|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
28.9.2008 20:05:47   
saššša
blackcoffe jz sem pri Manci kupila vse začetno št 62 in hvalabogu da je tako ker se je punca rodila 3670g in 54 cm, in ko daš gor vse tiste plenice (sm imela široko povijanje, rodila v PO) so bile te cunjice čist OK.Pa ker še nisem bila tako izverzirana v oblačenju dojenčka je blo super ker je šlo čez glavo brez problema....Pol pa itak dobi skoraj kilogram na mesec, tako da so pol rud te cunjice kmal premejhne....Je pa res da če piše 6m je za 6 mesecev, ampak je odvisno od proizvajalca....eni imajo manjše, drugi večje št.   Odločitev je pa itak tvoja....
LP vsem skupaj

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
28.9.2008 20:36:50   
*nina*
no pozdravljene po zelo zelo dolgem času, kako smo?
Mi smo imeli računalnik na popravilu, no na koncu sva kar novega kupilauser posted image uglavnem nisem se vam mogla javiti in vidim, da ste se ful razpisale, tako da se bom kar takoj lotila branja.
No sam toliko, da vam še povem, da sem v ponedeljek imela pregled in je vse vredu, lepo rastemo...naslednji pregled imam 22.10

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
28.9.2008 21:19:41   
blackcoffee
saššša -  fino, da si opozorila glede velikosti cunjic..  se strinjam..ko bo otročiček v vseh tistih plenicah, je bolje, da imam pripravljene malo večje stvari.  mogoče bi bilo najbolje, ko bi otroku izmerila dolžino hrbtenice, rokic in nogic, tako pa bi potem lažje kupovala oblačilca - bom pač s centimetrom skakala po trgovinah - glede na to, da so velikosti proizvajalcev različne.

jaz imam pa naslednji pregled 16. 10.
pa izmerila sem si trebuh: po novem merim 106cm na vago pa sploh ne upam več stopit. user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
28.9.2008 21:46:46   
Anonimen
Alo!

Suni, MaxiCosi lupinice ni na letošnjem seznamu, ker so letos testirali le tiste lupinice, ki jih lani niso oz. jih lani še ni bilo. Tako da je MC lupinica na seznamu za 2007. Teste so delali po istem principu, tako da so testi iz 2007 in testi iz 2008 popolnoma enakovredni. Saj o tem sem eno temo celo odprla ... malo pobrskaj z iskalnikom.

Ah ja ... jaz sem pa danes čist enmajčkeno pospravljal pa veliko likala, pa domou sem šla mami in očija malo pogledat, pa v LJ sva bila pri prijatelju na kofetu ... zdaj je šel pa moj na tekmo (Jesenice vs. Olimpija), jaz pa se pa doma grejem pod dekico z nogami v luftu ... mi sploh nič ne manjka user posted image .

Drugače je bila pa danes prva noč, ko sem šla na wc več kot 1x ...se mi prav smilite tiste, ki že nekaj časa hodite tudi ponoči na 2 uri na wc.

Veste kaj me zanima ... namreč zaradi bušija in pa predvsem zaradi bolečega kolena, si ne morem več sama spedenati nog (odstranitev odmrle kože, nohti, ...), pa me zanima če pozna katera v okolici Ljubljane ali Domžal kak fini salon, kjer to počnejo ... pa še to, a je v nosečnosti priporočljiva še masaža stopal poleg tega ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4029
29.9.2008 6:15:56   
nadya
Jutro! user posted image  za vse.

Jaz sem spet zelo slabo spala, zato sem se po večurnem premetavanju odločila da bo kar najboljš da vstanem. Moj dojenček je bil dva dni čez dan precej miren, no je pa zvečer pa ponoči vse nadoknadil user posted image user posted image .

Drugače sem pa tudi jaz imela precej delavni vikend. Pospravljanje... Moj je omaro za v pisarno sestavu, zdej mam pa še tukej za pospravit. Dans mi bo naredil še poličke za v kopalnico... Mam kar precej dela.

Me pa zanima a boste ve že zdej cunjice prale, al se to zadnji mesec naredi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
29.9.2008 7:47:14   
5ra_28
Dobro jutro še iz moje strani, jaz kave ne pijem, tako da vam pošiljam čajček... Kavo pa si kar same skuhajte user posted image . Jaz spet nisem mogla dalje spat. Šment. Pa meglo imamo zunaj. user posted image  Ne se čudit megli, tiste ki se boste ob 10h vstale, 'megla?user posted image '...saj pri nas je ob 10h tudi več ne bo. user posted image

Ja, nedelja je bila bolj nedeljska, spala sem celo do 10:30! Mislim da sem se naspala za cel teden nazaj, ker je bil zlo aktiven.

Joj, sem že v 31.tednu. Kako čas beži...Čeprav če pomislim, da še dobra dva meseca, se mi pa zdi fuuul dost.

Katja...ti pa imaš vse že tako lepo zloženo in pripravljeno in kako velikoooo stvari. Jaz imam tak mal proti tebi. Tisti pajacek pa je fajni.

Hlačke z copatki / nogicami...jaz sem nekaj tega prejšnji teden v Toysu. So imeli fuuuuul veliko izbiro. Da sem se komaj odločila.

Nadya..jaz vsako cotko (tistih nekaj malo, kar jih imam do zdaj), operem takoj. Bom pa potem videla, če še bom vse enkrat. Sam dvomim. Naj ti povedo tiste, ki imajo že tako dost stvari.

Vrtnica...mere za seznam. Sem na +9 kg, obseg pa točno 100-tka! Kje je torta s 100 svečkami???? user posted image

Kako ste kaj s hrano in prostorom za želodec?? Mene že nekaj mesecev daje problem pomanjkanja prostora za želodec. Sam zdaj pa je prehudo! Če pojem kosilo med 14-16h, do spanja ne čutim niti malo lakote, oz. še zmerom sitost. Tako da bi lahk jedla sam 1x na dan, kar pa vem da ni dobro, pa tega tudi že prej nisem delala. Pa imam zmerno porcijo kosila.... Bom mogla začet kuhat le za eno osebo, jaz pa pojedla le kot ptiček, tist kar ostane, da bom lahk jedla večkrat po malo...user posted image  Pol pa bodo mi vsi jamrali, zakaj nič ne jem??!!! user posted image  Halo???

Nič, lenobe zaspane...user posted image ..ve še kar mal spite....

Končno smo trije:)

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
29.9.2008 7:48:55   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Pridem narisat..sem poceni in blizuuser posted image user posted image user posted image .

. Boš čez kako leto in pol, ko bo user posted image  že sama povedala, kaj bi ona imela, naslikala "po naročilu" user posted image

Ojoj, potem si bo tvoja punčka izbrala take težke rizbice, ki jim jaz ne bom kos. Mi je bil moj način boljši, da jaz izberem tisto, kar je meni lažje narisat..mojmu malemu pa bo pač moralo bit všeč. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
29.9.2008 7:57:01   
5ra_28

Otika...glede masaže stopal...po moje bi ti jo še priporočali v nosečnosti. user posted image

Danes imam namen izpolnit vse papirje za porodniško, da jih pošljem v službo izpolnit in potrdit moje dohodke, ker imam naslednji petek, 10.10.2008 pregled, pa še na CSD grem papirje oddat, ko bom že v mestu.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
29.9.2008 8:17:37   
pike
Dobro jutro

pri nas je tudi megla in avto, ki ga imam veni je bil ves zmrznjen, sem mogla mraz dol shrdat. Tako zdaj pa grem počasi na sprehod ker zgleda bo vseeno sonce.

Otika - mislim, da je celo dobra kaka refleksna masaža stopal, da ti malo reflekse prebudi. Tudi jaz sem prejšnji teden bila na pedikuri, ker sama več ne morem. Ko se spravim depilirat pa itak rabim ogledalo in veliiko časa, da mi rata.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
29.9.2008 8:30:39   
Splet.Ka
Dober dan.

Kavico ste že pile? Vas jez povabim na eno user posted image .

Danes je pri nas krasen da. Upam, da tako ostane, ker naj bi šli popoldne z lepotičko na piknik v vrtec.

Vikend smo preživeli veselo, ogromno smo bili na svežem zraku, včeraj smo šli pa malo v Ljubljano. Smo se peljali z vzpenjačo na grad, nazaj pa z vlakcem. Kako je naša punčka uživala!

Jaz še vedno nimam nič pripravljeno za našo novo nagajivko, čeprav se pšočasi poslavbljam od 31. tedna. Bom začela prihodnji teden, kake 14 dni kasneje bom začela cunjice prat in posteljnino, da ne bo do poroca še vse "zaprašeno". 

Masaža stopal? Meni bi se prilegla. S prijateljico, ki je tudi decembrka, imava namen iti še na masažo za nosečnice. Upam, da bova našli čas. user posted image

Zdaj grem pa veselo na delo (likanje in podobno), da bo potem še kaj od dneva ostalo.

Kaj bo za kosilo? Pri nas bo samo goveja juhica in radič s krompirjem. Potem pa gremo na piknik.

Lep dan vam želim!

< Sporočilo je popravil Splet.Ka -- 29.9.2008 8:37:46 >

Cvetim...

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
29.9.2008 8:33:06   
Nincica1
Jaz jo ravnokar pijem, prav paše, zakurila sem stanovanje in se grejem pod dekico in po zajtrku zdaj lepo kavico srkam. Bebica pa lepo brca oz. skače na trampolinuuser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
29.9.2008 8:56:57   
Anonimen
Dobro jutro vsem!

Ja mislim, da si bom res privoščila eno masažico stopal in pedikuro ... samo moram malo po netu pobrskat kje to izvajajo tukaj v okolici. Baje je ena v ZD Domžale prav fina, samo kakor sem jaz njeno spletno stran razumela, je bolj profi za kurja očesa in podobne deformacije, česar pa jaz nimam in dvomi, da nudi tudi ureditev nohtov in to ... bom malo klicarila okoli, če pa katera pozna kako fino pedikerko tu okoli, pa kar na dan z besedo!

Pa tiste ki že pridno perete male cotice ... a je potrebno kak poseben prašek uporabit, a je navaden čisto vredi? Mehčalca vem, da ne smem dodajat, samo imam tako ali tako sušilni stroj, ki naredi vse mehko ko puhek user posted image ... kaj pa če dodam k prašku malo kisa? Je to narobe?

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
29.9.2008 9:27:35   
zverinca
Dobro jutro, dober dan!!

Jutranji rituali opravljeni in sedaj sem tu, z vamiuser posted image

Vidim da se res že vse pripravljate na novorojenčka, jaz enako kot Splet.ka nimam nič, razen medvedkauser posted image ostalo čaka, da me zagrabi mrzlica pranja, sortiranja... mogoče ta teden, bomo videli.
Sem se ti pa kar nasmejala blackcoffe, punce čvekajo le še o cunjicah, ti pa niti ne veš katere številke gledatuser posted image

Drugače je za nami prijeten vikend, baterije so napolnjene, lahko se začne nov bolniški teden zameuser posted image ta teden imam sicer nekaj tekanja okoli, po bolniški list, v službo pozdravit, ampak ne bom pretiravala, vsak dan nekaj... glede na dostopnost avta - moj dela na terenu z domačim avtom in pol sem na to vezana. Ampak mi ni hudega, čisto uživam doma.

Otika, glede pedikure: če ženska obvlada kurja očesa potem obvlada tudi osnovno pedikuro. Jaz se moram tudi naročiti, grem pa v Lasano v kliničnem centru, ker tam so stručkoti. Vem da vsi starejši, ki so sladkorni bolniki, najraje tja hodijo. Pa nohte tudi lepo nalakirajo.
Depilacija pa je tudi zame že problem, sklanjanje... jao jao, bo treba tudi na depilacijo? user posted image

Suni, glede testa lupinic ti je že Otika napisala, maxi cosi je bila testirana lani... in je res ena izmed boljših kar se varnosti tiče.

Meni pa mladič zadnje par dni tako telovadi, da težko sedim, od prve nosečnosti se ne spomnem da bi bili premiki tako močni. No, le da je bitje zadovoljno, jaz bom že preživela...  me pa začuda ponoči to ne zbuja.

Kaj bomo kuhali?
zelenjavna rižota, pa solata...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
29.9.2008 9:29:10   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Pa tiste ki že pridno perete male cotice ... a je potrebno kak poseben prašek uporabit, a je navaden čisto vredi? Mehčalca vem, da ne smem dodajat, samo imam tako ali tako sušilni stroj, ki naredi vse mehko ko puhek user posted image ... kaj pa če dodam k prašku malo kisa? Je to narobe?

jaz sem za prvorojenko prala s persil sensitive, brez mehčalca, itak veš kako sušilec lepo zmehča. Tudi sedaj bom tako prala, nekje pol leta bom prala posebej, pa dvojno izpiranje...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
29.9.2008 9:30:42   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Kako ste kaj s hrano in prostorom za želodec?? Mene že nekaj mesecev daje problem pomanjkanja prostora za želodec. Sam zdaj pa je prehudo! Če pojem kosilo med 14-16h, do spanja ne čutim niti malo lakote, oz. še zmerom sitost. Tako da bi lahk jedla sam 1x na dan, kar pa vem da ni dobro, pa tega tudi že prej nisem delala. Pa imam zmerno porcijo kosila.... Bom mogla začet kuhat le za eno osebo, jaz pa pojedla le kot ptiček, tist kar ostane, da bom lahk jedla večkrat po malo...user posted image  Pol pa bodo mi vsi jamrali, zakaj nič ne jem??!!! user posted image  Halo???

Nič, lenobe zaspane...user posted image ..ve še kar mal spite....

Isto se dogaja meni že nekaj časa. Zvečer če kaj pojem imam tako čuden občutek kot da bom glih kar vse nazaj vrglauser posted image

Otika jaz uporabljam persil in mi je čist O.K. Nebom nič posebnega mešala in uporabljala, ker se koža navadi na vse. Tudi plenice bom uporabljala pampers in nič drugega posebnega v začetku, če pa bo prišlo do alergije (ki je itak ne moreš predvideti) potem pa menjaš.
Sem proti nevemkakšnim kemikalijam ampak samo z vodo pa nemoremo prat, a ne?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
29.9.2008 9:49:31   
lonja
Jutrooooo,

Otika, čim manj kompliciraj pri pranju cotic. Kis se dodaja zaradi mehkobe vode, nič ne bo škodil, ni pa tudi ne nujno da ga daš. Aja, mehčalca pa jst sploh ne uporabljam nikoli, ker kot praviš že sušilec tudi nama cotke prav fajn zmehča user posted image . Če pa najdeš kako fajn pedikerko, pridem tud jaz na en tretma, bi mogoče dala kak skupinski popust...ha, ha. ker meni je zjutraj že muka si dokolenke gor povlečt user posted image .

Sem bila pa v soboto v Avstriji, sem tako za dušo kupila dva nova kompletka za našo ta miceno bejbo, pa kapico sem ji kupila (ob naši Ajdi sem malo izgubila občutek za velikost oziroma majhnost otroških glavic, saj sem šele pol doma ugotovila, da sem kupila kapico za obseg glavice 42 cm, Ajda je imela pa obseg 34 cm, ko se je rodila. Je bla pa draga kt hudič, celih 11 EUR, skoraj dražja kot oba kompletka skupaj.

Pa v Toysu sem bila in sem kupila eno tako fajn punčko-dojenčka, ki jo nameravam vzet s seboj v porodnišnico in jo bomo dali Ajdi kot darilo, da se že ob prvem obisku ne bo čutila zapostavljene. Se kr malo bojim tega. 

Lep dan tudi vsem ostalim,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
29.9.2008 9:59:23   
Anonimen
Hvala za nasvete glede pranja cotic ... ma saj drugače nisem hotela neki komplicirat, samo sem na tem forumu zasledila, da nekatere uporabljajo neke posebne praške, pa sem mislila, da je to čisto normalno ... ne me kregat, sem pač čist frišna in brez prakse user posted image .

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
29.9.2008 10:19:43   
_sanja_*
Dobro jutro...user posted image user posted image user posted image

Zanimivo tale nova naslovnica RR... Sem komaj ugotovila kje se moram vpisatuser posted image

Komaj že čakam današnjo telovadbouser posted image user posted image user posted image Bo pasalo spet, ker sem se nekam zaležala. Pa včeraj sva bila na rd in me še zdaj vse boli od sedenja cel popoldan.

5ra_28
Kako ste kaj s hrano in prostorom za želodec??

Jaz imam probleme s tem že kar nekaj časa. Vsi mi jamrajo, da premalo jem, ampak preprosto več ne morem! Potem me vse tišči in mi je hudo.
Tako da zdaj res jem kot kak piščanček, ampak pogosteje. Da bi jedla take obroke kot prej... Pffff. Niti pol ne morem pojestuser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
29.9.2008 10:32:23   
*nina*
dobro jutro, kako se fajn počutim, ko spet lahko čvekam z vami...komaj sem vas uspela prebrati, ste zelo pridne s pisanjem.
Glede tiste zgodbe...sploh nočem niti pomisliti kaj takega čeprav vem, da se to pogosto dogaja...eh ja že mora tako biti, čeprav nevem kako bi jaz reagirala.
glede cotk...jaz sem dobila skoraj vse cotke od ene kolegice, ki je imela dvojčici, tako, da imam ful bodijev, hlačk itd. sem imela res srečo, pa še ful so ohranjene. res hvala bogu, ker vse to it kupovati? drage so stvari...no saj mi bomo tud še kaj kupili za naše lušte.
hrana in želodec...čedalje hujš, ker je mala že tako visoko, da mi že faj pritiska in se po kosilu naprimer sploh ne smem ulešt, morm še malo sedeti, da se mi poleže, če ne mi kar dviguje.user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
29.9.2008 11:07:47   
Bimba80
Dobro jutro čvekice:)))

Ravno prišla od zdravnice, ki mi je predpisala antibiotik Ospen za tisto mojo otečenost......zdaj so se pa še bezgavke prikazale in ni druge kot 10 dni jemat antibiotike, da se ne bi ponovilo........

Je pa res zanimivo kako telo drugače reagira v nosečnosti.........

Take in drugačne zgodbice, mislim pa da res niso potrebne zdaj, tako da je boljše se jim nekako izogibat.......vemo, da se vse mogoče dogaja, take ali drugačne stvari........vse smo v skrbeh za naše male rožice, ker jim seveda želimo le najboljše.........hudo je ko slišiš take stvari, sočustvuješ........mene osebno pa zgrabi malo panike..........

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
29.9.2008 11:11:10   
blackcoffee
ejhata, na kaj vse ve ne mislite!!
če pomislim, da sta še dobra dva meseca do poroda user posted image , potem bom tudi sama morala obiskat kakega pedikerja, da mi uredi nohte. tudi meni predstavlja velik problem oblačenje spodnjega perila pa zoknov in če bo trebuh še pridobil na velikosti, bo to postalo še težje izvedljivo.

te miniaturne cotke bom oprala, čez kak mesec, do takrat pa bom morala še kaj nabavit in privit vse tiste, ki so se ponudili, da mi bodo stvari podarili - razen, če imajo namen oni namesto mene vse oprat. user posted image

pred dnevi sem razmišljala o nabavi komode.. ker pač ve tu nonstop nekaj debatirate in koliko sem jih gledala, se mi zdijo kar ljubke... pa sem si premislila. odločila sem se za omaro, kamor bom spravila cotke za tamal'ga, previjam ga pa lahko na kateri drugi površini. edino kar si bom kupila bo previjalna blazina.
res je, da so lušne te kmode.. ampak, za to kratko obdobje, kar se bo otroka previjalo se mi ne izplača kupovati  še tega pohištva.
toliko za enkrat.
tudi v mb sije sonce! gremo na sveži zrak!!
lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 29.9.2008 11:12:26 >

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
29.9.2008 11:24:56   
pike
Ojla

Mi bomo pa danes segedinar jedli. Pa komaj že čakam na kislo repo..... in kostanje. Upam, da že bodo ta teden. Apetit imam velik. Naenkrat lahko kar veliko pojem tako, da se moram kar štopat.user posted image

Punce kakšne so pa kaj cene v Toysu v Avstriji, tiste, ki ste že tam kupovale?

Neposredna povezava do sporočila: 4047
29.9.2008 11:34:18   
medika 13
ojla .... postale ste prave čveke user posted image me dobrih 14 dni ni bilo pa bo težko vse nadoknadit ... midva sva še malo uživala na morju, ko sva prišla domov pa internet ni delaluser posted image ... no zdaj sem nazaj, da spet malo počvekamo

nekatere se pritožujete nad spanjem, jaz še vedno spim ko angelček ... čeprav hodim 2-3x na wc, ampak vedno zaspim takoj nazaj, zjutraj pa spim do 10ih, razen če si nastavim budilko

splet.ka in zverinica tudi jaz še nimam nič pripravleno za user posted image ... ta teden bom pospravila sobico, potem pa v oktobru v ikeo po pohištvo, samo upam da me babika ne prehiti

kako ste pa kaj s kilogrami in merami?
mene jestrah, da me bo razneslo, obseg trebuha je že 110cm, pridelala pa sem že 11kg ... že vem, da bom na naslednjem pregledu kregana user posted image

pozdravček vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 4048
29.9.2008 11:51:13   
5ra_28
Pike... meni so bile cene v Toysu kar ok. Je pa že več kot mesec od kar sem brskala po H&M in C&A, tako da sem mal pozabila kakšne so tam. Je pa definitivno ceneje kot v BC in podobnih trgovinah.
Jaz sem sicer v Kiki in Lutzu dobila cenejše hlačke, po 5€, so imeli neko znižanje, pa so prav zimske, iz flisa. Sam izbire ni tam takšne, kot v Toysu. V Toysu pa je res še večja kot pa v H&m in C&A.

Blackcoffee...glede komode...jaz sem sprva hotela imeti kar tisto desko z podlogo na posteljici. To pa zaradi prostora. Zdaj sem pa previjalno dobila na posojo. Glej le na to, da bo tvoja previjalna površina v višini, ki odgovarja tvojemu stoječemu položaju. Ko so naše mame še previjale nas, ni bilo teh previjalnih komod toliko in so jih križi kar boleli. Tako je vsaj moja mami rekla meni. Ko pa jaz 'pol nečaka' previjam kar na postelji ali kavču, ko ga pazim, pa je že skoraj dve leti star in prav pomaga, se obrne, dvigne rito..vse. Pa me takoj križ boli. Res ni fajn, sploh ko bomo to počele 100x na dan. user posted image
Kaj pa tista deska z podlogo, ki se položi na posteljico? Pa drage tudi niso. Pa sam gor pa dol daš.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
29.9.2008 12:02:16   
lonja
Pike, jst sem bila v soboto v Toysu v Celovcu in se mi zdijo kar OK cene, imajo bomažne kompletke po 5 EUR, imajo jih pa tudi po 20 EUR, zelo velik razpon, ampak so tudi uni za 5 EUR čist OK. Tak prijeten bombažek na otip. Ne vem pa, kolk kvalitetni so ti slednji za npr.sušilni stroj. Ta ti zna včasih kako cotko prav fajn skrčit user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.