|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
26.9.2008 7:56:08   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Najprej vas povabim na user posted image .

No ljubljančanke, je kaj novega v zvezi z user posted image , kar bi morale vedeti tudi ostale? Čakamo seveda tudi na foto dokumentacijouser posted image . Me veseli, da ste uživale!

Gorenjke, jaz se pridružujem, če se bomo zmenile!

Mi bi morali pa včeraj imeti v vrtcu jesenski piknik, pa so ga zaradi slabega vremena prestavili. Mislim, da sem bil jaz precej bolj razočarana kot naša punčkauser posted image . Smo pa potem dobili obiske, še eno družino z decembrko user posted image  in punčko, 5 dni starejšo od naše lepotičke. Tako da je bilo popoldne popolnouser posted image .

Miracleme, sploh si ne predstavljam, kakšna nadloga so ti hemeroidi. Upam, da se malo umirijo in da jih boste po porodu uspešno sanirali!

mami_1797, jaz sem enkrat delala intervju z eno gospo, ki dela akupunkturo nekje v Šiški ali Šentvidu in tudi pripravlja nosečnice na porod. Ime ji je simona, če ti to kaj poveuser posted image .

Zdaj grem pa pripraviti zajtrk. Bom jedla polento z mlekom. Za kosilo pa (spet) gratinirana zelenjava in rožmarinov riž.

Lep pozdrav od mene!

Cvetim...

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
26.9.2008 8:23:26   
zanositev
Dobro jutro!

Splet.Ka hvala za kavico....Takole samevamo doma, kava, internet....Sej malo miru ne škodi, bo kmal bol veselo in si bomo spet zaželele kako mirno jutro.user posted image

Miracleme...kar zaboli me, ko pomislim kako trpiš..user posted image .Joj, si ne predstavljam iti na blato....res. Upam, da bo čimprej bolš...Pravijo, da so nosečnice zaprte...
Pri meni je ravno obratno. Tut po 2x na dan imam drisko...

Aja, drugače me je pa že v luft vrgla pošta s komisijeuser posted image ...imam odobreno bolniško od naslednjega tedna naprej...mogli bi mi pa od tega tedna, saj sem ta teden že skoz doma!!!!user posted image Zdej imam pa minus ure in nič dopusta...Res čudno...Bodo mogli popravit, saj ne morem delati za nazaj...halo!!!

Drugi teden se mi začne materinska šola...Juhu. user posted image Ampak moj dragi ne bo mogel iti prvič... A so res najbolj pomembna predavanja prvič in drugič? (dihanje, itd..)

Meni pa jajčka na oko dišijo za zajterk...

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
26.9.2008 8:32:09   
b
Zdravo

Kako se kaj danes počutite? Ste se naspale? Jaz sem danes spala zelo lepo napram včeraj ko sem pol noči bedela.
Splet.Ka za kosilo praviš da boš imela rožmarinov riž ( predvidevam da je to riž posipan z rožmarinom. user posted image Naj te opozorim pri jemanju večje količine rožmarina, da lahko izove krče. Spodaj ti pa sem še prilepla članek, da to drži.

Stranski učinki in strupenost
Nekatere sestavine eteričnega olja so strupene za osrednji živčni sestav, denimo kafra, katere delež je 10 do 20 odstotkov, ki v večji količini notranje povzroči krče, podobne epileptičnemu napadu. Eterično olje običajno draži kožo le pri preobčutljivih posameznikih, pri katerih tudi povzroči fotosenzitivno reakcijo na osvetljeni koži.Prepovedi in opozorila
Zaužitje večje količine eteričnega olja, a malo verjetno listov, lahko povzroči želodčno-črevesno in ledvično vnetje. Lahko izzove epileptični napad, zato  ni primeren za epileptične bolnike. Preobčutljivi posamezniki naj bodo pozorni na kozmetične in negovalne izdelke z njegovo vsebnostjo. Po izročilu je sredstvo za splav in vpliva na menstruacijski ciklus, med nosečnostjo in dojenjem naj se ga zato ne užije dosti več, kot je običajno v prehrani.

Pa brez zamere ampak sem mnenja, da je  to boljše povedat kar veš v naprej kot pa da je že kaj narobe.

Mi pa bomo imeli za kosilo podobno- rižoto iz piščančjega mesa graha in korenča, zraven pa rdečo peso.Lep dan vam želim pa čeprav je deževen.user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
26.9.2008 8:37:07   
b

Zanositev moram ti povedat, kar se tiče prekinjene bolniške, da boš lahko imela pri delodajalcu, če nimaš dopusta malo težav. To se rado zgodi kar velikokrat, da prekinejo bolniško za kakšen dan in jo potem zopet odobrijo, ker tako zopet breme pade na delodajalca ne pa na zdravcstvo. Predvidevam da si na bolniški več kot en mesec in da je šlo na komisijo, drži?

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
26.9.2008 8:41:47   
tejci01
Dobro jutro

splet.ka  hvala ti za kavico,sem jo pravkar spila in me prav napolni z energijo.
Tudi pri nas na primorskem je bolj oblačno ni pa še dežja ker malo piha, upam da bo še kaj sončka.

Eno vprašanje, kaj mogoče katero od vas motijo kaj vetrovi? joj mene zadnje čase kar močno,pa tudi vonj ni nič kaj prijeten.user posted image user posted image

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
26.9.2008 8:45:09   
zanositev
Do tega tedna sem bla na bolniški po 4 ure že tretji mesec...v ponedeljek sem šla pa k ginekologinji, da naj mi da za 8 ur...ker sm čist fertik. Še pozanimala sem se, če sem od sedaj naprej doma.
Zdej pa kar naenktrat pošta, da imam od naslednjega torka šele po 8 ur bolniške. V torek bom lahko že v redu in bom šla mogoče delat... A ni nelogično. Mogoče se je moja osebna dohtarca zmotila v datumih in narobe poslala na komisijo...bom šla v ponedeljek pogledat...Ni šans, da bom mogla jaz ta nesporatum trpetuser posted image

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
26.9.2008 8:47:36   
katja_p
Jutro in hvala za user posted image

joj, danes sm pa js bedela ene 2 uri ponoči. Pa ne vem točno zakaj. Sm se zbudila in kr nism mogla nazaj zaspat. Pa user posted image  ni kaj močno se premikalo, da bi me motlo user posted image  Prav groza! Zjutri je blo treba pa vstat.

Dans sm pa zakurla doma, ker me je res že mal zeblo in sm se do zdle ukvarjala s spuščanjem zraka iz radiatorjev in prelaufala celo hišo, da sm naštimala radiatorje in pregledla, če vse deluje user posted image

počas se bom pa spravla v trgovino po fasngo, ker mi je mal zmanjkalo zaloge v hladilniku user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
26.9.2008 9:01:30   
Splet.Ka
Juhuhu, pri nas se že kaže sonček.

B, hvala za opozorilo glede rožmarina. Jaz ga dam v en velik lonec riža ščepec posušenega, manj kot na primer soli za isto količino. Verjetno to ni prevečuser posted image

Zanositev, kako zoprno, da se moraš s takimi stvarmi ukvarjati. Ali moraš sama poslati pritožbo ali ti jo mora zdravnica? Upam, da urediš tole bolniško!

tejci01, mene zmerno dajejo vetrovi, posebej po telovabi, ko malo spodbudim procese v telesuuser posted image

Katja_p, upam, da kurjava dela, kot je treba. Pri nas v bloku kurijo kot nori. Imamo vse radiatorje zaprte in je od cevi, ki gredo skozi stanovanje, kar vroče. Se mi zdi tako škoda energije.

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
26.9.2008 9:03:59   
zverinca
Dobro jutro!!

naj poročam: dobile smo se tri nosečke, Lonja, Otika in jaz. Otika je imela sabo prvorojenko Ajdo, ki me je zelooo očarala s čokoladno rjavimi učki, pravo nasprotje moje Nike (modrookica). Obe nosečki sta zelo simpatični, čveki, taprava družba za ob tortici. Moram pa povdarit, da ima Otika res majhen trebušček!! napram meni ali Lonji - nama je to druga nosečnost in zato se tudi bolj raztezava v vse smeriuser posted image fotodokumentacije ni, vas moram razočarat, jaz sem sicer imela foto sabo, pa se kar nisem opogumila, da bi natakarico prosila da nas slika... bomo drugič, itak se moramo še dobit, ane? je bilo lušno... lahko vam je žal, tiste ki niste prišleuser posted image

kako drugače? eto, otroka oddala v vrtec, sedaj pa najprej zajtrk (toast in med), za kosilo kuham segedin, pa bo dan spet okoli... komaj čakam da stisnem Niko popoldne, da preživiva skupaj, upam da se vreme ne bo sfižilo, da bomo lahko šli ven.

Zanositev, če si na bolniški že toliko časa potem pa kar reci osebni zdravnici naj uredi datume, sej ni logično da si bla kao par dni v službi... meni so tudi en mesec nekaj zaštrikal z datumi, pa mi je potem osebna zdravnica dala popravljen bolniški list in se je vse poštimalo.

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
26.9.2008 9:05:27   
katja_p
Povejte, a se ve kaj spoznate na vlažilce zraka? Kaka je razlika med ultrazvočnim in parnim, kateri je boljši za uporabo ...?

Ga ima katero oz. ga kateramisli nabavit?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
26.9.2008 9:09:35   
zanositev
Zdravnica pošlje na komisijo in se je zmotila v datumu..oz. za cel tedenuser posted image !
Sem klicala na komisijo (ker mi ni dalo miru) in so rekli, da naj grem do moje dohtarce in dave še enkrat nov predlog...Hvalabogu...drugače bi bila cel vikend na trnjih...

Vidim, da kar zdravo jeste...velik zelenjave...jaz bom pa zrezek pa pomfri danes + veliko skledo zelene solateuser posted image , da naredim povprečje..
Slastno mastno!

Zdele bom pa papriko filala (6kg), da si ozimnico naredim, ker pol ne bo cajta...user posted image user posted image

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
26.9.2008 9:12:15   
zanositev
Punce, kar se pa vetrovov tiče...Groza!!!user posted image Jaz mam tut!!! Pa so tut groznega vonja....user posted image user posted image Še posebej, ko kaj pojem on pa veselo brca....Če po črevesju so vetrovi, če pa po mehurju pa na WC letim...Ne sekirajmo se...se bodo možički že navadili....sej imamo čudovit izgovoruser posted image user posted image user posted image

Letos bo najlepši božič

Neposredna povezava do sporočila: 3937
26.9.2008 9:22:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Otika je imela sabo prvorojenko Ajdo ...

Samo da tole popravim ... Lonja je imela Ajdo s seboj, jaz sem pa zaenkrat še brez user posted image ... samo je bila pa navita tamala in čist navdušena nad ribicami user posted image

Drugače pa dobro jutro, vse skupaj! No mene je danes zbudil en klic referentke iz upravne enote, da mi sporoči, da je odločba o spremembi priimka pripravljena in da naj jo pridem danes do 13ih iskat user posted image ... sem bila tako presenečena, da je gospa to tako hitro naredila, da sem sedaj prav dobre volje. Tako da sedaj čakam prijateljico, da se mi pridruži pri jutranji kavici, potem pa se hitro slikat za nove dokumente in na občino po odločbo in pol na matični urad po nove dokumente ... madonca, me bo moral moj dragi danes na eno fensi šmensi večerjico peljat, če me že poročit ni bilo treba user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
26.9.2008 9:23:17   
*Mateja
Jutro še od mene.
Ve pa tok čvekate, da ni mogoče za vami vse prebrat.
Včeraj sem imela pregled in je vse ok. Je rekla da imam nekam majhen trebuh, ampak da je vse ok- je pomerila glavico, trebušček in nogice od user posted image
Vrtnica za tabelo- TEŽA- +5,5 kg, naslednji pregled pa 23.10
Jaz sem včeraj tud nekaj malega kupila za user posted image , ko sem prišla domov mi je blo pa žav da nisem kupila enga bodija k sm ga vidla v c&a-ju, je biv res tok lep, zimski, pa še samo 6 euru. tk da pomoje bom danes šla še enkrat v Kranj ga iskat, ker mi ne da miru.user posted image

Lepo čvekajte

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

Neposredna povezava do sporočila: 3939
26.9.2008 9:36:52   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Povejte, a se ve kaj spoznate na vlažilce zraka? Kaka je razlika med ultrazvočnim in parnim, kateri je boljši za uporabo ...?

Ga ima katero oz. ga kateramisli nabavit?

Mi ga mislimo nabaviti, amapk sem prepričana, da bo najprej moj vd mož diplomiral iz primerjav, potem bomo šli pa v nakup.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zanositev

Zdravnica pošlje na komisijo in se je zmotila v datumu..oz. za cel tedenuser posted image !
Sem klicala na komisijo (ker mi ni dalo miru) in so rekli, da naj grem do moje dohtarce in dave še enkrat nov predlog...Hvalabogu...drugače bi bila cel vikend na trnjih...

Vidim, da kar zdravo jeste...velik zelenjave...jaz bom pa zrezek pa pomfri danes + veliko skledo zelene solateuser posted image , da naredim povprečje..
Slastno mastno!

No super, da se bo uredilo. Kar se tiče zdrave prehrane...midva sva si včeraj zvečer, ko je naša punčka zaspala, naročila ocvrte kalamare in pomfri, zraven sva pa en Bandidos Ice spila...toliko o zdravjuuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
26.9.2008 10:40:33   
ninica04
Pozdravček še od mene

Jst sem bla pa že danes fejst dejavna, že ob 8h sem šla na sprehod okoli jezera. Sicer je fuuullll pihalo, samo je pasal mal frišni luft.

Fajn da ste se ljubljančanke dobile. Pa te mal še osebno primerjale. Škoda ko niste slikale...

vetrovi - groza tudi pri meni! Sploh ne vem od kod se to jemlje!! Pa kaki vonji! user posted image user posted image Še moja mala se mi čudi pa še ni 4 leta stara!!! Groza! user posted image user posted image user posted image

zanositev
- hvala bogu da si ugotovila kako in kaj. Mene bi kap! Pa itak mam ful strahe s to komisijo. Prav te dni tudi jaz čakam pošto od komisije, pa mi je kar slabo če kaj ne bo ok.

kosilo - danes kuha tašča - musako. Jupi, komaj čakam

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
26.9.2008 10:48:51   
_sanja_*
Pozdravljene!

Spet sem tako fajn spala. Zadnje čase mi tako pašeuser posted image user posted image user posted image
Moj fantek ima že rutino. Vsako jutro se zbudi ob 6.15, takrat kot njegov očka. Se morata poslovit preden gre v službouser posted image No, potem pa zaspiva nazaj.

kosilo - verjetno bom danes pekla pizzo, ker se mi jo luštauser posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
26.9.2008 12:06:08   
lonja
Daaaaan,

evo, še ta tretjo čvekico iz včerajšnjega srečanja. Je blo prav luštno in res bomo morale ponovit spet kmalu.

Otiko je tko fajn gledat, vso v pričakovanju nečesa novega, kar nekam prestrašeno mi je delovala, ampak samo delovala user posted image . Sem se kar malo zamislila, kako sem tudi sama kupovala te osnovne stvari, od vozička, lupince, postlce, uf... No, zdej na srečo tega ni, še cunj nisem potegnila ven izpod omar, to me še vse čaka, po mojem šele takrat, ko začnem s porodniško. ker tempo popoldne, ko pridem iz službe je enostavno prehud.

Z Zverinco sva pa ugotovili, da se poznava preko ene tretje kolegice, tako da: ja, SLO je res ena velika vas user posted image . Bo pa Ajda res naslednjič vesela Nikine družbe, tako da...user posted image . Je pol zvečer user posted image  razlagala, kako smo bile na tortici, pa da je s tetama gledala ribice v akvariju.

No, danes sva spet sami, ker nama je user posted image  odletel v Bruselj, ampak se na srečo vrne že zvečer.

Danes je pa naša mala M v trebuščku full aktivna, že cel dopoldan pridno opozarja nase. Pa brce so se dejansko preselile nekam višje, tako da se je po mojem res že obrnila. Sicer pa imam v torek dopoldne še zadnji UZ, bomo videli, če je moj feeling ta prav user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
26.9.2008 13:07:10   
tejci01
Oj
še dobro da ne samo mene matrajo ti vetroviuser posted image
Sem dobila odgovor iz komisije (je že šel mimo 1 mesec odkar sem na bolniški) in so mi odobrili. Tako da od danes pa vse do 14.11. sem na bolniški na stroške Zavoda, s 15.11. pa pričnem s porodniško. Mi je kar malo odleglo.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
26.9.2008 13:10:38   
tejci01
A je mogoče med decemberkami še katera s primorske?
Lahko bi se dobile tudi mi na kaki dobri tortici. Kaj pravite?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
26.9.2008 14:05:42   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: miracleme
...popolnoma te razumem glede bojazni kako bo z otročkom, saj se tudi sama večkrat znajdem pred tem problemom....
Pride dan, ko se bolj obremenjujem, po drugi strani, pa sem sklenila, da me to ne pelje nikamor.

hja.. ne vem.. izgleda, da bo poleg nosečnosti, tudi prihod novega člana konkretna sprememba - takšna, ki si je zdaj v tem trenutku ne morem predstavljati.
upam, da me ne bo preveč 'zabetoniralo' ali nabediralo.. user posted image
- še kar ne morem verjeti, da bom rodila že čez dobra dva meseca!!! ta svoj trebuh bi dala zamrzniti še za kako leto.. user posted image
včeraj smo imeli zadnje predavanje MŠ - kjer so nam na praktičen način prikazali nego otroka (umivanje, zlaganje plenic, oblačenje...) mislila sem, da imajo tam več pup in da je praktični prikaz mišljen za nas.. ne pa da si zgolj opazovalec.. user posted image
ampak ok. dobro, da je tako, saj bi sicer predavanje trajalo še vsaj dve uri dlje.

kar zadeva hemeroidov... tudi jaz sem jih staknila. zakurenk!
sem kupila kremo in si pol tube stisnila v rito.. user posted image hvala bogu, je nadloga v dveh dneh prešla in srčno upam, da se ne ponovi.
na kakšen način pa se ti bojuješ z njimi?

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
26.9.2008 14:07:35   
katja_p
Js sm zdle mal prešetala se po H&M-u, na otroškem oddelku seveda (na MAMA nimajo itak nč pametnega - vsaj v CE ne user posted image ).
Ampak tale otroški del ... user posted image  Js bi kr vse pokupila user posted image  Čist sm not padla, sam na konc nism nč vzela - sm se zadržala user posted image
Gledla sem zimski kombenezon, bež barve - mislim, da je tud Sanja tega gledla, za 25 €. Pa mi je ful všeč, ker je brez "nogic", ampak ima kr žakeljček, pa lepo rokavičke na rokavih. Ga bom najbrž vzela, sam bi rada, da gre moj user posted image  zraven, ker drgač bo reku, da kr neke stvari kupujem user posted image
Mi pa neki ni jasno: sm gledla kompletke iz flisa - ful kjut, sam nobene hlačke niso s stopali user posted image  A pol mu daš ene dvojne zoknčke debele gor?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
26.9.2008 14:16:02   
Anonimen
Alo!

No zdaj sem pa tudi uradno Domžalčanka ... sem danes na občini vse lepo uredila, kljub temu da sem prišla tja pet pred eno, samo so bile punce tam takoooo zeloooo prijazne in me vseeno sprejele in nič grdo gledale user posted image . Drug teden enkrat mi pa še osebno pošljejo po pošti ... jej! Zdaj moram samo še na 1000 in en naslov sporočit nove podatke ... in sigurno bom kaj pozabila, ko imam pa spomin zadnje čase ko ribniško rešeto user posted image .

Ja Lonja, zadnje nekaj dni sem res malo prestrašena ... se mi zdi, da me dogodki prehitevajo po levi in po desni ... da me le ne bodo povozili user posted image .

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
26.9.2008 15:08:28   
katja_p
Vprašanje: a katera ve, kako je z zavarovanjem, če ti sred porodniške poteče pogodba pr delodajalcu? user posted image  Si zavarovan v sklopu porodniške? Al se morš posebej zavarovat ...?

Js bom s 1.10. namreč zaposlena za določen čas, ampak mi bo med porodniško pogodba potekla. Kako pa pol naprej? Sem mirna do konca porodniške, pol se pač prijavim na zavod al pa zaposlim nekje drugje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
26.9.2008 15:33:29   
mami_1979
Najbolje, da greš na ZZZS vprašat, kako je s tem.
Mene je pred štirimi leti namreč mož dal v službi zavarovati po sebi, ker pa sem imela še 14 dni do poteka porodniške, me na ZZZS gospa pač ni zavarovala, ker sem pač še imela veljavno zavarovanje. Da nisem obvezno zavarovana sem ugotovila šele po pol leta, ko sem šla k zdravniku.
Potem, pa sem bila še kregana na Zzzs, ker nisem prišla povedat, kateri dan mi poteče bolniškauser posted image Halo!? Kot da nimajo datuma??!!
Tudi prehiter ni dobro bit.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.