|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
16.4.2008 20:19:33   
ana b
Ojla Nana, kako ste? Ste  zdravi?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.4.2008 20:26:02   
LINA31
Jaz že cel dan iščem primeren kraj za dopustuser posted image . Se mi že rolauser posted image . Sem mal razmišljala in je za letos predaleč do Vodic...nevem no...takrat bo star 9 mesecev in 4-5 ur vožnjeuser posted image
Bom probala kej pametnega najti v kvarnerju.
Kakšna ideja, link??

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.4.2008 20:32:47   
Naty 76
Lina Jan je bil star 9 mesecev ko smo šli v Makarsko. Pa ni bilo težav. Večkrat se ustaviš, če je potrebno pa je. Zdaj ko je toliko avtocest mislim, da ni panike, gre vse hitreje. Je pa res, da je odvisno od malčka. Od kolegov mali je po 2 urah vožnje že čisto out.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.4.2008 20:34:25   
Naty 76
Tale naš Jan. Zdajle me je začel klicat, kakor da ne more spat. M je vprašal če se je lupček, ki sem ga mu dala za lahko noč obrisal v povšteruser posted image . O čem vse razmišlajo te male bučke.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.4.2008 20:36:12   
nana 27
Ana, tok tok..zaenkrat OK. Miha je bil danes na kontroli in je dobil še eno flaško antibiotika. Je dobre volje, le jest noče, ampak to je itak normalno, ko je bolan. Ponoči sta ga pa oba kvačkala..se vidi oz. čuti, da se bliža polna luna user posted image  

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.4.2008 20:48:52   
ana b
Polna luna, ne že spet user posted image user posted image user posted image . Bo moje tri dece spet metalo. Itak pa zadnje noči še Nejc štrajka in se zbuja ob 4h user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.4.2008 20:51:35   
Anonimen
Dober večer punce!

Naty super, da se je Tiino stanje izboljšalo. user posted image  In tudi pri vas praviš, da je ok, Nana. user posted image

Hvala za informacije glede Murterja. user posted image  A ma res ni hotela, al kako? user posted image  Kamp odpade. Moram malo pobrskat za kakšen dober apartma. Toda, če sem te prav razumela, Nana, na otoku NI zdravnika???

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.4.2008 20:52:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Itak pa zadnje noči še Nejc štrajka in se zbuja ob 4h user posted image

user posted image  In kaj potem dela? Zaspi nazaj, al se moraš ukvarjati tudi z njim?

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.4.2008 20:57:13   
ana b
V bistvu hoče mleko, ki ni mleko, ampak beljakovinski dodatek, ki ga mora uživat in mu ga ne morem ukinit, ker ga drugače noče pit. Pa je že en čas prav lepo pil zjutraj, ko se je zbudil. Torej moram iti v kuhinjo, pogreti "mleko", ga malo pocrkljat in potem spi naprej do 6h, če imam srečo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.4.2008 21:02:49   
Anonimen
A tako. Saj mogoče pa ga bo kmalu minila tako zgodnja ura.

Sem našla hotel na Murterju!!! user posted image  Če še katero zanima:

http://www.hotel-colentum.com/hotel.asp

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.4.2008 21:06:44   
Anonimen
Lina, evo:

http://www.kvarner.hr/default.asp?lang=hr

Tam zgoraj desno izberi al mesto al otok. Povej kaj ti je všeč, pa bomo tudi zate kaj našli. Mi se poleti dosti hodimo kopat v Iko, Ičiće, Medvejo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.4.2008 21:21:30   
lemavrica
Ve ste pa čisto notri padle v tele dopuste. Mi bomo poleti pri nas v Strunjanu, Septembra pa bova šla nekam dlje, se morva še odločit kam. DA bi šla za glavni dopust na Hrvaško, to pa naju nič ne vleče. Mogoče bova za par dni skočila do družinskih prijateljev v Split.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.4.2008 21:23:22   
Anonimen
Jaz sem res noter padla, potem pa še vam težim s tem. user posted image  

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
16.4.2008 21:24:54   
lemavrica
Ma ne težiš. Itak je to za večino nejbrž zanimivo, meni malo manj ker imam rešeno destinacijo dopusta, vsaj v glavnemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
16.4.2008 21:27:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ma ne težiš. Itak je to za večino nejbrž zanimivo, meni malo manj ker imam rešeno destinacijo dopusta, vsaj v glavnemuser posted image

Ja ti že veš kam in kako, kajne? Na svoje. user posted image  To je najlepše a? Sej zato midva iščeva, da bi kaj kupila na Krku. En tak vikend, itak si 1 2 3 tam dol.

Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.4.2008 21:37:32   
Naty 76
Dopusti bodo tukaj 1,2,3 .... Lemavrica to je pa super, da ti ni treba skrbet glede destinacije.

Tianna potem te res vleče na Murter. Bom potem dobila informacije iz prve roke in se bomo lažje odločili za drugo letouser posted image .

Anab tudi jaz čakam da pride domov tečkicauser posted image . Kakšna kombinacija bo, dela cele dneve in še lunca. Pustimo se presenetit. No ja, kot kaže bom šla prej spat kot bo prišel domov.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.4.2008 21:38:16   
lemavrica
Meni se zdi to najbolje da imaš nekaj svojega. Sej Strunjan je na splošno zelo dolgočasen ampak je pa blizu, slaba ura in si dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.4.2008 21:40:41   
Anonimen
Ja Naty super otok si mi priporočila, samo da NI zdravnika mi pa prav nič ne diši.

Vse čakate svoje user posted image , moj pa je v službi... Do 2h. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.4.2008 21:43:04   
lemavrica
Moj user posted image  gleda TV, HB danes nič ne dela, normalno je prišel domov, še med kosilom ( okoli 13h ) sva se vidla. Ko bi bilo več takih dnevov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.4.2008 21:43:05   
Anonimen
Ma kaj ni ena septembrka iz Strunjana? Če se ne motim... Ma ne vem katera. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.4.2008 21:43:44   
lemavrica
Ja ena od samoizbrisanih user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.4.2008 21:45:13   
Naty 76
Sem videla, da si napisala da se hodite kopat v Medveje. Mi smo tam kampirali pred tremi leti. Ufff kako čas beži. Najini kolegi so izrazili željo po kampiranju in ker je bilo to zanje prvič smo se odločili za bližino... just in case .. da bi bilo zanje prehudo. In se je začelo. Najprej kolega naredi z vžigalnikom luknjo v šotoru, zato da je napeljal skozi pritrdilno vrvico in to dodatno, če bi slučajno zapihala burja. Zdaj imajo doma šotor s prezračevalnikomuser posted image . Potem je šel na navadno pumpo pihat blazine. So petčlanska družina. Moj je šotor postavil, mi smo se igrali, debatirali in malo pozabili na kolega. Ko ga kar nekaj časa ni bilo ven je moj pokukal v šotor in ga videl kako se muči, od njega je teklo v potokih. Takrat je imel zastonj savno. Polno dogodivščin. In letos, ko se že malo bolj zverzirani gremo za 3 dni skupaj kampirat v Medveje.Kdo bo zdaj skrbel za dogodivščine, ko nas bo 10.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.4.2008 21:45:14   
Anonimen

A mislim, da vem katero misliš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.4.2008 21:47:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Sem videla, da si napisala da se hodite kopat v Medveje. Mi smo tam kampirali pred tremi leti. Ufff kako čas beži. Najini kolegi so izrazili željo po kampiranju in ker je bilo to zanje prvič smo se odločili za bližino... just in case .. da bi bilo zanje prehudo. In se je začelo. Najprej kolega naredi z vžigalnikom luknjo v šotoru, zato da je napeljal skozi pritrdilno vrvico in to dodatno, če bi slučajno zapihala burja. Zdaj imajo doma šotor s prezračevalnikomuser posted image . Potem je šel na navadno pumpo pihat blazine. So petčlanska družina. Moj je šotor postavil, mi smo se igrali, debatirali in malo pozabili na kolega. Ko ga kar nekaj časa ni bilo ven je moj pokukal v šotor in ga videl kako se muči, od njega je teklo v potokih. Takrat je imel zastonj savno. Polno dogodivščin. In letos, ko se že malo bolj zverzirani gremo za 3 dni skupaj kampirat v Medveje.Kdo bo zdaj skrbel za dogodivščine, ko nas bo 10.

Dobra anekdota. user posted image  

Kdaj pa? Če bom videla kakšno postavno mamico z dvojčki, te bom kar pocukala za rokav. Hmmm... Za kopalke no. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.4.2008 21:48:12   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A mislim, da vem katero misliš. user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.