|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
31.3.2009 17:35:52   
gaja*
aprilčicauser posted image user posted image user posted image Juhuhu, sej sem vedela, da se bo dobro izteklo. user posted image user posted image user posted image
Nas je toliko razmišljalo nate in tvojega user posted image , da ni vrag, da ne bi bilo vse ok. Zdaj pa užiiiiiiiivaj user posted image

praznovanje in torta: mi smo se odločili, da bomo vseeno imeli praznovanje ta vikend, pa tudi nam ne znese v soboto, zato se mi ne bomo šli kopat v nedeljo, ampak bomo doma praznovali (babici, dedi, teta, stric...)... Za otroke pa čez 14 dni... Torto bom pa sama spekla, zdaj ko nas bo manj samo Fifi-jino glavo, za drugič pa Nodija. Bom itak celo soboto samo kuhala in pekla user posted image

valika - vnetje ušeš: kak se nam zadela nosek pučemo s fiziološko (ta hujš mučenje za Gajo in jok do neba). Edino to nas spasi. Drugače mi ne špricamo v nos vsak dan, ker je enostavno prehuda zadeva in je Gaja prav jezna name in se joče, ko se greva previjat. user posted image Drugače pa jutri začnemo z bronhomunalom.

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
31.3.2009 19:18:31   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

piškotek: alora, zdaj bo treba le še redno plačevat akontacije in take reči... user posted image   da ti ne bomo pošiljali kašnih čudnih pisemcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (se hecam)

Ja, ha ha ha, aprilčica user posted image user posted image user posted image  Veš, naše podjetje plačuje redno svoje obveznosti do države, ostala podjetja, ki jim pa vodimo računovodstvo pa je že druga zgodba. Eni so pridni ko hudič, rajši 2 dni prej plačajo kot je rok, drugi kak dan zamudijo, tretji, ah o tretjih pa ne bom izgubljala besed, ker sem ravno danes "zgubila" živce nad enim user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Drugače, pa supeeeeerrrrrrr za izvide, saj itak ne more bit drugče kot pa tko, ker mi smo vse držale pesti zate in močno navijale da se bo vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa res, samo uživaaaajjjjj v user posted image  in v pričakovanju!!!! Spola pa nam najbrž ne boš zaupala, kaj user posted image  ?

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 31.3.2009 19:19:15 >

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 3477
31.3.2009 19:22:09   
*piškotek*
Uporabniki na tej temi: ALESSA

Alessa, pozdravljena, se pa že zeloooo dolgo nisi nič oglasila, daj napiši kaj, kako ste????

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
31.3.2009 19:31:18   
aprilčica07
piškotek:  spol? ma naj vam bo, ker ste tle gori same fanj babnice.. čakamo baje pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image   smo veseli, še najbolj moj, ker si od vedno želi pupiko:).. meni ni blo lih tolko važno kaj dobimo, samo, da bo vse ok...
pridni, da lepo plačujete...  to se mi dopade:):):) saj vem, ljudje smo vseh vrst, eni disciplinirani, drugi malo manj, o tretjih pa je bolše, da ne zgubljamo besed.....user posted image user posted image
gaja: tudi tebi hvala za čestitke:)

In hvala vsem, ki ste me bodrile in vzpodbujale.. Sja avgust je še daleč, ampak to je velik korak, tako, da danes praznujem. Sem si prvoščla pivo, ta pravo, zlatorog.. njam, pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3479
31.3.2009 21:00:51   
thumbelina
Joj kok sem vesela aprilčica zae in za tvojo družino in za dojenčico. Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

Vnetje ušes - pri nas smo bili tudi precej pogosti abonenti za vnetje ušes. Odkar pucam nososve s fiziološko ni več nobenih težav. Jaz dam v vsak nos dve do tri šprice po 10 ml. Če je res zeens mrkelj vsako uro to naredim. Matevžu pucam potem nos še s pumpico, ker ne uspe spihat vseg aven. Jerca pa sama spiha. Poleg tega. Prvih nekaj dni obvezno trikrat na dan (zjutraj, pred opoldanskim spancem in pred večernim spancem) brizgnem en vpih Olynth kapljic v vsako nosnico. preverjeno smo s e losali vnetij ušes. Zdaj smo imeli nazadnje vneta ušesa 17.10. 2007. Smo pogosto srkavi, ampak res nuca. Ušesa so v večini primerov vneta od smrklja, ki se poca odzad za nosom in pritiska na bobniče.Če redno smrklje pucaš ven, potem nima bit od kaj vneto.

Neposredna povezava do sporočila: 3480
31.3.2009 22:30:35   
ALESSA
Pozdravljene punce!user posted image

Ja, res me že ni bilo kar dolgo tukaj gori "piškotek". Včasih vas malo preletim ampak res včasih.
Pri nas se ful dogaja. Neli in Anel hodita v vrtec. Hvala bogu ni bilo nobenih problemov z vrcem, nobenega joka. Neli je že itak navajena saj že  3 leto hodi , Anel pa je septebra začel na novo.
Jaz sem se pri možu zaposlila in sem prav srečna, da ne rabim hodit v staro službo.

Sedaj imamo 2 bolnika s škrlatinko (Neli in Anel).  Včeraj sva z Neli bili pri zdravniku, jutri pa moram it še z Anelom, ker je danes postal pikčast. Sem samo čakala, kdaj bo še on. Tako, da bo pestro.
Sem pa Neli uspela prepričat, da je začela pit sirup. To mi je včeraj prvič ratalo, ker prej smo imeli vedno rebuke in živčno vojno. Sem ji rekla, da je zdravnica rekla, da mora pit "sokeca" (sirup), da bo zdrava in bo lahko šla spet v vrtec.  Finta je to, da sem ji rekla da ni sirup ampak, da je sokec. Da sedaj, ko bo stara 4. leta je že velika in tako veliki frajerji ne pijejo več sirupov ampak "sokece". In je palilo. Je vzela brez problema. Sem si prav odahnila, ker me je bilo ful strah, kako bo, ko bo mogla vzet sirup. Ker ta bolezen ni hec, če je ne zdraviš. Sedaj mi pa sama reče, kdaj bo sokec. 100 % preobrat. Kaj dela psiha........ Ne moreš verjet.
Za tamalega pa me ne skrbi, ker vzame brez problema.

Drugače čez zimo nismo bili kaj dosti bolani. Malo sta šmrkala in kašljala, kaj drugega pa ne. Še vročino sta imela samo 1x, pa še to samo en dan. Tako, da ni bilo sile. Pri zdravniku sta bila nazadnje lani oktobra.

Zdaj sem se že ful veselila njunih roj. dnevov (Neli-06.04.2005 / Anel-14.04.2007)  in velikonočnih praznikov, sedaj pa ta škrlatinka. Po eni strani se pa  tolažim, da bosta oba prebolela sočasno in bo potem mir. Vsaj upam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maladva pa rasteta kot gobe po dežju. Med njima je ful mala razlika. Se vidi, da je tamali fant in, da bo bolj velik, po atiju (198 cm). Pa tudi po konstrukciji je nabit in sploh ni debeli. Težek pa je kot vol, ko ga dvigneš. Če dvignem prvo Anela in nato Neli je pri Neli tak občutek kot, da je perje, napram malega.

Sem pa ful srečna, ko vidim, kako se imata rada. Kako se objemata in si dajeta lupčke na lička. Ko nekaj časa nista skupaj, se že pogrešata in sprašujeta kje je Neli in kje je Anel. Pa Neli je ful zaščitniška do Anela. Prava "big sister". Se mi pa dopade, da se je Neli začela bolj cartat, kot pa se je včasih. Ker sedaj vidi malega, da se carta in potem se tudi ona. Ker mali je pa pravi cartljivc.

Drugače pa komaj čakam, da bo lepše vreme, da lahko kam gremo, v naravo, pa pikniki itd.. Čeprav smo en vikend v februarju imeli srečo, ko smo šli na morje v Izolo in Portorož, da smo imeli ful lep vreme. Je bilo prav fajn spit kavico na soncu ob morju. Ja, pa z atijem smo bili na vožnji s tovornjakom v Italiji in je bilo zakon. Maladva sta ful mahnjena na tovornjake in avte na sploh. Komaj čakata, da lahko sedeta v tovornjaka. Tako kot njuna mama. Ha, ha, ha. Se vidi, da imamo to v krvi, ker je moj oče tudi šofer.

Tega mrzlega in deževnega vremena imam že vrh glave.

Pa lepe in vesele velikonočne praznike vam vsem želim!user posted image

Vse vas lepo pozdravljamuser posted image user posted image in upam, da se še kaj slišimo!  

Alessa

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
1.4.2009 7:14:12   
*piškotek*
Dobroooooo jutroooo user posted image

Meni se pa danes spiiii, mi je kar vse dol padlo včeraj, ker smo končali, in sem bila že včeraj popldan čistoooo lena in predvsem utrujena, danes bi pa spalaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Aprilčica07: ja super, punčka, lepo, pa boste imeli par (kot mnogi radi rečejo user posted image ) Sedaj se pa kar razvajaj in uživaj...

Thumbelina: ja, no vidiš enekao je pri nas s tem pucanjem nosa, se je Nejc tako navadil na to, da ponavadi kar že sam teče v kopalnico in pravi "nosa, nosa, mami nosa...." Tako, da se tudi mi s tem očitno (zaenkrat uspešno) borimo proti vnetju ušes.

Alessa: joj, lepo da si se nam javila, ne veš kako je lepo prebrat še kdaj od takih ki se res nič ne oglašajo, tako da res, vabljena, da se javiš večkrat!!! Drugače pa želim tvojima sončkoma, da se kmalu rešita te škrlatinke in da se pozdravita.

Mojčca: "Se javim kasneje, stranka. " - tole si napisala že včeraj... A maš še vedno stranko???? user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa grem, pa pridem še kaj... Ta teden tašče oz. šefice ne bo nič v pisarno, tako da mislim da se mi bo uspelo javit tudi še kaj čez dan....

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
1.4.2009 7:17:09   
*piškotek*
BarbaraE: vse naj naj Nejcu za njegovi dve svečki, pa lepo praznovanje!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3483
1.4.2009 8:04:20   
lilka
Jutro čvekce!

gaja*: vau sama boš spekla torto in to fifijino glavo, pa ti si caricauser posted image . Ja Fifi je tudi moji Tinki všeč, bi bla pomoje ful vesela, če bi jo mela na torti, samo naša tašča ni tako spretna, pa naše slaščičarne so tudi bolj tako, tako, Hlebček mi je ogaben, mogoče una v Radljah, samo tam so tak neprilagodljivi....ne vem kaj bom s to torto, res se mi ne da ubadat. A sprejemaš naročilauser posted image
(nisi mi še napisala, kje si kupla mašinerijo za nohte in če je to fajn zadeva al ni glih lahko to sam delat)

barbaraE:s Tinko pošiljava Nejcu poljubčke za roj. danuser posted image user posted image user posted image

aprilčica: jaz sem ful vesela, ker so tvoji posti veliko bolj veseli in optimistični prav prebrat se da, da si boljše volje, superuser posted image , no vidiš da je pomagalo, ko tako nate mislimo.

Jaz imam pa jutri in v petek seminar v Zrečah, upam, da bom šla, ker mož je včeraj spet zakuhal in spet dobil alergijo(sem pozabla včeraj napisat da je bil tudi mož cel teden na bolniški), ne vem kako bo, ker babi je popoldanska in ne vem kdo bo Tinko imel, mah naj gre nekam, jaz sem si že rezervirala hotel, zrihtala službeni avto....

Grem zdej malo delat, pa pridem še kaj danes...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3484
1.4.2009 8:30:43   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Piškotek, sem imela cel dan v službi ful gužvo, popoldan smo šli v "šoping" kot pravi Manca in prišli pozno domov. Ko sta šla otročka spat, sem šla pa delati v hišo, tako da računalnika doma nisem tudi prižgala. Ja, pa spet imam stranke, ne moreš verjeti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aprilčica, sem vedela, da ne držimo zastonj pesti in mislimo na vas. Sem ful vesela za dobre izvide, ja pa super, da bosta imeli punčko (tudi če bi bil fant, važno, da je otrok zdrav - šele v takem primeru se človek zaveda, kaj pomeni
zdravje, kajne????).

Tejkag, a si že našla kabel????? Jaz bom našo hišico poslikala, ko bo vse narejeno tako, kot je treba oz. ko se bomo selili, (včeraj je moj dobil pisarno, pa kopalnice sva dobila, Manca ima sobo že zmonitirano). Praznih prostorov pa ne morem slikati, no user posted image .

Nadaljujem kasneje, ker imam stranko za digitalno potrdilo in seveda moram zapreti čisto vse programe, ker drugače tisti program ne dela user posted image .

Valika, vidiš, meni tudi na misel ne bi prišlo, da mora biti torta za otročka okrogle barve. Jaz bi gledala predvsem, da je lepa, na obliko res ne bi pomislila. Kar se tiče ušes, ja, res bo treba ful pogosto čistiti nos. Upam, da se vam stanje z ušeski izboljša.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
1.4.2009 8:55:37   
mojčca
NO, nadaljujem user posted image user posted image user posted image .

Gaja, a vi pa ta vikend že praznujete. Moj ima tudi v nedeljo rojstni dan, pa se mi tudi sanja ne, kaj bi mu kupilil. Ja nič, bo treba v trgovino in kaj pametnega, lepega in praktičnega kupiti.

Alesa, lepo te je spet brati. Joj, kako lepo je prebrati, da se vajina otročka tako lepo razumeta. Ne me narobej razumeti, tudi našedva se, ampak na čase se pa tudi porivata, kregata in naslednji trenutek že objemata.

Je pa naša Manca v obdobju, ko se non stop nekaj joka. Smo že vsi čisto izmučeni od njenega joka. Najlepše pa je takrat, ko se jokata oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NEJC,  vse najboljše za tvoj rojstni dan, bodi še naprej tako priden fantek in ubogaj starše.

user posted image            user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
1.4.2009 9:07:43   
aprilčica07
Hvala vsem za čestitke, zlate ste!user posted image user posted image user posted image user posted image
Nejc: vse najboljše tudi od mene in Jakoba!
mojčca: ja, za zdravje se zaveš kolko pomeni, ko se šele kje kaj zalomi, drgači ti je pa samoumevno, da naj bi bli vsi tvoji zdravi.. a žal ni vedno tako.....  je Manca v kašnem čudnem obdobje zdaj, da tolko joče?
valika: za ušeska, kot so druge napisale, edina rešitev je pucanje noska, ampak res pucat sto na uro. ni prijetno, ampak za kašno drugo rešitev jst ne vem..

No, danes je pa Jakob pripravil meni pravi praznik, sva spala do 8 ure, kar je redkost, oziroma se niti ne spomni, kdaj je zadnjič tolko spal... Povpreščje je tam malo pred sedmo, da vstane, danes pa pogledamo na uro in vidim skoraj 8, me je kmali zadelo, sem ga takoj tipala, da ni slučajno vročičen (mati zmešanauser posted image user posted image user posted image )

Zdaj bova počasi šla do trgovine z malim, je treba nakupit kr nekai reči, hladilnik kliče, je prazen, pa malo greva tudi v mesto (bolj velika vas, ni lih mesto), da se zamotiva.. Pa malo v knjižnico in tako dalje, pa gre takoj ura okoli. Kar bova še kaj skuhala, pa bo takoj poldne...

Se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
1.4.2009 12:13:15   
*piškotek*
Midva z mojim sva ravno prišla z malice oz. kosila... Mmmm, je pasalo user posted image user posted image user posted image

Danes pa se mi res čisto nič ne da delat, sem čist "adijo" user posted image user posted image user posted image

Upam da vas danes še ni nihče nič "nahecal", jaz se zaenkrat še držim (vsaj pomoje user posted image user posted image user posted image )

Liklka: upam da ti uspe na seminar, jaz bi tudi kam šla za 2 dni (sam pomoje ne glih na seminar user posted image user posted image )

Mojčca: uuuu, kaka kava user posted image user posted image user posted image  Ja, saj vem da si zasedena punca, samo sem res potem včeraj cel dan čakala da se javiš, ti pa nič user posted image user posted image user posted image  
A zdej že veste datum, kdaj se boste selili? Upam da vam uspe čimprej, no na slike pa bomo tudi še malo lahko počakale user posted image , samo potem ti pa ne uidejo user posted image

Tale vikend, ko bo, pa bova z mojim user posted image  sama doma user posted image user posted image user posted image  Bova imela spomladansko čiščenje hiše!!! Bo moja mami odpeljala Nejca in ta mlajšo našo punco na vikend, tavečja punca pa bo najbrž pri njeni mami ali babici (ker z mojo mamico noče na vikend, jaz sem ji pa povedala, da če bo doma, je ne mislim gledat kako se mi bo valjala pod nogami in prestavljala izped TV-ja do kuhinje in postelje, da bo pa tudi potem mogla ona pomagat pospravljat in itak da potem pa rajši nekam gre, samo da ne bo doma). Je pa že res potrebno generalno čiščenje, ker se vedno pospravlja samo tako na hitro, pa vsa okna je potrebno pomit,...  user posted image  Tako, da kaj dosti najbrž ne bova uživala v "samoti" ampak važno je da se nam bo hiška bliskala od čistoče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
1.4.2009 13:45:27   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Mojčca: uuuu, kaka kava user posted image user posted image user posted image  Ja, saj vem da si zasedena punca, samo sem res potem včeraj cel dan čakala da se javiš, ti pa nič user posted image user posted image user posted image  
A zdej že veste datum, kdaj se boste selili? Upam da vam uspe čimprej, no na slike pa bomo tudi še malo lahko počakale user posted image , samo potem ti pa ne uidejo user posted image

Ja, kavica je ful dobra. Ja, saj veš, pravijo kdor čaka, dočaka in vidiš, danes sem se javila. Sem si pa prav rekla, da moram danes oz. ta teden poslati Greti en email, da vidim, kako se imajo.
Selitev bo pa aprila ali pa maja, ko pridemo iz dopusta. Mi bi se selili, ampak čakamo hladilnik in pa indukcijo (ja, kuhati bo pa tudi treba, ane???). Ja, slikce pa bodo, obljubim oz. lahko en večer pridete k meni na kavico.

Neposredna povezava do sporočila: 3489
1.4.2009 14:30:38   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Ja, kavica je ful dobra. Ja, saj veš, pravijo kdor čaka, dočaka in vidiš, danes sem se javila. Sem si pa prav rekla, da moram danes oz. ta teden poslati Greti en email, da vidim, kako se imajo.
Selitev bo pa aprila ali pa maja, ko pridemo iz dopusta. Mi bi se selili, ampak čakamo hladilnik in pa indukcijo (ja, kuhati bo pa tudi treba, ane???). Ja, slikce pa bodo, obljubim oz. lahko en večer pridete k meni na kavico.

Ja super, hvala za povabilo, se bomo pa že res mogle enkrat zment, da se končno dobimo in vidimo user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
1.4.2009 14:40:29   
Anonimen
ojla!
sem vas samo preletele, in prebrala kar ste mi odgovorile glede vnetja ušes - ostalo ppride na vrsto pozneje zvečer - obljubimuser posted image
hvala za vse vaše komentarej in nasvete.
pa saj v tem je finta, da ji jaz redno pucam nosek. imam fiziološko v pršilu in pumpico livinglab. s katero si lara zelo rada čisti nosek. sem celo pred par meseci celo ugotovila, kako se tauser posted image  sploh pravilno uporablja. ga imam pa že od malega.... tako da, ja vem, da vnetje ušes pride od smrkljev, tako da sama ji redno čistim nosek. problem je potem edino v vrtcu, ko ji pač zbrišejo samo tisti smrkelj, ki že visi ven.... in potem faše vnetje ušes.
zato sem se tudi odločila, da sem jo sedaj od začetka tedne imela raje doma, in pucama smrkelj, da ne dobi spet vnetja..... ampak potem bo pa skoz doma in je ne bom več dajala v vrtecuser posted image ... res začaran krog tole.....

ok, sem mislila pač vprašat, če katera ve glede ORL, kaj potem tam ugotovijo, oz naredijo, da ni več "prehlajena" ali zakaj pošiljajo otroke k ORL?????user posted image

sedaj pa grema po evo v šolo

se oglasim še zvečer

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
1.4.2009 15:11:12   
thumbelina
Valika, sej v tem je štos, da te fiziološke v pršilu so eno navadno komercialno sr a  nje, vsaj tako mi je povedala ena pediatrinja, ker se tista zadeva razprši in nima neke ipodrivne moči, da bi ti smrkeljsam ven prilezel. Če nos dobesedno zaliješ s fiziološko, je smrkelj res dobro razmočen, da ga sploh lahko ven potegneš. Jaz sem sprobala obe pumpici: baby vac (sesalec varianta) in living lab in moram rečt, da mi living lab tud slučajno ni toliko ven potegnil kot baby vac. Pri nas nuca samo varianta ki sem jo napisala. Hčerki sem pri dveh letih tudi špricala s Sterimarjem pa smo imeli skoz vneta ušesa, celo bonič nam je 1x počil.  ko sem enkrat zgruntala tole home -made varianto, da doma skuham fiziološko in šopam notr s špricami, smo praktično čez noč opravili z vnetji ušes.
Ne mi zamerit no, ampak res bi ti rada pomagala. Probaj res dobesedno zalivat nos. Našim otrokom fiziološka dobesedno lije ven iz nosu in ust, vsakič ko pucamo. Od začetk aje hudo, otrok kar precej joka, ampak se navadijo, tudi pri sebi tole prakticiram, ko sem prehlajena, pa res ni nič ne pekoče ne boleče, mogoče malo neprijetno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
1.4.2009 21:40:20   
Anonimen
tako kot obljubljeni se javljamuser posted image

sem takoj sprakticirala šprico - spet po dolgem cajtu - saj sem že pisala, da sem probala, pa ni prišla niti voda nazaj iz nosu, kaj šele šmrkelj. danes pa sem se tega lotila bolj profesionalnouser posted image  - več, dosti več vode v šprico in šus. je bil seveda jok in od tega joka seveda posledično še več smrkljev. pa potem se je cmerila za vsako figo, ker je gospodična bla užaljenauser posted image ...tako da sem jo pozneje iz postelje še enkrat nesla pucat nos. se je malo jokala. sem ji hitro rekla, da se naj hitro neha jokati, ker se bodo drugače spet smrklji naredili in je odrezala dok si rekel keksuser posted image

aprilčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super za lepo novičko - joj, kako smo vse vesele, da je tako kot mora biti - smo res  tiščale pesti, tako da je moralo biti samo tako in nič drugačeuser posted image
sedaj pa izbira imenauser posted image

piškotek - uj, generalka - lahko se s tvojim še kaj pri nas oglasiteuser posted image

punce je bil dolg in naporen dan za mano, grem pod tuš in spat

Neposredna povezava do sporočila: 3493
1.4.2009 23:13:50   
taška30
Oj, čisto na hitro preden grem spat. Zadnje čase sem čist out of RR.user posted image

Aprilčica, supper, super, super, user posted image uživaj zdaj s polno močjo svojo nosečnost do konca.

Ostale, pozdravček vsem, sem samo malo preletela, mogoče jutri malo več.

Valika, ah ti šmrklji in ušesa, pri nas sicer tudi ful spiramo, ampak vedno ne pomaga, pa gre na ušesa. Kaj počnejo na ORL? Med drugim lahko ugotovijo tudi povečano žrelnico (in te posledično napotijo na operacijo), ki je lahko vzrok za pogosta vnetja ušes, ker se očitno tam zadaj nekje vse zabaše, tam je žarišče in gre potem na ušesa, preverijo sluh, če je Ok zaradi vnetij itd...

Nč, jutri kaj več.
Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
2.4.2009 7:12:47   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Še danes in jutri, potem pa vikend.... Ah, tale teden se mi kar nekaj vleče user posted image
Spali smo ok, samo bi pasalo vsaj še kakšno uro ali dve user posted image

Valika: saj naš je tudi na začetku tako jokal in se upiral pri spiranju noska, ampak ker sem vztrajala in to delala redno, se je a res ful navadil in sedaj res ni nobenega problema, držim pesti, da bo tako tudi pri vas.
A ja, Valika, pa hvala za povabilo - na čiščenje user posted image , daj vsaj na kavico no user posted image user posted image user posted image  Hec, hec... Ja, saj če bi imela čas še komu pospravljat, potem bi še mogoče kam šla, samo kaj ko niti ne vem, če mi bo v 2,5 dneh uspelo našo hiško spravit ured user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taška30: no lepo da si se vsaj oglasila, sem mislila, da si nas že zapustila in čisto zanemarila user posted image user posted image user posted image

Ah, pa tole vreme, a res še ne mislil bit malo sončka, prav zamorjeno je vse, pri nas spet nekaj dežuje... Brez veze vreme user posted image
Nič, grem delat, pa pridem še kaj naokoli, če boste kaj zgovorne user posted image

Pa še tole:

katja pv: Ana
EU mommy: Tina
Vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
2.4.2009 7:51:53   
zalbi
Hej!

Uh nazaj v službi sem - tale seminar me je čist izmučil - res je blo naporno. Drgač me pa v službi ful dela čaka, pa danes dva sestanka, vglavnem čist noro, tolk se je nabral v teh treh dneh, da ne vem, kje naj se sploh lotim. Doma se ob večerih poskušam učit - sam mi ne ratuje preveč dobr - no upam, da bo... neki časa še imam.

aprilčica - user posted image user posted image user posted image  za lepe novičke in seveda sem ujela da boste imeli punčko - super.

Zdej pa grem na kavico... vas bom pol počasi prebrala...pa se še javim!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3496
2.4.2009 8:03:24   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Valika in ostale: ko vas berem, kako otročkom čistite nos, kakšne šprice pa imate????

Piškotek, imam en dober predlog. Tale vikend lepo počisti stanovanje generalno doma, potem, ko boš pa že v elementu te pa povabim še na čiščenje naše hišice.

Taška, ja, si bila med pogrešanimi. Kako pa je kaj z Manco in Julijem???? A sta sedaj bolj zdravi, a ste še kar na AB?

Zalbi, no, samo da si preživela tele seminarje. Verjamem pa, da je stvar naporna, ampak če je treba, je treba.

Jaz imam pa to soboto delovno user posted image . Pa se mi je par strank že kar napovedalo, da bodo prišle urediti par stvari. No, saj če hodijo lepo eden za drugim ni panike, vsaj hitro mine. Če jih je bolj malo je pa ful dolgčas, pa vleče se do 12 ure.

Ojoj, koliko je že ura, delo vabi, se beremo kasneje.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
2.4.2009 8:49:27   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Valika in ostale: ko vas berem, kako otročkom čistite nos, kakšne šprice pa imate????

Piškotek, imam en dober predlog. Tale vikend lepo počisti stanovanje generalno doma, potem, ko boš pa že v elementu te pa povabim še na čiščenje naše hišice.

Čiščenje noska: midva imava tisto pumpico od NUK-a, ki je v bistvu za smrklje ven vlečt na vakum, no tole je to:

user posted image
Notri nalijem čisto polno fiziološke in mu stisnem v eno nosnico, nato ponovno napolnim do vrha, spet špricnem v nosnico in tako naprej....

Čiščenje hiše: user posted image user posted image user posted image  ja, itak sej zdej bi me pa vse vabile k sebi na kavico, da bi vam spotoma še pospravila vse user posted image user posted image user posted image
Imam pa boljši predlog: pridite vse za tale vikend k meni in vi meni pomagajte pri čiščenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
2.4.2009 9:55:58   
Mojca B
oj punce!!!

Evo mene opet! recesija, recesija.... Itak pa je res, da meni prav paše. Niti v sanjih zadnjih n-let se nisem imela tko fino. kaj češ boljšega, kot vse petek bit doma, pa še kakšen četrtek pokoristit. Takrat vse počistim - ne generalno, da ne bo pomote - skidam pač cel teden in to je to. Vikend pa je potem naš.

čestitke vse, ki ste imele r.d. - Zoja, Zala, Nejc, Ana, Lara, Tilen, Patrik...user posted image user posted image .

Aprilčica: malo sem sproti prebirala in semmprav vesela za vas.. smao, da je vse ok

Sicer pa ja, tudi mi imamo hude napade trme. Ne moreš verjeti, kaj so sposobni. Včasih me že prav ušesa bolijo, ker se dere pa trma za prazen nič tudi po 20 min. Obup!! Je pa tudi pri nas videti, da sta zelo navezana en na drugega in da se imata rada. No razen kadar ni seveda medsebojnih obračunov. Jona grize, šipa. Gaj udari nazaj in jok je tukaj. Amapk je bolje. Poletje gre not, kmalu bo sonce, pa toplo, pa zunaj bomo lahko. O kolk že komaj čakam!!! Zunaj so veliko bolj mirni, k pa če smo notri. Vse gre nekako lažje. Pa so gugalnice, pa trampolin, pa traktorji, pa njihov jeep, skiroji, koš, pa vozičke vozijo sem in tja, trobentice nabirajo.. skratka dogčas nam ni. zadnjič smo reševali ježeka, ki bi se kmalu utopil. Ja to so pa radosti kemtije punce! Živce daš čisto na off

mejte se, grem malo ... stavri skupaj zmetat...

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3499
2.4.2009 9:56:41   
mojčca
Punce, če mene spomin ne vara, pa danes praznuje ena izmed nas.

Draga SMOTKA LONIB:

Naj sonce sreče tebi sije,
dokler ti življenje bije,
posebno pa še ta dan,

ko imaš rojstni dan

user posted image

Pa še eno darilo

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......