Splet.Ka
|
Dobro jutro! Hvala za kavo, piškotke, kakav in vse ostalo. Jaz vam pa v zameno pošiljam podobo krasnega jutra...sonček sije . Včeraj sem bila na fizioterapiji za nosečke...zadnjič sem bila sama, tokrat smo bile tri...ampak ostalima dvema se trebuh še en pozna, tako da sem se počutila precej...trebuhasto . Mi je pa pasalo. Aja, starejšo hčerkico sem včeraj peljala k frizerju...ima take goste lase in tako hitro ji rastejo, da smo kar pogosto tam. In je tako luštna s to frizurico . No, zvečer mi je pa "crknil" avto . Nekaj v zvezi z elektroniko....se je prižgala ena lučka in avto ni šel več kot 50 na uro. Upam, da mi ga danes dopoldne uspe spraviti do mehanika, ki je seveda v eni oddaljeni vasi, od koder avtobusi ne vozijo.... Ah, važno, da se kaj dogaja . Kosilo...mi gremo danes popoldne na pico z našimi prijatelji, ki imajo malo starejšega fantka od naše lepotičke, mamica je pa tudi decembrka...imam kar nekaj prijateljic decembrk! Uršula, jaz ne morem verjeti, da se jutri začenja že moj 34. teden...lepotičko sem rodila torej samo dva tedna kasneje. Kako čas beži! Zverinica, s tole košaro si me pa prehitela. Jaz jo grem drug teden iskat. Kakšno pa imaš? Moja bo rdeča od Quinnyja. Jape, jaz sem Gorenjka in se javljam! Sicer pa je pri nas pameten kuža še vedno aktualen. Dobila ga je precej kasneje kot ostali otroci (lani za božič...torej pri enem letu in pol) in zdaj skupaj pojeta pesmice, pa oblači ga v plenico, z njo gre spat,... Res super igrača. Tiste, ki imate že kakšnega zimskega otroka: Kdaj se gre pozimi lahko ven z dojenčkom? Je kakšna mejna temperatura? Otika, to je pa res grdo, da je odpadlo brez obvestila. Pike, verjamem, da je posvet samo preventivne narave! Pas v avtu: Jaz se vedno privežem, ne glede na to, kje sedim. Sem ravno brala Pušenjakov koledar nosečnosti in med največje zablode nosečk šteje tudi to, da naj ne bi bile pripete v avtu. Samo opozarja, da je treba spodnji del pasu naravnati čisto spodaj pod trebuh, zgornjega pa nad trebuh. Pri meni, ki sem bolj mini v višino, je to že tako in tako . No, zaenkrat lep pozdrav!