:36   
lunca14
Lunca, tebe sem pa že pogrešala......
A kaj počivaš ?

Počivam,ja po ta novem,že dva dni nisem bla na fitnesu,me je začelo nekaj divje zvijat,tako,da sem mislila it že k zdravniku,pa sem se prepričala,da je vse ok.Bom videla kako bo danes,če bo še naprej zvijalo in špikalo,grem k zdravniku.
Vas veselo berem,ampak ste res 100% čvekeuser posted image user posted image ,pa vas ne dohajam.Skratka vsem user posted image user posted image user posted image ,same pa veste zakaj.Čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.4.2008 7:42:56   
l.daisy
dobro jutro... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, kaj imam za pokomentirat... user posted image

ninny, pikica_30, čestitke za pregled user posted image

aha, glede UZja v 32. tednu: jaz ga bom imela pravzaprav v 33. tednu brezplačno, ampak na mene se ne preveč ozirat (zaradi user posted image user posted image , jih pogosteje čekirajo kot enojčke)...

mojca, čestitke za obletnico user posted image , koliko časa sta pa skupaj?
jaz tudi še imam svoja dva testa (baby check mini), pa nič ne smrdita.... še dobro, da sem naredila dva, ker bo treba dve spominski knjigi novorojenčka pisat... user posted image

današnjo noč je pa ponovno BV komentirat user posted image ....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.4.2008 7:49:09   
slovenka
punce, dobro jutro. Ta vikend in naslednji pa bosta zame delavna, delam danes in jutri, pa drug teden isto. Sem pa bila sedaj dva dni doma in samo lenarila. No, včeraj sva z mojim montirala pohištvo v spalnici, ful pozno, je tako fajn, ko se že obeta selitev. Šele potem se bova lahko prav osredotočila na bebi posteljico ipd., kar imate ostale že pripravljeno. Midva imava pa 22.4. obletnico poroke, drugo, ste me šele ve spomnile, da bo to zadnja samska, tako da morava tudi midva izkoristiti, kajne? user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.4.2008 7:52:31   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image

Sem se po dolgem času naspala.user posted image user posted image user posted image  Ponoči sem šla kar na blef na wc, tako sem bila mesečna.user posted image V minuti nazaj zaspala.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
11.4.2008 8:02:25   
l.daisy
didlinaa, srečka... jaz pa po obisku wcja pol ure v strop gledam... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.4.2008 8:04:10   
babysolza
dobro jutro še od mene.

Sam da vas na hitro pozdravim. Hvala bogu, da je petek! user posted image  user posted image  user posted image

Danes greva z user posted image  po omaro za v kopalnico, ki sva jo naročila - tisto ozko pa visoko, da bo user posted image  imel svoje stvari v njej. Sicer pa ima user posted image  že cel kup omar - eno v najini sobi, zdaj to v kopalnici in cel komplet omar v svoji sobici. user posted image  Ni čudno, da user posted image  skrbi, kolk bo stalo jih napolnit. user posted image  user posted image  user posted image

Baje da bo čez vikend zanič vreme, a ne? user posted image  No ja, bomo pa bolj počivali. Včeraj sem bila res pridna in sem skoraj cel večer počivala, pa se mi zdi, da so bile moje noge spet lepe - elegantni, ozki gležnji kot nekoč. user posted image  user posted image  user posted image

Po tile omaro greva pa v Rutarja, pa sem mislila še mal skočit pofirbcat v ta nov center, kjer imajo vse sorti za user posted image  in za user posted image . A je katera že bila tam? In, kako je?

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.4.2008 8:05:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

didlinaa, srečka... jaz pa po obisku wcja pol ure v strop gledam... user posted image

user posted image user posted image user posted image  to sem tudi jaz. Zdaj menjavam stran postelje za spat in popoldne nimam več spanca po kosilu.In resnično pomaga. Vezi pa me bolijo samo še tini mini.user posted image user posted image user posted image  Počivam v bistvu veliko, ampak brez popoldanskega spanja. Upam, da so se te vezi raztegnile kolikor so se imele namen.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
11.4.2008 8:08:52   
Anonimen
Ja, vreme pa bo do drugega tedna resnično aprilsko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
11.4.2008 8:18:31   
alea01
Dobro jutro lepotičkeuser posted image !

Jaz sem se tudi po čudežu naspalauser posted image user posted image . Celo mi je ratalo, da po 1uri zjutraj nisem šla na WC.

Testa nosečnosti mi sploh ni prišlo na pamet, da bi to shranilauser posted image . Čeprav sem jih naredila najmanj 6- nismo mogli verjet

Če čez dan počivam in sem manj na nogah- zelo težko- tudi jaz nimam zvečer tako zeeeeelo otečenih nog. Zgleda da pomaga samo počivanje.

babysolza- jaz sem bila že dvakrat v supernovi na Rudniku in mi je všeč C&A, kjer sem ogromno nakupila- no, ne spet tako ogromnouser posted image user posted image . Imajo pa večjo izbiro kot v Celju in tudi spodnje perilo- solidna cena- sem si tri kompletke nabavla- zdaj sem pa seksi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.4.2008 8:21:00   
l.daisy
jaz tud upam glede teh vezi, da je to to, ampak dvomim... ker se pobiram ponoči in zjutraj iz postelje kot 150-letnik:) pa preden shodim, je user posted image , potem tudi jaz manj čutim, da zateguje... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
11.4.2008 8:22:20   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

zdaj sem pa seksi user posted image user posted image user posted image

ej bejbe, čisto tako... a se počutite seksi zdaj kot nosečnice?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.4.2008 8:22:41   
alea01
Smo sestavili bugabooja. To je pa tako praktičen voziček, da kar ne morem verjet. Sestavlja ga se pa kot lego kockeuser posted image . In iz košare pol sestaviš športni del. Ful je okreten in lahek- eh, zdaj pa že reklamo delamuser posted image user posted image .
No, v glavnem barva, ki sem jo naročila, ki mi je bila zelo všeč,mi valda zdaj več niuser posted image . In me je moj komaj pomiril, da je to nevtralna barva, ne pa da bi z živimi barvami okoli paradirala in pol bi vsi zijali voziček ne pa našega cotkanega bebijauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 422
11.4.2008 8:24:36   
alea01

na to me pa vedno moj opomni- njemu sem še zmeraj seksi, pa čeprav z ogromnim bušijem od spredi- aja, pa še zmeraj kdo potrobi za manouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 11.4.2008 8:26:58 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.4.2008 8:27:00   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Smo sestavili bugabooja. To je pa tako praktičen voziček, da kar ne morem verjet. Sestavlja ga se pa kot lego kockeuser posted image . In iz košare pol sestaviš športni del. Ful je okreten in lahek- eh, zdaj pa že reklamo delamuser posted image user posted image .
No, v glavnem barva, ki sem jo naročila, ki mi je bila zelo všeč,mi valda zdaj več niuser posted image . In me je moj komaj pomiril, da je to nevtralna barva, ne pa da bi z živimi barvami okoli paradirala in pol bi vsi zijali voziček ne pa našega cotkanega bebijauser posted image user posted image

važička user posted image user posted image user posted image

ne, hecam se... user posted image
daj hitro slikce v album, hitrooooooooooo...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 424
11.4.2008 8:27:39   
Anonimen
Dokler še trobijo, je to čist kul.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?