|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
24.3.2009 9:16:07   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Zalbi, ja si kar pred težko odločitvijo, kar se tiče službe. Po eni strani bi se rajši vozila vsak dan in hodila v službo z veseljem, ker hoditi v službo z odporom in to vsak dan res ni luštno. Problem pri tebi pa je majhen otrok, tako da je odločitev res težka in po pravici povedano ne vem, kako bi se odločila na tvojem mestu. No, mislim da bi ostala v stari službi in iskala novo, bližje domu. Odločiti pa se boš seveda morala sama.

Sabri, te je lepo brati, sploh ker se zadnje čase oglašaš tako redko.

Aprilčica, itak da bo vse v redu. Boš videla, ti želim jutri eno ful lepo darilo za tvoj rojstni dan in sicer telefonski klic, kjer ti bodo sporočili, da je vse ok in da lepo uživaj v nosečnosti.

Thumbelina, tebi tudi dogaja na ful. Daj mi povej, kje si našla na internetu ta igrala. Plis, daj aktivni link, da si ogledam še ostale zadeve.

Stranke, spet. Sodelavka je nesla samo pošto in jo ni več kot pol ure. Sem ful jezna nanjo user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
24.3.2009 9:21:08   
hariba
Nisem brala za nazaj ostalij.
Valika Pa kaj pol če je punčka.  To so preživeli stereotipi,da se morajo fantki igrati z avti,punčke pa z punčkami.Zoja se tudi zelo rada igra z avto hišo,je sicer podedovana od bratcev,tudi ima stezo,še raje pa postavi vse v vrsto in pol tanka.  Pa kadar obesi Denis na vrata ali mizo hot whels stezo tudi noče it proč. Punčke jo zelo malo zanimajo zaenkrat. Jih običajno prime kar za noge z glavo navzdoluser posted image .
Se še javim kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
24.3.2009 9:53:04   
Anonimen
hariba - ufff, hvala za podporo - sem se kar bala, kaj boste rekle.... sem res gledala in gledala, in sem pač izbrala tisto, za kar mislim, da se bo z veseljem igrala... no, naša se še kar rada igra z baby-bornom (ga ima ta večja) - pa še par drugih pupik imamo, jih oblači, slači, daje v posteljico počivat, jih skrbno pokriva itd.... ampak vsega tega "pribora" imamo res že ogromno... take garaže pa res še ne...

tejkag - sem že včeraj hotela napisata, pa sem se raje ugriznila za jezik - ampak če že vse sitnarijo, bom še jaz - SLIKICE, prosim za kakšno slikico, ker smo res vse firbčneuser posted image

aprilčica - fajn, da si lahko doma in ti je vsaj malo lažje... držimo ti pesti ta teden, da res dobiš pozitiven odgovor, in da boš že končno začela uživati v svoji nosečnostiuser posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
24.3.2009 13:43:23   
zalbi
Hej!

Hvala vsem še enkrat za vaše spodbudne besede - ja, sem se odločila da odpovem to drugo službo - res bi bila preveč egositična, če bi mislila samo nase in na to da bom neskončno zadovoljna, sicer pa niti ne vem, če bi bila res tako zadiovoljna. Res je da sedaj moram tudi mislit na Saro in ona bo najbolj prikrajšana - tako da to ni edina služba, zato bom iskala dalje in naprej - vsekakor pa v Ljubljani ali vsaj v bližini... tako da ja - odločitev je mogla padit. Pa še tukaj imam v ponedlejk ko bi morama še na en razgovor seminar in nimam možnosti da bi dobila kaj prosto - tako da - vse je za nekaj dobro, a ne!

valika - ful luštna zadeva. Kadar jst pridem v vrtec po saro se vedno igra pri garažni hiši in zakaj ne - če ji je to všeč.

aprilčica - mojča ti je tko lepo napisala - da se še jaz podpišem po to:).

mojčca - hvala za kavico, k sem jo zdele vidla, si bom šla koj po eno - sam ne bo tako lična, no ja bolš kot nič:).

thumbelina - ej čist hudo kok si ti organizirana - mogoče bi tole z listki mogla od tebe pobrat. Čeprav se jst trudim zadnje čase in si v službi kar v en blok zapisaujem kaj imam za naredit - drgač - grozaaaa.

tako, zdej pa grem res po kavico:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
24.3.2009 13:59:32   
aprilčica07
Ojla dame,

valika: nič hudega, če se tamala igra z  bolj kontkretnini igračami, kot je hariba rekla, da so to preživeli stereotipi, važno, da je otrok zadovoljen, ne?
zalbi: po moje si se prav odločila glede službe... ni pametno se prenaglit, pa vozit se tudi ni tako enostavno... sploh meni je včasih prava muka, pa tle pri nas je gužva, ampak v primerjavi z vašimi konci, smo tle  bistveno  manj zgužvani... bo še  pametnih služb, samo ne gre tako hitro..
mojčca: hvala, lepo si napisala:):):)
thumbelina: dobro si se organizirala... jst imam tudi vse v listih, ampak zdaj ko sem doma so ti listki povsod nametani, prej ko sem bla v službi, sem imela cel koledar popisan in itak kot vedno pomnik v mobitelu, dobro da obstajauser posted image user posted image

Drgači pr nas nič novega, čakamo in bomo še čakali. Ampak vsak dan je lažje in vsak dan  smo bliže cilju... Trenutno Jakob spi.. A veste, da je prej tle malo sneg naletaval? sem mislila, da vidim slabo, pa sem poklicala mojga v službo in mu povedala, in veste kaj me je vprašal? če sem kaj pilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res, je snežilo:):
Sem pa že tudi  sama štufa zime in čakam na sončke:)

Grem malo na kavč. Lepo se imejt.e

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
24.3.2009 20:50:01   
Anonimen
hoj!

nič niste zgovorne....

zabava v vrtcu je uspela. so sicer mislile vzgojiteljice in otročki nam nastopat in plesat, pa ni zneslo, ker se je vsak malček valda stiskal pri mamici ali babici. tako da smo potem vsi rajali, plesali, peli in se igrali. je blo prav luštno. trajalo je kakšno urico. na koncu pa smo dobili vsi en lep verz o mamicah, zraven pa odtis vsakega posameznega oročka nogico - ful luštnouser posted image

potem smo šle direkt k eni mamici od enega malčka, ki se z njo dobro razumema, pa tudi ima punčko toliko staro kot je moja ta starejša in sta si najboljši prijateljici - pa tudi midve z mamico sma se zelo dobro ujele, tako da smo prišli domov komaj ob 18 zvečer. smo imeli majhno večerjo, potem pa kopat, risanko in spat. tako da je bil dan kar uspešenuser posted image

tako sedaj pa tudi jaz odhajam v mižule - vsaj enkrat prej

NOČKO VSEM

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
25.3.2009 7:31:20   
*piškotek*
Dobro jutro punce user posted image

Še malo, pa bo mesec marec mimo in bomo lažje zadihali user posted image  V službi imam še vedno ful gužvo in veliko dela, ampak bo, punce moje bo!!!

Drugače smo ok, Nejc je še kar zdrav, hvala bogu, ker drugače ne vem kako bi tole zgledalo pri nas v službi, pa jaz doma, pa ... Moram pa rečt, da se je naš hiperaktivni lumpi malo "umiril" in se celo sam malo igra (ene 10 minut, kar prej ni bilo variante niti 10 sekund user posted image ), pa celo eno risanko od Nodija čisto sam pogleda (prej sem mogla bit vedno zraven njega, da je vsaj približno gledal user posted image ) Tako da je trenutno res kar priden, ampak samo čez dan, ponoči pa imamo še vedno žurke! Eno noč prespi celo, eno se zbudi samo 1 do 2 krat, kakšno noč pa smo pokonci tudi po 2 uri, ker hoče spat pri nama, pa potem ne more spat, pa.... user posted image

Sem ga pa peljala cepit za klopni meningitis in moram rečt da ni imel nobene reakcije na cepljenje, skratka super. 15.4. ima drugo cepljenje in upam da bomo tudi to dobro prestali user posted image

Včeraj pa sem že razposlala vabila za rojstni dan, bomo imeli "žurko" 18.aprila, upam da bo lepo vreme, da bomo lahko imeli piknik zunaj, ker drugače bo v hiši "raztur" od vseh teh otrok, ki so povabljeni user posted image user posted image user posted image

Za darilo še ne vem točno, kaj in kako bo, kaj bo dobil. Smo mu naročili pri mojem stricu, ki je mizar, da naredi leseno hiško za na vrt (je že naredil svojim vnukom, tako da vemo kako izgleda in kakšna je) in to zelo veliko ima zunanje mere 4 X 2 (streha) tako da je notri res ful prostora, pa še velik vrt imamo in si to lahko "privoščimo" user posted image user posted image user posted image  (bom nalimala slike, ko bo hiška postavljena user posted image ) In zdaj ne vem, ali bo to hiško dobil mogoče za darilo od vseh sorodnikov, ki so povabljeni, ali pa jo bo dobil od nas, tako da če jo dobi, potem mu bomo mi kupili kaj drugaga, kar pa se mi še sanja ne kaj to bo.

Brala sem vas res čisto površno, sem pa vseeno zasledila, da bi rade slike od Tejkeg in Mojčce!!! Jaz tudi!!!! Tako da punci, prosim slike!!!!!! Brez izgovorov!!!! Čakamo.... user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa grem delat, sem si vzela danes čas za vas, ker je šefica-tašča rekla da pride malo kasneje ker ima sestanek s stranko.

Želim vam lep dan, sploh danes ko je naš dan - materinski dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
25.3.2009 7:37:47   
zalbi

Danes sem spet prikolesarila v službo, sem mislila da je malo manj hladno, ampak sem se kr uštela - pa še pihal je za zraven - vglavnem nič kaj prijetno....

Drgač pa nič kaj posebnega - včeraj smo bili popoldne kar notri je prou pihal popoldne, pa nisem htla reskirat - ker je Sara zdej malo bolje in malo manj kašlja - le naj pri tem ostane.

aprilčica - naj ti hitro dnevi minevajo, da se čakanje čim prej konča.

valika - o ful luštno da so vam pripravili predstavo... to ap res lepo, pa še darilca - prou fajn.

Tako, zdej pa grem na prvo jutranjo kavo.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
25.3.2009 7:41:50   
zalbi
Jst sem pa en slikco prlimala, pa nč - bom še enkrat probala:

user posted image

Lep materinski dan!

< Sporočilo je popravil zalbi -- 25.3.2009 7:43:45 >

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
25.3.2009 7:56:13   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Danes vam poleg kavice pripada tudi sendvič user posted image user posted image user posted image .

Aprilčica, vse najboljše, želim pa ti, kot sem včeraj napisala in sicer dober rezultat in eno luštno, zdravo dete.

user posted image

Piškotek, lepo, da si se javila. Vi pa že kar vabila pošiljate za rojstni dan??? Mene pa ful "firbec" matra, kakšna je ta lesena hiška. Dej plis prilepi kakšno fotko, prosimmmmmmmmm. A imata z Greto kaj stikov??? Sem prav premišljevala, da jo moram poklicati in se k njej povabiti na kavico.

Zalbi, a ti pa kar z kolesom v službo??? Pa danes je bil ful mraz.

No, mi smo pa včeraj imeli v vrtcu predstavo oz. so otročki igrali Muco copatarico in je bilo ful luštno. Potem pa smo mamice dobile rožico (so jo sami naredili) in seveda je naša Manca na koncu joka, ker so vse mamice nesle domov celo rožico, mojo pa je Matic strgal. Smo jo komaj pomirili in ji obljubili, da bomo doma rožico zalepili.

Grem tudi jaz hitro na kavico, pa se kaj slišimo oz. beremo kasneje.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
25.3.2009 8:02:59   
mojčca
No, to je pa za vse mamice:

Mama, tvoje roke so
kot rahel vetrič čez polje,
tvoj objem je kot toplo sonce,
ki nikoli ne ugasne,
tvoj glas je kot najlepša pesem,
ki povzdigne me v nebo,
tvoj poljub je poln obljub,
upanja in želja,
hvala ti za vse kar storila si zame.

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
25.3.2009 8:33:49   
zalbi
aprilčica - VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE DRAGA APRILČICA, VSE NAJBOLJŠE ZA TE!

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
25.3.2009 9:07:40   
aprilčica07
Jutro bejbe,

mojčca, zalbi: hvala za voščilce.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Danes bo pr nas pestro, ker imava obe z mamo danes rd, točno na svoj 25 rd me je dobila za darilo, nepovratnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa pol vedno praznujemo, ker pridejo k meni, pa k njej, in naredimo kar skupno žurko:):) Bom sicer mogla kaj spečt pa nimam idejo kaj naj se lotim, sploh ker moje pekovske sposobnosti so še slabše od kuharskih (tudi z temi se ni za hvalit).. user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno tle okoli tamali skače in teži, ker sedim za računalom, pa mu itak ni prav. Lump mali...user posted image

piškotek: lepo, da si se oglasila, mesec marec je tudi za nas v služb in najbolj pester in naporen.. tako da približno vem kako se počutiš ko to vse mine.....

Mi imamo tudi sonček, samo je vseeno še fejst mrzlo, je bla zjutraj celo slana... Madona in ta zima, kaj ne misli  nehat? Imam sicer rada mrzle  dni, ampak to le pa že tu mač, tudi zame..

Grem, da kaj naštimam, ker če ne bo miza prazna, ko kdo pride mimo......user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
25.3.2009 12:25:07   
thumbelina
Danes sem izvedela da je bil amoja prošnja za napredovanje v naziv mentorja odobrena. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeees, bo nekaj evrčkov več pri hiši.

Neposredna povezava do sporočila: 3439
25.3.2009 16:39:02   
hariba
Aprilčica Vse najboljše za rojstni dan!user posted image  Tudi jaz ti želim čim bolše rezultate!
thumbelina Čestitke za napredovanje!
Danes sem pa za Zojo naročila torto,muco,jih obužuje. Praznovali bomo v soboto.  Dobi skiro na 3 koleasa. Ne morem verjet, da bo v petek že 2 leti kar je prijokla na svet,ker je za 1 teden prehitela.
Mater je danes pri nas hladno.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
26.3.2009 7:03:23   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Piškotek, lepo, da si se javila. Vi pa že kar vabila pošiljate za rojstni dan??? Mene pa ful "firbec" matra, kakšna je ta lesena hiška. Dej plis prilepi kakšno fotko, prosimmmmmmmmm. A imata z Greto kaj stikov??? Sem prav premišljevala, da jo moram poklicati in se k njej povabiti na kavico.

Ja, vabila sem poslala letos prej, ker na koncu mi je marsikdo rekel: "ja, žal ne morem, kaj pa niste prej povedali?" Pa nikoli nisem pošiljala vabil dva dni prej, ampak vsaj en teden user posted image
Slike od lesene hiške vam ne morem pokazat, ker hiške še nimamo! Smo jo komaj naročili, da jo naredi, tako da prej kot v enem mesecu je sigurno še ne bo, žal. Ko pa bo, pa takoj nalimam slike, obljubim. Sicer pa tudi na tvoje slike še čakamo od vaše "tavelike" hiške!!!!!
Ne, z Greto se nisem slišala pomoje že skoraj eno leto, tako da nič ne vem kako je, lahko pa bi se res enkrat zdej ko bo toplejše dobile na kakem čveku, kaj?

Drugače pa še tole:

Aprilčica07: z zamudo, ampak iz srca, vse najboljše!!!

Thumbelina: čestitke za napredovanje!

Hariba: res gre čas hitro, ne? Želim vam prijetno praznovanje in dobro torto.

Grem delat....

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
26.3.2009 7:12:03   
mojčca
Kavica za dobro jutro

user posted image

Thumbelina, čestitke za napredovanja in za kakšen euro več v denarnico (pa glej, da ga boš zapravila po pameti, kar pa me skoraj ne skrbi).

Piškotek, ja, res bi se lahko dobile na kakšen čveku. Me prav zanima, kako ji znese z dvema živahnima otročkoma.

Hariba, ojoj, vaša princeska Zoja ima pa jutri že rojstni dan. Kar pozabim, da si rodila marca. Me pa veseli, da si ostala z nami, aprilčicami in da nas nisi "skenslala" ter se preselila med marčice.

Jutri pa Manca dobi sobo in komaj čakam, da jo za vikend sestavimo.

Bodite pridne in uživajte. Mi gremo po službi pa v mehiško, na palačinke, tako da dvomim, če bom danes sploh kaj videla moja sončka. Ja, bomo pa jutri nadoknadili oz. za vikend, me sploh ne skrbi.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
26.3.2009 8:21:13   
zalbi
mojčca - mmmm hvala za kavico...

hariba - joj, sam res je hitro minilo te dve leti... se še spomnim kako smo odhajale v pordnišnico, no evo, zdej pa že drugi rojstni dan praznujejo naši palčki in palčice.

piškotek - še malo še malo pa bo konec marca, pol pa maš da se več oglašaš - brez izgovorov:).

Mene pa danes čaka res naporen dan. Zdele dopoldne imam en sestanek, ob 13h grem na eno delavnico, pol k končam bom šibala na angleščino, potem domov in pol s puncami v gledališče - v Šentjakobsko grem. Komi čakam... Prou luštn bo, sam da mine ta bedna služba, pol pa bo.

Tako, zdej pa grem še kej narest...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
26.3.2009 10:25:37   
Anonimen
pozdravljene!

aprilčica - vse najlepše za rojstni dan in da bi se ti izpolnile vse skrite želje. najbolj pa seveda tista želja, tista ta največja pod tvojim srčkomuser posted image user posted image user posted image

thumbelina - super za napredovanjeuser posted image  - vsak evro prav pride

danes pa bo spet en tako zelo natrpan dan. ob 12 uri imam ginekologa - me je že sedaj groza.... potem šibam po ta mali dve. ob 17 uri pa imam ta večja v šoli nastop za materinski dan. sodeluje tudi v lutkovnem krožku, in so naštudirali še eno lutkovno predstavo, sem jo sicer že enkrat vidla, ko so nastopali na medobčinskem bienalu (vidite kako je to fajn, če si domauser posted image  - če bi bla v službi, se ga ne bi mogla udeležit, ker je bil v dopoldansekm času). prideta tudi babica in dedek, da bosta vidla našo princesko nastopat.

zalbi  - vidim, da imaš ti tudi pestrouser posted image - fajn se imej

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
27.3.2009 10:27:29   
zalbi
Hej!

Jeee petek - joj kok se razveselim vsakega petka - vglavnem sem list navdušena. Danes je vs ebolj kot ne moirno v službi - naslednji teden bom od ponedeljka do sreda spet na izobraževanju, tako da bo pestro.

Justr gremo verjettno na štajersko, če bo le ok vreme, da bomo malo več zunaj lahko. V nedeljo pa bomo doma.

Ja danes gre moj oče po še en avto, tako da bova si ga po nevem delila z mojim mlajšim bratom - končno bom spet ma,lo bolj mobila, ker če moj user posted image  slučajno dela v soboto pol sem jst brez prevoznega sredstva, tako pa bomo imel še cliota doma, pa bom spet lahko okoli pohajkovala:)))).

Kje ste ostale - nič ni glasu od vas...????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
27.3.2009 14:12:35   
aprilčica07
Hvala vsem za rojstnodnevne čestitke:)user posted image user posted image

thumbelina: čestitam za napredovanjeuser posted image user posted image user posted image
valika: kako je blo pri ginek? vse pod kontrolo spodaj?user posted image user posted image
zalbi: ja, petek je.. jst sem jih bla zmeraj vesela, zdaj ko sem doma, so mi pa itak vsi dnevi glihuser posted image user posted image veš, da nevem kako lahko zdržiš brez avta.. no, mogoče je to olajševalna okoliščina, da si v mestu in lahko dosti reči opraviš z kolesom ali pa peš.. ampak če sem jst brez, tle na vasi, ej, sej ne zdržim, se mi zdi, ko, da bi bla brez glave...user posted image   nam je avto itak nuja, ker če ne niti v trgovine ne moremo it, no, vsake tri dni pride v vas potujoča trgovina, ampak tam ne dobiš plenic in podobnih zadevščin za otročke...

Drgači pa vse ok, izvidov nimam, ampak sem skoraj 99%, da je vse ok, saj je danes že tri tedne od posega. Enkrat drugi teden se bom pa opogumila in jih poklicala, če ne dobim prej kuverte domov.

Vikend ne bo nič posebna, no formula bo začela. Moj je že ves iz sebe, kako pa tvoj zalbi? če se prav spomnim, je tudi tvoj nor na formulo. Vreme je itak napovedan za en k... sem vprašala mojega kaj bomo delali, je rekel ležali in jedli. Ja, itak, že tako se redimo ko en krofek, da bom še samo ležala.. Ni govora, ni to zameuser posted image user posted image user posted image Sicer pa pride svakinja z familijo in bomo skupaj pri tašči vsi. Bo lušno, je zmeraj.

Zdaj grem oprat glavo dokler Jakob spi, v nasprotnem primeru mi pomaga prat  lase in si lahko predstavljate kaj rata po takem dogodku v kopalniciuser posted image user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
27.3.2009 15:09:23   
zalbi
aprilčica - ja prou maš - formula se začne in že tri tedne to poslušam, sva že na koledar napisala kdaj je, da si jst slučajno kaj ne umislim ravno na "njegove" vikende. Ne saj ni tako hudo, sej če je pač kaj gre, aampak če pa ni nujno, pol pa je prliman na formulo... in že odšteva do začetka... he he. Tako da si lahko tipkva aaprilčica ko bodo moški gledal... še dobr da imaš sina, da z njim gleda, moj user posted image  hoče navudšit Saro:).

Neposredna povezava do sporočila: 3447
27.3.2009 15:30:17   
aprilčica07
zalbi: isto je pr nas, že naprej moramo vse poštimat, da so tisti vikendi prosti vseh obveznosti..  in tudi Jakoba že uči gledat, kar pa ni težko, ker naš je mulo in je nor na vse kar gre po cesti..user posted image user posted image že včeraj zvečer mu jeuser posted image razlagal kako bosta jutri gledala kvalifikacije zjutraj skupaj in v nedeljo tekmo.. da dol padeš če poslušaš kako strokovno razlaga še ne 2 letniku..user posted image user posted image joj, ti dedci, so včasih prav smešni..

lepo se mejte in se tipkamo:)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
27.3.2009 22:22:59   
Anonimen
ojla!

aprilčica - hehe, je vse v redu - jauser posted image user posted image . sicer so mi vzeli bris, pa sedaj malo čakam, če bi blo kaj narobe, potem me pokličejo - ampak mislim in upam, da ne bo, ker je rekel, da je vse drugo tudi ok. ni nobenih bul, jetra so okuser posted image  (jemljem tabletke in je zaradi tega gledal še jetra)

formula - no, moj je itak mahnjen na ves šport in začuda si je tudi z čist vsem na tekočemuser posted image  - tako da nam formula tudi ne uideuser posted image

ta večjo smo danes spet odpeljali na mini počitnice k babici - tako da je spet malo bolj mir pri hiši. tudi pes je ostal tam, tako da mi je prav malo čudno, da bom imela malo več časa zaseuser posted image

nočko vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3449
27.3.2009 23:11:04   
katja pv
Pozdravljene!
Upam, da niste mislile, da sem se izgubila. Ampak pri nas je noro. V službi imam nemogoč tempo, da dela sploh ne uspevam dohajati, doma pa se do večera vse vrti okrog tamalih dveh.

Ana je tak živec, da ni pri miru sekunde razen ko spi, gleda kakšno zanimivo risanko ali pije mleko, preostali del časa pa nenehno dirja naokrog, pleše, skače ipd. Najhuje pa mi je, ko vidi kaj počne Matija in ga posnema in to predvsem neumnosti (kazanje jezika, metanje po postelji, prdenje z usti ipd). Tudi kar nekaj prask in bušk smo uspeli pridelati, žal se je čisto nič ne prime in ene in iste neumnosti ponavlja. Glede trme in jokalnega izsiljevanja pa ne bom niti izgubljala besed - groza!
Govorjenje je še vedno bolj aninščina kot slovenščina, ker gospodična sploh noče ponavljati za tabo ampak raje kaže s prstom kaj želi.
Smrkanje je na sporedu skoraj vsak drugi teden izmenično enkrat Ana, drugič Matija, tretjič jaz, nato mož, vmes že spet Ana ali Matija itd. Poraba robčkov je bila v letošnji jeseni in zimi neizmerna.

Valika: hvala za nasvet glede uporabe pumpice za nos. Sem jo s pridom uporabila in so prihajali neverjetni smrklji ven, prej pa bore malo. Ji pa ni všeč, tako da ji pumpam pod prisilo, na koncu pa vseeno prizna, da je bolje. Žal mi je glede službe. Želim ti veliko uspeha na ZUP-u. Sploh ni tako problematičen izpit.

Aprilčica: veliko sreče pri izvidih in user posted image .

Vsem bolančkom želim čim hitrejše okrevanje in veliko sončnega vremena.
Vsem ki ste v tem času praznovale rojstni dan želim vse najboljše, ravno tako našim malčkom. Mi praznujemo v četrtek in še vedno ne vem kaj naj kupim za darilo. Bom že nekaj, jutri grem v nakupe s taščo.

Aja pa še ena novost pri nas. Kupila sem si nov avto Corollo Verso črne barve. Je prav super za videt - so vsi navdušeni doma.

Sedaj pa lahko noč in če bom le lahko se še kaj javim. Za nazaj pa vas bolj malo utegnem preleteti tako da če sem kaj izpustila pa bom nadoknadila kdaj drugič.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?