ily
|
Se mi danes tako vleče v službi ... Sem začela kar piškote jest , ker kaj drugega se mi itak ne da delati . Saj sem v glavnem stvari podelala, samo domov še ne morem... No, pri nas pa ni bilo (smajli, ki trka po mizi) neurja in tudi toče ne. Ne zdaj in ne prej. Naj tako tudi ostane! Se pa strinjam s tabo, aprilčica07, da je laufanje okoli zavarovalničarjev .... raje ne rečem kaj!!!! Moj mož je imel lansko leto v začetku avgusta nesrečo, se mu je ena ženska na parkingu z ritjo zaletela v bok, ko je rinila iz parkinga, in to na ˝šus˝. Kriva definitivno! Tam priznala vse, vse OK, sva dobila nalog za popravilo; ko so jo pa klicali, naj pride izjavo podpisat, je pa napisala, da je ˝...gospod sam kriv, da se je prehitro pripeljal!!!!˝ ... Ko sem pa jaz prišla tja, na kraj nesreče, mi je pa najprej rekla: ˝Veste, če bi se vaš mož hitreje peljal, bi pa lahko mimo ušel!˝ ?!?!???!!!.... Sem mislila, da se nama bo kar zmešalo... Potem so pa še mehaniki tak račun nabili, da sem mislila, da je v ceno zajetega še pol novega avtomobila.... Ampak, njim je to normalno, ˝....saj vsi tako delajo!˝?!?!??? Mislim, haaaaalooooo, kam gre ta družba! Tako, da, ja, živce s sabo v vrečko, ko greš na zavarovalnico!!! Pa saj verjetno to že veš! govor - ja, naša je tudi kot raztrgan dohtar. Jaz v šali pravim, da bo novinarka (tastarejša pa zdravnica ). Je tako firbčna, v vsako stvar nos vtakne, vse pregleda, vse pretipa, če ji kaj ni jasno, je takoj: ˝To...To...???˝, pa ji moraš pokazat, kaj in kako zadeva deluje ali pa stoji ali pa kaj je notri. Včasih sem že kar na koncu, bi najraje rekla: ˝Ma lej, ne da se mi več...˝, pa si rečem: ˝Hvala Bogu, da je tako...˝, pa gremo od začetka... Me smo tudi šle v ponedeljek malo v šoping , sem vsem kupila nove čevlje: sebi japonke, tamalima dvema sandale, pa tudi sandale. So vsi zadovoljni! Buba je bila pa tisti dan tako hecna, ker ni navajena, da ji prstki ven gledajo, pa je naredila dva koraka, pa ves čas se je gledala v nogice, pa se usede na tla, pa si sandalce odpne, pa prstke poboža, pa zapne nazaj, pa vstane, pa spet dva koraka, pa spet usede.... Včeraj je bilo že bolje, je že pustila zaponke na miru in je kar lepo hodila. Ima pa naša že šest mesecev 19 številko. Sploh ji nič ne raste nogica. Saj je tudi sicer bolj majhna in suhcena, ampak vseeno.... Saj vem, da nima biti kaj narobe, mi je pa tako hecno, ker smo taveliki menjali čevlje vsaka dva meseca najmanj. Mi smo prejšnje dve noči tudi slabo spali, sploh iz nedelje na ponedeljek. Je kar nekaj jokala, pa stokala... Danes je bilo pa super, je spala od 20h pa do 6.30. Pa tudi premetavala se ni! Nič, se bom počasi pripravljala za odhod k mojim pupikam. Se beremo jutri....
|