|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
30.4.2008 9:08:55   
aleksandra silvija
ki ti nudi vso podporo in vse deli s tabo. Tudi nosečniško pozabljivost.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
30.4.2008 9:10:24   
Kaja08
babysolza, jst sem se tud zredila za 3 kile od zadnjega pregleda. Ampak ne se sekirat - na konc itak že otrok največ pridobi - naš je v enem mesecu dobil 1 kilo... Mi G ni nič omenila, da bi imela preveč in je rekla, da bo zdej mali največ pridobival do rojstva.
anaj22, čestitke za obletnico user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
30.4.2008 9:22:19   
tweetek
jutro bejbike!!!! Upam da ste krasno in da planirate uživat na sončku.... Jaz sem čist blažena ker se lahko končno začnem ukvarjat z pripravljanjem stvari za bejbija tudi zares, ne samo v glavi in na netu user posted image .Finance so se poštimale, pa od danes sem uradno na "študentski porodniški"user posted image user posted image kar pomeni da se ne bom več udeleževala vaj in predavanj....Bom poskusla še en del izpita pa dva manjša izpitkota skupaj spacat ampak nujno pa ni...

Ja glede pranja - jaz sem dala čisto čisto malo mehčalca (eno tretjino običajne količine Lenor sensitive) in dvojno splakovanje. Mamo tud ful ful trdo vodo pa na zraku sušim in bi ble drugače cunjice ko šmirgl papir....

Ja, kaja veš da je pomagal! Sem mela pol zvečer še nastop in je blo tud v redu tko da RR pestke zaležejo za 2x user posted image user posted image ... Boga ko ne morš spat--- jaz sem mela danes kar v redu od enih do sedmih sem kar pančala... Je pa čist odvisno od dneva ozr noči.... Tko zdaj moram pa tečt, pridejo obiski....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
30.4.2008 9:24:01   
tweetek
aja, jaz se tu pridružujem čestitkam, anaj.... Teta rozauser posted image

papa

se bom kaj popoldne oglasila, lovim zadnji sonček pred dežjem....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
30.4.2008 9:25:54   
katja_k
Punce jaz pa jutri začnem gnezdit user posted image , upam da bom imela do ponedeljka vse zloženo v omari user posted image . Dan D (4.6.) je že blizu, po NS pa imam rok celo 27.5., ampak vseeno upam, da bom junijčica.

user posted image EVA_2008 čestitke in veliko cartkanja!!!

LP souser posted image !

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
30.4.2008 15:02:33   
slovenka
Tudi jaz iskreno čestitam novi družinici. To pa je nekaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pa povedati, da jaz pa super spim. Slabo sem tam v 5. mesecu, sedaj pa zmeraj super. Ne vem, verjetno sem preveč utrujena od selitve in urejanja vsega v hiši. Upam, da se tako nadaljuje. Sicer pa edine težave, ki jih imam, so bolečine v hrbtenici, pa noge že težko dvigujem, če kaj nesem po stopnicah, sem čist zadihana, štunfe si sede oblačim...

Lepo bodite!

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
30.4.2008 16:50:41   
Anonimen
No, pa sem nazaj. Kaj moram pokomentirat?

anaj - čestitke za obletnico

kaja - ja, si mela prav, nisem videla posta, sicer pa škoda, bi se lahko dobile na kavi

Moram pa rečt, da sem nad supernovo razočarana - H&M sploh nima moškega oddelka, prodajalke so na "muč prjazne" - kot da sem jaz kriva, da mora bit tam; ostale trgovine pa tko tko. Edino Odeja mi je bla ok, sem kupila eno posteljnino za posteljico - je bla skor cenej kot blago, ki sem ga zadnč kupila.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
30.4.2008 16:51:07   
Anonimen
alea - kakšen je za jutri plan?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
30.4.2008 17:06:12   
lonapo
punce, lepo se imejte čez praznike, se javim kaj v nedeljo ko pridemo domov

UŽIVAJTE,
LONAPO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
30.4.2008 17:38:10   
babysolza
Ojla,

samo da se mal na hitro javim. Zdejle sem prišla s sprehoda, ki mi je ZELO pasal - dva dni nisem šla nič ven, ker sem zdravila svoje grlo. user posted image  Zdej sem pa že skoraj ok in ko je mal sonček posijal, sem se odpravila do knjižnice, lekarne, pa še papirje sem odnesla na CSD. In to vse peš. Prednost življenja v mestu, ni kaj. V MAJHNEM mestu, ker v Lj ti to nič ne pomaga, če je vsako na svojem koncu. user posted image  user posted image

Lonapo, lepo se imejte na počiticah! user posted image

Midva greva najbrž mal familjo pogledat, pa na ena dva piknika, pa bodo prazniki mimo. Potli bo pa že maj. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
30.4.2008 18:13:15   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

. Ali to pomeni da odločba za naslednje obdobje pride tik pred pretekom prvega?

JA, drugi del pošljejo kasneje. Tako so mi v sredo rekli na CSD.

aleksandra silvija - hvala za odgovor.

Ste bile pridne v tem času ko me ni bilo. Nisem še nič brala za nazaj saj sem ravno prispela iz Dalmacije, kjer sem mojemu ogromnemu trebuhu privoščila malce sončnih žarkov. Zaslužen dopust pred dnevom D.

Sedaj vas grem pa malce prebrat za nazaj.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
30.4.2008 18:21:27   
anaj22
ojla rožice

nevem kok se vam bom kej čez praznike javla, bova z možekom mal izkoristila čas zase. V pon. pa sigurno poročam kako je blo na pregledu.
Hvala za čestitke pa lepo prživite praznike

pa pa

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
30.4.2008 18:26:17   
nInAzWeRiNa
živjo punce,
user posted image jst sm čist zbolela,glavo in grlo mi bo razgnal , pa čist sm mehka,še v hrbtu imam tisto glupo boleznsko bolečinouser posted image v trebuhu me vedno bl boli in sm si danes kr prštimala stvari za v p. če bi šlo slučajno kej v to smeruser posted image sovražim bit bolna to je tok mučno,pol je pa še moj  cele dneve v službi in sm skos samauser posted image

skor bi pozabla,k tok jamram:

ČESTITKE EVI IN BOŠTJANU,VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE Z MALIMA PRINCESKAMA!!!!!!

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
30.4.2008 19:54:35   
lunca14
Ninazverina.......user posted image user posted image user posted image kaj a,boš kar bolna,bejš,no bejš,......no sedaj imaš priliko,da iskoristiš svojega dragega,ker bo doma ,da te popedenauser posted image ,kar veliko čajčkov,pa sadja,pa bo,torbo za p.pa zaenkrat kar še postavi v kot.No šalo na stran žeim ti ,da se čim prej pozdravišuser posted image .
No nakratko,še dogajanje pri meni,danes sem mela še zadnji UZ,dete se je že obrnilo na glavo,težek je 2kg in je še vedno pubecuser posted image .Vse ok razen mojega pritiska ki je vedno 140/90,tako,da se ne smem nič sekirat,da ga ne dvignem še višje user posted image .Kar pa se tiče ostalih stavri,starejši je že skoraj pozdravljen in sedaj spi normlnouser posted image .Tamal je dobil danes vnetje še na drugo oko,tako,da sva šla k zdravniku po zdravila,na srečo ima samo vnetje okic,ostalo vse v redu.NO imam pa še neprijetno novico namreč naša psička stara je 9 let,je praktično čez noč oslepela,tako,da moramo do veterinarja,da preveri ali je bolezensko stanje ali starostna slepota,ampak sem že prebrala,da se psi zelo hitro privadijo na slepoto in živijo normalno naprej.
Pa še eno vprašanje ali je še katera čisto brez energije,jaz sem taka kot cunja,kot,da bi mi nekdo vzel baterije venuser posted image .
Kaja......še za seznam,prosim če popraviš moj datum poroda je 19.06,zredila sem se za 2 kg,naslednji pregled je 22.5,obseg trebuha je 108 cm,imena pa še ne vem.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
30.4.2008 20:23:25   
tteeaa
Ola!

Spet se malo oglašam. Sicer nisem uspela vsega prebrat, ker je preveč, sem pa videla, da imamo prvo mamico.user posted image

Eva - iskrene čestitke, veliko lepih trenutkov s punčkama in obilo zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa cele dneve ležim, tako da mi je zdaj po treh tednih postalo že precej dolgčas. Ampak za našo punco se splača potrudituser posted image . lepo kresovanje vsem, ki ste se ga še sposobne udeležituser posted image .

pridne bodite.....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
30.4.2008 20:27:53   
alea01
ola princeskeuser posted image !

Crknjena sem kot pes.....
nya- ne bova šla zdejle nič v NM, ker moj ima polno delauser posted image . ti sporočim, ko bova šla.

Zjutraj me je krč v rituser posted image . Bolel je ko svinjauser posted image user posted image user posted image . Ful sem otečena. V roke, noge, obraz, pa ne jem soli oz. minimalnouser posted image user posted image . Pa še to. Pralni stroj mi je strgal cunjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Moj ga je poslal v pm in že letel v Merkur po novegauser posted image . *Mojca* kaj imaš že ti za enega? Da nismo isto firmo kupiluser posted image user posted image

Sva pa po Lj  šopingirala. Kupila sem čevlje v batiuser posted image user posted image  in sladoled v rustiki in to je to. Aja, pa še ena pizza- prva v celi nosečnostiuser posted image .

Posteljico stokke bova vzela v beli barvi. Sam razmišljava še, če tisti komplet, ki ga lahko še zmanjšaš ali kar osnovno..... Posteljnina pri stokke je pa draga kotuser posted image user posted image user posted image . Je verjetno ne bova vzela in jo bo moja mami kar sešila.
Sva šla tudi k Kerin-Povirku pogledat mal dodatke za v otroško sobo in sem imela že povšterčke v rokah, da ji h kupim, pol pa le še enkrat pogledam ceno in vidim, da ni 27eur ampak 270eur. En sam....user posted image user posted image . Pa to niso normalni.... Torej sem šla praznih rok....

Punce lepo se imejte čez praznike, uživajte kjer koli bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
30.4.2008 20:30:03   
alea01
tteeaa-super user posted image user posted image  da sta v redu in čuvajta seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
30.4.2008 21:01:27   
lunca14
tteeaa.....no sam ,da si boljš,ti sam počivej,še ene dva tedna pa bouser posted image ........
Alea....pa kaj imajo tisti povšterčki,zlato polnilouser posted image user posted image user posted image ....res niso normalni,ma ne samo ono tudi folk,ki je pripravljen dat tolk za en povšter,glede zatekanja,pa po moje nimaš kaj več storiti,kot to da počakaš da rodiš,potem boš pa videla,čudež v roku par ur,boš spet normalna,vsaj tako je bilo pri meni pri obeh nosečnostih,zadnji mesec sem postajala kot balon,tako,da sem s sabo nosila vrvico,da sem se privezala,da me ne ponese kam goruser posted image ,po porodu,pa puuuf,oteklin ni bilo več,tako,da vseeno pazi na sol,veliko pij,in se nesekiraj,če postajaš lunica,po porodu boš itak sončekuser posted image .
Aleksandra....hvala za družbo danes,pa nisem ti omenla,da si bila prava lepotička v tisti mikici,prav seksi nosečnica,pa tamalo pozdrav,in upam,da sta nabavila sva darilca in lepe šulence pa pupiko.
Ostalim pa lepe praznikeuser posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
30.4.2008 21:24:33   
Anonimen
Bejbe, mene pa dans tko zgaga daje, da mi je za crknt. Sploh več ne vem, kaj naj. Sem pojedla 1 rutacid, spila 1 jogurt, pojedla polno skodelco vanilijevga sladoleda, pa mi kr nč ne ublaži. Že celo popoldne trpim. Vmes sem pa prebarvala stranice od posteljice 1x, jutri jih bom drugič, potem mam pa še krajni dve - ko jih bo uspel moj prebrusit, upam, da bo v soboto.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
30.4.2008 21:25:11   
Anonimen
user posted image Aja, pa še pol litra donata.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
30.4.2008 21:35:29   
manko
punce bok!
a ste mogoce opazile kako hitro cas bezi....jaz TAKOOOO komaj cakam,da bo tam nekje se kakih 14dni do roka...ker pol je lahko vak cas...doma pa vse pripravljeno na prihod male bibeuser posted image user posted image noro kaksni obcutki se mi pletejo po glavi,a ma katera iste fore?
in sva se z mojim dragim odlocla, da ta majhen avtek prodava-saxo-in sva ga danesuser posted image user posted image
sedaj pa gledava enga kangooja,da bomo mel mal vec prostora za mladino,he he
drugace imam pa pregled v torek ob osmih in komaj cakam, da vidim koliko smo napredovali v rasti itd....
upam, da ste vse zeeelo dobro in da pazite nase!zelim vam veselo kresovanje...
poljubcki,manca

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
30.4.2008 21:37:49   
lunca14
Nya.....user posted image božica,vem kako je to,kot bi ti nekdo kislino vlival vate,ni pomoči,pri men je isto,samo s to razliko,da sem jaz tako trmasta,da nočem pojest nobenga ruperuta,vem čuden tip človeka sem jaz.Pa saj bo bolš,boš vidlauser posted image ,drugač pa v stranico od posteljce ugriznuser posted image user posted image -mal heca,me boš nauser posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
30.4.2008 21:44:06   
Anonimen
lunca - ampak veš, kaj je najbolj smešno, da ko ležim oz. sedim me ne, ko pa vstanem, me pa kr zalije ta kislina. Tko da bom šla počasi kar spat, upam, da bom lahko - si bom podložila glavo čim višje.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
30.4.2008 21:47:16   
aleksandra silvija
Ojla, punce.

Najprej-Lunca hvala za družbo in ker si pazila na mojo "gostobesedno" hči v čakalnicah.
22.5. ti dolgujem pijačo, dokler sva še 2v 1-se bova zmenile, če boš zato. Po tvojem pregledu.

Sicer pa mi je danes popoldan-zvečer en tolk slabo, da niti ne morem komentirat.

Samo še za seznam:
- skupaj +13 kg
- naslednji pregled + UZ 23.5--takrat se začnemo dogovarjati za CR,
- še vedno fantekuser posted image ,
- še vedno medenična vstava,
- teža okoli 1700 g,
- nič drugega...

Nočko, se tipkamo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
30.4.2008 21:50:33   
aleksandra silvija
Ja, Lunca. jaz seksiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Darila nabavljena, ampak na hitro, čeveljci kupljeni, ampak v Krškem-v Nm nisva našle roza balerink njene št., vseh trgovin pa tudi nisva obredli.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?