5ra_28
|
Dobro jutro nosečke, Danes pa tak hladen dan proti preteklim dnem in tednom. Mi smo včeraj bili na Primorskem. Jaz se že tu na Celjskem območju sprehajam v kratkih rokavih, tam pa je bilo še bolj toplo. Lepo vreme smo izkoristili za sprehod ob obali, domov pa sva se z mojm (in mali v bušiju seveda) peljala z novim družinskim avtom, po katerega sva šla. Midva ful vesela, mali pa tud brcal od navdušenja. Danes pa je mal slabše vreme, sam se vseeno zdaj odpravim na sprehod, do trgovine in pošte, preden začne deževat. Potem pa grem nekaj spečt, je tak deževen in hladen dan, taprav za nekaj sladkega. Zvečer pa je itak nogomet na TV obvezen plan pr nas. V naslednjih dneh še moram dat kri, zadnji test za toksopl., pa stenske poslikave dokončat, pa posteljico it naročit...joj, sami opravki. Pa internet moram reklamirat. So banda kar zvišali račun in to za 15 €. To pa ne!! Še dobro da sem na bolniški, da imam čas za vse te opravke. Ko to mojemu omenim, se mi sam smeji. Punce, včeraj sem že dobila od CSD odločbo za denarni prispevek pomoči, ki sem si ga izbrala, namest paketka. 8. oktobra je bila dana vloga, včeraj pa sem že dobila. So hitri! Sam kaj mi bo odločba tako hitro, denar bo itak naslednji mesec. Ta polna luna danes pa....jaz sem sanjala polno sanj, pa se nič točno ne spomnim, sam mal se mi zdi od vsakih sanj. Pazite se zdaj, kar se zdravja tiče, prehladi in to... Tejci01...meni se jabolka ne zdijo sadje, ki redi. Itak ima grozdje največ sladkorja, banane pa so najbolj kalorično sadje baje..tako da jabolk ne rabiš zmanjšat. V bistvu je dobro da jih ješ, ker so zdrave. Saj...'jabolko na dan, odžene zdravnika stran'... Sanja..za kašelj jaz vedno pijem žajbelj, kako pa je z njim v nosečnosti, pa ne vem. Ti se hitro pozdravi, pa čeprav ne moreš nekako vplivat, kdaj bo to. Saša..ti boš pa hitreje zaključila nosečnost ja, zaradi dvojčic. Ti še sam probaj zdržat čim dlje, čeprav ni ravno od tebe odvisno, razen počitka. Ti držimo pesti, da se mali dve izogneta inkubatorju. Zastajanje vode.. meni pa nič! Pa me sestra non stop to sprašuje na pregledih. Pa mami me vsak dan vpraša, kako se počutim, jaz pa...normalno, čist super, zakaj se ne bi?? Še včeraj mi pot iz Celja do Portoroža in nazaj ni delala problemov. Pred dvema tednoma, ko sva tudi bila tam, sem vozila tja in nazaj, pa mi je čist ok. Otika...sem že mislila vprašat, kako je zdaj s tvojimi poslikavami. To je verjetno ista trgovina Art, ja, kjer sem jaz tudi kupila barve. Zdaj ko bodo deževni dnevi, je ravno primerno za takšno notranje delo. Poštarja pa vsak dan ena čaka, kajne??!! Nič, sem se mal preveč razpisala, grem na sprehod, če pa bo potem dež, pa upam, da boste gor na RR.