|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
16.4.2008 21:48:49   
Naty 76
Tianna boste šli v hotel? Ponavadi je tako, da imajo hoteli t.i. hotelskega zdravnika. Kot drugo, pa mislim, da se tudi tam najde kak privat zdravnik. Bi bilo dobro preverit. Če pokličeš na kakšno agencijo se bodo sigurno potrudili, da dobiš infomacijo.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
16.4.2008 21:48:59   
Lilly_21
ojla

sem ravno gledala, da je kr veliko dvojčkov septembra blo...pa vsi punčka/fantek...nobenga enojajčnega...

No mi smo bli cel dan zunaj smo imeli toplo in sončka...je kr fajn da so maliji zunaj, v hiši so pravi tečkotiuser posted image

Sem pa zvedla dans kakšne izvide je imel Teodor za kri in vodo, in je vse OK, sicer je imel hmoglobina 118, pa je rekla da mu ne bo dala kaj, ker se s hrano uravnava...Naša tavelika bejba je pa imela komi 96 hemoglobina, pa je pol sirup dobilauser posted image

lp

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.4.2008 21:52:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna boste šli v hotel? Ponavadi je tako, da imajo hoteli t.i. hotelskega zdravnika. Kot drugo, pa mislim, da se tudi tam najde kak privat zdravnik. Bi bilo dobro preverit. Če pokličeš na kakšno agencijo se bodo sigurno potrudili, da dobiš infomacijo.

V hotel bomo šli ja, če bomo šli tja. Ja, saj mislim še poklicati in se dokončno pozanimati.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.4.2008 21:53:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

Sem pa zvedla dans kakšne izvide je imel Teodor za kri in vodo, in je vse OK, sicer je imel hmoglobina 118, pa je rekla da mu ne bo dala kaj, ker se s hrano uravnava...Naša tavelika bejba je pa imela komi 96 hemoglobina, pa je pol sirup dobilauser posted image

user posted image  za izvide. Saj sirup ni nič kaj takega. Se bo že poštimalo. user posted image

(odgovor članu Lilly_21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.4.2008 21:55:07   
Naty 76
O postavi raje ne bi.  Bo treba še več tisoč trebušnjakov naredit preden dosežem željeno.

Samo tolažba, da imam tri pikice pokice ne bo dovoljuser posted image .

Preden gremo si bom pogledala zadnji album tvojega sončka, da te ne zgrešimuser posted image .

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
16.4.2008 21:57:17   
december06
tianna no, končno si našla kar si iskala. Mi pa bomo še naprej iskali. Si pa nam dala dobro idejo in bom res bolj podrobno pogledala tele tvoje linke.

službe, ah te službe. Pa kaj, samo v Ljubljani se dobi zaposlitev? Ravnokar sem malo pregledala strani z razpisi o prostih delovnih mestih in zopet, kar je zanimivo je v Ljubljani. Sicer imam službo, in to v Ljubljani, pa si iščem nekaj bližje, da ne bo šel moj dragoceni čas v vožnjo, pa zgleda, da bom mogla kar z veseljem nazaj. Pa saj služba in kolektiv je o.k., samo bi rada nekje, kjer bom lahko šla kar peš. Ha, sem skromna. Glede pisanja prošenj, ko je ena spraševala, jaz posebej ne omenjam, da sem trenutno na porodniški in kdaj bi lahko začela delat, saj če se jim zdim zanimiva me bodo itak na razgovor povabli in jim tam razložim in se še bolje predstavim, če pa sem jim zelo zanimiva pa bi lahko še par mescev počakali. No, tako razmišljam. Sicer pa če bi mi ponudli idelno delo z idealnim plačilom, bi šla tudi kakšen mesec prej delat, ampak tega itak ne bo.

Joj, sem zatežila. Grem malo likat.

Aja sonce, kaj lahko v krajši obliki poveš kdo se lahko prijavi za te stanovanjske subvencije, ker se mi ne ljubi vsega preštudirat, če si že slučajno preštudirala. Kaj ti ustrezaš tem kriterijem? Pa če sem prav razumela, gre tudi za nakup stanovanja iz leta 2006?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.4.2008 21:57:38   
Naty 76
Lilly ko sem rodila sem najprej mislila, da jih samo zdaj bolj opazim. Ampak res jih je veliko. Kamorkoli grem se srečujemo in potem se vprašam ali je katera iz RRja.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
16.4.2008 21:59:45   
Anonimen
Jst86 te je pohvalila, da dobro izgledaš. user posted image  Mi gremo večkrat dol za kakšen dan. Če te bom videla, te bom ogovorila. Če smem. Ampak to je v bistvu prav loterija, da smo vsi isti dan tam. Mogoče pa.

Nimam albuma. Bi pa verjetno jaz tebe prej opazila, kot pa ti mene. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
16.4.2008 22:05:43   
Naty 76
user posted image

Halo. Seveda smeš. Škoda, te bom pa potem prosila da mi slikco na mail pošlješ. No, lahko jo tud zdaj.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
16.4.2008 22:07:40   
Anonimen
Pošlji mi mail na ZS. user posted image

Lemavrica, kam si šla?

December06, ob tej uri likaš?

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.4.2008 22:13:46   
Naty 76
Doneuser posted image .

Likanje, jaz sem od kar imam sušilni stroj likala samo 1x. Samo moževe srajce in hlače. To je pa treba, da ne bo kdo komentiral da ima lemo ženouser posted image .

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
16.4.2008 22:15:08   
lemavrica
Tianna jest sem šla. Zdej bom pa počasi šla spat, mišek je zaspal v ta veliki postelji in ga moram še preselit, pa vse flaške za ponoči naštimat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
16.4.2008 22:17:08   
Lilly_21
Naty 76 kaj sem prav prebrala da ima tvoj pobič že full zobkov, malika pa še nič?

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
16.4.2008 22:18:33   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ma, zgleda da ne bom. Sem morala vse te linke za dopuste pregledat in sem not padla. Kaj ve si rezervirate kar preko spleta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
16.4.2008 22:20:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna jest sem šla. Zdej bom pa počasi šla spat, mišek je zaspal v ta veliki postelji in ga moram še preselit, pa vse flaške za ponoči naštimat.

Ja potem pa lahko noč. user posted image  Lepo spite.

Moj čmrlj tudi spi v ta veliki postelji, kar tu zdraven mene. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
16.4.2008 22:21:40   
Naty 76
Prav ja.  In kako s temi zobki škripa. Noro.

Je pa prav zanimivo, da je taka razlika. Glede na to, da Žan vse to prenaša brez težav, upam, da ne bodo s Tio problemi na kvadrat.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
16.4.2008 22:22:11   
lemavrica
user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
16.4.2008 22:22:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december06

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ma, zgleda da ne bom. Sem morala vse te linke za dopuste pregledat in sem not padla. Kaj ve si rezervirate kar preko spleta?

user posted image  Mene je že včeraj Naty čisto zmešala z Murterjem. user posted image  Jaz preko interneta nisem še nikoli naročila. Tudi letos ne bom. Preko njega samo ponudbe gledam, slikice, oddaljenost od obale user posted image  itd.

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
16.4.2008 22:24:21   
Anonimen
Naty a si dobila mail?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
16.4.2008 22:27:10   
Naty 76
Jaaaaaa. Kako je corti. Take lepe okice. Frizurco pa tako kot Tia.

Hvala.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
16.4.2008 22:27:32   
vlak
Dober večer.

Hrana
smo še vedno na zelenjavi in dojenju. Hrana v vrtcu je zelo kvalitetna in jo za jaslično skupino prilagajajo; vsaj pri nas je tako.
Služba
zagotovljena. S septembrom bom tudi jaz šla po enem letu v vrtecuser posted image
Dopust bomo kar od junija do septembra na morju; nekaj časa bomo kampirali v Savudriji pri mojih, nekaj časa pa bomo v Sukošanu, kjer imamo čoln in se bomo potepali  po zalivih Murterja, Pašmana in med Kanarskimi otoki. Vmes bomo šli še s kolegi na Hvar. Meni so ti zalivi zakon ker je plitka voda, mivka in ni gužve.
Vročina pri starejšem so prijele samo svečke Voltaren.
Mi se zdaj veliko potema po svežem zraku. Danes sva z user posted image šle plavat v Atlantisa in je bilo super. Nas se je dobilo več kolegic in bomo hodile en krat na teden. Vzele smo paket za deset obiskov po dve uri pa med tednom ni gužve in je super.
Tianna če želiš se nam lahko pridružiš na plavanju.
Jogurt čebelica maja jaz sem ga kupila v Šparu. Ampak ne vem če je taprav, ker ta je kot Aktimel, tekoč za popit.
Vsi bubančki- veliki in mali za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes imela lepo rekreacijo. Najprej sem v temi morala iz 11 štuka peš s tamalo in prtljago za plavanje, ker ni bilo elektrike. Nato sem plavala in še cel dan se sprehajala.
user posted image je šla spat ob 18:30 in še zdaj spi. To je že rekord, ker tako dolgo v enem kosu ni spala že 4 mesece. Zdaj grem pa tudi jaz likat po doooooooooooolgem času. Je šel dragi na fitnes pa mi je dolgčas.user posted image
Lahko noč.

V

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
16.4.2008 22:31:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vlak
Tianna če želiš se nam lahko pridružiš na plavanju.

Jaaaa... user posted image  Ampak vi ste verjetno vse Ljubljančanke in že stare kolegice. Mi je kar bad prit in se vklopit. user posted image

(odgovor članu vlak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
16.4.2008 22:32:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Jaaaaaa. Kako je corti. Take lepe okice. Frizurco pa tako kot Tia.

Hvala. user posted image

Zdej, ko si ga vidla, pa me boš z lahkoto našla a. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
16.4.2008 22:33:11   
Naty 76
Seveda. Takih okic se ne pozabi. Ja, tud midve z Jst sva se spoznale po malih dveh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
16.4.2008 22:34:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vlak

nekaj časa pa bomo v Sukošanu, kjer imamo čoln in se bomo potepali  po zalivih Murterja, Pašmana in med Kanarskimi otoki. Vmes bomo šli še s kolegi na Hvar. Meni so ti zalivi zakon ker je plitka voda, mivka in ni gužve.

Mmmm, vaš dopust mi tudi diši. user posted image  Lep dopust! user posted image

Samo to s čolnom zame ne bi bilo. user posted image

(odgovor članu vlak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.