|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
27.9.2008 10:46:10   
uršula83
Pri nas pa bo za kosilo: zrezki v omaki pa polnozrnate testenine pa solata...tašča pa OČITNO  peče jabolčni štrudelj... user posted image  user posted image  user posted image
Ampak ker je do kosila še daleč, mormo najdit neki za prej! Neki nadvse slastnega!

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
27.9.2008 11:11:17   
zverinca
Pozdravljene!!

Uršula, moje sožalje za mucouser posted image

Bolniška in izhodi:
jaz sem na bolniški in sem raje doma oz če že, le do trgovine, redko da grem, res izjemoma (kot recimo zadnjič v CP na čvek za 1h), dopoldne pa sem raje doma in počivam, vem zakaj imam bolniško in mi res paše čim več počivat.
Pa tudi po pravici povedano se kar bojim kakšne kontrole, ker je preveč na kocki: dohodki, kazen, služba...

Sušilni stroj: jaz imam sedaj že 3 leta kondenzacijskega, od Gorenja (prisegamo tudi pri nas na Gorenje) in sem super zadovoljna. Redko kaj obesim na stojalo - puloverje, poleti posteljino. Čim manj obešamuser posted image

Sva pa z Niko že sami, malo smo bili skupaj zunaj, potem pa je moj šel delat, midve pa mal pospravljava, se igrave, kuhava (za mojega je še segedin od včeraj, midve z Niko bove pa imeli kurjo obaro in zame še skleda solate z jajškom in fižolom, pa še eno hitro pecivo bom spekla s skuto in jajci).

Tako, uživajte, jaz vem da bomuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
27.9.2008 11:51:35   
pike
pozdravček,

kaj bomo kuhali: hja danes bo kar šmorn in solata, nekaj lahkega. Čeprav jaz bi zdaj en sladoled z sadnim prelivomuser posted image ali pa kak jabolčni štrudeljuser posted image

Sušilca jaz ne bom imela, ker bom cotke lahko sušila v kurilnici. In tam je zelo toplo in se cote kar hitro posušijo. Kurimo pa na olje tako da ni nekega vonja v kurilnici.

Jaz sem tudi kar nekaj cotk za user posted image dobila vendar v različnih številkah in me je še vedno strah, da bom imela premalo cotk za začetek. In vem, da bom še ziher kupila kak kompletek bodijev in fliskov. Ne morem si pomagat.

Tiste, ki že imate otročke: kdaj ste šle po porodu z otročkom prvič ven na sprehod?
Pri nas decembrkah bo verjetno veliko odvisno od vremena.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
27.9.2008 14:17:49   
_sanja_*
Živjo...

Jaz sem pa ravnokar naredila lazanjo, zdaj pa čakam, da se spečeuser posted image

Katja... a mi boš izmerila pajacka, ko boš mela čas? Zanimajo me mere od vratu do konca vreče in dolžina rokavov. V Wenice mi je danes rekla, da v ponedeljek dobijo kombinizončke-vreče, ampak samo od št. 68 naprej. Če ni veliko večji od tega v H&M, ki je 62/68, bom najbrž kupila kar tega, ker imajo lepe modele.

Cipresa... Kako zelo velike? Misliš, da bi bil 62/68 prevelik?

Uršula, žal mi je za mucka user posted image user posted image user posted image Je pa vsaj odrešen zdaj, nič več ga ne boli.

Blackcoffee... Si pomislila na možnost, da mogoče nekatere ne dobimo nič rabljenega?user posted image Jaz nisem dobila ničesar, niti enega bodija, ker nimam od koga.
In če ima kombinizonček ušeska, še ne pomeni, da bo za pusta. Tako ali tako ima večina kombinizončkov useška, očitno še res nisi nič gledala...

Moonshine
... A potem sem prav razumela funkcijo tega pajacka oz. vreče? Da se nogice ne dajo naštimat kot samostojne, ampak je to samo zaradi previjanja?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
27.9.2008 14:33:01   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Blackcoffee... Si pomislila na možnost, da mogoče nekatere ne dobimo nič rabljenega?user posted image Jaz nisem dobila ničesar, niti enega bodija, ker nimam od koga.
In če ima kombinizonček ušeska, še ne pomeni, da bo za pusta. Tako ali tako ima večina kombinizončkov useška, očitno še res nisi nič gledala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, no.. seveda, imaš popolnoma prav.
in se opravičujem, če sem se malo porogala tistemu pajacku. seveda je srčkan - meni se pač zdi idealen za pusta!! user posted image
seveda pa bo vsaka svoj'ga malčka oblekla po svojem okusu.. tako se ti ni treba ozirati na moje komentarje. user posted image

evo, pa sem dobila po gobcu! user posted image
lp

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 27.9.2008 14:35:00 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
27.9.2008 14:47:35   
5ra_28
Pozdravček vsem...

Jaz že nekaj časa počivam po kosilu, je bilo danes malo prej, saj me je moj peljal na kosilouser posted image . Zdaj pa noge v luft, kot je ena enkrat napisala...user posted image

Zanositev...vsaka materinska šola ima svoj program, tako da ni vsepovsod enako. Pri nas je bilo prvo predavanje bolj uvodno (dolgčaaasnoo), smo pa dobili program za vsako predavanje, kakšna bo tema.
Bolniško pa fajn, da ti bodo popravili. Bi bilo kar neugodno, en teden brez vsega, pa brez dopusta?!user posted image

Pike...midva sva tudi prodala en avto ravno zaradi novega člana. No, ne ravno zaradi njega, njemu bi bilo pač vseeno v katerem se vozi..user posted image  . Bolj zaradi vozičkauser posted image . Sva zdaj tudi hodila mal po avtohišah, včeraj pa dala aro za en avto, ki sva ga šla gledat skoraj čez celo Slovenijo. Sam se je splačalo. Upam, da bo v tem tednu vsa papirologija urejena. Potem pa bi se najraje kar ta preostla 2 meseca  z vozičkom v prtljažniku naokrog vozila. user posted image user posted image user posted image

Glede cotk imam jaz  le dve kapci, debele zoknčke (kupljene od Lumpija - Mercator, čist poceni - 1,30 € - 4 pari!!! na znižanju in čist slučajno, ampak so tak fajn debele in lepe, da se jih ne morem nagledat), pa SAMO EN bodi, pa tri zimske "hlače" - sploh ne vem, če se jim tako reče, zgoraj na naramnice, spodaj pa z zoknčki vred. Majčko pa lahk daš pod njega ali preko. Kaj pa vem, kaj je to sploh..se še učimuser posted image . To je za oblečt VSE, kar imam do zdaj.V previjalni pa sta še zloženi dve brisački in dve dekci.  Pa še dekce in te hlačke sva kupila šele prejšnji teden v Avstriji. Čakam pa še na cotke, ki jih dobim na posojo.
Pri nama z mojim pa je ravno obratno. Jaz ne bi imela rada preveč stvari, ker bo itak vse hitr prerasto na začetku, moj pa bi mu kupil milijon stvari! Smešno...user posted image

Zdravje...mene še nič...pijem vsako jutro sok od lime (že nekaj let celo zimo)...hemeroidi...joj, sploh vam ne privoščim, pa seb tud ne, čeprav ne vem kako je..verjetno hudo!

Počivajte ali karkoli pač delate v soboto...

Končno smo trije:)

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
27.9.2008 14:48:05   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js sm pa danes bla v Pikapoki in gledla previjalne in se že kar odločila za Brevijevo previjalno skupaj z banjico in dvema poličkama - edin ta mi je po merah pasala v kopalnico,

Torej boš ti imela previjalno v kopalnici? Jaz pa nimam prostora v kopalnici user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
27.9.2008 14:49:40   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

madonca, me bo moral moj dragi danes na eno fensi šmensi večerjico peljat, če me že poročit ni bilo treba user posted image .

Ta pa je dobra...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene tudi ne bo treba poročit. Sam sem se odločila, da bom to urejala po novem letu, saj bomo takrat vsi trije dobili nov naslov...selitev! Pa še bom jaz nov priimek.user posted image
Bom pač 2-3 mesec tujec med nami tremi. Moj in malček isti priimek, jaz pa svojega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
27.9.2008 14:50:02   
5ra_28
Moj fantek ima že rutino. Vsako jutro se zbudi ob 6.15, takrat kot njegov očka. Se morata poslovit preden gre v službouser posted image No, potem pa zaspiva nazaj.

Pri nam je enako. user posted image  Sem se najprej čudila kako da se mali zbudi takrat, sam verjetno preko mene. Mene alarm mal prebudi, pol pa še njega tud verjetno. Kaj pa vem...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
27.9.2008 14:50:34   
5ra_28

Meni je še vedno tale ful všeč, ampak ga ne upam naročit - ravno zaradi številkeuser posted image

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=90870&productpage=9&sparte=2351

Jaz sem tudi gledala nekaj na netu, in preko Quelle...sam..ko ne vidiš realno velikosti. Je velik lažje, če ga vidiš v živo. Jaz sem kupila nekaj cotk v Toysu prejšnji teden, pa so njihove štev. 50 bile enake kot bodi 56, ki ga imam doma. Res prihaja do razlik, pa mi ni prek kataloga za naročat. Že itak ne vem koliko katerih številk (50,56,62) naj kupim, kaj šele, da ne vidim.  

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.9.2008 15:01:23   
5ra_28
Aja, še to...zdaj pa  so sami moji posti...user posted image , ne bit jezne. Sem hotela dat v album slike, ko sem poslikala vmesno fazo mojih stenskih poslikav (še nedokočane), pa ko sem dala tam 'dodaj album', mi je izpisalo, da se pripravljajo na nove albume in da bo nova oblika veliko boljša. Tako da se očitno ne da.
Kako pa se v postu priloži slika, pa nimam pojma (pa nisem anti- računalniški tip), amapk ne vem. Ena od vas je enkart na drobno opisala, zdaj pa bo trajalo, da jaz to najdem.
Bom probala najti navodila, pa da naložim slikce.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.9.2008 15:27:49   
5ra_28
Upam, da mi bo ratalo...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
27.9.2008 15:31:42   
5ra_28
No, pa mi je uspelo... Na prvi slikci je na levi steni Pooh, ki sedi na veji, poleg njega na desni pa je tisti smešni njegov pujsek. Sam se slabo vidi preostalo, ker je narisano s svinčnikom, pobarvano pa ni do konca.
Na desni steni pa je Pooh, ki igra nogomet s tigrom.

Druga slikca ta nogometno razpoložen Pooh.

Tretja slikca pa bližje slikano, kako sedi na veji.
Ko bo dokončano, vam pokažem.
Na levi steni je velik medo okrog 80 cm, na desni pa 1 m.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
27.9.2008 15:40:01   
julika
tebi pa gre to od rokuser posted image ......res zelo lepouser posted image

jaz sem pa danes tako dobre volje.......dobima previjalno komodouser posted image user posted image .pol bom pa lahko že začela not spravljat cotke za user posted image .glede cotk.......mi2 sma kar nekaj dobila od kolegice, ki je letos rodila fantka.nekaj pa sma kupila.v glavnem že imava skoraj vse za user posted image , razen kozmetike.mogoče res malo hitro,ampak mi ni potem zadnji mesec okrog za laufat pa nabavljat stvariuser posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
27.9.2008 15:47:05   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: julika

jaz sem pa danes tako dobre volje.......dobima previjalno komodouser posted image user posted image .pol bom pa lahko že začela not spravljat cotke za user posted image .

Te popolnoma razumem. Jaz sem komodo dobila na posojo (je dala že dva otročka v naši širši družini skozi...)in sicer ravno prejšnjo soboto. In v nedeljo mi je bilo tako fajn, ko jo je moj sestavljal, jaz pa risala po steni. Kot majhen otrok, ko dobi novo igračo. Se bo ponovilo pri sestavljanju posteljice.user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
27.9.2008 16:52:27   
pike
5ra_28 isto je bilo pri meni prejšnji teden, ko je moj sestavil previjalno komodo in posteljico in sobo sva okrasila z nekaj nalepkami med katerimi je tudi medvedek pu. Bila sem tako vesela in srečna, da sem še isti večer vse cotke, ki sem jih dobila in nabavila presortirala in zložila v komodico. Čeprav sem bila že utrujena od čiščenja, ker smo dan prej sobe prebarvali.
Si pa zelo lepo pobrisala sobico.

Tako zdaj sem se lotila čokoladnih medenjakov in kuham si čajček pol pa grem kar pod odejo, pri nas je že začelo deževati in je pravi dan za "pod odejo".

Lep deževen pozdravček.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
27.9.2008 17:16:15   
_sanja_*
5ra: bravo! user posted image user posted image user posted image Zelo lepo... Ne pozabi nam pokazat še potem, ko bo končanouser posted image

Imamo pa tudi mi previjalno v kopalnici. Sicer imamo komodo, ne tiste z banjico. Katja, mislim, da vem, katero Brevijevo mislišuser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
27.9.2008 17:33:40   
5ra_28
Oh, hvala. Saj se meni tud dopadeuser posted image . Bom poslikala še, ko končam.
Grem zdaj muffine pečt, potem pa mal mamine bunde probavat, katere bodo za porabit ta dva meseca, da si kakšno sposodim, ker kupovat si je ne mislim, ona pa ima ravno eno številko večje od mene, pa jaz bolj ozke modele, ona pa bolj na 'komot'. lp

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
27.9.2008 18:01:35   
blackcoffee
user posted image  
hehe.. jaz tudi risala po steni!  user posted image
žal nisem mogla kamere bolj približat. pa saj se vidi.. muca in marjetica.
tak moj stil.. bolj alternativen...  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 27.9.2008 18:11:42 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
27.9.2008 18:47:42   
_sanja_*
Tole ste brale?

http://www.ringaraja.net/forum/m_3088046/mpage_139/key_/tm.htm#3191685

Preveč takih stvari se zadnje čase dogaja... user posted image user posted image

Upam, da katero med nami ne doleti kaj takega...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
27.9.2008 18:53:38   
katja_p
Pa da se danes še jaz malo javim!

Upam, da se bom spomnila napisat vse, kar sem si zamislila med branjem vseh teh vaših današnjih postov user posted image . Drgač bom pač dopolnjevala user posted image

Previjalna: ko jo bom imela, jo bom slikala in dala gor. So me danes klicali iz Pikapoke, da jo imajo v skladišču, ampak niso še izvedeli za barvo (bi pa rumeno). In bom v ponedeljek izvedela kaj več oz. ko bo v Celju, da jo grem kar iskat.
Ni pa tale http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/brevi-previjalna-miza-fliper/5778011250577008
Je zlo podobna, le da nima križnih nog, ampak kar vertikalne in dve polički pod banjico.

Kosilo: mi smo bili danes na Gorenjskem, v Preddvoru, in smo šli v eno fino gostilno (Pr Bizjak) in jedli zelo negorenjsko, kar se tiče porcij. Sm taka kot sod user posted image

Kombinezon: Sanja, mere - 71 cm od vrata do konca vreče; rokavi 25 cm (z rokavičko), če pa ima rokice zunaj, je 18 cm
Js sm včeri probala iz te vreče naredit za nogice in je ful simpl user posted image  Sam mal prestaviš zadrge in gre. Men je res super tale kombenezonček user posted image  Bom slikce prpopala, takoj, ko se mi baterija napolni user posted image

Cotke: js sm tudi že kar nekaj kupila, ker sm dobila nekaj malega, a so same modre stvari, ker so od fantka. Nisem pa sploh še kaj pretiravala, ravno toliko, da bom imela za prve par sni. Pol bo pa tk še kdo prnesu, pa pol greš kupit, ko vidiš, kaj rabiš. Pa še tašča mi je dans rekla, da naj ne kupim vsega, da bo še ona imela veselje po trgovinah hodit in roza cotke kupovat user posted image
Me pa nekaj zelo čudi: zlo težko je dobit pajace al pa hlačke, ki imajo stopalca user posted image  H&M nima nič - no, en model sem včeri dobila, iz flisa, bele barve.

Spanje: že drugo noč zapored sem se zbudila user posted image  Hmmm ... upam, da se to ne bo začelo ponavljat, ker bi res ful rada spala ... Pol pa ležim in si sploh ne upam oči odpret, ker vem, da je itak še tema in se kr hočem nekak prisilit, da bi čim prej zaspala nazaj user posted image

Poslikave: babnce, ve ste zakon! A to kr same narišete na steno? Brez kakršnegakoli pripomočka? user posted image  Zakon! Js ne bi znala ... Razn, da mi eden nariše, pa js pol sam pobarvam user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
27.9.2008 18:56:45   
katja_p

Tole ste brale?

http://www.ringaraja.net/forum/m_3088046/mpage_139/key_/tm.htm#3191685

Preveč takih stvari se zadnje čase dogaja... user posted image user posted image

Upam, da katero med nami ne doleti kaj takega...

Joj, js takih stvari sploh nočem brat, ker me tako užalosti, da potem samo paniko še sama zaženem.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
27.9.2008 18:59:05   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js sm pa danes bla v Pikapoki in gledla previjalne in se že kar odločila za Brevijevo previjalno skupaj z banjico in dvema poličkama - edin ta mi je po merah pasala v kopalnico,

Torej boš ti imela previjalno v kopalnici? Jaz pa nimam prostora v kopalnici user posted image .

Sem po pogovoru s kolegico ugotovila, da je to najbolj priročno: plac imam (sicer glih tolk, da gre ta previjalna noter, za druge ni placa), vodo imam pr roki, najbolj topla bo in na hitrco jo lahko ogrejem še s kaloriferčkom.
Mislim, da bo to pametna poteza, da imam v kopalnici previjalno.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
27.9.2008 19:04:29   
_sanja_*
Katja...

Potem mogoče mislim pravo previjalno... Kaj takega?
user posted image

So tudi meni svetovali, da naj jo imam v koplanici - ravno zato, ker je vedno topla in je voda pri roki. No in ker imama dovolj placa, sma jo res dala tjauser posted image

Glede hlačk s stopalci se pa strinjam. Ni jih kaj veliko na izbiro, ali pa jih ne najdem. Zato se jaz zadnjič kupila štramplčke, čeprav ne vem, če jih bom sploh lahko oblekla tak malemu otroku...user posted image

Aja... hvala za mereuser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 27.9.2008 19:05:29 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
27.9.2008 19:06:12   
katja_p
Z mamo in atijem sem malo prej preurejala otroško sobo. Smo dali eno posteljo ven - prej sta bili noter dve (90x190). Pa sta mi rekla, da naj eno kar obdržim, da bom kdaj, ko bo otrok bolan ali kaj podobnega, pr njem prespala lai prebedela. Tako da bosta notri postelja in kinderpet. Pa dva predalnika sta že tam in ena velika omara za cotke.

In eden izmed teh predalnikov je malce širši, tako da bo fino šla previjalna podloga nanjga, ko poleti ne bom glih rabla tople kopalnice za na hitrco previt user posted image

Sicer bom to sobico rabla šele nekje od aprila naprej, sam je fajn, če imam vsaj približno tiste stvari noter, ki jih rabim, da ne bomo pol prenašali iz ene v drugo sobo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.