zverinca
|
Hej hoj!! uu, danes pa ste čveke, taprave....lepo Jaz sem pa sedaj malo počivala, me je spet vse dol tiščalo in drugega kot ležat mi ni. In ja anonimen, kot so ti že druge rekle, če boli le počivaj. Jaz sem na istem kot Sanja, nizko nizko nosim in če ne počivam me res kar konkretno boli. Ni se za hecat. Nanaa, ampak kako no? jebela so smotani al kaj?! no meni so tudi najprej podaljševali od pregleda do pregleda, na en mesec (na bolniški sem od 15.5.), potem po dveh mesecih mi je pa po domače rečeno dopi*** in sem G rekla, a zdej bomo tkole rihtal za vsak mesec. Pa me je sam pogledala, prebrala odločbo (ker ona tega prej sploh ni vedela, ker to rešuje osebni zdravnik), vzame tist pildek za priporočilo in napiše 'svetujem stalež do nastopa porodniškega dopusta', poleg ostalih zdravniških podatkov: SS januarja, kratek MV, krvavitev v prvem tromesečju... morala sem pa skopirati tudi jaz materinsko, kjer NIKJER ne piše da imam kratek MV, niti SS ni omenjen/označen, pa so mi odobrili do porodniške. Mi pa v odločbi piše le da imam slabo železo - to so lahko razbrali iz materinske in kot da so le to vzeli za razlog. Sem pa iz LJ. Otika, samo da je pasala pedikura!! jaz bi tuudiii!! grem pa v soboto k frizerju, mogoče se zvečer spravim na svoje nogice, če pa ne bo šlo, da bi me trebuh preveč oviral, grem pa drugi teden tudi jaz na pedikuro. Do sedaj sem si vedno sama to rihtala, sam zdej pa mislim da si čist komot privoščim to zase. Pa uživaj v barvanju, komaj čakam slikice kilogrami: ma +12 ni problem, problem je bolj tole ekspresno nabiranje, poskok v enem mesecu za +4,5,6... ampak jest se tudi to ne bi sekirala punce, vse bo šlo dol, važno da so bebice ok... je pa res, da je fino ostati vsaj malo fit (je rekla ta, ki cele dneve leži ) ker je potem porod lažji - samo potiskanje. IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 IZVIRNO SPOROČILO: december28 Eno vprašanjce: tele žabice, ki naj bi jih človek zimskemu dojenčku oblačil pod pajacka - ali so to mišljene takšne žabice, kot jih imamo tudi punce pod krilo (malo debelejše seveda!) ali so kot žabice mišljene tiste oprijete hlače s stopalci? Jaz ne vem. ( ) Naj nam pomagajo ''že mamice''. žabice so mišljene tele: tiste navadne žabice, ki jih poznamo tudi za pod krilca so preozke, znajo pri tako majhnemu dojenčku tudi pretok krvi bremzat sploh ker veliko spijo novorojenčki in ne migajo, zato ne.... tele bombažne pa lahko oblečemo pod vsake hlače, pajacke v mrzlih dneh. Nad body oz majčko seveda. tako, sedaj pa mojo opoldansko kavico pa po princesko v vrtec...