taška30
|
Hojla, danes sem malo dlje v službi, ker grem potem k zobarju, pa bom 5 minut izkoristila še za RR. Torej, ful ste pridne s pisanjem, jaz sem pa res zadnje čase čist out. Preberem že mimogrede, pisat pa... Se vidi, da sem v službi , kar posledično pomeni, da so otroci zdravi in v vrtcu. Že 14 dni - trkam na les - ne morem verjet! Čez 14 dni imava z Manco operacijo žrelnice in upam,da jo tokrat spravimo skozi. Tako bo v vrtcu le še jutri, naslednji teden pa preventivno na počitnicah pri moji mami, po veliki noči kmalu greva pa že noter. Res upam, da bo zdravje držalo. Valika, jaz tudi uporabljam kar brizgo, to plastično šprico, ki ima ponavadi na koncu injekcijsko iglo, no, pač brez igle, se mi zdi da je ful praktično, lahko kontroliraš s kako močjo spuščaš noter. No, npr. pri Juliji steče takoj skozi drugo nosnico ven, pri Manci pa nikoli, vedno skozi isto nazaj oz. še to ne, pa če ji pod nevem kakim šusom stisnem noter. In mislim, da je vzrok za to tudi ta žrelnica, ki dela neprehodno tam zadaj nekje. Ne vem. MojcaB, a pri vas je pa kar takole zarad recesije? Petki frejk? No, saj fajn po eni strani. Za hišo in zemljo okoli vam pa itak zavidam. Vsem rojstnodnevčkom čestitam za 2.svečko in želim veliko zdravja in lepo otroštvo še naprej. Julija praznuje šele 28., in se mi zdi še takooo daleč, da sploh ne razmišljam o tem. No, pa še dvojno bomo imeli pri nas, Manca 4 in Julija 2 leti. Morje: gremo na Lošinj v sindikalno hišico. Letos še s taščo in tastom. Fajn se razumemo, tako da je meni čist kul, pa še malo bova frej z mojim. Kahla/plenice: no, pri nas je Julija spet pogruntala, da obstaja kahla (vmes med boleznimi je čisto pozabila nanjo), tako da kar hodi nanjo, je pa imela zdajle že par dni zjutraj čist suho plenico, zanimivo...medtem ko ima Manca zjutraj 3-kilsko plenico , total polulano, jaz ne vem kdaj se bo kaj odvadila te nočne plenice, 4 leta bo stara, sicer me ne moti sploh, ampak res tako trdno spi, da se tudi približno ne zbudi za lulat. Eh, bo že. No, zaenkrat tolk, se še kaj javim ob priliki, lepo se imejte,Taška
|