|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
25.9.2008 12:41:28   
katja_p
Celje z okolico:
Sanja, mami_1979, gemina, majcika, 5ra_28, katja_p, *nina*, ninica04, moonshine, avsika

Že kakšni predlogi? Dejmo pupe ...!!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.9.2008 12:46:38   
CIPRESA
V kopalnici se pa še dobro spomnim da je babica ko smo imeli Žiga rekla da mora biti segreta  pri kopanju 25 stopinj. Potem pa kapico gor otročku in še nekaj za ogrnit in potem ven v dnevni prostor kjer postopoma potem slekuješ dojenčka do oblekic ki jih ima ponavadi.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.9.2008 12:51:36   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Celje z okolico:
Sanja, mami_1979, gemina, majcika, 5ra_28, katja_p, *nina*, ninica04, moonshine, avsika

Ko smo se začele pogovarjat, sme predlagala park, ker je bilo še toplo. user posted image  Še mal, pa nas bo še en letni čas prehitel..user posted image user posted image user posted image

Tam nekje na Hudinji, tam vse verjetno vse poznajo in najdejo... Saj bi raje popoldan, a ne?! 

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.9.2008 12:58:05   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Celje z okolico:

Ko smo se začele pogovarjat, sme predlagala park, ker je bilo še toplo. user posted image  Še mal, pa nas bo še en letni čas prehitel..user posted image user posted image user posted image

Tam nekje na Hudinji, tam vse verjetno vse poznajo in najdejo... Saj bi raje popoldan, a ne?! 

Js sm za popoldan. Dans se mi je zlo zadopadla Romansa v City centru, zraven mehiške. Gužve ni, pa še fino je tam in placa tud dost. NI pa hrupno, da se ne bi mogle pogovarjat.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.9.2008 13:08:04   
5ra_28
Lahko, lahko...tortica.. njami user posted image . Naj še druge povedo, če so za to. Pa kdaj vam kaj odgovarja....me dtednom, vikend...odvisno kako imamo kaj prevoze... javite se...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.9.2008 13:37:29   
katja_p
Men osebno načeloma bolj odgovarja teden, ker imam vsak vikend v oktobru že zaseden. Čez teden sem pa sicer ob pon zasedena, tako da jaš kak drug dan. Kak torek, sreda bi bil kul.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.9.2008 14:17:53   
_sanja_*
Jaz sem tudi za CityCenter, za user posted image pa seveda še boljuser posted image user posted image user posted image user posted image

In tudi meni bolj paše med tednom, vikendi še prehitro minejo in vedno so neke obveznosti. In popoldne ja.

Drugače pa naj povejo tiste, ki so že mamice in hodijo v službo. Študentke se bomo že prilagodileuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.9.2008 15:14:02   
lonja
Ja, vidim, da so se tudi Celjanke zbudile in se menijo za user posted image . Naslednjič se bomo res mogoče uskladile še me z vami, zgleda da smo v večini sladkosnedna bitjeca user posted image .

Torej:

midve z mojo Ajdo in user posted image  v trebuščku danes prideva, prepoznavni znak: velik trebuh user posted image , slaščičarna Pod vodo ob 17h. Upam, da ne boste vse zahinavile...user posted image

Dijoooooo, se vidimo!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.9.2008 15:43:26   
miracleme
Pozdravljene, nosečke....

Kako lepo, vidim, da se zbirate na srečanjih. Ja, nas goričank je pa tako malo oz. najbrž samo dve, da se bomo kar težko zmenile za kakšno srečanje.....user posted image
Današnji dan se je zame začel kar pestro, namreč, tzaradi teh mojih hemeroidov sem po pregledu pri gin. pristala na kirurški prvi pomoči. Tokrat imam res hudo obliko, saj je mi je na enem od mnogih vozličkov začela začetna tromboza user posted image , ker pa sem noseča, se niso odločili za poseg, temveč bo potrebno počakati in upati, da bo le-to samo odpadlo oz. izvenelo. Dobila sem neko mazilo, ki mrtvi boleči del in pa nasvet glede obhladkov. Ja, prav more bit nekaj za sproti.....

Blackcoffe: popolnoma te razumem glede bojazni kako bo z otročkom, saj se tudi sama večkrat znajdem pred tem problemom. Po vrhu vsega imamo doma še triletnika, ki se zelo težko privaja na spremembe, ima pogoste napade trme, skratka zahteva osebo in pol...., po drugi strani pa je grozno občutljiv. Tako, da je že on poskrbel, da sem v nosečnosti bolj kot ne pod stresom, pa še toliko bolj zaskrbljena kako bom zmogla z dvema. Pride dan, ko se bolj obremenjujem, po drugi strani, pa sem sklenila, da me to ne pelje nikamor. Kljub temu, mi vse skupaj popusti prav takrat, ko prideuser posted image  domov in jih nato kasira....ja nekdo pa ja more nosečnico poslušat, a ne?
kako pa bo to dejansko zgledalo si bomo pisale na starševsem čveku....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.9.2008 15:48:25   
pumpkin23
Ojla vse user posted image !

Samo na hitro se oglasim in sporocim da na zalost danes ne bom uspela priti na kavico/tortico Pod vodouser posted image . So prsle neke nujne obveznosti, tako da upam da se se kdaj zmenimo in da mi bo takrat res ratalo. Uzivite in porocajte kako ste se mele.

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.9.2008 16:03:24   
zverinca
joj Miracleme, boga, zarad teh hemeroidov, ti prav nič ne zavidam... kako pa sediš, sploh lahko?

jaz pa grem na čvek in tortico, je moj že na poti domovuser posted image

poročamo zvečer, bom foto sabo vzela, če bojo žogice pustile dokumentiratuser posted image

čaw

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.9.2008 16:09:31   
Anonimen
Madonca, če bo pa dejt fotodokumentiran, se moram it pa hit malo nališpat user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.9.2008 17:13:40   
katja_p
Zdle najbrž že naročate tortice user posted image  Dejte zvečer poročat, kako ste se imele!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.9.2008 18:58:55   
pike
halo,
jaz sem si tudi mislila na punce in dobreuser posted image in ob tem pojedla veliko skledo koruznih kosmičev, gor pa kar nekaj lešnikovih politank - zdaj bom pa počila tako sem sitauser posted image . Jutri pa zakorakam v začetek 30 t tako, da malo sladkega za nagrado...

Jaz tudi upam, da se bo kaka slikica z vašega kofetkanja znašla tule gor.user posted image

Zdaj pa grem pod tuš, pol pa masaža in noge v luft držat user posted image - (krči v nogah).
čao

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.9.2008 19:02:14   
5ra_28
Ljubljančanke, še kar vas ni?? Ve kar lepo čvekajte in papcajte tortice še za nas.user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.9.2008 19:07:17   
Nincica1
Še jaz se zopet malo javljam, sem bila na pregledu in moram počivat, mi pritiska na rebra in hrbet me boli, tako da bom še malo na dopustu, potem mi je pa rekla, da naj pridem po potrdilo za bolniško, da ni dobro, če sedim. Sicer sem dobila injekcijo, ker sem Rh-, user posted image  utrip je OK in vse ostalo tudi, dobila sem še tablete za železo, ker očitno mi je sirup Legofer dvignil sladkor in sem zato imela povišano vrednost sladkorja, tako da bomo sedaj videli, če bo kaj bolje. Kar se tiče kilogramov sem jih do sedaj, torej 28 tedna pridelala 6, obseg pasu imam 98, naslednji pregled pa 24.10.
Sem se pa danes dogovorila, da grem naslednji teden na krajši posvet in ogled KR porodnišnice, ker včeraj, ko sem bila v starševski šoli v Domžalah me je skoraj kap zadela, ko nas je bilo toliko in me je kar panika zagrabila, da kje bomo vse to rodile in sem se odločila v trenutku še za alternativo LJ porodnišnici, torej KR in sicer epiduralno.

Imejte se lepo, naslednjič se pridružim na torticiuser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.9.2008 19:20:18   
Anonimen
Evo, sem že nazaj! Tortica je bila super pa čvekec tudi. Na moje začudenje smo ugotovile, da imam med nami tremi jaz najmanjši trebuh ... meni se pa takooo ogromen zdi user posted image ... bo treba še kaj ponoviti tole!

Ninica1, kaj ti si bila tudi včeraj v MŠ v Domžalah? Jaz sem bila tudi in je bilo res grozno nabito.

(odgovor članu Nincica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.9.2008 19:29:05   
Nincica1
Ja tudi jaz sem bila in me že prav skrbi kako bo naslednjič in upam, da jih bo čimveč šlo ob 3.00user posted image super, da ste se imele lepo na tortici in čveku, mogoče se naslednjič pridružim. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.9.2008 19:50:02   
JAPE
Ojla!

Jaz sem bla včeri na pregledu. Je rekla, da moram veliko počivat, ker se mi maternični vrat zelo krči, da se ne bi začeli popadki in bi v bolnici morala ležat, da bi jih umirili. Kako pa naj pri leto in pol stari bejbi počivam? Itak, da jo moram kdaj pa kdaj dvignit. Zdaj pa me skrbi, da si res ne bi s tem prislužila bolnice.
Tudi jaz sem dobila včerja injekcijo, ker imam negativno krvno skupino. Me je dala tudi na test za nosečniški diabetes, pa so izvidi k sreči v redu. Sem se že bala, da ne bom več smela jesti čokolade, ki mi sedaj tako paše.

Sem ful vesela za vas, ki ste se dobile na srečanju. Lepo, da ste se imele fino.user posted image
Kdaj pa se bomo gorenjke kej dobile? Še nobena se ni javila, da je za. Predlagam, da se zmenimo v Kranju. Upam, da se nas čim več dobi.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.9.2008 20:37:12   
5ra_28
Jaz pa imam novo slikcouser posted image  (avatar). Zdaj sem čist not padla v tega Winnie the Pooh-ja, ki ga rišem doma za malega angelčka. Lepo, da ste srečanje spravile v realnost..meni pa se neki sladkega lušta, pa nimam nič pametnega doma. S to tortico ste mi naredile prave lušte!
lp

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.9.2008 20:38:25   
mami_1979
Pozdravljene!
Nekaj se mi podi po mislih že ves dan,..
Ali je katera že slišala za neke vrste akupunkturo, za lažji in hitrejši porod?
Danes mi je namreč ena predlagala, da je fajn it tam nekje okrog 36. tedna, da ful pomaga,... Ima katera že izkušnje?

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.9.2008 20:47:52   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

..meni pa se neki sladkega lušta, pa nimam nič pametnega doma. S to tortico ste mi naredile prave lušte!
lp

Pol pa zadn cajt, da se Celjanke dobimo na torditi, da nam cuker ne pade preveč user posted image

Js sm pa danes bla v Pikapoki in gledla previjalne in se že kar odločila za Brevijevo previjalno skupaj z banjico in dvema poličkama - edin ta mi je po merah pasala v kopalnico, tiste komode pa nisem hotla met, ker predalov ne rabim. Imam omar dost v otroški.

Jutri me bodo poklicali, če jo imajo kje zapakirano, ker tu v CE  imajo samo razstavljeno, te pa nočem. Bo pa rumena user posted image  Ni pa nikjer na netu slikce, da bi vam pokazala, katero imam v mislih user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.9.2008 20:57:09   
tejci01
oj

miracleme saj ti hemoroidi ti prav ne dajo miru, saj se ti kar ponavljajo. Ma si jih imela tudi v prvi nosečnosti tolko?
Upam in želim ti, da so ti zadnji,ker to je verjetno zelo neprijetno in boleče. Upajmo da ti bo tista krema pomagala.
Pred leti sem imela vnetje trtice in je tudi zelo boleče,ker za vsak gib te tako zaboli.

tudi me primorke bi se lahko kaj zmenle za na tortico ali kavico. Kaj mislite, ste za to?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.9.2008 21:28:16   
Bimba80
oj cvekice..........vidim, da kar pridno klepetate.......:))))
tejci01 koliko pa nas je primork?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.9.2008 21:42:50   
miracleme
tejci01: ojla!!!! ja, ti hemeroidi mi res ne dajo miru, sem pa jih imela že prej, npr. točno na najin poročni dan kar močne, da ne govorim v prvi nosečnosti, po porodu se mi pa kar vrstijo. To je tudi eden od razlogov, da še bolj upam na CR, saj se jih v nasprotnem primeru zihr ne rešim več. Boli pa res, ej! Sploh pa  so nekomot pri sedečem delu, uh......
Drugače, kako gre tebi?  Prav lahko bi se kaj vidle, da malo počvekamo.

Zaenkrat mislim, da smo ene štiri primorke.... pa še to z vseh vetrovuser posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.