ily
|
Sem na hitro preletela poste za nazaj, pa se sploh ne spomnim, kaj sem mislila komentirat .... Ma, sem že parkrat do zdaj kaj napisala, potem pa kaj vmes pride, pa neham, potem me pa ven vrže , ker to predolgo traja. Pol pa sploh nočem več pisat. Pri nas je vse po starem, vključno s stalnim prehladom. Smo pa začeli spati vso noč , odkar sem jo odstavila od dojenja in tudi podnevi zaspi za uro in pol. Sem se pa spomnila, ko sem brala od smotke lonib, da mala ful šiba po trgovinah.... Midve sva šle prejšnji teden po špicerijo, pa sem jo doma dala v suho, prideva v trgovino, pa začne kakat. OK, sem si rekla, saj greva takoj potem domov. Potem pa začne tečnarit, da gre dol, pa jo dam na tla, pa ona zamašira proti policam, pa ji nekaj iz hlačnice pade . Pa sem mislila, da je žemljica. Pa grem vseeno pogledat.... - pa je bil kakec! Hudooooo! Je pa tako nerodno postrani sedela, ko je kakala, da je šlo pol mimo plenice in je bila poplava popolna! Ja, jasno, saj sem takoj vzela robček in pobrala tisti njen kakec, tamalo pa takoj nazaj na voziček - in je bil seveda tak halo, da sem se takoj spokala k blagajni.... Potem so se doma pa vsi režali, ko sem pripovedovala. Je dedi rekel, da je žgančke zgubljala na poti! thumbelina - kaj pa kožni test na avtoimunost so tudi naredili? No, saj ne vem, če to delajo otrokom, mislim pa, da ja. Ker jaz sem tudi imela tako hudo koprivko (sem že pisala), vsi so mi ˝tupili˝, da imam alergijo , vsi krvni in kožni testi so bili pa negativni . In šele pred tremi tedni so mi na Golniku naredili kožni test na avtoimunost in je bil zelo, zelo pozitiven. Saj ni rečeno, da je to, je pa za vprašat - mi je alergologinja takrat rekla, da je tipičnih alergikov na hrano, trave in te stvari, ki imajo koprivko, samo 10 - 15%, okoli 30% gre za avtoimunost, ostalo je pa ˝nepojasnjeno˝. Joj, moram domov, otroci čakajo.... Se tipkamo!
|