|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
16.9.2009 14:22:03   
zoom zoom
Živjo,

sem že iz službe. Tamalo sem danes mislila dat v vrtec, ker je bila včraj že čist ok, potem pa je zvečer spet zakuhala na 39,5*, tako da sem se zenila, da jo čuva dedek. Danes je še nisem videla, ker še spi, ampak je bila baje čist ok, vročine ni imela, je pa malo kašljala. Kaj bo jutri pa še ne ve vem, če bo še imela vročino, bom ostala doma in greva popldan k zdravniku.

Marija - tudi jaz sem imela med porodniško starejšega v vrtcu, občasnos em ga šla po kosilu iskat, sicer pa je bil do 14.30 , pa od 8h, 8.30. Mi ni niti na misel padlo, da bi ga izpisla. Glede vzgojiteljic user posted image , naj si mislijo svoje. Imaš vso pravico, da je otrok v vrtcu. PA še to, če ga izpišeš, mogoče drugo leto ne bo sprejet nazaj v vrtec.

Grem do konca skhat, poterm pa v vrtec po starejšega.

Lp

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.9.2009 19:59:17   
thumbelina
Joj punce pri nas je doma za znoret. Matevž ima zdajle že tri tedne smrkelj, da bi lahko zidal z njim. Vmes je že kazalo da bo bolje, zdaj pa set na orto. Žleht je tok, da bi če bi mi duša dala skoz po riti tepla. Sam itak nič ne nuca. Zdaj se gremo pri nas doma uno britansko varuško, ker me mulc zajebava in preizkuša pri vsaki stvari:
- pri umivanju zob
- ko že pošteno menca in že kakšno kapljo spusti v gate, ga opozorim, da je treba lulat, ker zdaj se njemu to ne da (mislim kdo pa še hodi scat na wc?!) in on kr noče, potem ga sama nesem na wc, on kriči, da bo šel sam
- ko je treba prit jest se polži 1mm na minuto in ko rečem, da ne bo dobil jest in resno vzamem njegov krožnik iz mize, gre on v jok in kriči da bo jedel
- ko je treba nos pihat noče, ko zagrozim da bo fiziološka in šprice v nos, se mi samo reži v ksiht, ko uresničim grožnjo kričći in se dere kot jesihar in fehta, da bi zdaj pa v robca pihal
in še in še.... In zdaj enostavno preštejem do pet, če nisi pripravljen sodelovat, te pač jaz fiično sama odnesm in naredim tisto kar je treba, ali je pa pač kaznovan....

Pri Jerci je bilo popolnoma identično in se je nehalo tam nekje pri starosti treh let. zdaj pri petih letih je kar se tega tiče ok, uboga, ker ve da so sankcije. še vedno jo včasih piči kak škrat ampak načeloma se da vse zmenit. Edino kar je je pa da je ko ena mala pijavkica in bi visela non stop na meni. Mi tudi dihat ne da. Skoz se nekaj flosa po meni, skoz morava nekaj skupaj ustvarjat, pa igrat se neke vrtce, šolo, pepelko (jaz moram bit vedno mačeha), pa neke žvali, ki pol skoz lulajo in kakajo in ne delajo čisto nič drugega. Vedno dobim cel scenarij za igro vnaprej, kaj moram rečt, kaj moram nardit.... Jao jao, men se a včasih taaaaaaaaaaaaaaaaaako ne da..... AAhhh mend abo boljš. tale teden je ubijalski, ker bom tri popoldneva sama z otrokoma, sama sem bolna (grlo, smrkelj), skratka za popenit..... Ja takle mamo....

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.9.2009 8:01:01   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Punce tole pa res moram delit tudi z vami user posted image  (ne, nisem noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image user posted image  Kaj vse se danes dogaja po šolah????!!!!!???? user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem peljala taveliko punco v šolo in mi razlaga:
A veš da je na naši šoli (oblikovna šola v Ljubljani) modni dodatek sošolk? user posted image  PODGANA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KKKKKKKKAAAAAAJJJJJJJ???? Me je skor kap, res! user posted image
In punce nosijo s seboj v šolo kot domače ljubljenčke bele podgane (žive, ja). Kot modni dodatek jim sedi na rami, med poukom jo pa skrijejo v kapuco, da jih učitelji ne vidijo.
Kaj takega, res kar ne pridem k sebi, sicer ne vem, če je to še kje na šoli (mislim srednje šole) ampak tle ko hodi naša je to trenutno zelo IN!
GROZA! Nimam drugih besed! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, zdej vam pa rajši še kaj bolj veselega povem user posted image
Včeraj sem bila na roditeljskem sestanku v vrtcu in moram rečt, da je pa tale nova vzgojiteljica res super, čisto nekaj drugega kot je bila prej tista "koza". Zaenkrat sem zelo zadovoljna!!!

Zalbi: no, a včeraj si pa potem bila na faksu (sori, sem včeraj narobe prebrala in sem mislila da si imela že prejšnji dan user posted image  ) In?

Marijaa: super za morfologijo, potem pa držimo pesti da imate res parček, da boste imel še kako bejbo pri hiši, da ne boš ti v manjšini user posted image

Taška30: super za Manco, ja, potem je super tole z žrelnico, res vsaj veš da se je "splačalo" jo dat ven, super res!

Zoom zoom: kakjo je vaša pupa? Upam da je boljše user posted image user posted image user posted image

Thumbelina: aaaa, vidim da smo v istem klubu glede trme in vzgoje user posted image  Upam pa da tile anpadi res minejo, ker drugače... user posted image user posted image user posted image  user posted image

Takole, sedaj pa grem delat user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.9.2009 8:22:33   
aprilčica07
JUTRO

piškotek: podgana? dobro, da sede berem, ker drgači bi me na rit vrglo... ma saj ne moreš verjet... ma podgana??user posted image ma to živa? ma ježeš, no.. ma kam gremo??
thumbelina: tako doživeto si opisala dogajanje z Matevžem, da sem se nasmejala zraven.. saj vem, da ni smešno, ampak vseeno... tudi naš je trmica, ampak zaenkrat ni še tako hudo..  ima svoje hude trenutke, samo niso na sporedu lih vsak dan, tako, da se da preživet:)

Nič, grem še na eno kavo, pol pa lase umit, ker nisem več za pred ljubi:) Do frizerke bi mogla kaj it, upam, da mi rata drug teden, pa v službo moram kaj it pogledat.. Moram spet začet malo migat okoli:):)

Grem, dokler je tišina:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
17.9.2009 9:39:08   
zalbi
hej hej!

piškotek - ja bila sem na faksu, v bistvu smo se pogovarjal tako, kot da sem že vpisana, so mi že povedal kdo naj bi bil moj mentor za doktorkso nalogo, pogovarjal smo se o temi, o izbirnih predmetih, zdej pa samo še čakam da me kap zadane kako bo cena...vglavnem - če bo zame sprejemljiva se bom vpisala...
Podgana!!!!!!!!!! -  as i je tvoja punca jo tudi že zaželela???? grozaaaa...
Pa ful dobr za vzgojiteljico - pri nas pa bo mislim, da drug teden sestanek - ampak zaenkrat sem zelo zadovoljna, prosti lani in uni vešči, je ta prava milina in ful ne komplicira...

taška - fajn res da potem vidiš da se je splačalo dat vn žrelnico - ker danes se res težko odločiš kaj in kako, ko pa so ta zdravniška mnenja si tako različna...

thumbelina - no fajn, pol mormo še malo zdržat - tja do tretjega leta, da jih minejo ti napadi trme...

Tako, danes me čaka prgled pri G... tako da grem prej iz službe, je je...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.9.2009 9:55:10   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

piškotek - Podgana!!!!!!!!!! -  as i je tvoja punca jo tudi že zaželela???? grozaaaa...

Joj, ne, hvala bogu!!!! Se ji gabijo take "zadeve" in je niti pri sošolki pobožala ni! Tako, da resnično upam da ne bo kakih takih predlogov, ker sem ji že povedala, da tega pa res v naši hiši NE BO!!! Če pa bi mi slučajno skrivala, pa se mi itak čisto odpelje in zagrozim tudi mojemu user posted image  da naj to reši kakor ve in zna, ampak v naši hiši tega ne bo, drugače..... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa upam da dobiš "ugodno" ceno za šolo in da ti uspe! Je pa res tole šolanje drago kot user posted image

Pa dobro opravi na pregledu pri ginekologu!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.9.2009 10:22:21   
sabri
Oj, se bom bolj na hitro oglasila, sem očitno dobila lenoritis, ker sem taka zbita zadnje dni. Sam PODGANO moram komentirat, da se to moja spomni, ajoj, nočem niti razmišljat, kako bo, ko bodo naši v teh letih. Drgač pa smo tko, malo prehlajeni, malo leni, pa čas kar mineva. Se pa vidimo upam kaj kmalu na kaki kavi, čakam, da bom bolje, ker trenutno se mi kar nekaj ne da. Zgleda, da žalujem za poletjemuser posted image . Čao

Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.9.2009 17:31:14   
hariba
Imam vsaki dan toliko obveznosti, da vas sploh nimam časa brat.
Petkov rojstni dan je minil b.p. So uživali. Trajal je kar do 24h, no ostali niso vsi, pa zaklepetali smo se po 22 h z nekaj starši, ki so prišli po svojo mularijo. O tem kako so bile zlasti punce naštimane raje ne bi dosti, ker me je skoraj kap, ko sem jih videla, vendar podgane kot modni dodatek ni imela nobene. Če se ne bi prej onesvestiloa bi tisto kozo zagotovo po hitrem postopku odslovila. Čeprav tisti večer ni bilo zelo toplo, jih je bila večina zelo pomankljivo oblečenauser posted image  No so pa punce bile naličene kot za indijanski bojni ples, 2 nista hoteli plesat, da se ne bi make up stopiluser posted image . Kot modne dodatke so imele pa umetne dolge nohte, pa veliko količino uhanov od ušes, popka do nosa in ustnic. Ena je imela 3 v ustnicah. Sicer je bilo pa fajn, Po kinu jim je moj na žarus pekle, ker je bilo lepo vreme, da ni bila spet pica kot lani. Se je zadnji hip odločil.
Za tastarejšega mulca kupujemo lap topa. Smo gledali v Harvy Normanu. Je garancija 1 leto, za 3 leta garancije je pa 84 € doplačat. Jaz bi, moj pa pravi, da se ne splača, da je to dosti, da za toliko že tudi dobiš rezervne komponente, zrihtal bi pa itak to pol njegov brat zastojn.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.9.2009 6:54:36   
aprilčica07
Jutro,

ma kje ste vse? uživate na sončku?

Midve sva pokonci, baburca mala se je lih fanj pokakala, pa sita in previta je bla... Tako, mati ponovi vajouser posted image user posted image Moja moška pa še spita, jima pripada:)

Drgači smo dobro, trgamo sto na uro, tako, da je pestro. Ma bo že:) Moja dva gresta danes k svakinji na rojstni dan, midve bova pa doma ostale. Se meni ne da klatit tja doli z malo, počakamo še malo, da zraste pol pa itak, da bomo šli. Ta teden grem tudi k fizerki, ker če se v špegel pogledam se ne spoznam, se lih kot Tofsy iz risanke.. user posted image user posted image bv vsak kodr na svojo stran in taka, kot bi me na elektriko priklopli. Tud do kozmetičarke bi mogla it, ampak počasi, najprej frizerka, pol kozmetičarka in tako dalje.... da se spravim v reduser posted image

hariba: glede računalnikov se ne spoznam, če bi pa moja vprašala ki je računalničar bi povedal isto kot tvoj, tako, da mislim, da se ta računica ne izzide... Včasih ko gledam kako so mulke tam 13 do 15 let oblečene in kašne hodijo po svetu, me kr malo skrbi kaj bo iz tega... napol gole in vse načičkane in namalane, da si niso niti podobne.. meni to ni všeč, res ne.....

Grem spit še eno kafe, sem slabo spala, sem gledala košarko včeraj in me je šisto znerivralo. Sem tako stiskala punje, da bi jim ratalo, ampak zame so kljub temu dobri, bravo fantjeuser posted image

Lepo se mejte in uživajte!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
21.9.2009 7:44:55   
zalbi
Dobro jutro!

da vsa malo prebudim...
user posted image

Drgač pa smo bli čez vikend v Međimurju, je blo fino, je bil sonček in ful toplo... ampak sem danes čist zmatrana od celega vikenda, bi rabla še eno nedeljo da bi se fajn naspala... pa preležala...

Prejšni teden v petek sem bla čist bedna, v službi mamo neke štale, pa neka reorganizacija, pa kr neki, vglavnem, zdej resno odšteva dneve do porodniške, al pa prej do kake bolniške... k  res več ne štekam kaj je z ljudmi... je ena sodelavka rekla, da sta bli v petek odčitno dve luni, ne samo ena, k je blo vse tko kr neki...

Danes ne bo nič posebnega, predvsem zelo ponedeljkovo... no pa eno žurko imamo v službi, k ena odhaja v penzijo... to pa je to...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 4160
21.9.2009 8:02:48   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Joj, pa je spet ponedeljek, jaz sem čist zaspana.
Nejc se je v soboto in nedeljo zbudil že pred 6 uro in itak ni hotu več spat... Ponoči se itak zbuja... In dons ko sem ga šla zjutrej budit ob 6.10 za v vrtec mi pravi: ne mami, pejdi ven, aju bom se.... Japajade user posted image  Za vikend bi spal, mulo user posted image

Drugače pa je name tudi v petek zelo vplivala luna, sem bila čist neki depresivna, pa skoz se mi je neki jokalo, vse mi je šlo na živce, vse me je motilo, čisto brezvoljna sem bila. In pol me je še Nejc "zjezil" zvečer, ker sem mogla itak bit pri njemu da je zaspal, pa je za to porabil točno uro in pol, ker se je skoz neki premetaval in obračal, pa pil, pa .... In pridem ob 20.30 iz njegove sobe vsa objokana, pa me moj user posted image  sprašuje: ja kaj pa je? Kaj je narobe? No, in se mu mal odprem, mu mal povem - samo tako v treh stavkih - in on se hladnokrvno obrne stran in gre v drugo sobo. Pa ga vprašam: a to je bilo to? Zakaj pa te je zanimalo potem zakaj sem slabe volje? In mi odgovori: Ja zato, da zdej vsaj vem kaj je narobe! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim tale moj dec je pa res občasno pravi "biser" user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dobro da imam tako dobro prijateljico kot jo imam in sva si v soboto poldan privoščili samo za naju (brez otrok) in sva šli malo v "šoping" in na kavico. Mal sva se načvekale in je bilo takoj boljše!!!

Tako, zdej pa grem na eno kavico.... mmmmmmm ....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
21.9.2009 8:40:06   
sabri
Dobro jutro, Zalbi, hvala za kavico, drgač se držiš? Bi pasal bit par dni doma ane, da se malo naspiš, drgač pa upam, da se zmenimo kmalu za kavo, da te vidim še v dvojeuser posted image .
Piškotek: moški so z drugega planeta, ampak res, jaz zmer tko pravim, ko kaj "pametnega" naredi, mi je lažje, kot da si hočem razložit ali pa da mi on objasni. Ti dam primer, če ti bo kaj lažje, da vidiš, kake majo tudi drugi moški, moj povabi svojo familijo še za svoj rd pa še nekaj, zmenjeno, da pridejo ob 13 in on začne peči, je imel pa nočno in se bi že lepo naspal do takrat. Ampak on faca gre po službi malo pit, ker drgač skoraj nikoli ne gre, pride ob 16user posted image , jaz pekla, da ne povem kako butasto je zgledalo, ko so prišli pa njega ni bilouser posted image . Meni totalno nelogično od njega, on pa čist razumljivo, kaj težim, še takrat ko zabluziuser posted image . Smotana jaz aneuser posted image .
Drgač pa nekaj morast dan danes, se bo treba razvedrit.
KAVA: mogoče petek popoldan? Samo ideja.

Neposredna povezava do sporočila: 4162
21.9.2009 8:52:14   
mojčca
Jutro punce

Zalbi, hvala za kavico. Joj, še malo in boste dobili drugega družinskega člana (december bo tukaj prav hitro).

Piškotek, saj bo boljše. Ne vem, moški so res kot bitja iz drugega planeta. Rajši ne bom začela debate o njih, ker bom jezna ko 100 user posted image , pa še cel roman bi lahko napisala o njih. Danes ti pošljem eno slikco od KŽ, pa še tri znakce od ledene dobe. Pa ful ti hvala za slikce, sem bla res vesela (bolj kot otroka).

Sabri, ful dobra ideja, kar se tiče petka, samo jaz imam na žalost piknik in sem odsotna. Kaj pa sobota dopoldan ali pa četrte popoldan, recimo ob 16.30 na Zbiljah (to bi mi zneslo).

Mi smo imeli spet pester vikend. V soboto popoldan smo bili na žurki (praznovanje RD). Smo prišli domov malo pred osmo zvečer in sta šla samo spati. Včeraj pa smo hodili po hribih, najprej na Jošt, potem pa Šmarjetno goro. Sta bila potem ful utrujena, ampak je bilo luštno.

Grem delati, ker imam stanke.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
21.9.2009 8:53:39   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Sabri, ful dobra ideja, kar se tiče petka, samo jaz imam na žalost piknik in sem odsotna. Kaj pa sobota dopoldan ali pa četrte popoldan, recimo ob 16.30 na Zbiljah (to bi mi zneslo).

Joj, sem se spomnila, tudi v četrtek ne morem, ker ima sodelavka 50-letnico in gremo v mehiško. Kaj pa danes, a ima kakšna čas za ob 16.30 na Zbiljah????

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
21.9.2009 9:10:44   
aprilčica07
Jutro,

se strinjam: moški so klasa zase![sm=hudicek1.gif]user posted image user posted image user posted image

Drgači smo dobro, včeraj mi je res ustrezalo, da sva ble z Julijo same, sem spala kadar je mala spala, pa ven sva šle, in mir je bil, mi je res pašalo. Saj mogoče se čudno bere, ampak kaj čem.. Sem bla kot na malih počitnicahuser posted image user posted image user posted image Danes imamo tudi lepo vreme, ampak veter piha, od kar je Julija rojena, mi kravžlja živce, da res ni.. Jutri zihr pokličem frizerko, da se grem malo uredit, ker sem res grozna., no... Kot, da me bi na štrom prklopli..user posted image user posted image

mojčca: pridni tvoji otročki, da hodijo tolko v hribeuser posted image
zalbi, piškotek: je bla definitivno luna, midva sva se tako spičila, da je blo joj... so vrata tako loputala, da se je celo stanovanje treslo, ampak za brezvezno stvar... itak...
sabri: škoda, ker nisem iz tistega konca, drgači bi tud jst z veseljem šla z vami na kavo.. user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
22.9.2009 8:05:08   
*piškotek*
Se javljam na hitro:

z Nejcem sva doma user posted image

Včeraj je v vrtcu dopoldan padel čez žogo in postal ful jokav, pojedel je kosilo normalno, šel spat, in ko se je zbudil se je spet ful jokal in me klical. Potem me je vzgojiteljica ob 14 uri klicala in pač povedala in itak sem ga šla takoj iskat. Doma je samo ležal na kavču in nisem se ga smela niti dotaknit, tako ga je bolela desna rama. Pa smo šli kar na urgenco in rezultat: zlomljena ključnica. In smo doma... Ful je bogi, ker se tudi premikat ne more...

Neposredna povezava do sporočila: 4166
22.9.2009 8:26:58   
mojčca
Jutro

user posted image

Piškotek, ja bogi Nejc. In kaj so mu naredili, a so mu dali kaj na rokico al kaj??? Je moj brat tudi imel zlomljeno ključnico pa sem že pozabila, kaj so mu takrat naredili.

Aprilčica, da ne boš mislila, da hodimo ful po hribih, ne hodimo. Bomo pa počasi začeli, ker sta že dovolj stara, edino pri Manci moramo mal paziti, da ne bi hodila na res ful dolge ture (po nasvetu zdravnice), ampak hodi ful dobro, pa čisto nič se ne pritožuje.

Drugače me pa danes bolijo vse kosti, pa ne vem, a od hoje po hribih, ali pa se me loteva kakšna viroza oz. gripa.

Neposredna povezava do sporočila: 4167
22.9.2009 8:46:37   
zalbi
DObro jutro!

piškotek - o joj... kako ste? to ga mora ful bolet?

mojcča - upam, da te vse boli samo od hribov... Pridni, pridni, da ste tkole lepo hodili - pri nas je Sara kar tečka kar se hoje tiče...

sabri - če ne gremo na Štajersko (to pa je odvisno od tega ali bo moj user posted image  delal ali ne - tako da javim tekom tedna)- jaz z veseljem grem na kavo...

aprilčica - si že od frizerja?

je pa zadnje časa Sara blazno tečna, skoz se joka, , ne joka, dere, za vsako stvar, grozno res... se mi zdi da je vmes že blo ok, zdej pa za vsako stvar dretje na polno, s solzami, mislm... včasih res ne veš kaj bi... k se samo dere...

Joj, zdele pa se mi že mudi, mam sestanek...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
22.9.2009 9:08:22   
marijaa
Joj bogi Nejc. Upam, da bo kmal bolš.
Js sm tud na bolniški, sm včeri šla k dežurnemu ginekologu kr sm mela tko hude bolečine v križu. Ful tud zatekam v noge i9n roke zato mi je predpisu neslano dieto.
Patrik je v vrtcu. Moj je isti, da je ob vikendih tk hitr pokonc.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
22.9.2009 11:00:04   
taška30
Čist na hitro, držim pesti za Nejca, da ga čimprej neha bolet. Ne morem si niti predstavljat kako to prenešajo taki mali. Ali lahko jemlje kaj proti bolečinam? Če ima kaj, mu kar daj maksimalno dozo, kot lahko vzame, nič ga šparat, tole mora res bit hudo.

Drugače pa nimam časa kej dost, ne v službi, ne doma bit na RR, za vikend smo bili na trgatvi pri moževih staršim, se napokali grozdja in skuhali veliko grozdnega soka, da bo za čez zimo (vina bo manj, jim je še lansko ostalo).

No, na hitro je bilo tole. Šibam delat naprej.

Kaj se mi samo zdi al se Lilka že dolgo ni oglasila? Ona je tako redna članica ponavadi, da se takoj opazi, da manjka.user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
22.9.2009 11:59:48   
*piškotek*
Punce hvala za lepe želje. Nejc trenutno spi.
Drugače je kar ok, nič ne joka ali kaj drugega, samo če se kaj nasloni na desno ramo (tam kjer je zlom) začne stokat da ga boli. Drugače pa so mu naštimali tako "opornico" iz vate in povoja - nič kaj trdno ni, zdej pa naj mi gledamo, če se bo kaj premaknilo, ker moramo nazaj, da mu potem popravijo. Kako pa naj vem, če je vse mehko a se je to kej premaknilo? Za bolečino pa lahko dobiva Calpol. Je pa tale naš Nejc pravi borec - on bi se že kar igral, skakal naokoli... Sem ga komaj cel dopoldan zadržvala bolj ali manj na kavču, pa da je malo gledal risanke, pa se malo igral na kavču,... Skratka je zelo živahen, kljub poškodbi, in bo tale teden dolg kot pri norcih, ker ga moram skoz nazaj držat, da mi ne pobezlja po hiši...
Grem pripravljat za kosilo, ker ko se bo zbudil, ne bo šanse za kako kuharijo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
22.9.2009 13:04:24   
aprilčica07
piškotek: za Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image ključnica boli za znoret, sem provala in če mu lahko kaj daš proti bolečinam mu daj.... božec mali...
taška: lilka je mislim, da na morju....
zalbi: frizer me čaka v četrtek ob 9 zjutraj, komaj čakam.....

zdaj pa letim, spravit Jakoba spat, dokler Julija spi.. pestro, je pestro...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4172
22.9.2009 19:34:04   
sabri
piškotek: bogi no, upam, da bo čim bolje prenašal in da se hitro zaceliuser posted image
taška: da te takoj  zagrabim, maš kak pameten recept za sok, ker smo mi imeli trgatev pa je še viška grozdja in bi nekaj skuhala, sem iskala na internetu za grozdni sirup ali sok, pa so tok različni recepti, jaz pa totaln laik in se nisem nobenega upala spravit kuhat.
Se beremo, moram svojo dat spat, ni nič spala podnevi.

Neposredna povezava do sporočila: 4173
22.9.2009 19:35:02   
sabri
aja, aprilčica, bi morale pa ornk izlet naredit pa pridet na tvoj konec, bi blo prav luštn.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.9.2009 7:19:04   
taška30
Sabri, recept je čist preprost. Sprešaš grozdnje kot za vino, bistri sok zavreš (oz niti ne zavreš, segrevaš ga do cca.85°C - več ne, ker menda sladkor kristalizira in ima nek priokus, tko pravi moj tast, vmes pobiraš pene dol iz površine, vročega naliješ v čiste flaše (mi nismo filtrirali pa bi blo fajn, da ni usedline) in zapreš. Zamašek potegne noter. To potem zdrži kar zelo dolgo - čez zimo.

Aja, dobro jutro vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kdaj po porodu ponovna nosečnost?
smejčica

pred enim letom (9%)

po enem letu (23%)

po dveh letih (28%)

po treh letih (17%)

po štirih letih (9%)

kasneje (14%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!