l.daisy
|
dobro jutro.... pri nas je spet sonček, saj je super, ampak samo odprem okno, pa že začnem kihat in smrkat... včeraj smo bili na UZju in je samo na grobo premerila oba , ker sta že tako velika, da je težko dobila čiste situacije za meritve, se ji je šlo bolj zato, da vidi, če so vse mere večje kot zadnjič... tako da je poudarila, da je približno približna ocena teže vsakega 2250 g... še bolj pomemben je podatek, da je pri Bju razširitev votlega sistema desne ledvičke skoraj izginila, prejšnjič je bila razširitev 5,4 mm, včeraj samo še 1,5 mm.. bravo za Bjčka in še en pomemben podatek, MV dolg 3 cm in zaprt sem pa uredila tudi vse potrebno na CSDju, denar od paketka pa bo nakazan šele junija... tako.... zaradi vsega tega so me včeraj in danes bolele noge za pop upam, da uživate vse, ki ste šle na mini počitnice in na piknike... midva sva danes tudi povabljena na en piknik, pa ne vem, kako bo... upam, da bo vsaj kakšna ploha, da malo spere zrak... saj vem, da vam to ne bi bilo všeč, ampak vseeno... tteeaa, ti kar počivaj, še malo, pa tudi za tvojega ne bo več panike, če se odloči spoznati ta svet... nya, zgaga... mene ko res napade, NIČ ne pomaga... zdaj nekaj dni imam pa tak pritisk na želodec, da mislim, da mi bo šlo po vsakem obroku vse nazaj... pa ne pojem veliko.... glede šopinga: tudi midva nisva podedovala niti ene cunjice.... pa še dvojno vse rabiva.... sva vse sezname in priporočila oklestila na minimum, bomo pač sproti dokupovali, kar bomo še potrebovali.... moj pravi, še vse sva "pofajtala", bova pa to tudi... a smo že kaj debatirale o previjalni torbi? pri aleii sem videla, da jo ima že zraven vozička, kaj pa ostale, za katere ste se odločile, kakšne so, koliko imajo prostora, kaj priporočate?