Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 21:16:06
|
|
|
|
l.daisy
|
nič, grem v horizontalo pa dvignit noge... kar čutim, kako vzhajajo... papa
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 22:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si rekla,da se mal pogledam kaj se dogaja na RR,pa vidim na drugem forumu,da je Eva rodila. Eva cestitke za mali princeski,cestitke tebi in seveda ocku .Upam da ni bilo prehudo. Saj sem cist prec,ne morem verjeti da se je ze zacelo.Grem zdaj se hitro prebrat,kaj ste se napisale,pa ce je tukaj kaj vec informacij o rojstvu in rojevanju.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 22:38:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čestitke mamici Evi, punčkama In očku . Pa saj ne morem verjeti. Tako lep očkov post. Sem jokala iz 100 strani, do sem,... ČESTITKE in VSE LEPO!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 22:45:57
|
|
|
|
l.daisy
|
a ni lepo povedal... zlati očka, res... no, tako kot je novopečeni očka povedal, mislim, da bi vsaka podpisala za tak porod...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 22:47:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
no, tako kot je novopečeni očka povedal, mislim, da bi vsaka podpisala za tak porod... Res. Sem sedaj še jaz manj živčna
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 22:49:41
|
|
|
|
l.daisy
|
tudi jaz... včeraj sem se ful zasekirala, ko me je nekaj zvilo, danes bi pa kar šla rodit...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 29.4.2008 23:49:26
|
|
|
|
pikica_30
|
Ja, jaz tudi čestitam mamici Evi, malima princeskama in novopečenemu očku!!!! Pa veliko sreče!!!! Me je pa kar šokiralo, ko sem prebrala, ker imam jaz PDP na začetku junija (5.6.), pa še vedno skoraj nič pripravljeno! Obupna sem!!! Nimava še vozička in niti lupinice in otroška še ni nič urejena!!! Morava kupiti in nalepiti tiste dekorativne trakove in previjalno komodo in sestavit posteljico (ki jo po čudežu že imava)! Potem moram pregledat še 3 škatle in 3 vreče podarjenih občekic, pa vse oprati in zlikati!!! In oprati posteljnino in odejco in prevleko od jogija in iti v lekarno po kozmetiko! Pa še kaj kupit v Műllerju in verjetno še kakšno oblekico in tetra plenice! Pa pripravit torbo za v porodnišnico!!! In verjetno še kaj, kar se zdajle ne spomnim!!!! Paniiikaaa! In ob tem, da sem že na začetku 36 t in da me vsak dan pogosteje špika v jajčnikih!!!! Joj, sedaj me pa res skrbi!!! Takoj jutri v shopping! In pa seveda oddat papirje na CSD, da sploh dobim v maju nakazan denar od paketka! Obup!!! Se bom probala skulirat, ve pa dobro spite!!!! Lahko nočko!
< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 29.4.2008 23:50:01 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 0:03:52
|
|
|
|
tweetek
|
mamici Evi, očku Boštjanu in princeskama Tii in Hani
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 0:07:26
|
|
|
|
tweetek
|
aja, pa pikica, nikar se ne sekiraj - jaz koška, lupinice, pa kozmetike in kakih dodatnih malih cotk tudi še nimam, pa sobica tudi še ni (gremo v petek v ikeo, v četrtek pa pleskamo....) in do zdaj sem oprala samo ta bele cunjice in pleničke (kolikor jih imam) pa bo treba še dokupit in seveda to oprat.... Da o torbi za v P sploh še ne govorimo.... PDP mam pa 4.6. Konec koncev če t ekaj prehiti lahko še vse nujno tvoj dragi v tistih treh dneh prštima če sta zmenjena kako in kaj....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 0:42:24
|
|
|
|
pikica_30
|
Ja, tweetek zgleda, da torej nisem edina. Malo sem potolažena in poskušam naštimat , da vsaj še 3 tedne ne pokuka na plano, čeprav je ves čas ful aktiven! Aja, pa seveda čestitke za izpit! Še ena skrb manj, ane? Res si pridna! Pa še eno vprašanje, punce na koliko ste prale te cotke za , nove, stare, pa tetra plenice (nove) pa posteljnino in take stvari? A ste uporabile kaj mehčalca? Vem, da ga sicer ne priporočajo, sem pa vseeno kupila Lenor sensitive za otroke, ker imamo pri nas ful trdo vodo...Kaj svetujete?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 7:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro bejbike. Kako ste danes? Jaz sem že v LJ, pa sem šla mal pogledat na rr, če je kej novega - zdej pa šibam s tamalo na faks, potem pa mal v Supernovo v šoping. Imejte se skrajno fino. Pa lunci in aleksandri vse super na pregledu.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:03:24
|
|
|
|
babysolza
|
Eva Kaj naj še dodam poleg želja vseh ostalih junijčic? Vsekakor usklajenost pa čim več atijeve pomoči. Ampak glede na post, ki ga je napisal, v to sploh ne dvomim! Skratka iskrene čestitke in počakaj nas, da začnemo čvekati na junijčice - mamice! Pa še eno vprašanje, punce na koliko ste prale te cotke za , nove, stare, pa tetra plenice (nove) pa posteljnino in take stvari? A ste uporabile kaj mehčalca? Vem, da ga sicer ne priporočajo, sem pa vseeno kupila Lenor sensitive za otroke, ker imamo pri nas ful trdo vodo...Kaj svetujete? Jaz sem po priporočilu mamic tukaj na RR in ostalih forumih kupila tekoči Dreft (ga dobiš povsod) in nisem uporabila mehčalca, čeprav sem bila do sedaj mehčalec-odvisnik. Ampak ta Dreft res lepo diši in meni se zdi fajn. Vse sem oprala z njim: bolj občutljive vrhnje obleke in posteljnino večinoma na 40 (ker je tako pisalo na etiketah), bodije in ostalo na 60, tetra in povijalne plenice pa na 90. Za 'zihr' sem običajno v stroj dala še en tisti listik da se cunjice ne pobarvajo, ker jih gre naenkrat noter res ogromno in nimam za cel stroj npr. zelenih cunjic. Pa sušilo tudi rabiš zelo veliko - jaz sem en stroj cunjic komaj spravila na dva balkona, za najine cunje pa je običajno še na enem preveč placa. Jaz bom najbrž ta Dreft potem uporabljala za vse tri (joj, kolk se to fajn sliši ), ker dvomim da bom ločevala in prala za vsakega posebej. Kaj menite o tem?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
DoBRO JUTRO Prvic po dolgem casu sem spala celo noc-oz.od.polnoci naprej .Se noge me niso nic bolele,pa tudi moj me ni nic motil,prav fino je bilo,ker je bil zraven. Imam pa ves cas Evo in njeni puncici v mislih,sploh ne morem verjet da se je ze zacelo. Píkica 30 jaz moram tudi se polno stvari kupit,previjalno,lupinico,torbo...pa se nekaj malenkosti,kozmetiko,dude,flaske,pa zame kar bom rabila...kupujem vsakic nekaj ko grem v mesto...zibelko bom pa dobila zadnji moment,ker je se v Slo.tako da moram prej rodit,pol bo pa dostava.Cunjice sem pa jaz oprala kar na zavese,mehcalca nisem dala pa nic,ampak mislim da ce das sensitiv prav za otroke,potem pa das se na dodatno splakovanje,ne bo nic hudega.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:18:09
|
|
|
|
babysolza
|
potem pa das se na dodatno splakovanje,ne bo nic hudega. Ja vidiš pikica, to sem pozabila napisati - vse, kar sem oprala, je 'šlo' na dvojno splakovanje.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:20:21
|
|
|
|
l.daisy
|
jutroooo... a ni fino, da imamo že prvo mamico? jaz sem še vedno čisto evforična... ah, spanje... kaj bi o tem.... noge... stopala mi bo zažgalo... vroče mi je, moj me pa cel čas pokriva... kar se tiče pranja cunjic, meni jih je oprala mami, je rekla, da bo tako še najboljše, ker jaz nimam izkušenj....
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga EVA2008, iskrene čestitke celi tvoji družinici. Sem kar poblendala, ko sem prebrala, da je resnično rodila. Z mano je precej bolje, preležala sem včerajšnji dan čisto cel. Naš je naredil ponoven obrat, ker ima glavico precej višje kot jo je imel pri obratu v 31 tednu.In brca drugje po trebuhu. Se kar bojim pregleda naslednji teden, ker lega sigurno ni prava, čutim. In se mi zdi na otip takooo velik. . Te ža pa isto.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:22:44
|
|
|
|
l.daisy
|
didlinaa jaz sploh ne vem več, kam se bom še razširila.. grem danes na UZ, me prav zanima, koliko sta pridobila na teži, polhca mala...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:23:58
|
|
|
|
lonapo
|
Jutro, Eva - iskrene čestitke tebi, očiju in malima punčicama Zgleda da bo res treba počasi posteljco spravit ven iz shrambe , jest hočem it še mal na morje pol pa lahko že počas v Rim. Spala sem super, na wc sem šla že 2 x v dveh dnevih-dosežek leta.Tamali ful brca, trebuh mi je spet zrasel, hrana tekne 100 na uro, pa tud če me pol še cel dan zgaga matra. Spakirano mamo vse, jutri pa gas.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:24:12
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro Jutro eno dišečo jest sem dons vsa polomljena vstala, sploh nevem kako sem spala. Jest tud še nimam prštiman vsega za , bom pol v drugi polovici maja sej mam pd 17.6. tko da se mi zdi da mam še dost časa, čeprov mam skoz občutek da bom rodila prej. Sem sama doma, morm mal okol poklicat da vidm če se dons s kero dobim in če jutr dobiva obiske, da si dan splaniram. V petek pa šibava v Piran, v soboto bom pa torto pekla ma v nedeljo rd. V ponedeljek mava pa obletnico poroke sploh nevem kam mi je ušlo to leto.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn opravi na UZ. Vse bo ok. Itak si pa tudi ti že zrela za rodit.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:29:30
|
|
|
|
l.daisy
|
didlinaa, hvala... me je že eva prehitela po desni... anaj, čestitke za obletnico
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:50:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Tweetek izpit. Anaj- obletnica. Joj, me je včeraj razjezil. Sem ga že pretekli teden vprašala, če bo prosil svojo mamo, da danes pazi na otroka, ker imam zdravnika. Seveda je rekel da bo. Še v nedeljo sem mu rekla, je rekel, da bo vprašal. Sem rekla v ponedeljek - ista zgodba. Včeraj--pa gre klicat ob 8-ih zvečer . In seveda ima druge načrte in ne more. Kaj pa sedaj. Mož je na terenu, fantek je ta teden "izpisan" iz vrtca, pa itak ostane še punčka. Tako sem danes fantka vseeno peljala v vrtec-prej poklicala, če lahko pride, punčka pa gre z mano. Drugič bom raje jaz vprašala taščo, ampak je bilo do sedaj tako, da je to vedno on vprašal--zakaj že????? Joj, sem že razmišljala, da fantek naslednje šolsko leto ne bi hodil v vrtec. Evo, bo. Če bom imela kakšno obveznost, ga pa ne bom imela kam dati. pa če je v vrtcu po 4 ure na dan in četudi plačujemo polno ceno. ah, sem se morala izkašljat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 8:56:02
|
|
|
|
babysolza
|
Bravo anaj za obletnico , tweetek za izpit in AS - za razumevajočega moža ki ti nudi vso podporo in vse deli s tabo. Tudi nosečniško pozabljivost. Mene je pa kr mal groza pregleda naslednji teden. Od prejšnjega pregleda sem se namreč (ok, po domači tehtnici) zradila kake 3 kg. Od kje? Kako? Ockej, nonstop sem lačna, pa mal sem začela zatekat, sam 3 kg? Še v 5 in 6 mesecu se nisem toliko...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 30.4.2008 9:08:43
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro oz. že kar dober dan. Sem pokonc že od 5.30, ker nisem mogla spat - so me kolki tako bolel, da je bilo za znort. Pol sem pa vstala....sam kaj ko ni nič pamentega po televiziji ob pol šestih zjutraj No ,pol mi je v dnevni sobi celo uspelo zaspati še za eno uro, ampak sem se spet zbudila z obupnimi bolečinami v kolkih. Ahjoj, sej morm bit vesela, da se je šele zdej to začel. Do zdej sem spala ko dudek, brez problemov. Edin lulat sem šla kdaj pa kdaj... nya, jst živim 3 minute stran od supernove. Škoda, da nisi prej to povedala, bi se dobile na kakšni kavici Zdej sigurno ne boš več vidla tega posta... tweetek, čestitke za izpit očitno nuca, ko smo vse tko mislile nate in držale pesti pikica_30, jst sem oprala cunje za malga brez mehčalca, pa praška sem tud dala manj, kot pa za najine cunje. Sem pa pozabila dati še na dodatno splakovanje, ampak pomoje bo vseen u redu. Vsaj upam
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?