taška30
|
Hoj, sam da vas pozdravim, se mi ne da nč pisat, sem čist sesuta od današnjega dne. Dopoldne smo šle v Cankarjev dom gledat predstavo Picko in packo, balet za otroke in je bil obema fuuul všeč (no, saj meni tudi zelo ), je Julija lepo zdržala 50 minut pri miru, edino skos me je kaj spraševala o dogajanju, samo so drugi tudi.....je bilo prav zabavno, sami otroci v dvorani. No, to je bil vrhunec dneva, ostalo pa katastrofa. Pokonci so bile že ob 6-ih (noro zgodaj - prvič odkar pomnim), temu primerno utrujeni in tečkasti, spat čez dan itak nobena (no, za Manco mi je jasno, ampak tamala ), popoldne dretje, dretje, dretje, danes sem pa res že mislila, da mi bo živc počil, polurno dretje v duetu zaradi ene butaste DVD-jke, ki sem zahtevala da jo pobereta s tal in data na polico, preden gremo ven, Juli se je trmala, se šobila in tulila: ne, ne bom, Manca je pa tudi ni hotela zato, ker je kao ni ona vrgla na tla, ampak Julija, aaaaaaaaaaaaaaa , jaz pa itak še najbolj trmasta in nisem popustila (ne vem kdaj me bo srečala pamet, da bom nehala bit bolj otročja od otrok), torej smo se šle vojno katera bo popustila, vmes sta tulili kot bi ju iz kože dajali, v enem momentu sem šla čez vrata, ker drugače bi se mi strgalo, zaklenila, šla dol in ven iz bloka, dihala pol minute in nazaj gor, itak sta zverinili še bolj, no, potem je pa Manca pobrala tisto DVD-jko in smo lahko šle na sprehod. Za ****. Vem, se zavedam, total brezveze, zaradi ene DVD-jke. Ampak to sem pač jaz, trma na kubik, le po kom so se vrgle. Eh, jutri bo nov dan. No, pa sem se le razpisala, je prav pasalo, uf! Moj tega itak ne razume, da lahk zaradi ene malenkosti tolk zakompliciram. Sam tko je, ne morem si pomagat, princip je princip.
|