sandra85
|
najprej: NaILa hvala za paket-zlata si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drugo se zmenima prek MSN-ja, ko boš imela čas tianna kje pa prodajata parcelo?????? helena upam, da boš jutri že boljša!!! pikica pokica oprosti . spomnem se, da si mi že takrat pisala, nej nekaj izbrišem in nekaj popravim....mislim., da sem se malo zmedla in na koncu naredila en drek (se mi pa zdi, da sem ti takrat napisala, da nisem sigurna, kaj moram naredit) zdaj bom poštimala pa en zdravilen za vaju! helena ne spomnem se katjuše kdaj pa je rodila? joj, žalostno babyrok, Rok!!! tianna , ja ja, ti sam komaj čakaj, da začne raziskovat-te bom čez 1 mesec vprašala, če si res komaj čakala no, mi je uspelo vse prebrat. mi smo spet po kosilu šibnili ven in prišli ob 19h domov. dragi ga je skopal, js podojila in je šel spančkat tako pašejop tej dolgi sprehodu-prav utrujena sem pa noge me bolijo. ko smo zunaj Eneja ne dojim, tako da imam vedno sabo kak jogurtek pa skutice. jutri je napovedan dež no, upam da so se spet zmotili. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ker se bližajo prvomajske počitnice, bi se lahko začele počasi menit za obalni shod! predlogi?????? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ker gremo 5.5. v H&M, v Ljubljano na šoping, me zanima kera je za, da se dobimo na kaki kavici???(nej mi magari na ZS ali MSN piše )
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|