lilka
|
Jutro punce! Ja v kitajski je blo fajn, sem se držala diete in jedla samo riž in zelenjavo, ampak je pasalo, malo okusa po kitajskem, je blo pa bolj poslovno kot družabno kosilo, tako da sem prišla kar utrujena domov, pa še ponoči sem bedela zaradi Tinke, tako da sem šla malo čez osem že spat. Tinka je pa danes lepo spala nič ni jokala, tako da zgleda da bo vredu, hvala za vaše želje, zgleda so pomagale Postelja:midva že razmišljava o postelji, ker se tako vrti ponoči na vse strani in jo kinderpet ful ovira in treska v palice....bi mi stric naredil posteljo, tako kot je nama, tako da bi imela stranico, ki se potem odstrani, samo še nimamo prostora zanjo, moremo narediti nov vhod, da bomo pridobili eno sosbo, samo do tja je še daleč...... Včeraj se mi ja tako fajn zdelo, je mož sam imel Tinko, kljub temu, da je bila babi doma, je mislil kako bo fajn, ampak babi zmeraj kam gre ali pa kaj na vrtu dela, tako da si z njo ne moreš kaj pomagat in potem je rekel, da mu je rekla:" hitro se zdej najej ker jaz potem grem", sem mu rekla, "ja kaj pa si mislil, sej je vedno tako, jaz tudi pojest ne utegnem ko pridem iz službe, a zdej vidiš kako je, ko si ti cel teden popoldne, jaz tudi čisto sama pazim Tinko, s tem da morem jaz zraven še kaj pospravit, kakšno perilo oprat in tako naprej, tebi pa nič ni treba". in pol je rekel, da se je tako umazala ko je po zemlji rila, da jo je mogal še sam tuširat, da je prav zašvical zraven... Tako se mi fajn zdi, da je videl kako je meni, le kaj je mislil, da meni babi pazi Tinko ko njega ni, jaz pa uživam, in da mi jo babi pomaga skopat in spravit, ja pa kaj še.....No zdej bo bolj razumel, ko bom rekla da sem utrujena, sej ni nikoli nič rekel, samo mislil si je pa ziher, zdej je pa videl......joj se mi fajn zdi . Čeveljčki:sem dobila, sicer ni bilo neke izbire, sem mogla vzet roza-bele, vzela sem nekaj podobnega adidaskam, take nizke cicibanove na ježka, sej so zelo luškan modelček, tako da smo pripravljeni, če bo kdaj dež. aprilčica07:joj boga tašča, ja poznam take, od moje mami fant, ima take finte, nikoli ne gre k dohtarju..... piškotek: joj kakšna vzgojiteljica, strokovnost ima na psu , če ti bo še kdaj težila, ji pa povej svoje, prav na ostro, kaj si pa misli..... junijorka:ja super , verjamem da si vesela, a vidiš da bo, sej otroci se hitro privadijo, če jih le znajo prav motivirat, res je veliko odvisno od vzgojiteljice in pa tudi od tega kako dovzeten in vedoželjen je otrok, take se da hitro zamotit..... Mož gre danes s Tinko k tastu in tašči travo pokosit, jaz se morem pa nad perilo spravit, če ne nam bo vsega zmanjkalo, pa malo počistit, pa lase oprat, sej ne vem če bom vse utegnila od 4-6 Zdej grem pa delat, danes imamo piknik za stanovalce, morem malo organizirat in naloge razdelit, da bo vse kot je treba.... lep dan vam želim.....