aprilčica07
|
Jutro, ma kje ste vse? uživate na sončku? Midve sva pokonci, baburca mala se je lih fanj pokakala, pa sita in previta je bla... Tako, mati ponovi vajo Moja moška pa še spita, jima pripada:) Drgači smo dobro, trgamo sto na uro, tako, da je pestro. Ma bo že:) Moja dva gresta danes k svakinji na rojstni dan, midve bova pa doma ostale. Se meni ne da klatit tja doli z malo, počakamo še malo, da zraste pol pa itak, da bomo šli. Ta teden grem tudi k fizerki, ker če se v špegel pogledam se ne spoznam, se lih kot Tofsy iz risanke.. bv vsak kodr na svojo stran in taka, kot bi me na elektriko priklopli. Tud do kozmetičarke bi mogla it, ampak počasi, najprej frizerka, pol kozmetičarka in tako dalje.... da se spravim v red hariba: glede računalnikov se ne spoznam, če bi pa moja vprašala ki je računalničar bi povedal isto kot tvoj, tako, da mislim, da se ta računica ne izzide... Včasih ko gledam kako so mulke tam 13 do 15 let oblečene in kašne hodijo po svetu, me kr malo skrbi kaj bo iz tega... napol gole in vse načičkane in namalane, da si niso niti podobne.. meni to ni všeč, res ne..... Grem spit še eno kafe, sem slabo spala, sem gledala košarko včeraj in me je šisto znerivralo. Sem tako stiskala punje, da bi jim ratalo, ampak zame so kljub temu dobri, bravo fantje Lepo se mejte in uživajte!