|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
29.4.2008 21:16:06   
l.daisy
nič, grem v horizontalo pa dvignit noge... kar čutim, kako vzhajajo... user posted image
papa

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
29.4.2008 21:17:35   
l.daisy
mojca, tukaj poglej:

http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/

glede na te rezultate, je ok...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.4.2008 22:22:02   
Anonimen
Sem si rekla,da se mal pogledam kaj se dogaja na RR,pa vidim na drugem forumu,da je Eva rodila.

Eva cestitke za mali princeski,cestitke tebi in seveda ockuuser posted image user posted image user posted image user posted image .Upam da ni bilo prehudo.

Saj sem cist prec,ne morem verjeti da se je ze zacelo.Grem zdaj se hitro prebrat,kaj ste se napisale,pa ce je tukaj kaj vec informacij o rojstvu in rojevanju.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.4.2008 22:38:39   
aleksandra silvija
Čestitke mamici Evi, punčkama In očkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa saj ne morem verjeti.

Tako lep očkov post. Sem jokala iz 100 strani, do sem,...user posted image

ČESTITKE in VSE LEPO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
29.4.2008 22:45:57   
l.daisy
a ni lepo povedal... zlati očka, res... user posted image user posted image user posted image user posted image

no, tako kot je novopečeni očka povedal, mislim, da bi vsaka podpisala za tak porod... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
29.4.2008 22:47:08   
aleksandra silvija
no, tako kot je novopečeni očka povedal, mislim, da bi vsaka podpisala za tak porod...

Res.
Sem sedaj še jaz manj živčnauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.4.2008 22:49:41   
l.daisy
tudi jaz... včeraj sem se ful zasekirala, ko me je nekaj zvilo, danes bi pa kar šla rodit... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.4.2008 23:49:26   
pikica_30
Ja, jaz tudi čestitam mamici Evi, malima princeskama in novopečenemu očku!!!! user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Pa veliko sreče!!!! user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Me je pa kar šokiralo, ko sem prebrala, ker imam jaz PDP na začetku junija (5.6.), pa še vedno skoraj nič pripravljeno! Obupna sem!!! Nimava še vozička in niti lupinice in otroška še ni nič urejena!!! user posted image  Morava kupiti in nalepiti tiste dekorativne trakove in previjalno komodo in sestavit posteljico (ki jo po čudežu že imava)! Potem moram pregledat še 3 škatle in 3 vreče podarjenih občekic, pa vse oprati in zlikati!!! In oprati posteljnino in odejco in prevleko od jogija in iti v lekarno po kozmetiko! Pa še kaj kupit v Műllerju in verjetno še kakšno oblekico in tetra plenice! Pa pripravit torbo za v porodnišnico!!! In verjetno še kaj, kar se zdajle ne spomnim!!!! Paniiikaaa! In ob tem, da sem že na začetku 36 t in da me vsak dan pogosteje špika v jajčnikih!!!! Joj, sedaj me pa res skrbi!!! Takoj jutri v shopping! In pa seveda oddat papirje na CSD, da sploh dobim v maju nakazan denar od paketka! Obup!!!

Se bom probala skulirat, ve pa dobro spite!!!! Lahko nočko!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 29.4.2008 23:50:01 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
30.4.2008 0:03:52   
tweetek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamici Evi, očku Boštjanu in princeskama Tii in Haniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
30.4.2008 0:07:26   
tweetek
aja, pa pikica, nikar se ne sekiraj - jaz koška, lupinice, pa kozmetike in kakih dodatnih malih cotk  tudi še nimam, pa sobica tudi še ni (gremo v petek v ikeo, v četrtek pa pleskamo....) in do zdaj sem oprala samo ta bele cunjice in pleničke (kolikor jih imam) pa bo treba še dokupit in seveda to oprat.... Da o torbi za v P sploh še ne govorimo.... PDP mam pa 4.6.  Konec koncev če t ekaj prehiti lahko še vse nujno tvoj dragi v tistih treh dneh prštima če sta zmenjena kako in kaj.... 

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
30.4.2008 0:42:24   
pikica_30
Ja, tweetek zgleda, da torej nisem edina. Malo sem potolažena in poskušam naštimat user posted image , da vsaj še 3 tedne ne pokuka na plano, čeprav je ves čas ful aktiven! Aja, pa seveda čestitke za izpit! user posted image  Še ena skrb manj, ane? Res si pridna!

Pa še eno vprašanje, punce na koliko ste prale te cotke za user posted image , nove, stare, pa tetra plenice (nove) pa posteljnino in take stvari? A ste uporabile kaj mehčalca? Vem, da ga sicer ne priporočajo, sem pa vseeno kupila Lenor sensitive za otroke, ker imamo pri nas ful trdo vodo...Kaj svetujete? 

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
30.4.2008 7:09:32   
Anonimen
Dobro jutro bejbike. Kako ste danes? Jaz sem že v LJ, pa sem šla mal pogledat na rr, če je kej novega - zdej pa šibam s tamalo na faks, potem pa mal v Supernovo v šoping. Imejte se skrajno fino.

Pa lunci in aleksandri vse super na pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.4.2008 8:03:24   
babysolza
Eva user posted image  user posted image  user posted image

Kaj naj še dodam poleg želja vseh ostalih junijčic? Vsekakor usklajenost user posted image  pa čim več atijeve pomoči. Ampak glede na post, ki ga je napisal, v to sploh ne dvomim! user posted image  Skratka iskrene čestitke in počakaj nas, da začnemo čvekati na junijčice - mamice!

Pa še eno vprašanje, punce na koliko ste prale te cotke za , nove, stare, pa tetra plenice (nove) pa posteljnino in take stvari? A ste uporabile kaj mehčalca? Vem, da ga sicer ne priporočajo, sem pa vseeno kupila Lenor sensitive za otroke, ker imamo pri nas ful trdo vodo...Kaj svetujete?

Jaz sem po priporočilu mamic tukaj na RR in ostalih forumih kupila tekoči Dreft (ga dobiš povsod) in nisem uporabila mehčalca, čeprav sem bila do sedaj mehčalec-odvisnik. Ampak ta Dreft res lepo diši in meni se zdi fajn. Vse sem oprala z njim: bolj občutljive vrhnje obleke in posteljnino večinoma na 40 (ker je tako pisalo na etiketah), bodije in ostalo na 60, tetra in povijalne plenice pa na 90. Za 'zihr' sem običajno v stroj dala še en tisti listik da se cunjice ne pobarvajo, ker jih gre naenkrat noter res ogromno in nimam za cel stroj npr. zelenih cunjic. user posted image  Pa sušilo tudi rabiš zelo veliko - jaz sem en stroj cunjic komaj spravila na dva balkona, za najine cunje pa je običajno še na enem preveč placa.

Jaz bom najbrž ta Dreft potem uporabljala za vse tri (joj, kolk se to fajn sliši user posted image ), ker dvomim da bom ločevala in prala za vsakega posebej. Kaj menite o tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.4.2008 8:08:13   
Anonimen
DoBRO JUTRO

Prvic po dolgem casu sem spala celo noc-oz.od.polnoci naprejuser posted image .Se noge me niso nic bolele,pa tudi moj me ni nic motil,prav fino je bilo,ker je bil zraven.
Imam pa ves cas Evo in njeni puncici v mislih,sploh ne morem verjet da se je ze zacelo.

Píkica 30 jaz moram tudi se polno stvari kupit,previjalno,lupinico,torbo...pa se nekaj malenkosti,kozmetiko,dude,flaske,pa zame kar bom rabila...kupujem vsakic nekaj ko grem v mesto...zibelko bom pa dobila zadnji moment,ker je se v Slo.tako da moram prej rodit,pol bo pa dostava.Cunjice sem pa jaz oprala kar na zavese,mehcalca nisem dala pa nic,ampak mislim da ce das sensitiv prav za otroke,potem pa das se na dodatno splakovanje,ne bo nic hudega.

Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.4.2008 8:18:09   
babysolza
potem pa das se na dodatno splakovanje,ne bo nic hudega.

Ja vidiš pikica, to sem pozabila napisati user posted image  - vse, kar sem oprala, je 'šlo' na dvojno splakovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.4.2008 8:20:21   
l.daisy
jutroooo... user posted image

a ni fino, da imamo že prvo mamico? jaz sem še vedno čisto evforična... user posted image user posted image

ah, spanje... kaj bi o tem.... noge... stopala mi bo zažgalo... vroče mi je, moj me pa cel čas pokriva... user posted image

kar se tiče pranja cunjic, meni jih je oprala mami, je rekla, da bo tako še najboljše, ker jaz nimam izkušenj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.4.2008 8:20:58   
Anonimen
Draga EVA2008, iskrene čestitke celi tvoji družinici. user posted image user posted image user posted image

Sem kar poblendala, ko sem prebrala, da je resnično rodila.user posted image

Z mano je precej bolje, preležala sem včerajšnji dan čisto cel. Naš user posted image  je naredil ponoven obrat, ker ima glavico precej višje kot jo je imel pri obratu v 31 tednu.In brca drugje po trebuhu. Se kar bojim pregleda naslednji teden, ker lega sigurno ni prava, čutim. In user posted image  se mi zdi na otip takooo velik.user posted image . Te ža pa isto. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
30.4.2008 8:22:44   
l.daisy
didlinaa user posted image
jaz sploh ne vem več, kam se bom še razširila.. user posted image user posted image user posted image
grem danes na UZ, me prav zanima, koliko sta pridobila na teži, polhca mala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.4.2008 8:23:58   
lonapo
Jutro,

Eva - iskrene čestitke tebi, očiju in malima punčicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda da bo res treba počasi posteljco spravit ven iz shrambeuser posted image , jest hočem it še mal na morje pol pa lahko že počas v Rim.

Spala sem super, na wc sem šla že 2 x v dveh dnevih-dosežek leta.Tamali ful brca, trebuh mi je spet zrasel, hrana tekne 100 na uro, pa tud če me pol še cel dan zgaga matra.

Spakirano mamo vse, jutri pa gas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
30.4.2008 8:24:12   
anaj22
Dobro Jutro

eno dišečo user posted image
jest sem dons vsa polomljena vstala, sploh nevem kako sem spala.
Jest tud še nimam prštiman vsega za user posted image , bom pol v drugi polovici maja sej mam pd 17.6. tko da se mi zdi da mam še dost časa, čeprov mam skoz občutek da bom rodila prej.
Sem sama doma, morm mal okol poklicat da vidm če se dons s kero dobim in če jutr dobiva obiske, da si dan splaniram. V petek pa šibava v Piran, v soboto bom pa torto pekla ma user posted image  v nedeljo rd. V ponedeljek mava pa obletnico poroke sploh nevem kam mi je ušlo to leto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
30.4.2008 8:25:14   
Anonimen
Fajn opravi na UZ.user posted image  Vse bo ok. Itak si pa tudi ti že zrela za rodit.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.4.2008 8:29:30   
l.daisy
didlinaa, hvala...
me je že eva prehitela po desni... user posted image

anaj, čestitke za obletnico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
30.4.2008 8:50:15   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Tweetek user posted image user posted image user posted image izpit.
Anaj-user posted image user posted image user posted image obletnica.

Joj, me je včeraj user posted image  razjezil.
Sem ga že pretekli teden vprašala, če bo prosil svojo mamo, da danes pazi na otroka, ker imam zdravnika. Seveda je rekel da bo.
Še v nedeljo sem mu rekla, je rekel, da bo vprašal.
Sem rekla v ponedeljek - ista zgodba.
Včeraj--pa gre klicat ob 8-ih zvečeruser posted image user posted image .
In seveda ima druge načrte in ne more.

Kaj pa sedaj. Mož je na terenu, fantek je ta teden "izpisan" iz vrtca, pa itak ostane še punčka.

Tako sem danes fantka vseeno peljala v vrtec-prej poklicala, če lahko pride, punčka pa gre z mano.

Drugič bom raje jaz vprašala taščo, ampak je bilo do sedaj tako, da je to vedno on vprašal--zakaj že?????

Joj, sem že razmišljala, da fantek naslednje šolsko leto ne bi hodil v vrtec.
Evo, bo.
Če bom imela kakšno obveznost, ga pa ne bom imela kam dati.
pa če je v vrtcu po 4 ure na dan in četudi plačujemo polno ceno.

ah, sem se morala izkašljat.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
30.4.2008 8:56:02   
babysolza
Bravo anaj za obletnico user posted image , tweetek za izpit user posted image  in AS - za razumevajočega moža ki ti nudi vso podporo in vse deli s tabo. Tudi nosečniško pozabljivost. user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Mene je pa kr mal groza pregleda naslednji teden. Od prejšnjega pregleda sem se namreč (ok, po domači tehtnici) zradila kake 3 kg. user posted image  Od kje? Kako? Ockej, nonstop sem lačna, pa mal sem začela zatekat, sam 3 kg? Še v 5 in 6 mesecu se nisem toliko...

Neposredna povezava do sporočila: 2599
30.4.2008 9:08:43   
Kaja08
Dobro jutro oz. že kar dober dan. Sem pokonc že od 5.30, ker nisem mogla spat - so me kolki tako bolel, da je bilo za znort. Pol sem pa vstala....sam kaj ko ni nič pamentega po televiziji ob pol šestih zjutraj user posted image  No ,pol mi je v dnevni sobi celo uspelo zaspati še za eno uro, ampak sem se spet zbudila z obupnimi bolečinami v kolkih. Ahjoj, sej morm bit vesela, da se je šele zdej to začel. Do zdej sem spala ko dudek, brez problemov. Edin lulat sem šla kdaj pa kdaj...

nya, jst živim 3 minute stran od supernove. Škoda, da nisi prej to povedala, bi se dobile na kakšni kavici user posted image  Zdej sigurno ne boš več vidla tega posta...

tweetek, čestitke za izpit user posted image  očitno nuca, ko smo vse tko mislile nate in držale pesti user posted image

pikica_30, jst sem oprala cunje za malga brez mehčalca, pa praška sem tud dala manj, kot pa za najine cunje. Sem pa pozabila dati še na dodatno splakovanje, ampak pomoje bo vseen u redu. Vsaj upam user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?