|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
2.4.2009 11:54:56   
Anonimen
ojla!

danes pa sem našo laro odpeljala v vrtec... mogoče mi bo še žal. ampak je že tako naveličana bit doma, jaz pa z njo vred, da sem se danes odločila, da jo peljem, pa tudi včeraj je že imela prozorne smrklje, ne več tistih ubitačnih zelenih, tako da ji bo sprememba okolice dobro dela. jaz pa malo pucam in pospravljem - sicer sploh ne vem zakaj, ker bo jutri istouser posted image

piškotek - sploh nisem vedela, da obstajajo šprice prav za spiranje noska. jaz sem vzela čist navadno (injekcijsko) pač brez igle - upam, da nisem mimo kiksnila. sicer tudi špricne in ščistiuser posted image  - nasvet, punce, nasvet - PROSIM

mojčca , mislim da imaš prav:

Smotka lonib - vse najboljše za te, polno s.e.k.t.a (s)user posted image , pa pridne otročke, pa ubogljivega možauser posted image user posted image user posted image user posted image

piškotek - pa valjda kavica tudi padne, pozabi na čiščenje - itak bo čez en teden spet enako, in se sploh ne bo vidlo, da je blo spucanouser posted image

mojca b - o ti se pa tudi že dolgo nisi javila, kako lepo. ja, vem kako je fajn na kmetiji.... sem odraščala tam in mi je bilo zelo lepo. naša eva pa bi tudi najraje živela pri moji mami - torej babici....gre vsak vikend na mini počitnice, in je ob nedeljah prav nesrečna, ko pridemo po njo. ne vprašajte kakšne borbe so, ko pridemo v soboto po njo - se joka in sploh noče domovuser posted image

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
2.4.2009 12:12:14   
hariba
Aprilčica O čudivita novica,te sem se pa res zelo razveselila.
piškotekO pri nas bi bilo to tudi potrebno,smo v nedeljo popoldan sicer imeli generalko kuhinje,brez šip,ker je deževalo,vendar se nič dosti več ne pozna. Bili so doma pa je to potekalo tako,zakaj pa jaz pa naj še on malo,pa meni se ne da več pa saj sem prej že svojo sobo pospravil...
valika Kot je že taška rekla,če je otrok pogosto bolan pregledajo,če je žrelnica povečana,ker naj bi bila žarišče vseh virusov in če je povečana,se odločijo praviloma za odstarnitev,ker nima nobene funkcije v telesu,ravno tako kot slepič ne. Mojemu najstarejšemu so jo pri treh letih odstarnili in stanje se je izredno izboljšalo.
torta Zoja jo je imela v obliki muce. Je šla z mano,ko sva jo šli naročit in je v katalogu izbrala to,sem mislila,da bo Nodija. Imela je polovico višnjeve in pol čokoladne.
Punce kam boste pa letos kaj na morje šle? Jaz in mafija smo se nekako navdušili nad Djerbo,imamo katalog doma,moj pa ni za njo,bi raje šel spet v Črno Goro kakor lani. Gledava pa sedaj ssodelavko še Turčijo in Grčijo,vendar Grčija se mi zdi občutno predraga,ona pravi,da je v Turčiji tudi fajn,ampak še bolj vroče kot v Tuniziji.
Ana(katjapv) in Nejc(barbaraE)user posted image user posted image user posted image vse najboljše za rojstni dan

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
2.4.2009 14:35:55   
zalbi
valika - jst tut z injekcijo spricam, da fajn prsitisk naredi, pa gre čez drugo nosnico vn, pa vse vn pade - od zelenga do prozornega.

smotka lonib - VSE NAJBOLJŠE!!!! pa še kakega otročička...

mojčca - tale način čiščenja s šprico je najbolj učinkovit - mi smo vse probal, od sesalca do take pumpice kot jo ima piškotek - pa je tale šprica najboljša od vsega - res ji fajn spuca nos - se je pa Sara navadila, tako da ni problema!

Nč, mam še en sestanek danes ob 16h - pa ša angleščino mam- pregorela bom... 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
2.4.2009 15:51:10   
hariba
Zdaj pa nisem več v službi. Danes so bili vsi polni negativne energije, še pod vplivom včerajšnjega službenega sestanka o recesiji.
smrklji Jaz tudi kar z injekcijami našpicam not fiziološko raztopino. tudi jaz jo večinoma zadnje čase pripravljam kar doma,ker jo porabimo ogromne količine,tudi najstarejšemu kadar ima popolnoma zabit nos jo našpricam not in si pol sam sčisti nos seveda. če pa zmanka imam pa zmeraj na zalogi 1 kupljeno za špricat. Sem pa tudi že to naredila,da sem v tisto kupljeno flaško natočila doma pripravljeno in pol špricala.
smotka lonib Še tebi čestitam za rojstni dan.user posted image
allesa res lepo,da si se javila spet po dolgme času. Napiši še kaj o sebi in svojih sončkih.
mojčca Pri nas je isto kot ti opisuješ,se imajo radi, se pogrešajo,ko se nekaj časa ne vidijo,a sprejo in zbrcajo se pa še zmeraj pa so že kar veliki. Nekaj časa kuhajo jezo,pol pa že eden kliče druga 2 naj prideta kaj pogledat. Tudi Zojo kdaj malce grobo odrinejo,ko nagaja ali teži pa hoče kaj kar oni delajo , a za njo še ni, recimo pisat v  delovni zvezek. Čez nekaj časa jo pa že cartajo in mečejo v zrak. Pa ona se pride k njim stisnit. To je res lepo videt.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
2.4.2009 16:14:52   
taška30
Hojla,
danes sem malo dlje v službi, ker grem potem k zobarju, pa bom 5 minut izkoristila še za RR.
Torej, ful ste pridne s pisanjem, jaz sem pa res zadnje čase čist out. Preberem že mimogrede, pisat pa... Se vidi, da sem v službiuser posted image , kar posledično pomeni, da so otroci zdravi in v vrtcu. Že 14 dni - trkam na les - ne morem verjet! Čez 14 dni imava z Manco operacijo žrelnice in upam,da jo tokrat spravimo skozi. Tako bo v vrtcu le še jutri, naslednji teden pa preventivno na počitnicah pri moji mami, po veliki noči kmalu greva pa že noter. Res upam, da bo zdravje držalo.

Valika, jaz tudi uporabljam kar brizgo, to plastično šprico, ki ima ponavadi na koncu injekcijsko iglo, no, pač brez igle, se mi zdi da je ful praktično, lahko kontroliraš s kako močjo spuščaš noter. No, npr. pri Juliji steče takoj skozi drugo nosnico ven, pri Manci pa nikoli, vedno skozi isto nazaj oz. še to ne, pa če ji pod nevem kakim šusom stisnem noter. In mislim, da je vzrok za to tudi ta žrelnica, ki dela neprehodno tam zadaj nekje. Ne vem.

MojcaB, a pri vas je pa kar takole zarad recesije? Petki frejk? No, saj fajn po eni strani. Za hišo in zemljo okoli vam pa itak zavidam.user posted image

Vsem rojstnodnevčkom čestitam za 2.svečko in želim veliko zdravja in lepo otroštvo še naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Julija praznuje šele 28., in se mi zdi še takooo daleč, da sploh ne razmišljam o tem. No, pa še dvojno bomo imeli pri nas, Manca 4 in Julija 2 leti.

Morje: gremo na Lošinj v sindikalno hišico. Letos še s taščo in tastom. Fajn se razumemo, tako da je meni čist kul, pa še malo bova frej z mojim.

Kahla/plenice: no, pri nas je Julija spet pogruntala, da obstaja kahla (vmes med boleznimi je čisto pozabila nanjo), tako da kar hodi nanjo, je pa imela zdajle že par dni zjutraj čist suho plenico, zanimivo...medtem ko ima Manca zjutraj 3-kilsko plenicouser posted image , total polulano, jaz ne vem kdaj se bo kaj odvadila te nočne plenice, 4 leta bo stara, sicer me ne moti sploh, ampak res tako trdno spi, da se tudi približno ne zbudi za lulat. Eh, bo že.

No, zaenkrat tolk, se še kaj javim ob priliki, lepo se imejte,Taška

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
2.4.2009 21:11:24   
Anonimen
ojla!

danes sem naredila še par nakupov za naš piknik za v soboto. no, ne bo glih piknik, ker ne bomo pekli odzunaj, ampak grem kar v mesnico po pečeno meso, ostalo prilogo in solato pa doma naredimo in bo še najmanj nekega dela. pa še čakali ne bomo, al bo al en bo lepo vreme - tako kot vsako leto za evin RD in je ponavadi slabo vreme, tako da potem mora en revež v dežju in vetru to zunaj pečt. tako smo se sedaj že parkrat odločili, da naredimo kar tako in je tudi OK. saj nam je najbolj važno druženje, kot pa da bo en žrtev tej kuhariji.

no, pa za v vrtec sem za jutri kupila neke kekse in smokije, toliko da bo nekaj nesla in bo neko znamenje enega malo bolj drugačnega dneva.

darilo pa smo ji dali že kar danes. ker potem itak jutri v vrtcu ne bi vedela zakaj ji pojejo itd. tako pa je dobila že danes en občutek posebnosti. se ji je ful dopadlo, ko smo ji zapeli pesmico za RD in potem da je dobila darilo. in je garažna hiška ful kuuullluser posted image  - zanimiva, avtkali smo se vse do kopanja - pa še avtki so morali z njo spatuser posted image

hariba in taška - hvala za obraložitev glede žrelnice - no, to me je med drugim tudi zanimalo - kaj sploh ugotovijo  na ORL. ali naj P sama zatežim, ali naj čakam, da bo ona sama kaj pogruntala ali kak ste ve?? ker lara je res vsak mesec doma z vnetji ušes. 10 dni na AB, potem kak teden ali dva ok, potem pa spet in je mesec okoli.

joj, skoraj bi pozabila:

ANA - vse najboljše za tvojo mini tortico, bodi pridna, zdrava in živahna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
2.4.2009 22:12:05   
aprilčica07
Dober večer,

sem imela pester dan, pa se ni ratalo oglasit:(

na hitro, da pokomentiram, kar sem si zapomnila:

Ana: vse najbolše!
valika: glede imene bo borba, kar je meni všeč ni njemu in seveda obratno.. ampak nekje na sredini se bova ja našla in najdla kaj kar bo obema povšeči..user posted image user posted image user posted image   jst sem tudi odraščala na kmetiji in em v mesto ne spraviš zlepa, se pravo vaško dekleuser posted image user posted image user posted image user posted image
morje: nevem še točno kako bo, ampak na Hvar noseča ne grem, tako, da bomo šli ali na Lošinj ali pa v Medulin, z enimi kolegi, ki tudi čakajo otročke (dvojčka), user posted image termin pa enkrat konec junija

Kaj več napišem pa jutri, zdaj sem že pol stvari, ki sem jih prebrala pozabla (emšo plus nosečnost je super kombinacija)user posted image user posted image user posted image . Grem raje gledat CSI, bo bolše:)

Lepo se imejte. Vikend bo pester, v nedeljo gremo na en rojstni dan, v soboto bo moj delal, tako, da se boa z malim sama preganjala. Ampak sem čula, da bo sonček in to tudi nekaj velja:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
3.4.2009 8:01:07   
*piškotek*
Jaz pa sem danes treutno še doma, grem šele ob 9 v službo. Zakaj? Danes ima Nejc v vrtcu druženje z babicami in dediji in ker pri nas nihče drug ne more, kot moj oči (pa še to je zeloooo čudno da si je zrihtal frej, ker vedno ko ga kaj prosim, reče da ni šans, da on pa res ne more bit frej), in ker posledično še ni bil v tem vrtcu, ga bom pač pospremila do tja, da se ne bo slučajno kje izgubil user posted image user posted image user posted image  Bodo pa otroci in dediji in babice delali velikonočne okraske. To bo še zanimivo za videt, sam kaj ko me ne bo tam user posted image

Morje: mi pa gremo letos na morje julija na otok Krk v Punat. Mi je tam kar všeč, smo še s starši hodili tja na dopust, pa da vimi če je še vedno tako luštno user posted image  Gremo pa v en apartma, ena gospa oddaja hišo z apartmaji, smo si ga že ogledali, rezervirali in je blizu morja, tako da upam da bo OK.
RD: vsem praznujočim, vse naj naj za rojstni dan!!!! user posted image user posted image user posted image
valika: Lara
janca77: Tilen
marijaa: Patrik

user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
3.4.2009 8:06:22   
mojčca
Jutrooooooooo

user posted image

Hvala vsem za informacije, kakšne šprice uporabljate za nos.

LARA, danes pa je prišel dan, ko boš na svečki upihnila dve svečki. Bodi še naprej tako pridna punčka, ubogaj mamico in atije (no, tudi kakšna traparijo lahko ušpičiš, ampak po pameti) in lepo preživi današnji dan.

user posted image

PATRIK in TILEN, tudi vama želim vse naj, naj, naj, bodita še naprej takšna sončka in lepo praznujta.

user posted image

Hariba, kar se tiče letnega dopusta je meni bolj Turčija kot Grčija (no, povsod sem bila enkrat). So bili pa kolegi poleti v Turčiji in so rekli, da je bilo noro vroče, po pesku sploh nisi mogle hoditi bos, ker si se opekel v noge. Midva sva bila v Turčiji 06.12. in je bilo noro, edino vodič je rekel, če bi prišli teden ali dva prej, da bi se lahko še kopali. Najboljše pa je maja, ker se lahko kopaš v morju, če pa se z avto odpelješ eno uro stran, pa imaš tudi možnosti smučati v hribih. Je vodič rekel, da so ljudje to kar začeli prakticirati in tako združijo smučanje + uživanje v morju.

Taška, držim pesti, da vam končno ostati zdravi 14 dni in da gre Manca lahko na operacijo. Kar se tiče plenic ponoči, pa je bilo pri nas tako. Manca je non stop govorila, da bo nehala lulati v plenico, ko bo stara 4 leta. Tisti dan, ko je praznovala, ji zvečer nisem dala gor plenice. Je protestirala, ampak se nisem pustila. No, od takrat naprej pleničke nismo več uporabili. Se je 2x zgodilo, da se je malo polulala (me je poklicla, pa sem jo potem peljala na WC, ampak se je prepozno zbudila in je bila malenkost mokra), pa še to imam občutek, da je takrat hodila malo več na stranišče in se je mogoče malo prehladila. MI je pa moja mami razlagala, da je brat tudi imel plenico ponoči kar nekaj časa in ko ga enkrat vpraša, zakaj ponoči lula v plenico, ji je lepo odgovoril: ker jo imam gor. In takrat, ga je dala spati brez plenice in se je zbudil suh.
Moje mnenje je: ko bo zrela za to, da bo ponoči brez plenice, boš že vedela. Eni so ponoči suhi hitreje, drugi pa pozneje.

Stranke.............

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3509
3.4.2009 8:49:23   
zalbi
Hej!

Res sem vesela, da je petek. Včeraj nisem uspela it na angleščino, sem namreč delala do nekaj čez pet. Sem mela popoldne še en sestanek, tako da sem pol samo pobegnila domov. Razmere v službi so čist mimo, zdej me šibajo iz enga del na drugo - vglavnem včeraj em je celo šefica všprašala, če bom zmogla in ne bom pregorela - ker si tega pa baje res ne želi - kr neki - itak da si ne želi, če pa so tri iz moje pisarne na bolniški - zaradi pregorenja - ker jih tolk terajo da je za znoret. Mah kr neki - baj da bo bolš... enkrat...

dopust - ja že gledam in iščem - pa še ne vem čist točno kaj in kako - želim si it v kamp, da bi najeli prikolico... sprejemam ideje - sem pa gledala malo Pulo, ali pa Crikvenico, morda Krk. Ja gremo pa konec junija, pol pa bo delovno poletje...

Lara - user posted image VSE NAJBOLŠE!

mojčca - kako hiška?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
3.4.2009 9:20:09   
Anonimen
dobro jutro!

PATRIK in TILEN  - vse najlepše za mini tortico, bodita vesela, ZDRAVA, malo nagajiva otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

laro sem odpeljala v vrtec, je vlekla tisto vrečko s keksi in smokiji skoraj sama - ker je njen rojstni dan in je htela vse sama vlečt - se mi zdi, da se ji kar dopadne. sem še kupila ene savjetke z nekim slončkom gor narisanim. in ko sma to v vrtcu pokazale drugim, so takoj hoteli imeti. naša lara pa v jočuser posted image . so rekle vzgojiteljice, naj raje odidem, da bodo že one porihtale.
grem pa pozneje pred njenim spancem po njo, ker je imela včeraj spet zelene smrkje, danes zjutraj pa cel zabasan nos. plus nek čuden zadah, tako da upam, da spet kaj ne fašemo.

izpiranje noska - nam že blolje gre, se čist malo upira in čist malo jokca. potem hitro obavima, pa rečem, fertig je, ne boma več in je potem spet veselauser posted image .

zalbi  - ti pa res imaš non stop neke seminarje ali izobraževanja - te bodo res pokurili do konca.... želim ti danes čim manj stresen dan in juhu, da je petekuser posted image

kje pa se je izgubila naša lilka?????

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
3.4.2009 11:35:40   
*piškotek*
Punce, našla sem članek ravno o naši aktualni temi - vnetje ušes:

http://vizita.si/clanek/pediatrija/vnetje-uses-je-lahko-tudi-nevarno.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
3.4.2009 11:36:42   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: valika

kje pa se je izgubila naša lilka?????

Kolikor se spomnim, je pisala da naj bi šla na nek seminar v Zreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.4.2009 13:11:46   
BarbaraE
Hvala za čestitke. Jaz pa vsem (ta velikim in malim) aprilčkom in aprilčicam, ki bodo še praznovali, želim vse najlepše. user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.4.2009 14:18:08   
gaja*
LARI, TILNU in PATRIKU: vse najlepše za dan, ki je namenjan le vam, z Gajo vam želiva ubogljive starše in čimlepše otroštvo!
user posted image
user posted image

Gaja z mamco

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.4.2009 14:34:05   
aprilčica07
Vsem, ki praznujete vse najbolše, ne bom naštevala, ker se bojim, da bi koga izpustila, tega pa nočem. Še nrkat, VSE NAJBOLŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bom dosti pisala, ker se mi mudi, moram it sprat glavo, imam gor barvo, pa moram izvest izpiranje predno mali gospod vstane, potem je to misija nemogoče.user posted image Pa obvezno moram zdaj vse okna zapret, pridejo prodajat ribe in je muzika na ves glas, pa ne smem tvegat, da se zbudi.

Vikend bo sončen, to je tudi nekaj vredno. Kaj posebnega ne bo v planu, malo grem šopingirat, za svojo dušo, pa na en rd gremo in tako.. NIč posebnega. Tasta smo odpremili, je šel za par dni na Dugi otok, z oljkarji, tašča bo doma, tako, da komaj čaka, da pridemo dol, da ji damo malega v varstvo, da se malo zamoti. Drgači misli same kozlarije in neumnosti... Pol je pa vse nesrečna in tečna.

Alora, lepo se imejte in se beremo.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
3.4.2009 14:58:44   
zalbi
Juhuhu zame se končuje delovni dan in pospravljam stvari da grenmo domov. Sem s kolesom in grem po Saro, pol pa domov, malo vn - pa bo večer. Jutri gremo na štajersko - bratranc praznuje, tako da bo pestro. Zvečer pa bomo pomojem že doma, da bomo v nedeljo bolj u izi bli, pa malo da uživamo... Tako zdej pa grem... fajn vikend...

aprilčica - kakšno barvo las si dala gor?

Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.4.2009 15:11:51   
aprilčica07
zalbi: gor si dam rdečo pomarančo od Subrine, mi najbolše prime in sem vsaj za silo pobarvana.. sem provala ma ni da ni, svega in svačega, pa mi nobena ne tako dobro potegne na oranžno kot tauser posted image

ta vikend je spet formula.. mi je že enih 10x povedal, da slučajno ne pozabim, da takrat rabi gospod mir... a je tvoj tudi tak?user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
4.4.2009 8:07:15   
mojčca
Jutro punce, danes pa poleg kavice tudi zajtrk.

user posted image

Zalbi, ti imaš pa ful dobro šefico. Da te celo vpraša, če boš zmogla brez, da pregoriš??? Jaz bi jo kar user posted image   al pa takole user posted image (ja, če se pa dela norca iz tebe). Rajši naj ti zrihta kakšno pomoč.
Kar se tiče hiške, pa napreduje. Je moj včeraj razlagal svoji mami, da bomo 13.4. imeli žurko za Matica že v novi hiši user posted image . Si ne prestavljam, kako bo to izvedel oz. bomo izvedli.

Se javim kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3519
4.4.2009 8:25:54   
mojčca
Valika, a vidiš, kako imaš pridno hči. Da sama nese vrečko v vrtec in to polno. Potem si ji bila samo za spremstvo???user posted image  Kako pa je z noskom??? A je boljše?

BarbaraE, ti si se nam pa čisto izgubila. Se bo treba večkrat javiti user posted image user posted image user posted image .

Aprilčica, kako sem "fovš" tvojemu tastu, ki je na morju. Jaz bi šla tudi in bi bila tam od maja do septembra. No, saj bi za kakšen dan prišla tudi domov na obisk (da si malo ogledam hribe, npr. Storžič, Kriško goro, sedaj imam tudi ful lep pogled na Triglav), drugače pa imam ful rada morje.

Sem opazila, da imate določene punce spet frej vikend pred moškimi, ker je na TV formula. No, moj je tudi obvezno gledal vsakič sproti formulo, sedaj pa nima časa, ker mora delati v hiši. Ko pa bomo vseljeni, bo pa druga pesem. Se spomnim v "starih časih" (pred parimi leti, ha, ha, ha user posted image user posted image user posted image user posted image ), ko se bila formula na sporedu ob recimo 4 zjutraj, kakšne priprave so imeli. So se zmenili in šli v en kafič, kjer je polno moških ob kakšnem pivu seveda gledalo formulo in glasno navijali. Da dol padeš. Sem šla enkrat z njim oz. smo ostali kar od večernih ur in sem po pol ure pobegnila, ker, kar je preveč, je pa preveč. Če bi bila tam do konca, bi bila drugi dan po mojem na pol gluha.

No, imam stranko (ja, danes je delovna sobota).

Uživajte v današnjem sončnem dnevu.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
5.4.2009 9:17:26   
sabri
Lep pozdrav punce, a je možno, ker se tolk časa nisem javila, mi je geslo zbrisalo, no v glavnem sem vas pogrešala ampak sva prenavljala nekaj doma celih 14 dni dopusta, sva bila malarja, zidarja, keramičarja...Sem kar zmatrana. Nisem dosti brala sproti ali za nazaj zato vsem, ki ste že praznovali VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se bom oglasila, takoj ko bom imela več časa, zdaj grem še čistit, joj. Lep dan.,

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
5.4.2009 19:36:36   
tejkag
Oj!
Mi pa smo danes imeli piknik, je moj pekel pri njegovih na žaru. Z Lano sta šla gor že zjutraj, jaz pa sem prišla po službi. Mmmmm pa vreme je blo krasno.
Pri nas ni nič novega, no razen tega, da so me danes sosedi ful razp....user posted image . Ker je pač ena soseda prišla dol po cesti s kolegico in je naša bejba silila k njej. Pa sem rekla, da ne, ker potem vedno tečnari in misli, da vse lahko. Pa je imela neke pripombe, da je ja ne bojo požrli. Pa sem rekla NE pa konc! Mala je seveda tulila, pa sem jo mogla na silo odvlečt, me ne briga, če je ne, je ne, pa če komu paše al pa ne.user posted image Takouser posted image , mogla sem se ikašljat. Aja pa še to, med tem pa je moja kolegica prišla gor in je slišala, da je soseda rekla, da sem malo odvlekla v zlato hiškouser posted image .

Upam, da vam nisem preveč zatežilauser posted image .

o.k lep večer

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
5.4.2009 21:25:51   
thumbelina
Hej,
še en pozdravček od mene.

Vse NAJBOLJŠE vsem slavljencem. Mašinca kok čas leti in hopla smo že stari 2 leti.
Mi bomo čez 14 dni. Za darilo mu bomo dali en kovček z orodjem, Jerca pa mu bo posebej podarila kakšno knjigico.

Sicer pa hudo lep vikend, smo bili oba dneva zunaj skoraj cel dan. Pa cunje sem vse oprala in posušila. Na vrtu smo posejali/posadili čebulo, por, grah, stročji fižol, solato, korenček, česen. Joj komaj čakam da vse to zraste, ker mi je kupivo vse bljak. Pa domač paradajz, paprika. Ahhhhhhhhh še dolga je do tam.

Ta teden bo spet uitačno, v torek imam konferenco ob treh (še zdaj mi ni jasno kako bom otroka pobrala iz vrtca, ker je vrtec odprt samo do štirih, konf. pa bo zihr daljša), v sredo sindikalni sestaenk, v četrtek ima Jerca tečaj nemščine. Jao jao že zdaj se mi zdi da bom na koncu tedna kot cota.... Pa še skalnjak pa rože moram zunaj uštimat.

Sicer pa smo ok, Matevž je imel en dan vročino (mu spodnja trojka ven rine). Mal sta oba bolj smrkava, drugače pa vse bp.

Matevž je prišel v fazo SAM. Vse hoče sam, tud če ne gre, se trma, meče po tleh in vpije saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. HUdo je že če recimo po tuširanju v banji čepi in ga jaz vzame ven, preden se je gospod vstal in s tem nakazal, da je njegova gnada pripravljena za izstop iz banje. Mislim kar nekaj. Ga slačim za tuširanje, pa pravim, dej sam dol plenic, pa se zafrkava, reži, skae po kopalnici, potem grozim, da bom jaz, da ne bo smel sam, pa se on kr še zmerej zafrkava, potem mi prekipi, slečem plenico in potem on začne vpit SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM. Skratka zdaj se mi prav smeje zraven, ker vem da je bilo pri Jerci enako in je minilo. Pri JErci sem pa mislila, d ame bo pobralo. Ona je tulila jaz pa zraven....

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
5.4.2009 22:36:29   
sabri
No, zdaj pa dvakrat v enem dnevu pišem. Potrebujem kak predlog ali nasvet za tobogan, kupili bi ga za RD pa ne najdem nič pametnih slikic na internetu, ker tudi zgleda ne znam iskat. Bi prosila za kak link, če ima katera pri roki. Nočko.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
6.4.2009 7:16:55   
mojčca
Jutro punce

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Sva prenavljala nekaj doma celih 14 dni dopusta, sva bila malarja, zidarja, keramičarja...Sem kar zmatrana. Nisem dosti brala sproti ali za nazaj zato vsem, ki ste že praznovali VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se bom oglasila, takoj ko bom imela več časa, zdaj grem še čistit, joj. Lep dan.,

Joj Sabri, kako te jaz zastopim in se ti pridružujem v klubu utrujenih.

Tejkag, ne sekiraj se za sosede. A vi imate pa kar zlato hiško????? Ja super  ste, kaj naj rečem. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen piknik.

Thumbelina, tudi pri nas sedaj hoče vse narediti sam. Pa še eno foro ima, po novem bi jedel samo jogurte, skute in podobne zadeve. Seveda mu ne pustim jesti samo tega in sem mu rekla, da bo najprej jedel marmelado, če vse poje, pa lahko dobi še skuto. Za vsak košček marmelade, ki ga je revček moral dati v usta je zraven jokal, gledal skuto in govoril: prinesi sem.

Drugače pa od vikenda nisem imela prav veliko. V soboto sem delala v službi, popoldan pa doma, potem pa še celo nedeljo in sem ful utrujena. Manca je bila na počitnicah pri babi, Matica pa je pazila moja mami. Skratka, otročki so v varstvu, midva pa delava.

Grem se počasi pripraviti za delo

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......