|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
16.4.2008 22:36:55   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: december06

December06, ob tej uri likaš?

Ma, zgleda da ne bom. Sem morala vse te linke za dopuste pregledat in sem not padla. Kaj ve si rezervirate kar preko spleta?

user posted image  Mene je že včeraj Naty čisto zmešala z Murterjem. user posted image  Jaz preko interneta nisem še nikoli naročila. Tudi letos ne bom. Preko njega samo ponudbe gledam, slikice, oddaljenost od obale user posted image  itd.

Jaz sem že mislim, da skoraj vse kataloge pregledala. Pa me je nekako zamikala Crikvenica. Tam še nismo bli, pa še blizu je, pa še plaže zgledajo o.k. Sam odločit se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
16.4.2008 22:38:07   
Naty 76
Očitno danes ne bom izvedela ali bo prišel domov dragi ali tečkauser posted image . Zeham tako, da bom prenosnik pojedla.
Grem jaz kar spat. Potrebujem energijo za moje tri sončke jutri.

Nočko.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
16.4.2008 22:38:17   
Anonimen

December06, ob tej uri likaš?

Ma, zgleda da ne bom. Sem morala vse te linke za dopuste pregledat in sem not padla. Kaj ve si rezervirate kar preko spleta?

user posted image  Mene je že včeraj Naty čisto zmešala z Murterjem. user posted image  Jaz preko interneta nisem še nikoli naročila. Tudi letos ne bom. Preko njega samo ponudbe gledam, slikice, oddaljenost od obale user posted image  itd.

Jaz sem že mislim, da skoraj vse kataloge pregledala. Pa me je nekako zamikala Crikvenica. Tam še nismo bli, pa še blizu je, pa še plaže zgledajo o.k. Sam odločit se.

Ja Hrvaška ima res veliko lepih destinacij. Težko se je odločit.

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
16.4.2008 22:39:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Očitno danes ne bom izvedela ali bo prišel domov dragi ali tečkauser posted image . Zeham tako, da bom prenosnik pojedla.
Grem jaz kar spat. Potrebujem energijo za moje tri sončke jutri.

Nočko.

Lahko noč. Pa naj bo mirna. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
16.4.2008 22:39:37   
vlak
Ti se nam kar pridruži. Več ko nas bo, bolj bo veselo. Lahko pa se midve dobivi kakšen dan prej, da se spoznavi in ti bo lažje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.4.2008 22:39:38   
annie

Evo, tako pa smo mi danes uživali na bazenu...user posted image user posted image . Bilo je res fajn, Nik je užival 100/h, midva pa tudi user posted image . Zanimivo, da je bila kar gužva, kdo bi si mislil, da je lahko takole sredi tedna. Amapk Nik se ni dal motiti in je lepo čofotal user posted image  Še več slikic sem dodala v album, geslo pa je na google skupini. Toliko za danes, grem se njima pridružit, ker je mene voda tudi kar zdelala...nočko user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.4.2008 22:41:06   
annie
user posted image user posted image ...ma očitno slike ni pokazalouser posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.4.2008 22:43:01   
annie

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.4.2008 20:44:16 >

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.4.2008 22:43:28   
annie
...aha, zdaj pa je uspelo user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.4.2008 22:47:00   
nena80
oj

vas berem za nazaj, pa moram kaj komentirati sproti, sicer vse pozabimuser posted image

so mi zjutraj popravljali ADSL, pa sta gospodiča ugotovila, da imajo napako na centrali in da je z našim modemom vse ok (jaz pa dva dni prez neta)

Vidim, da ste se pogovarjali o zanimivi temi t&t, jaz sem mojemu že rekla, da si želim drugega otroka, ko bomo na svojem, prej ne,.... pa ne zato, da bi bila zlobna do mene, saj sta v redu in pomagata nama,... ampak onadva imata imata drugačne navade in čisto drugačen pogled na vse stvari in stalno se moramo nekaj prilagajati, da slučajno nebi bil kdo kaj užaljenuser posted image mah pa še en kup eni stvari....user posted image

MORJE!!! Komaj čakamuser posted image  Pag je pa zakon, upam , da gremo tudi letos tja oz. se z mojim o lokaciji sploh še nisva pogovarjalauser posted image  bom takoj jutri načela temo.

Rožica, za vročino ti ne znam svetovat, je tudi mene tega strah in nimam pojma kako bi mu jo zbijala, če bi imel tako visokouser posted image  do sedaj je imel največ 38,8 in sem mu dajala svečke max 2 na dan, se je pa vleklo 3 dni...

Je pa imeluser posted image  tudi danes povečano T in sicer 37,8., tako da ne vem kaj se bo razvilo iz tega, ali prehlad ali pa kak nov zobek (upam da zobekuser posted image )

grem še brati naprej, pa še kaj napišem...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.4.2008 22:51:39   
dreamz
user posted image user posted image Dober večer pupe! user posted image

Spet nisem bila na netu nekaj dni. Ne utegnem prebrat vse za nazaj, je res ogromno! user posted image
Nevem kako vam uspe, jaz nimam časa, nonstop smo naokoli ali pa je kaj za delat. user posted image user posted image

Vidim, da se pogovarjate o dopustu. Mi gremo junija 2 tedna na Cres, ker ima firma mojega dragega tam apartmaje. Smo bili že lani pred šolskimi počitnicami in je bilo res lepo, mir, plaža samo za nas, morje toplo in čisto. Upam da bomo imeli letos tudi tako srečo z vremenom, da bo tamali užival user posted image
Ampak nevem kaj bom letos vse vzela s sabo... pol stanovanja... morem že začet delat spisek, da kaj ne pozabim.user posted image user posted image

Sandra za seznam: Sebastien 7,5 m: 9kg, 75cm (doma izmerjeno), 0 zobkov user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.4.2008 23:01:25   
Anonimen
Vlak, ne vem, če mi bo lažje, ker vi ste klapca že od prej, stare kolegice... Na user posted image  s tabo pa bi vseeno šla. user posted image  Ti si Ljubljančanka?

Annie super, da ste se imeli lepo in ste uživali. Album bom jutri pogledala, ti dve slikici pa sta itak lepi. user posted image  

Sandra85, kje si? user posted image  Pa tudi NaILo pogrešam...

Grem tudi jaz...  user posted image  

Lahko noč!

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.4.2008 23:10:07   
PBJ
Večer,
pa je zopet ena sreda pri kraju...
Ana je v soboto dobila peti zob (12.4.) in kmalu bo že šesti. Je malo bolj slabe volje, to pa pomeni, da se ponoči tudi veliko doji.
Sedaj ko je vreme že kar pomladno, čeprav še aprilsko, smo veliko zunaj. Poleg njiju  tudi vrt in okolico urejam ... Jure že kaj pomagauser posted image , Ana pa opazuje iz vozička.
Jureta smo s septembrom vpisali v vrtec in zdaj so imeli tudi dneve odprtih vrat, zato sva šla dvakrat na obisk. Ana bo pa tudi še do 3. leta doma, malo bo pri babici, malo pa bo atija komandirala, ko bo delal popoldne.

Mene na srečo tudi služba čaka, tako da sem glede tega res vesela, pa še odlično se počutim v našem kolektivu. V jeseni pa bom imela še kar nekaj letošnjega dopusta, tako da ga bom lahko koristila...user posted image

Dopust še nič ne načrtujemo kaj dosti. Gremo proti koncu julija, kam, pa se bomo šele takrat odločili...

Vsem, ki iščete zaposlitev želim veliko uspehov pa tudi kaj srečeuser posted image

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.4.2008 23:13:02   
nena80
annieuser posted image , se mu vidi, da je uživaluser posted image

služba, čaka in tudi jaz včasih komaj čakam, imam pa super službo, 5-10 min od doma, super kolektiv itd, čeprav mi bo kar malo težko dati tako malega user posted image  v vrtec, če bomo sploh vrtec dobili, no to je pa že druga zgodbauser posted image

gremo spat
lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.4.2008 23:25:30   
dreamz
PBJ: Uau! 5 zobkov!! user posted image

Služba: Tudi jaz morem najt novo. Nazaj bi me vzeli v prejšnji, ma to bi mi bila res zadnja izbira, ker mi niso podaljšali pogodbe zaradi nosečnosti.... svinjsko user posted image  
V bistvu bi jaz morala najprej napisat diplomsko in pol iskat nekaj primernega.. se morem prijet v roke. user posted image
Rada bi tudi kmalu imela še enega user posted image  Samo, če nisi zaposlen, dobiš minimalno porodniško ne? Katastrofa, nevem kaj bom. user posted image

Ok, zdaj sem postala še slabe volje.. user posted image

Grem spat, lahko noč vsem! user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
17.4.2008 7:13:06   
ana b
Jutro!
NaILa kuhaš kofi?

Ena je spraševala za Crikvenico: mi smo hodili in je super, samo k vsem stroškom moraš še prišteti vstopnino za plažo, ker tista, ki je najlepša, je zadnja leta za plačat. Je bilo pa v primerjavi s Slo plažami zelo poceni.

Grem spravit tavelikega razgrajača v vrtec, čeprav je danes jutro nekam mirno, beri, se nisem še nič jezilauser posted image user posted image .

Pridem nazaj

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
17.4.2008 7:43:33   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes pa ti lahko jaz skuham - eno domačo.

user posted image

Jaz sem tudi med zgodnjimi - Žana začne s poukom 7,40. Zato čim hitreje potrebujem kavo, da se ne zaletavam v štoke.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
17.4.2008 7:48:32   
ana b
Duskamb jutroooooooooo!

Hvala za kavico.
Smo te pogrešale na jutranjem čveku user posted image .
Naš user posted image  že spi prvo rundo, eni se pa še obrnili niso user posted image . Se grem s kofeinom zadevat, da preživim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
17.4.2008 7:57:03   
Anonimen
Jaz tudi upam, da bo hitro zaspal. Ga je ponoči sračkal - mogoče bodo končno zobki.

Grem še Jureta preganjat, drugače se pozabi oblačit.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
17.4.2008 8:02:19   
NalLa
Evo mene.

Častim kavo, kera pride?

Kakšna je bla noč? Pri nas se dans ni za pohvalt, sem mu včeri za probat spet dala svež jabuk in je celo noč jamrov. Ma sicer ga ne navija več tok, kot ga je včasih če je jedu svež jabuk, ampak očitno mu še vedno ne odgovarja.

Včeri nism mogla sodelovat v debati, ker je moj dragi igral igrce. Moški!

Popoldne sem pa iskala kam bomo šli na dopust, pa še parcelo za hiško še vedno iščemo. Ma sm kr slabe volje, ker sva že pet let v hiši z tastom in taščo in se kar nič ne premakne. Pa sva takrat ko sem se jest sm preselila rekla, da je to le začasno. Cene so pa take, da ti kar slabo rata ko vidiš.
Ma, bo že

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
17.4.2008 8:17:32   
LINA31
Sem se povabila na kavicouser posted image . Ampak bo kratka, ker Žan želi animacijouser posted image .

Tudi jaz ščem kakšno pametno stanovanje za preselit, ampak sploh nevem kako nama bo tole s cenami znesl. Ko začnem razmišljat me čist zamoriuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
17.4.2008 8:23:52   
lemavrica
Ojla,

pri nas spet grozna noč. Je včeraj dobil mal kosmičkov med hipp kašico in je bilo ponoči spet zabavno.
Pa še ta dežuser posted image

Še kava od mene

user posted image

in nekaj sladkega za Tianno

user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
17.4.2008 8:24:25   
NalLa
ma midva načrtujeva, da bova zidala kakšno manjšo hiško, ker bi v okolici Ljubljane dala za zidavo skor enako vsoto, kot če bi v Lj. kupila stanovanje. Ampak pri nas so cene zemljišč tud tok narasle, da ti je kar slabo. Sicer smo zmenjeni za eno lepo parcelo v naši bližini, da jo najbrž kupiva, ampak bodo mimo cesto delali in mormo počakat, kaj bo sploh ratalo s to parcelo zdaj. Samo mene to čakanje tok mori, zato kar gledam še za kaj druzga. Pa še glede na to da nismo nič zaarali al pa se konkretno zmenili, se lahko tud prodajalec še premisli.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
17.4.2008 8:28:52   
Anonimen
Mi bi tudi zdaj potrebovali večje stanovanje. Žana bo vrjetno počasi hotela svojo sobo... Ampak cene,... pa še novi avto smo kupili, ki smo tudi potrebovali večjega,....

Ah, bomo že.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
17.4.2008 8:29:55   
lemavrica
Midva tudi iščeva kako parcelo, ker bi šla rada stran iz tega stanovanja. Samo cene so res nore, tako da ne vem kako bo.
Pa ko včasih gledaš hiše in vidiš kake podrtje prodajajo za noro ceno si misliš kaj je folk znorel al se samo norca dela.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 17.4.2008 8:34:02 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.