*piškotek*
|
Dobro jutro Spomladansko čiščenje hiše je uspelo Zdej mamo pa tko lepo in čisto No, v petek so šli od doma od 16.30, in v petek sva pol kr mal poležavala , ampka še vseeno sem upela pospravit moj predal iz spalnice z vsemi papirji, položnicami,... in to se mi je tam nabiralo že skoraj eno leto. V soboto pa sva štartala na polno, bila zelo pridan, še jedla nisva nič kosila, zato pa sva si potem ob 18-ih privoščila pico in potem sva si v umiru ogledala še en film. Včeraj pa sva spet nadaljevala že zjutraj in končala ob 14, potem pa sva šla k tašči in na sejem v Komendo (sem si kupila nove kuhalnice ). Otroci so prišli domov ob 18.30, tako da sva res dodobra izkoristila vikend (za vse... ). Otroci so pa baje tudi zelo uživali, so uživali na snegu, na soncu, na Bledu so se včeraj ustavili so gledali račke,... skratka, baje so se imeli super! Danes pa sem tako slabo spala, me čisto vse boli in še tako sem utrujena, da res nisem spala skoraj nič. Ja, kaj čmo, sem brez kondicije in potem takole malo miganja pride takoj za mano , bo treba začet malo bolj migat, a ne???? Sabri: oooo, vi si boste pa tole hiško lepo zrihtali, kaj? Lepo, lepo. Saj vem , zdaj je mal težko vse skupaj, ko pa bo vse končano, ti pa sigurno odleže, sploh ko vidiš, da si kar nekaj naredil in da je potem veliko lepše!!! Tobogani: meni so všeč teli od smobija, dobiš pa jih v pikapolonici (mogoče še kje, trenutno ne vem): http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/tobogani/smoby--tobogan-z-vodo-srednji-158x70/3101533032163101536 Tejgag: ja, take so pač sosede, ne sekiraj se, meni grejo tudi take "čenčarije" zelo na živce. Če sem jaz nekaj tako rekla, potem naj tako bo, zakaj bi imel nekdo tretji vedno bolj prav kot pa otrokova lastna mama???? Thumbelina: Veš, tudi mi smo v fazi vse SAM, sicer ni vedno in za vsako stvar, ponavadi je pa ravno za take stvari, ki pa jih res ne more sam in potem je dretje do nebes. Saj ko mu rečem, naj si sam proba slečt majco (hlače) si sploh noče probat, ne da bi se še naučil SAM.... Ja, baje ta faza mine Formula: no, punce in kako je mil vikend z formulo? Jaz čakam da se začne moto GP (motorji), ker potem pa bo moj čisto , no, saj to pogledam tudi jaz, če se le da Kaj morem, če pa obožujem motorje Nič, zdaj pa grem Grem malo delat Dokler ne pride moj da greva na kavo Želim vam lep začetek dneva in tedna...