lilka
|
Hej, hoj... Tinka je že malo boljše, samo mor res počivat po vsakem večem naporu takooo kašlja, se ji pa lušči in vročine nima tako, da upam, da bo vredu do ponedeljka ko gre na kontrolo v torek ponoči pa naj bi šli na morje. ja Tinka ima rada knjigice, kot jaz, sem ji zgleda to privzgojila , je pa dobila od prijateljice včeraj obroč hula-hop in je tako navdušena pa še uspeva ji ga vrtet, pa sej ne morem verjet da ji to gre Jaz bom pa danes po malem začela pakirat, ker če ne mi ne bo ratalo, Tinko mislim met v ponedeljek in torek še doma, brezveze, da jo dajem v vrtcec, babi pride iz morja in ima še sicer dopust, pa mi je že povedala da gre krompir kopat in ne vem kaj še vse, sem tako jezna nanjo, zdej je do nedelje na morju, pol se pa vidimo samo 2 dni pa še takrat si ne more časa vzet ...eh.... Danes je pa čudno vreme, bova z Ožbejem kar doma, ker bo lih kar ulilo, bom pa kaj drugega postorila, namesto da naokoli laufama... , posesala sem že, eno rundo polikala, zdej bom še eno, ker sušilec že piska v prlanici ga slišim , pa lase sem si oprala, ker greva jutri zjutraj s Tinko k svakinji na zajtrk pol pa na neke otroške delavnice, vmes bom še avto dala v pralnico , ker ga ne utegnem počistit, mož bo pa Ožbeja pazil pa bazen mora očistit in pospravit je konec sezone, samo nej proba rečt da ne bo utegnil, jaz tudi morem parv vse utegnit zraven Ožbeja.... zalbi:ne pečem pa ne , veš je bla fora, mož ima same sodelavke in smo meli neki piknik in bi kao naj ženske vsaka nekaj spekle in ko je mož rekel, ja moja pa ne peče, so menda oči ven vrgle kao kakšne ženska pa si če ne pečeš .... Ma dej jaz ne šivam(niti gumba ne) in ne peečm in kuham bolj redko, nisem neki prav gospodinjski tip, za čistilko bi pa bla, tako da če me iz vodilnega mesta kdaj odstavijo v službi, bom prosila če sem lahko čistilka aprilčica07: ja glavno, da ti nekdo pri spanju pomaga, to tudi meni nebi šlo z obema, drugače bi že nekako preživela, drži se Zdej pa grem sušilec ven pobrat, če ne bo preveč zmečkano amam moževe srajce zraven , teh pa ne maram likat sploh.... Se še javim kaj...