taška30
|
No, super, Aprilčica07, samo da ste jo spravili k dohtarju. Saj jaz verjamem, da je drugače čist OK ženska (upam, da ni bilo drugače razumljeno), ampak me prav pogrejejo tele 'stare trmice', ker jih res poznam kar ene par. Primer tašča od moje sodelavke, čez 60 let stara. Par let je bila tiho, da ima bolečine v trebuhu, pa neke bule, pa izcedke takve i onakve, tudi krvave...pa nič. Na koncu je sicer vse priznala, ampka žal je imela rodila že povsem rakava, pa še naprej je šlo in je zdaj pokojna, pa ji nebi bilo treba bit, če bi se prej spravla k zdravniku. Jaz sem sicer paničar v obratni smeri. Npr. letos na morju se mi je naredil na levi dojki en rdeč flek, najprej sem mislila, da od komarja. Ker 14 dni ni izginil, sem šla k splošni in (da me je resno vzela) omenila, da sem 1x na predavanju o raku na dojki slišala, da je lahko 1.znak tudi sprememba barve dojke. Dala mi je napotnica za onko (pod nujno), čeprav je rekla, da njej se zdi bolj dermatološki problem. No, po 1 tednu sem prišla na onko na vrsto, vmes je flek že skoraj zginil , tam me je zdr. temeljito pretipala in rekla, da to definitivno nima veze z dojko,ampka ko sem že ravno tam, pa 2 otroka imam, pa stara dost, najpa grem še na mamografijo. In sem šla in se mi prav fajn zdi, da sem zdaj za par let mirna glede tega. Sicer sem mela malo slabo vest, da delam tam gužvo, ko mi nič ni, ampak: če sama ne bom poskrbela zase, ne vem kdo bo?!? Tko, malo sem se razpisala . Julija spi, sem ful vesela, ker je njen jok danes trajal le 15 minut, potem so se pa vsi umirili in je bilo OK. Je rekla vzg. da že dolgo ni bilo take skupine, da bi tako lepo sprejeli. Škoda samo, da nas je le 8 (od14-ih), ostali bodo uvajali kasneje in bo spet jok. Jutri bomo poskusile že spati tam.
|