|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
25.4.2008 12:44:43   
alea01
meni se je zdelo, da sem cotk veliko nakupla- pol sem pa mal posortirala in vidla, da je dejansko tega zelooooo malouser posted image . Ne vem, če je sploh za pol pralnega stroja....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
25.4.2008 12:47:08   
l.daisy
alea, to se ti samo zdi... itak da ni za en pralni stroj, če je pa 10 bodijev toliko blaga, kot ena majica od očka... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
25.4.2008 12:49:11   
aleksandra silvija
L.daisy-saj je res-če bi šle cotke tehtat,...user posted image .
Joj, samo tega nam še manjka-da bi bili nasveti: potrebujete cca. 0,8 kg bodijev

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
25.4.2008 12:50:06   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija
0,8 kg bodijev

pa 20 dek tetra krpic...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aaaaaaaaaa, skoraj bi padla s stola... faca...

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
25.4.2008 12:50:18   
lunca14
alea, jaz sem jih že pred časom gledala tukaj: KLIK

Točno pri njih,dobiš lahko že naslednji dan,nosiš pa povrh oblačil,kot kažejo slike,ali spodaj,jaz ga bom uporabljala tudi kasneje po nosečnosti namesto spodnje majice,ker mi gre na živce,da imam ledvica odkrita in tako,bom mela lepo ledvičke pokrite.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
25.4.2008 12:50:31   
D.anna 76
Hoj. Se vam oglašam po dolgem času. Sem namreč že en teden na dopustu, pa se mi ne da na internet priklaplat pa tudi moj domači računalnik je tako počasen da je to za znoret.

Privajam se na dopustniško ''brezdelje''. Ne vem kako zdržite tiste ki ste na bolniški. Jaz skos neki okrog letam po trgovinah na sprehode z psmo na sprehode po hribih. Sem šla včeraj z mojo mami na Toško Čelo nad Ljubljano. Je blo tko fajn toplo. Super po tem deževnem obdobju.

Tudi jaz imam že papirje za porodniško tistih 105 dni. Kaj pa za drugi del? Ali katera vea lii se odločba dobi avtomatično oz CSD-ja pred pretekom teh 105 dni ali je potrebno oddat kako novo vlogo za naslednje obdobje?

Z mojim odhajava jutri na krajši dopust v Dalmacijo, da se malce posončim in nadiham morskega zraka. 

L.P.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
25.4.2008 12:53:35   
aleksandra silvija
Lunca, pa izgleda tale pas prav praktičen in super stvar.

D.anna 76-za naslednje obdobje ni treba več dodatnih papirjev urejati.
S 1. aprilom so v veljavi novi dokumenti, ko naenkrat urediš za vseh 365 dni.
vsaj nekaj.
Dobiš pa 2 odločbi.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
25.4.2008 12:56:25   
l.daisy
pa 8 dek bombažnih kapic... user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo hudoooooooo.........

jap, vsaj malo manj birokracije (če odštejem birokracijo pri priznanju očetovstva za user posted image user posted image ).... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2208
25.4.2008 12:59:08   
Anonimen
lonapo za masažo user posted image user posted image user posted image user posted image in pregled

kleopatra za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
25.4.2008 12:59:26   
Anonimen
ap, vsaj malo manj birokracije (če odštejem birokracijo pri priznanju očetovstva za )....

user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
25.4.2008 13:05:28   
aleksandra silvija
Mene pa naša prvošolka sprašuje, kaj bomo počeli med počitnicami, kam bomo šli,...
Pa itak ne bomo nikamor šli, ker sem na bolniški.
Mož pa sam z njo ali še  s tamalim noče na izleteuser posted image .

Včeraj sem malo pretiravala s pranjem, likanjem, pomivanjem, pa imam danes spet malo več krvi in moram pač več počivatuser posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Ampak ona bi rada počela kaj zanimivega,.....hm......kaj pa če bi ona pomagala pri pranju, likanju in tehtanju cotk?user posted image

Ne, res sem žalostna zaradi tega. Pravzaprav bi lahko šli recimo kam na morje-Slo, kakšen hotel-bi lahko počivala več kot doma(pranje, kuhanje,....), pa na kakšni klopci v parku bi tudi lahko sedela. Ampak,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
25.4.2008 13:10:16   
D.anna 76

Lunca, pa izgleda tale pas prav praktičen in super stvar.

D.anna 76-za naslednje obdobje ni treba več dodatnih papirjev urejati.
S 1. aprilom so v veljavi novi dokumenti, ko naenkrat urediš za vseh 365 dni.
vsaj nekaj.
Dobiš pa 2 odločbi.

Jaz sem papirje urejala že po novem sistemu vendar sem dobila za sedaj odločbo le za 105 dnevno obdobje. Ali to pomeni da odločba za naslednje obdobje pride tik pred pretekom prvega?

Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.4.2008 13:11:04   
aleksandra silvija
. Ali to pomeni da odločba za naslednje obdobje pride tik pred pretekom prvega?

JA, drugi del pošljejo kasneje. Tako so mi v sredo rekli na CSD.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.4.2008 13:34:17   
anaj22
Jest se počutim fantastično odkar nisem več na bolniški ampak koristim dopust. Mi v službi sploh niso nič kompliciral. Regres pa pri nas dajo v dveh delih ponavadi prvo polovico zraven majske palče drugo pa zreven junijske.
Papirje na csd bom urejale po praznikih, so v službi misl da morjo čakat da mi nakažejo še aprilsko plačo, pa mi je blo ful čuden k pol bi dejansko mela sam en dan za oddajo papirje, pa sem dons poklicala na csd pa je rekla da ni potrebno čakat na aprilsko plačo. Pokličem pol v službo so bli ful veseli da bodo lohk prej uredil, je rekla naša rač. da so jim enkar za eno ful težil zarad 14 dni.
Uglavnem jest sm ugotovila da sem vse cunce za user posted image  kupla v rumeni barvi in to št. 62 in 68 pa se mi zdi vse tko veliko. Morm it še mal v šoping bom počakal do 5.5. k mam pregel in povsej verjetnosti tud UZ pa se bo mogoče takrat vidl kaj mamo.
Mož je v službi umenu da bo očetovski dopust koristu takoj ko se rodi user posted image , pa so kr neki začel težit, da nevejo kako bo to šlo. Sam upam da mu nojo kej kompliciral, ker pol bom sam user posted image  in jih poslala v user posted image
No zdej sem napisla cel roman, kosilo sem tud že skuhala, moža poslal v službo, zdej grem pa na sprehod je glih sonček uzuni.
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.4.2008 15:35:27   
lonapo
nekej cotk mam št. 50 samonže zdaj vem da jih lahko kar komu podarim, mam ene par 56 ampak to bo glih za domov iz porodnišnce, v glavnem mam pa 62 in 68- mi smo bolj velka oz. visoka familja.

sovražim tole aprilsko vpreme- spet dežujeuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.4.2008 15:51:25   
Anonimen
Da se pohvalim- včerajšnja masaža je bila nekaj fenomenalnega-prava tajska masaža prilagojena nosečnicam-špica- sem se počitila kot perešček.

Lonapo kam si šla na to masažo??

Jaz nimam nič za poročati samo zanima me:

- ali je "urejanje papirjev v službi" enako pridobiti potrjen obrazec S1 z računovodstva ali še kaj drugega?

- kako se prekine bolniško?

- ali si moramo takoj urediti nove osebne izkaznice (z majem naj bi na novih osebnih bili tudi podatki zdravstvene kartice)?

Dajte me prosvetliti no! Hvala lipa user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
   RE: Junijice 2008- 3 del!
25.4.2008 15:54:24   
cv3rklic4

Hvala za poizvedovanje o prazniku.

Tudi na netu nisem nič našla-tiskarski škrat. Očitno.

Mi res nimamo nič, tako da imaš očitno italijanski koledar - Italijani imajo danes državni praznik - dan osvoboditve izpod nacizma. Sem slučajno izvedela, ker se z eno trgovino nekaj menim, kdaj bova prišla po voziček, pa mi je prodajalec povedal, da imajo danes zaprto. Tako da greva končno po košaro in lupinico za voziček 2. maja, ko imamo mi fraj, Italijani pa že delajo user posted image Samo upam, da takrat ne bo gužve na cesti - računava na to, da bodo vsi šli že 1. maja na pot. No, bomo že, glavno da počasi res dobiva te zadeve, da smo potem dokončno opremljeni.
Jaz sem tudi danes dobila odločbi - eno za dopust in drugo za paket. user posted image

Sem bila prej 3 ure na vrtu, ker je že obupen, je treba vse poplet, ker je že čisto zaraščen, pravi pragozd. Sem pa ugotovila, da me trebuh res moti - je kar težko takole pobirat plevel, tako da sem si naštimala eno pručkico, pa sem malo cukala zadeve ven. Samo me je na koncu že kar močno bolelo pod rebri. Malemu očitno ni preveč ustrezalo, da je tako stisnjen toliko časa. Itak, da še nisem končala, ker se je usul dež, tako da še nekaj ostane za jutri ali pa za drug teden, potem bo pa res treba preštihat. Saj vem, da smo res že malo pozni - oba soseda sta to naredila ta teden, ampak bomo že. Se vidi, da sem noseča, ker lani smo imeli preštihano že ful zgodaj - tako da je enkrat zadeve še sneg pokril user posted image . Letos bomo pa malo zamudili, pa bo že - nekaj bo že prišlo ven user posted image

user posted image za vse preglede, nakupe in še kaj, pa sem pozabila ...

pa lep dan še naprej, čeprav dežuje (vsaj pri nas)

Neposredna povezava do sporočila: 2217
25.4.2008 17:03:49   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Jaz nimam nič za poročati samo zanima me:

- ali je "urejanje papirjev v službi" enako pridobiti potrjen obrazec S1 z računovodstva ali še kaj drugega?

ne, AnjaPH, to je to... drugi obrazec izpolniš sama...

- kako se prekine bolniško?

greš k osebnemu zdravniku, da ti zaključi bolniško in ti da bolniški list do tistega dne, s katerim prekinjaš, v službo odneseš bolniški list in se zmeniš, da boš od tedaj naprej koristila dopust... no, boljše, če se zmeniš prej...

- ali si moramo takoj urediti nove osebne izkaznice (z majem naj bi na novih osebnih bili tudi podatki zdravstvene kartice)?

ah, ne... sicer ne sledim, ali je zakon že sprejet ali ne, ampak itak ne morejo zahtevati, da takoj zamenjamo dokumente... ne vem, če že sploh imajo izbranega izvajalca... vsaj s potnimi listi je bilo tako, pač postavijo datum, ne vem, do 31.12. recimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
25.4.2008 17:20:49   
*Mojca*
Hej!

Spet ste bile pridne user posted image

Kaja08 šele zdaj sem prebrala da si bila na "naših" koncih. Dej mi drugič kak sms spusti pa bova šle na kavo.

Ne vem kaj vse moram komentirat. Čestitam za user posted image , voziček, spanje,...in vse user posted image

Danes sem dobila katalog od BC in: voziček GT3 je spet v akciji (369eur), pa Sangenic koš za plenice (32 eur), pa kasete za ta koš, pa še en kup koristnih zadev user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram presadit Danilota. Danilo je najljubša roža od user posted image in poganja mladiče, ki jih moram presadit. A veste da je na začetku rekel da bo sin Danilo, hčerka pa Danila user posted image Se je toliko časa hecal iz tega da sem začela verjet da misli resno... user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
25.4.2008 17:34:02   
aleksandra silvija
Mojca-dobro presadi Danilauser posted image .

Veš kaj, skoraj me boste prepričale, da bi mogoče pa le "nujno" potrebovala koš za pleniceuser posted image . A da je v akciji?

Ko je mož videl, da je GT3 za 100 E cenejši, je rekel: No, vidiš, zakaj se pa tebi tako mudi?   Hmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
25.4.2008 17:56:34   
l.daisy
mene tudi ima za tale koš.... user posted image user posted image user posted image

20 € je cenejši.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
25.4.2008 18:04:07   
cv3rklic4

ah, ne... sicer ne sledim, ali je zakon že sprejet ali ne, ampak itak ne morejo zahtevati, da takoj zamenjamo dokumente... ne vem, če že sploh imajo izbranega izvajalca... vsaj s potnimi listi je bilo tako, pač postavijo datum, ne vem, do 31.12. recimo...

Mislim, da sem slišala, da se bodo tisti, ki že imajo osebne izkaznice lahko sami odločili, če želijo takoj zamenjati, drugače pa bodo verjetno res postavili nek datum oziroma jim bodo veljale dokler jim pač veljajo. Jaz recimo si po poroki nisem dala delat osebne, samo potni list, pa si jo bom zdaj dala kar čimprej, da mi ne bo treba okol letat več z potnim listom. user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
25.4.2008 18:05:35   
*Mojca*
evo, misila Danilo opravljena user posted image user posted image

Ja za ta košek sva se tudi midva odločila da ga nekomu poturiva za darilo ob rojstvu. zdaj pa ne veva kako diskretno povedat da je v akciji user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
25.4.2008 18:16:17   
Anonimen
ali si moramo takoj urediti nove osebne izkaznice (z majem naj bi na novih osebnih bili tudi podatki zdravstvene kartice)?

ne vem kako je sedaj z zakonom, samo en dokument si moraš zaradi spremembe priimka narediti,če ga še nisi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
25.4.2008 18:20:10   
alea01
*Mojca*, če pa misliš koš poturit, ti je pa tak lahko vseeno, če je v akciji ali pa ni...user posted image user posted image user posted image
Še dobro da sem ga jaz kupila za isto ceno v šparu, drgač bi si zdejle lase ven pulilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?