miracleme
|
Pozdravljene, nosečke.... Kako lepo, vidim, da se zbirate na srečanjih. Ja, nas goričank je pa tako malo oz. najbrž samo dve, da se bomo kar težko zmenile za kakšno srečanje..... Današnji dan se je zame začel kar pestro, namreč, tzaradi teh mojih hemeroidov sem po pregledu pri gin. pristala na kirurški prvi pomoči. Tokrat imam res hudo obliko, saj je mi je na enem od mnogih vozličkov začela začetna tromboza , ker pa sem noseča, se niso odločili za poseg, temveč bo potrebno počakati in upati, da bo le-to samo odpadlo oz. izvenelo. Dobila sem neko mazilo, ki mrtvi boleči del in pa nasvet glede obhladkov. Ja, prav more bit nekaj za sproti..... Blackcoffe: popolnoma te razumem glede bojazni kako bo z otročkom, saj se tudi sama večkrat znajdem pred tem problemom. Po vrhu vsega imamo doma še triletnika, ki se zelo težko privaja na spremembe, ima pogoste napade trme, skratka zahteva osebo in pol...., po drugi strani pa je grozno občutljiv. Tako, da je že on poskrbel, da sem v nosečnosti bolj kot ne pod stresom, pa še toliko bolj zaskrbljena kako bom zmogla z dvema. Pride dan, ko se bolj obremenjujem, po drugi strani, pa sem sklenila, da me to ne pelje nikamor. Kljub temu, mi vse skupaj popusti prav takrat, ko pride domov in jih nato kasira....ja nekdo pa ja more nosečnico poslušat, a ne? kako pa bo to dejansko zgledalo si bomo pisale na starševsem čveku....
|