lonja
|
Daaaaan, evo, še ta tretjo čvekico iz včerajšnjega srečanja. Je blo prav luštno in res bomo morale ponovit spet kmalu. Otiko je tko fajn gledat, vso v pričakovanju nečesa novega, kar nekam prestrašeno mi je delovala, ampak samo delovala . Sem se kar malo zamislila, kako sem tudi sama kupovala te osnovne stvari, od vozička, lupince, postlce, uf... No, zdej na srečo tega ni, še cunj nisem potegnila ven izpod omar, to me še vse čaka, po mojem šele takrat, ko začnem s porodniško. ker tempo popoldne, ko pridem iz službe je enostavno prehud. Z Zverinco sva pa ugotovili, da se poznava preko ene tretje kolegice, tako da: ja, SLO je res ena velika vas . Bo pa Ajda res naslednjič vesela Nikine družbe, tako da... . Je pol zvečer razlagala, kako smo bile na tortici, pa da je s tetama gledala ribice v akvariju. No, danes sva spet sami, ker nama je odletel v Bruselj, ampak se na srečo vrne že zvečer. Danes je pa naša mala M v trebuščku full aktivna, že cel dopoldan pridno opozarja nase. Pa brce so se dejansko preselile nekam višje, tako da se je po mojem res že obrnila. Sicer pa imam v torek dopoldne še zadnji UZ, bomo videli, če je moj feeling ta prav . Lep dan vsem skupaj!
|