lilka
|
Sem se izgubila v času...... S Tinko sva bli v bolnici, pol sem bla 14 dni na bolniški, pol semo bli na morju, pol sem bla še malo na dopustu, pol sem mela pa tako v službi, svoje delo, pa direktorja nadomeščam, za znoret..... Na morju je blo res super, kamp Plitka vala na otoku Murter je res vredu lokacija, na plaži smo bli sami, ker so bli sami nemški penzionisti tako da smo imeli res luksus. tinka je zelo zelo uživala, rada je bla na plaži v senci borovcev, rada je šla v vodo, samo brez Fredovega obroča, tega pa ne prenese Tekočina: naša še vedno pije samo in zgolj vodo nič drugega ne mara, pije pa iz aventovega lončka, je kar čez noč prešlatla iz flaške na lonček. Na morju je res veliko pila, tako da me ni skrbelo, ker je blo res vroče. Hoja: napredujemo, po travni površini hodi čisto sama, drugače pa se še želi držat za prst, se pa veliko spušča, tako da mislim, da počasi bo Spanje: še vedno od 19.00-5.00-5.30, tudi če gre kasneje spat se isti čas zbudi, smo na morju poskušali, pa je šla ob 21.00 spat pa se je isto vstala. Bolnica: začelo se je z močnim kašljem, pediatrinja mi je dala ventolin z masko za domov, ob treh popoldne pa bi Tinka nehala dihati , smo jo urgentno peljali. Še zdej ne vejo, al je bilo virusno, ker je zakuhala na 40 in je dobivala antibiotik, ali je blo asmatično, ker ima tudi mož astmo. Bila je na infuziji in priklopljena na kisik, za umret hudo jo je blo gledat, samo se je res dobro držala. P. v bolnici mi je rekla, da se tako majhnim sploh ne sme ventolin za domov dajat. Sej ko sva prišli na kontrolo, je imela naša P. tako slabo vest, da mi je dala bolniško za čas ko sem bla z njo v bolnici, čeprav ne pripada. Osebje otroške bolnice Slovenj Gradec, si pa za moje pojme zasluži nobelovo za prijaznost in ustrežljivost, če nebi bli tako dobrio, bi se meni sfeclalo. pa smo nekao preživeli tudi to, kaj pa naj, sej je pa v bolnici in potem doma tako navezala name, da je blo kar hudo nekaj časa. Mislim, jaz trenutno ne poznam hujše stiske kot če je otrok v bolnici. Pa samo da je mimo..... Vrtec: bo hodila cele počitnice, saj imamo naslednji dopust šele septembra , sem pa res maksimalno zadovoljna z vrtecm . Ob začetku počitnic je prinesla domov tako lep album, z otisi njenih nog in rok, rasbicami, fotografijami ob Pismu vzgojiteljice Tinki pa sem se čisto razjokala, res so dobre, nimma kja rečt, Tinka se še enkrat ni jokala, ko je morala v vrtec, res uživa tam, s tem da ima pa zdej spet smrklej, je pač tako, nič ne morem, bolana je pa takoj ko je dva dni tam.To je res ena slaba stran tega, ko nič ne moemo za to. Takole, zdej sem se razpisala, sem imela prav slabo vet, ko se toliko časa nisem oglasila, upam da bo zdej kaj več časa. Tiste , ki greste na morje uživajte zaslužern dopust in cartajte svoje velike in majhne Tiste, ki imate bolančke, naj se čim prej pozdravijo Tiste, ki pa praznujete, pa vse najboljše Lep poletni dan vam želim.....