*piškotek*
|
Dobro jutro punce Še malo, pa bo mesec marec mimo in bomo lažje zadihali V službi imam še vedno ful gužvo in veliko dela, ampak bo, punce moje bo!!! Drugače smo ok, Nejc je še kar zdrav, hvala bogu, ker drugače ne vem kako bi tole zgledalo pri nas v službi, pa jaz doma, pa ... Moram pa rečt, da se je naš hiperaktivni lumpi malo "umiril" in se celo sam malo igra (ene 10 minut, kar prej ni bilo variante niti 10 sekund ), pa celo eno risanko od Nodija čisto sam pogleda (prej sem mogla bit vedno zraven njega, da je vsaj približno gledal ) Tako da je trenutno res kar priden, ampak samo čez dan, ponoči pa imamo še vedno žurke! Eno noč prespi celo, eno se zbudi samo 1 do 2 krat, kakšno noč pa smo pokonci tudi po 2 uri, ker hoče spat pri nama, pa potem ne more spat, pa.... Sem ga pa peljala cepit za klopni meningitis in moram rečt da ni imel nobene reakcije na cepljenje, skratka super. 15.4. ima drugo cepljenje in upam da bomo tudi to dobro prestali Včeraj pa sem že razposlala vabila za rojstni dan, bomo imeli "žurko" 18.aprila, upam da bo lepo vreme, da bomo lahko imeli piknik zunaj, ker drugače bo v hiši "raztur" od vseh teh otrok, ki so povabljeni Za darilo še ne vem točno, kaj in kako bo, kaj bo dobil. Smo mu naročili pri mojem stricu, ki je mizar, da naredi leseno hiško za na vrt (je že naredil svojim vnukom, tako da vemo kako izgleda in kakšna je) in to zelo veliko ima zunanje mere 4 X 2 (streha) tako da je notri res ful prostora, pa še velik vrt imamo in si to lahko "privoščimo" (bom nalimala slike, ko bo hiška postavljena ) In zdaj ne vem, ali bo to hiško dobil mogoče za darilo od vseh sorodnikov, ki so povabljeni, ali pa jo bo dobil od nas, tako da če jo dobi, potem mu bomo mi kupili kaj drugaga, kar pa se mi še sanja ne kaj to bo. Brala sem vas res čisto površno, sem pa vseeno zasledila, da bi rade slike od Tejkeg in Mojčce!!! Jaz tudi!!!! Tako da punci, prosim slike!!!!!! Brez izgovorov!!!! Čakamo.... Tako, zdaj pa grem delat, sem si vzela danes čas za vas, ker je šefica-tašča rekla da pride malo kasneje ker ima sestanek s stranko. Želim vam lep dan, sploh danes ko je naš dan - materinski dan