lilka
|
Evo mene nazaj..... Vikend je pri nas minil v znamenju obiskov in pikinkov, v soboto smo bili sami je bil mož v službi sem mu tja peljala kosilo, ko je mami spekla, oni piknik jaz pa sadni dan , sem naslednji dan nadoknadila z mesom ker sem mela beljakovnski dan. Včeraj smo pa tudi imeli obiske, tast in tašča sta prišla na piknik, pol spet ena žlahta na obisk in tazadnji še bratranec je prišel mami prosit za poročno pričo . Tinko sem dala spat šele ob osmih in je spala do šestih, prvič je spala dlje kot do petih, se je utrudila smo bli cel dan zunaj, jaz sem za njo laufala mož je pa dvigoval telefon non stop ker je bil dežuren. Pa je minil vikend..... Aprilčica07: tudi pri nas je podobno, je tudi mož bolj priganjal za otroka, če bi mene čakal še danes nebi blo našega sončka , za tadrugega pa tudi skos govori, sem ga zadnjič prav skregala, naj mi neha to govorit , ker ne bom mela več otrok in naj se že sprijazni s tem, pa se ne bo, čez čas bo spet začel, po moje bo tako dolgo vztrajal, da me bo prepričal ...... Nič ta teden sva spet sami, ker je mož popoldanski, da nes in jutri gre še babi v vrtec po Tinko, do konca tedna pa tast, sem mu že včeraj povedala, da v sredo ne pridem pred šesto ponjo, ker morem še doma kaj naredit, pa je rekel, da mi nikoli ni rekel, da naj tako hitim ponjo, jaz sama pridrvim, sej sem res, zdej pa ne bom več, sej jo itak šele ob dveh dvigne, jo bosta pa že pazila malo bolj dolgo, jaz sem sama kriva, ko imam slabo vest, da bi jo predolgo pustila in potem šibam ponjo takoj po šihtu namesto da bi malo zadihala.....eh sem že ena Nič, lepo bodite, se oglasim kaj še jutri....