lilka
|
Hej, hoj.... Smo pri tašči in tastu, pa imam malo časa.... aprilčica07: a da si že kaj naročevala , no jaz bom v Ottu prvič, upam, da bo tako lepo in mi bo tako pasalo kot bejbi v katalogu , ja za dušo je treba kaj kupit, se povsem strinjam. Sem šla včeraj v Baby center za Ožbeja iskat nekaj za krst za oblečt, katastrofa , samo en beli body so meli, komaj smo ga našle, majčke niti ene čisto bele 62, pol sem kupla sinje modro benkico, ker majčke ni blo niti ene in temno bež hlače, ker drugih ni blo in pol sem kupila še neke sinje modre copatke, da bo nekako zgledalo. Pol sem pa še sebi kupila modro majčko pa Tinki modro majčko, da bo fora, ker ko smo Tinko krstili sem bla tudi jaz v roza in mož je me roza črte v srajci, zdej bomo pa modri . Mah sej ne moreš verjet, ful velika trgovina na novo odprta pa nič kaj nimajo, do H&M mam pa 60 km, pa se za tako nimam prav časa tja vozit. Mah sej bo.... razvoj: naša zna štet do 13 pa ne vem kako se je tega naučila, ful uživa in kar naprej nekaj šteje in reče : mami a ti preštejem?, barve pozna pa belo, rumeno, rdečo, modro, oranžno in vijolično, ostale še zamenjuje, pa tudi to je ne sliim, sama sprašuje, kakšne barve je to, ali pa zelo rada se igra ,da jo sprašujem kakšne barve je kaj....mah to ona vse sama, jaz pustim kar ji paše, da bi jo vzpodbujala pa je ne ker je za te stvari absolutno še čas....mah pa tudi zato ker je punčka, one so bolj za take stvari....če otrok sam želi in ga to zanima, pa je verjetno fajn da sodelujemo ane?Pa sej ne rabijo še barv pri tej starosti poznat. Mi smo tudi imeli investicijo za ogrevanje, pa ne zato ker bi hoteli, ampak zato ker je crknilo, vse cevi smo mogli zamejat in zdej je crknila še peč, pa jaz bom znorela od teh stroškov, raje sploh ne razmišljam morem dat zdej 1800 evrov za peč in montažo kataloška prodaja: ne vem, jaz imam z Quelle(sem za tinko dekoracijo za sobico naročila sej veste), pa Neckermannom dobre izkušnje. Tako zdej pa morem zaključit, da ne bom preveč nevljudna, na obisku pa na računalniku.... Se beremo v ponedeljek.