|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
9.4.2008 22:26:09   
polly80
annnna si še tam???
jaz bi čvekala,ker je moj v službi,ve pa vse že spite,joj..user posted image

jaz vem,da je na glavo obrnjen,ker sem imela UZ včeraj..zato..drugače sama tudi če tipam,tega ne bi vedela..sicer pa ti želim lep pregled jutri!!!user posted image

sem že dvakrat napisala lahko noč,pa še kar sem tu...user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.4.2008 22:27:18   
Anonimen
jaz sem tudi še tukaj. Sem izpod tuša, misija opravljenauser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
9.4.2008 22:28:04   
polly80
ninny tudi tebi lep pregled..pa poročaj jutri,kolko je težak user posted image ..ker moj je 2,2 kg pa se mi zdi to kar dosti..bajsek,ne?user posted image sicer pa si par tednov za mano,tako da ima tvoj kkšno dekico manj,ne?user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.4.2008 22:28:53   
polly80
ninny,boš prišla danes do 5000?user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.4.2008 22:37:35   
annnna
no evo sem prišla do konca čeprav s preskokom parih strani.... joooj kaj se ea tiče se je v mb branijo z vsemi štirimi ulitvo imamo pa na ptuju in jo kr hvalijo... všeč mi je to kr pravijo da naj bi skrajšala prvi dve porodni dobi ker ta tekočina kakorkoli se i že reče prav mehča maternični vrat... ea pa je res skoraj nemogoča v mariboru moem imet res res  srečo, da jo dobiš če tudi se prej dogovoriš zanjo...

sem pa vrala v eni knjigi zdravje je v vaših rokah, naravne metode za neboleč porod po ayur vedi, če katero zanima... potrebujete samo dva glavnika, ki ju stiskate med konicami prstov in dlanjo --> dve min in dve min odmora -----> naj bi rodili neboleče v 20ih do 25ih min

same se odločiteuser posted image   ampak mislim da moreš bit ful not, neverjetno skoncentriran ipd. da ti to uspe... nam navadnim smrtnikom pa ne vem oz. dvomim... če se katera ukvarja s tem oz. ima izkušnje pa na dan...

no vredu lepo spiteuser posted image   nočko

ninny vso srečo jutri na pregledu ampak itaq nima nič bit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.4.2008 22:40:04   
tweetek
punce sem hotla kaj napisat, pa vas še sploh nisem uspela prebrat!!!! Pa že dve ure visim tle!!!!!! ČVEKE čvekaste! Pridne steuser posted image user posted image

Zdaj grem pa ajat, je treba jutri vstat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.4.2008 22:41:35   
tweetek
aja ninny čestitam za podvig, mene čaka čez dva tedna ponovno depiliranje. Zadnjič sem s kremo in sem zmagala, samo čez dva tedna bom še tolko bolj trebuhastauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.4.2008 22:41:37   
polma
No, jaz sem preživela vsa prekletstva.Upam, da ste se pozabavale na moj račun user posted image !!!! Sicer pa, glede na to kolko ste se naklepetale, sploh nisem več prepričana, da se sponete kaj vse se mi je dogajal user posted image
Aja, zakaj sem zginla-No, PC mi je crknil in sem si mislila-evo ti, tut povedat ne smem več nič user posted image in sem se že skoraj bala it spat. ampak....dans je bil lep normalen dan, fju!!!!!

Je pa res, da sem zamudila taglavni žur ko ste včeraj menjale strani ko za šalo in prišle kar ne 13. stran 3. dela, haloooo?!? Kako naj zdaj vse to preberem.....

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.4.2008 22:43:07   
annnna
še katera tu? polly 2,2kg? kdaj pa maš pdp? misliš da je moj tud že taki bajsi? mam pa pdp 5 jinija... na prejšnjem pregledu pa je mel 1440

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.4.2008 22:45:20   
polma
Jeeeej...kakšen revček sem.... 2 zvezdici mam samo....

Ena nova je dans spraševala o stroških za user posted image , to sem prej zasledila. Bom jutri kaj napisala, ampak na hitro če pomislim, se da s 1500 e kar dobro prit skozi.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.4.2008 22:59:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

ninny,boš prišla danes do 5000?user posted image

ne, brez skrbiuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
9.4.2008 22:59:31   
Anonimen
ninny vso srečo jutri na pregledu ampak itaq nima nič bit...

hvala, tebi tudiuser posted image

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
9.4.2008 23:05:19   
Anonimen
Sedaj pa tud jaz grem spat. Lahko noč in se beremo jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
9.4.2008 23:20:59   
Rosali
Čer... sem do zdele brala, tok ste se razpisale...user posted image user posted image . Zdej pa že vse spite, jest sm pa tok hotla klepetat...user posted image

Vam morm povedat, da smo se včeraj ponoči skoraj že odpravili v porodnišnico, me je tko zvijal, da sem že mislila da smo že na koncu...user posted image , no pa se je hvalabogu umirilo po parih uricah, sem kar potrpela, nisem hotla prehitro panike zganjat. Še vsaj mesec dni naj počaka...

No zdej grem pa tud jest user posted image , jutr bom pa kaj prej gor pršla, da vas ujamem pri delu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.4.2008 7:51:07   
babysolza
Ojla čveke, danes pa jaz pristavljam za user posted image . Vidim, da vas je čvek včeraj tako zmatral, da ste kr pozaspale danes. user posted image

Da mal pokomentiram:

babysolza - avto je super, morm reč, pa še velik prtljažnik ima. Naju je prišel 16.600€, ima skoraj vse, razen športnega paketa.

hmmm, vredno premisleka. meni se zdi tak fajn, pa cotkan. ga bo treba it mal sprobat. Drgač mam pa zaenkrat Merivo v prvem planu. user posted image

EA - ninny, user posted image  da z nami deliš svojo izkušnjo. Moja svakinja je tudi obakrat rodila z EA in pravi, da brez tega sploh ne gre v porodnišnico. user posted image  Je bla čist navdušena!

Uf, zdej sem pa že pozabla, kaj vse sem še hotela povedat. user posted image  user posted image

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.4.2008 7:53:14   
babysolza
aja, še eno vprašanje imam:

jaz sem ta teden kar naenkrat začela zatekat. Sicer ni še nič kritičnega, sam prej sploh nisem in se mi zdaj zdi grozno. user posted image  Kako si ve kej pomagate pri tem (če seveda imate ta problem)? Popoldne dvigujem noge u luft - a je to zadosti? user posted image  user posted image  

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.4.2008 7:56:56   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

babysolza, jest moraš manj slano hrano.
Jaz sem pa tooolk zaspana.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
10.4.2008 7:59:27   
Anonimen
Jutrouser posted image

Jaz bi danes tud še spala, samo sem morala prej vstat, ker imam G.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
10.4.2008 7:59:46   
aleksandra silvija
Dobro jutro!

Včerajšnje čvekice še spijouser posted image ?

Babysolza, tudi meni še najbolj pomaga neslana hrana. To pomeni tudi brez sirov, salam,....

Didlinaa, postrezi si še eno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.4.2008 8:00:54   
aleksandra silvija
Jaz bi danes tud še spala, samo sem morala prej vstat, ker imam G.

Jutro. Dobro opravi pri G. Če si Rh--dobiš danes inj.?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.4.2008 8:01:29   
Anonimen
Ma me nekam čudno glava boli, spet.user posted image  
Ob 6-ih sem ustala z lažnimi popadki.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
10.4.2008 8:02:22   
l.daisy
dobro jutro....
no, tudi moja noč je bila za en user posted image ....

naj povem, da sem jaz popolnoma eliminirala sol od prejšnjega tedna (ok, razen kar jo je na solati in v juhi), pa še vedno kakšen dan ful zatečejo prsti na rokah in gležnji...user posted image

aja, pa od dimelj na notranjo stran stegen me boli za popuser posted image ...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 322
10.4.2008 8:02:43   
aleksandra silvija
Ob 6-ih sem ustala z lažnimi popadki.

Daj ti reci svojim lažnim poadkom naj še malo počakajo in te pustijo spat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.4.2008 8:04:58   
Anonimen
Fajn bi bilo, da res tole počaka vsaj še en mesec.user posted image  
Tono čez 2 meseca je dan D.user posted image

I.daisy, tele vezi tudi mene bolijo za znoreeeet, potem pa še sramna kost začne pečt, dobesedno.

Ninny, fajn odpravi na pregledu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
10.4.2008 8:06:31   
Anonimen
Nikoli v življenju si nebi mislila,da mi bospanje taka velika muka, ker sem drugače velika zaspanka. Spat hodim že s težavo, zjutraj pa komaj čakam,da vstanem. Sem hecna?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?