|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
16.4.2008 10:11:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Med prvomajskimi bi se lahko kaj zmenile,a? Boš kaj vozičkala po obali?

Lahko pa pridem a. user posted image  Se bova zmenili, ok?

Lemavrica, jaz bi tudi že šla... user posted image  Samo ta naš nosek!!! Moramo najprej to poštimat. A v Atlantis se splača it z user posted image ?

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.4.2008 10:12:59   
sandra85

js tudi-ne me pozabituser posted image (sam bom od 3.-5. na štajerskem)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.4.2008 10:15:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Seveda Sandra, ne bomo te pozabile. user posted image  Pa saj ni še sigurno.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.4.2008 10:17:06   
lemavrica
Tianna za Atlantis ne vem, ker še nisem bila. Mi bomo nejbrž šli v Bernardin.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.4.2008 10:20:07   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Pa še Helenav user posted image naj pride, pa dreamz, pa cuma, samo se ne oglaša večuser posted image . Pa bo obalni shod user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.4.2008 10:21:32   
sandra85

Pa še Helenav user posted image naj pride, pa dreamz, pa cuma, samo se ne oglaša večuser posted image . Pa bo obalni shod user posted image

če nam KONČNO uspeuser posted image user posted image user posted image (že med user posted image smo se menle 100x)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.4.2008 10:22:10   
sandra85
js imam št od cume, tako da ji bom sporočila, če se res zmenimo. njo bi tut rada vidla po doooolgem času!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.4.2008 10:26:24   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Jutro!

pri nas nič bolje. vročina ne pade pod 39.
Celi noč sem prebedela in nisem vedela kaj naj še naredim, da mu nalo zbijem, zavila sem ga v hladne obkladke.
Pa te svečke in Calpol sploh ne pomagajo, zbijem mu jo le do 39 potem pa ima kar hitro spet 39,5 in več.

Koliko svečk, calpola lahko damo?
V navodilih piše eno do prvega leta.
kaj pa če ne pomaga, lahko več je katera imela tak primer?
čakam da začne ordinacija delat da pokličem.

Nana, Aljab na pomoč!
Zdravnica je rekla da ima bele pikice po ustih, kot afte, nevem s kakšnim imenom je opisala to okužbo. Pa je možno da ima od teh aft tako visoko vročino?

Kaj še priporočajo poleg kopeli, obkladkov za zbijanje vročine?

Nanizala sem sama vprašanja, upam da mi boste pomagale.

lep dan.

od kdaj pa lahko dajemo naprosin

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.4.2008 11:10:09   
sandra85
a uporablja kera to
http://www.panakea.net/index.php?s=c&c=cikaflogo&p=gel&x=main
za user posted image dlesni? pa rožica tudi za afte je baje fajn. kero mazilo si pa ti dobila za afte?

Enej spančka, js pa pripravljam kosilo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.4.2008 11:24:52   
annie
Sandra zanimiv gel za dlesni. A se ga lahko samo preko te spletne strani kupi, ali se ga da tudi v lekarni dobit? Imam plane sedaj enkrat kupit neki gel za dlesni za user posted image , da bom v pripravljenosti, čeprav še sedaj nič ne kaže, da bi mu zobki kaj nagajali user posted image . Kolegica pa mi je tudi priporočala Dentinox gel, ki se ga dobi samo v Mullerju in je njenemu user posted image ful pomagal, ampak tale pa zgleda, da je bolj naraven.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.4.2008 11:34:22   
sandra85
annie nimam pojma-reklamo za ta gel sem videla tuki na RRuser posted image
mi imamo calgel. pa imam tudi namen kupit kej boljšega. bi bilo treba vprašat v lekarni

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.4.2008 12:29:37   
Rožica*
saj je rekla da niso afte, samo tako  mi je opisala, da so take bele pikice po žrelu. in ne vem več s lakšnim imenom mi jih je opisala.
dobila pa sva posebno zdravilo na recept, so mi v lekarni sami zmešali.

lp.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.4.2008 12:49:05   
Anonimen
Ojla,
moj čmrlj spi drugo rundo, ta bo kratka. Prej sem nenapovedano dobila obisk. user posted image  Madona tega tako ne maram. In sploh se niso spokali.

In zdej pomivam... user posted image  

Lumpa - pojma nimam za Naprosin.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.4.2008 12:49:48   
Anonimen

če nam KONČNO uspeuser posted image user posted image user posted image (že med user posted image smo se menle 100x)

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
16.4.2008 14:24:55   
lemavrica
ojla,

midva sva pa nazaj iz kosila z možem, zdaj je šel pa nazaj na predavanja. Tole vreme je za bruhat, kr skoz dež pa oblačno. Zjutraj je pa tako lepo kazalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.4.2008 15:25:42   
annie
Midva sva prejle prišla iz sprehoda. Se je sonce vsaj za hip malo pokazalo, zdaj pa se spet oblači. Nik še spi, jaz pa do konca delam kosilo, ker bo dragi vsak čas doma. Zdaj pa nam grem še spakirat za kopanje...komaj čakam user posted image Mi bo res po dolgem času pasalo, saj se v nosečnosti nič nisem, pa na morje lani tudi nisva šla. Bom poročala zvečer, kako je bilo...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.4.2008 16:43:45   
surya
Lumpa, za naprosin ne vem.

Rožica, za zbijanje vročine sva midva uporabljala svečke in kopanje v vodi, ki jo postopoma hladiš. Pa malo ga obleci. Kej drugega pa ne vem. Ampak če ne pade, pojdite k P.

Tianna, od Globtourja imam kataloge doma, ampak nikjer razen za Lopar ne kaže, kakšna je plaža. Piše, kao 50m od morja, pa to ni nujno, da je plaža primerna za kopanje.. Letos tako kompliciram, drugače pa sploh nisem aklih. Ampak nikakor se mi ne da daleč vlečt voziček, šlaufke, brisače...

Duskamb, lepo te je bilo brati po zelo doooolgem času. Kako je oče?

Sonce78, še kar nisem vidla mojga švogra, ka je skoz na nekih montažah. A ste rezervirali?

Sandra, jaz bi tudi šla rajš v kako brunarco pod Triglavom. Obožujem gore!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.4.2008 17:42:19   
Anonimen
Ojla,
jaz sem zdaj celo stanovanje posesala in pobrisala po tleh, zdaj pa malo pavze. Beri RR. user posted image  Moj čmrlj spi. Tretjo rudno. Ponavadi je nimava, ma je bil buden že od 13.30h, pa še sesalec ga je uspaval. Ma ga bom pustila spati samo do kakšne 18h. Ta večer torej ne bo šel spati kot ponavadi, ampak bolj pozno.

Lemavrica lep avatar. user posted image

Aja, prej sem ga peljala malo ven na zrak. Smo imeli tak lep sonček in modro nebo. Uf, mi je pasal ta sprehod in njemu verjetno tudi. user posted image  Upam, da se zdaj nosek ne bo poslabšal.

Surya, imajo pri Globtour kakšno ponudbo za Murter?

< Sporočilo je popravil tianna -- 16.4.2008 17:43:19 >

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.4.2008 17:43:33   
ana b
Lumpa: naprosyn po enem letu

Paracetamol svečke
za dojenčke 3-6 mesecev do 7 kg 1 svečka 2-3x na dan
za dojenčke 7-12 mesecev (do 10 kg) 1 svečka 3-4x na dan
otroci 1-3 let (10-15 kg) 2 svečki 2-3x na dan
otroci 3-6 let (do 22 kg) 2 svečki 3-4x na dan

Upam, da sem kaj pomagala.

LP

< Sporočilo je popravil ana b -- 16.4.2008 17:44:33 >

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
16.4.2008 18:07:13   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Že dajeta user posted image  gluten?
Če že, me zanima še če ste že začele uvajati kruh, žemljice,....

Mojadva obožujeta kruh. Glede glutena pa nič ne "kompliciram"..od šestega meseca, ko sem jima začela dajat GH, sta tudi z glutenom začela. Nikoli nista imela težav zaradi tega.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
16.4.2008 18:09:29   
lemavrica
Gluten ne dajem še nič kar vsebuje gluten, naša P priporoča po 8m in tega se mislim držati.

Moja dva fanta sta imela zdejle eno fajn popoldansko počivanje, jaz pa čas za RR in fax. Sem naročila Fredov obroč in če bo dragi imel v pon dopust se gremo kopat. Končno.

Tianna hvalauser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
16.4.2008 18:42:27   
sandra85
evo še nas-spet po dolgem sprehodu po obali, imamo krasno vremeuser posted image user posted image user posted image in tako sva takoj po kosilu šibala vn, zdaj pa pripravljam večerjo

se še pol oglasim

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
16.4.2008 19:09:14   
nana 27
Ooo ste pridne user posted image  Rožica, prebrala sem samo, da malo zbiješ vročino. Si že bila pri P? Oprosti, ker nisem vsega brala. Bom kasneje, ko dam otroke spat. Danes sem se šele vklopila. V glavnem možno je, da T kljub Calpolu ali svečkam pade le za 0,5 stopinje in tako vztraja tri dneve. Imaš pač take viroze, lahko pa celo kakšna angina. Calpol drži nekaj uric in čez štiri ure spet daš, kot piše v navodilih. Ne vem, kako je z Voltarenom in če ga smejo tako majhni. Fino je, d aga imaš doma, ker nam je edino Voltaren pomagal. Drži pa osem ur in je malce sporen - preveč hitro spusti T na normalno pa še nekaj zadev je..če bom našla kakšen link, ga bom nalimala. Je pa super zadeva, če vse ostalo za zniževanje ne uspe, ali pa se ve, d aje otrok nagnjen k vročinskim krčem.Držim pesti, da se hitro poštimate. Murter...najboljše počitnice do sedaj, ampak je zadeva daleč. Ta otok, ki je povezan s kopnim je idealen za tiste, ki iščejo mir. Plaže so pa dobesedno take kot na sliki, ampak zraven ni hotela, ampak je kamp, ki se ob obali razprostira kakšna dva kilometra. Poleg vsega je veliko sprehajalnih poti v borovem gozdičku, nakupovalni center...le zdravniki so na kopnem.  Lani je bil na MON-u super link za apartma na Pagu, ki ima zasebno plažo z mivko, varovano parkirišče, notranjim bazenčkom in tudi cena je bila normalna. Če najdem, nalimam. Vem za nekaj ljudi, ki so bili izredno zadovoljni in so bili tam z majhnimi otročki. Ta destinacija je sigurno veliko bližje kot Murter. Vsem bubanim mamicam in majhnim pikcem želim, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
16.4.2008 19:26:04   
Naty 76
No, pa še z naše strani malo. Jana sem komaj spravila z računalnika, omejujemo mu čas igranja igric na netu, danes pa si jih je privoščil. Sem mu dala večerjo, da sem prišla na vrstouser posted image .

S Tio sva imeli kontrolo. Stanje se je izboljšalo. Dobila je še trakec v ušesek in bila spet tako pridna, pogumna punca. Ko sva prišli iz ambulante je ploskala sama sebi. Vsi so se ji smejali.

Tak lep dan je bil danes, samo ena kratka plohica, mi pa spet nikamor. No, vsaj Žan je užival medtem ko je bil v varstvu. Babi in dedi sta vrtnarila, mali pa je spal v vozičku.

Sandra Žanov drugi zobek je prikukal 1.2.08.

Tianna si pa naredila raziskavo. Danes sem izvedela, da grejo eni naši kolegi spet na Murter. Menda, da jim je tam tako všeč, da ne mislijo menjat lokacije dopustovanja. Jaz osebno rada raziskujem in potujem malo tu, malo tamuser posted image . Ponavadi gremo oz. smo do sedaj hodili na dopust vedno najprej v juniju za teden dni in potem v začetku septembra za 2 tedna v Makarsko.

Dragi mi je malo prej sporočil, da nam je zrihtal počitnice v Čatežu od 27-30.4. Upam, da bomo vsi zdravi in bomo lahko uživali.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
16.4.2008 20:03:00   
nana 27
KLIK 

Drugače pa na Murterju niso vse plaže take. Edina takšna urejena plaža je v kampu Slanice, ampak ne tista glavna, kjer je gužva, ker je na začetku, ampak tista na koncu kampa. Do tam je normalna asfaltirana cesta, ampak veliko turistov za to plažo sploh ne ve. No, na sliki je tista, ki ni toliko obljudena. Je pa ogromno apartmajev. Jaz sem bila na Murterju septembra in je bilo zelo toplo - topla voda in znosne noči.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.4.2008 21:26:08 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.